Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

Εγκυούλες... ακόμη!

-Crochetmania -αγοράκι! -1850 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 09/07

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr βπρογραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 12/8 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2400 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -1334 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-2895 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2200 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-1880 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1660 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -1600 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-1530 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1600 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Το τροποποίησα λιγάκι ένεκα των ευχάριστων εξελίξεων!Φραουλίτσες πες μου κι εσύ ημερομηνία όταν ορίσετε οκ?Κι όποια άλλη φυσικά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κορίτσια μου!

Μπραβο στις μανουλες που πήγαν στο γιατρό και ειδαν τα μπεμπακια τους, ολα καλά να μας πάνε.

Από ότι βλέπω αυτός ο μήνας θα είναι με τα πρώτα γεννητούρια ε? Παναγία μου, δεν μπορώ να το πιστεψω ότι αυτό ηταν, ήρθε ο καιρός σχεδον. Θα γίνω μάνα. Θα γίνω ΜΑΝΑ...

Εγώ έχω ακόμα ένα σωρό αγορές να κάνω, και έπιπλα και ρούχα. Παντως ότι μωρουδιακό έχω μέχρι στιγμής έχει πλυθεί και έχει τακτοποιηθεί. Από αυριο θα φτιάξω και τη βαλιτσουλα μου για παν ενδεχόμενο.

Ο άντρας μου λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι μέχρι την άλλη Τετάρτη και έχω σκυλοβαρεθεί. Το έχω ρίξει στις μαγειρικές και στα συμμαζέματα για να περνάει η ώρα. Ευτυχώς έχω τα Γερμανικά το πρωί και κάναν καφέ που και που, να βγαίνω και λίγο από το σπίτι.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Η meldan μας που είναι, μέρες έχει να μπει.

Φαντάζομαι κανα θέμα με το ίντερνετ ή θα κυνηγάει τις τσούπρες στη θάλασσα!!Αν βοηθά ο καιρός εκεί....

Εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες για ξεκούραση, βαλιτσούλα, διάβασμα:tongue::tongue::tongue:, και να σου πω, αφού σε έπιασε μανία μαγειρέματος κάνε καμιά καβάντζα στην κατάψυξη για μετά τη γέννα...Εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω όταν με το καλό τελειώσει το σπίτι....Ό,τι προλάβω (όχι που θα καθόμουν στ' αυγά μου)....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου πήγαμε και εμείς στον γιατρό και είδαμε την μπεμπουλα μας όλα Καλά Παναγία μου..καναμε και doppler και nst πάλι μια χαρά συσπάσεις καθόλου..Ο πλακουντας είναι στο επίπεδο 1πολυ καλόςτο αμνιακό πολύ καλό με βλέπω να αργω να γενναω..η μπέμπα φαίνεται πιο μεγάλη από την εβδομάδα που είμαι και είναι 2895γρμ...Αυτά τα νέα μας...Εγώ αυτά που παρήγγειλα τα βρεφικά κρέμα και.αφρόλουτρο -σαμπουάν είναι frezyderm και τα πήρα απο το I natural..Έχει πολύ καλές τιμές και το απορρυπαντικό για τα ρούχα πήρα το proderm..

Πω πω μεγαλούτσικη η μπέμπα, ε; Φτου φτου να μην την ματιάξω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσια!

εγω ολη μερα ασχολουμαι με την επικαιροτητα αλλα βαρεθηκα πια..

πηγαμε γιατρο ειμαστε 2400,δεν εχουμε παρει ακομα την καταλληλη θεση βεβαια,με βλεπει λεει να παιρνω ολο το μηνα..ποιος ξερει?

με το καλο για τα κοριτσια που κανονισαν ηδη την γεννα!

habibi εγω πηρα πλανετ απορρυπαντικο και μαλακτικο,αφηνει ωραια μυρωδια,δοκιμασα και το προδερμ μου επλεινε η μανα μου καποια ρουχαλακια μαυτο αλλα δεν μαρεσε η μυρωδια.

προβληματιζομαι πολυ με το θεμα παιδιατρος..θα ηθελα καποιον υπερ του θηλασμου που να μην σου λεει με τη μια δωσε μπουκαλι δεν παιρνει βαρος κτλ..αλλα κανεις δεν ασχολειται πολυ με αυτο το θεμα οι περισσοτερες γνωστες μου δεν θηλασαν και τρεχα γυρευε..εχω αγχος γενικα με το θεμα θηλασμος οσο πλησιαζει η ωρα,εχω διαβασει απειρα πραγματα αλλα στην πραξη? θα στενοχωρηθω πολυ αν δεν τα καταφερω..τελος παντων

εχω σχεδων ετοιμο το δωματιο του μωρου ελεγα να αποπληρωσω και να παρω κρεββατι και καροτσι αυτη τη βδομαδα αλλα λεω να περιμενω τις εξελιξεις

Να το χαίρεσαι το μωράκι σου! Είναι νωρίς ακόμη. Έχεις όλο τον 8ο και τον 9ο για να γυρίσει. Και αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Ίσως αν πήγαινες σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και έβλεπες στην πράξη πως γίνεται ο θηλασμός, να μειωνόταν το άγχος σου. Επίσης, πολλοί φορείς οργανώνουν και σεμινάρια θηλασμού. Ψάξτο λίγο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσούδια!!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ό,τι και να γίνει, θα έχουμε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά επειδή θα κρατάμε αγκαλιά τα μωράκια μας!

Εγώ αυτό το μήνα θα γεννήσω....έχουμε πρόβλημα με το λώρο και είμαστε σε επιφυλακή!Εκτός από αυτό λόγω διαβήτη δεν πρόκειται να φτάσω 39 εβδομαδα. 37-38 αν δεν έχουν σπάσει τα νερά θα κάνουμε πρόκληση.Πάω στη γιατρό μιά και δυο φορές την εβδομάδα και κάνω doppler και έχω πάντα μαζί τη βαλίτσα μου για κάθε ενδεχόμενο! Μου φαίνεται απίστευτο πόσο κοντά έχουμε φτάσει....το μωρό πήγε 2200 :)

Δηλαδή ούτε ένας μήνας σου έμεινε; :shock: Άντε τυχερούλα, σύντομα παρέα με το μωράκι σου θα είσαι! Και συγχαρητήρια για τα κιλάκια του!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

koritsia mou...apo tin ora pou sas egrapsa arxisan pali oi ponoi! imoun stin kliniki gia ores molis girisa avrio pali ston giatro...ma ti ginete to moro k egw exoume psili piesi k mou ipan einai parapoli anisixo.......... poso tromaxa ida k pou 8a genniso..... ox 8eouli mou

Ανησυχητικό γιατί; Για να γεννήσεις πρόωρα; Όποτε έχεις περισσότερα νέα να μπεις να μας πεις

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!

marianthi μαθηματα ανωδυνου δωρεαν δεν γινονται εδω.

εχω παει σε οτι σεμιναριο εχει διοργανωθει στον νομο απο μαγαζια,απο την κλινικη που θα γεννησω,πηγα ακομα και στο συνεδριο της αλκυονης..απο θεωρια ειμαι φουλ!απλα πηγα σε εναν παιδιατρο που μου προτεινε γνωστη μου,και μου πε το κλασσικο:ε δεν πειραζει να παρει και 1 μπουκαλι ξενο,και ξενερωσα.επισης μου πε και για κρεμα πρωτη τροφη αλλα εγω δεν θελω να του δωσω κρεμες με ζαχαρη.

εσεις κοριτσια που εχτε παιδακια τι τους δωσατε πρωτη τροφη?

KPOzp2.png deXnp3.png

καλημερα!

εχω παει σε οτι σεμιναριο εχει διοργανωθει στον νομο απο μαγαζια,απο την κλινικη που θα γεννησω,πηγα ακομα και στο συνεδριο της αλκυονης..απο θεωρια ειμαι φουλ!απλα πηγα σε εναν παιδιατρο που μου προτεινε γνωστη μου,και μου πε το κλασσικο:ε δεν πειραζει να παρει και 1 μπουκαλι ξενο,και ξενερωσα.επισης μου πε και για κρεμα πρωτη τροφη αλλα εγω δεν θελω να του δωσω κρεμες με ζαχαρη.

Στην κλινική δηλαδή δεν σου έδειξαν με μια κούκλα πως γίνεται ο θηλασμός; Εμένα ο γιατρός μου μού είπε να πάω στην κλινική που θα γεννήσω, να βρω μια μαία και να μου κάνει καναδυο πρακτικά μαθήματα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!

Να σου πω τι έκανα στον τρίτο που ήταν και το σωστότερο κατ' εμέ σε σχέση με τους άλλους δυο?6 μήνες αποκλειστικός θηλασμός, σκόνη δεν έβαλε στο στόμα του και τη μέρα που έκλεισε 6 μήνες ξεκινήσαμε φρούτο (μηλαράκι) το πρωί και κρέμα ρυζάλευρο το απόγευμα. Την κρέμα δεν την έφαγε ποτέ, ποτέ, ούτε αυτήν, ούτε φαρίν λακτέ ούτε μπισκοτόκρεμα τίποτα.Από τον 7ο -8ο που επιτρέπεται και αλεύρι σίτου νομίζω αρχίσαμε τον τραχανά το απόγευμα που είναι ό,τι πιο υγιεινό!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Eγωωωωωωωωωωωωω 9 ιουλιου γενναω!!!

θ μπω να σας πω τα νεα μου αυριο φιλια!!!!!

9 Ιουλίου τόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός άντε κορίτσι

μου με το καλό να κάνεις την αρχή και όλα να σου πάνε καλά να μας πεις και τα νέα σου..

ewKwp3.png

koritsia mou...apo tin ora pou sas egrapsa arxisan pali oi ponoi! imoun stin kliniki gia ores molis girisa avrio pali ston giatro...ma ti ginete to moro k egw exoume psili piesi k mou ipan einai parapoli anisixo.......... poso tromaxa ida k pou 8a genniso..... ox 8eouli mou

Habibi μου όλα Καλά θα σου πάνε κορίτσι μου καλύτερα που πήγες στο γιατρό αυτοί ξέρουν και θα σε προσέξουν ότι χρειαστεί αλλά ότι και να γίνει σε αυτές τις εβδομάδες είσαι σε καλή φάση ...σε σκεφτόμαστε

ewKwp3.png

Καλημέρα!!!

Μια μέρα έλειψα....και έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις!!!!

με το καλό σε όλες σας...!!!!!!!!!!

και εγώ αυτό είπα χτες στο γιατρό...ότι μακάρι να έρθει νωρίτερα και με κατσάδιασε.... :(

ο λόγος???

1ον το μπεμπάκι μας είναι μικρό....και θα είναι πρόωρο...οπότε καλό είναι να μείνει μέχρι την 40η εβδομάδα τουλάχιστον...άντε στην 39η....

2ον δεν έχει θέση...πήγε πάλι δεξιά...κοιτάει προς την κοιλιά μου....έχει τόοοοσο χώρο έκει μέσα..και είναι με τα χέρια στο κεφάλι....βέβαια όλα αυτά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ήταν όλα αυτά τέλεια...απλά μου εξηγούσε τους λόγους που δεν θέλουμε νωρίτερα....

αα!!! και το καλύτερο...έχει βάλει το λώρο για κολιέ στο λαιμό!!!!!

ούτε αυτό τον ανησυχεί.....μου είπε πως τα περισσότερα μωρά γεννιούνται τυλιγμένα...και συνήθως ο λώρος είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για καισαρική!!!!!!

επειδή επέμεινα πολύ να ρωτάω πως θα γίνει όταν έρθει η ώρα... επιβεβαιώθηκαν όλες μου οι θεωρίες για την αναίτια καισαρική μου!!!!και δεν σας κρύβω...ότι πάλι χτες όλη νύχτα φυσούσα ξεφυσούσα...και θύμωνα πάλι με εμένα.....

η μπεμπούλα μας ζυγίζει 2088 γρ.

στη Θεσσαλονίκη για άλλη μια φορά έβρεχε....οπότε δεν την ευχαριστηθήκαμε τη βόλτα μας..Πήγαμε όμως στα JUMBO και ψωνίσαμε δωράκια για τη μικρή μας...και το δώρο που θα της φέρει η αδελφούλα της όταν με το καλό έρθει....

δεν νομίζω ότι θα καταλάβει τπτ...θα το δει...θα ενθουσιαστεί για μια ώρα...και μετά θα τα αφήσει στο πάτωμα μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια!! της πήρα ένα μωράκι...με πάνες μπιμπερό...και καροτσάκι ώστε και αυτή να έχει το δικό της μωράκι να ασχολείται για παρηγορια!!! θα δείξει πόσο καλή ήταν η ιδέα μου!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

όσες θέλετε να θηλάσετε.......θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας....ότι θηλασμός σημαίνει όλη μέρα το μωρό στο στήθος...πρώι και βράδυ....θα νομίζετε ότι κλαίει γιατί δεν χορταίνει , θα σας λένε πολλά αυτές που δεν θήλασαν ποτέ....(εμένα πρώτες και καλύτερες οι γιαγιάδες....αλλά τις έκανα πέρα και τις δυο) κτλ...αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος...είναι μικρούλι και σας έχει ανάγκη...και εσείς πρέπει να του προσφέρετε το στήθος όποτε το μωρό το ζητάει....

δεν πρέπει να ασχολείστε με το πόσο βάρος έβαλε....όλα τα μωρά δεν βάζουν το ίδιο βάρος.....αρκεί να βρέχει πάνες ....στις pampers τα μικρά νούμερα έχουν μια λωρίδα που γίνεται μπλε όταν βρέχεται...οπότε το ελέγχετε πολύ εύκολα!!! εδώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο παιδιάτρος...αν αρχίσει να σας πανικοβάλει για το βάρος του μωρού και διάφορα άλλα χαζά...

εμένα η μικρή μου έπαιρνε πχ.500γρ ... μιας φίλης μου η μικρή της έπαιρνε 1 κιλό...εμείς ήμασταν στο 55% των καμπυλών και αυτή ήταν στο 95%...δεν σήμαινε κάτι...ακόμα και τώρα η μικρή της είναι 7 πόντους πιο ψηλή και 2 κιλά περισσότερα. Θεωρεί κάποιος ότι δεν έκανα κάτι σωστά..? ότι άφησα το παιδί μου να πεινάει και δεν ψήλωσε?

(όταν μπήκαν οι τροφές...επειδή η μικρή μου δεν ήθελε να τρωεί...και ήθελε μόνο να θηλάζει πέσαμε από το 55% στο 20%...ούτε και τότε έδωσα μπουκάλι...συνέχισα να θηλάζω....)

δεν δίνουμε μπουκάλι για κανέναν λόγο...το γάλα μας είναι υπέρ αρκετό.....

εμένα η μικρή ήπιε ξένο στην κλινική...ήταν κάτι που δεν το έλεγχα....από την 3η μέρα που γυρίσαμε σπίτι ήταν μόνο στο στήθος...ή έβγαζα με το θήλαστρο.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος καιρός είναι πολύ κουραστικός...αν αντέξετε το πρώτο δίμηνο...μέχρι τον σαραντισμό ουσιαστικά...το έχετε κερδίσει το παιχνίδι...γιατί μετά γίνεται παιχνιδάκι....

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...