Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσούδια!!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ό,τι και να γίνει, θα έχουμε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά επειδή θα κρατάμε αγκαλιά τα μωράκια μας!

Εγώ αυτό το μήνα θα γεννήσω....έχουμε πρόβλημα με το λώρο και είμαστε σε επιφυλακή!Εκτός από αυτό λόγω διαβήτη δεν πρόκειται να φτάσω 39 εβδομαδα. 37-38 αν δεν έχουν σπάσει τα νερά θα κάνουμε πρόκληση.Πάω στη γιατρό μιά και δυο φορές την εβδομάδα και κάνω doppler και έχω πάντα μαζί τη βαλίτσα μου για κάθε ενδεχόμενο! Μου φαίνεται απίστευτο πόσο κοντά έχουμε φτάσει....το μωρό πήγε 2200 :)

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29779

Eγώ πήρα αυτό για πλυσίματα, ήδη έχω πλύνει τα μωρουδιακά και το δοκίμασα και στα δικά μας ρούχα και μια χαρά τα καθάρισε, κάνει 13,5 ευρώ και κρατάνε πάρα πολύ, φτάνει να μάθεις τη διαδικασία χρήσης...

http://www.upharm.gr/el/products-1094/pharmasept-tol-velvet-baby-mild-bath.htm

Aυτό πήρα για μπάνιο του μωρού και την αντίστοιχη κρεμούλα-γαλάκτωμα για μετά το μπάνιο.Για το πωπουδάκι κεραλοιφή...

Πωπω, τον κατατρόμαξες το γιατρό ε?Αμάν ρε κορίτσι...Εμένα ο πόνος δε με πιάνει συνέχεια, πιστεύω ότι αν ήταν κάποια λοίμωξη θα πονούσα συνέχεια...Με πιάνει κατά περιόδους και μ' αφήνει.Οι πόνοι γέννας -θα τους καταλάβεις-είναι σαν πόνοι περιόδου αλλά πιο δυνατοί όσο περνάει η ώρα και πιο τακτικοί....Να προσέχεις ε!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσια!

εγω ολη μερα ασχολουμαι με την επικαιροτητα αλλα βαρεθηκα πια..

πηγαμε γιατρο ειμαστε 2400,δεν εχουμε παρει ακομα την καταλληλη θεση βεβαια,με βλεπει λεει να παιρνω ολο το μηνα..ποιος ξερει?

με το καλο για τα κοριτσια που κανονισαν ηδη την γεννα!

habibi εγω πηρα πλανετ απορρυπαντικο και μαλακτικο,αφηνει ωραια μυρωδια,δοκιμασα και το προδερμ μου επλεινε η μανα μου καποια ρουχαλακια μαυτο αλλα δεν μαρεσε η μυρωδια.

προβληματιζομαι πολυ με το θεμα παιδιατρος..θα ηθελα καποιον υπερ του θηλασμου που να μην σου λεει με τη μια δωσε μπουκαλι δεν παιρνει βαρος κτλ..αλλα κανεις δεν ασχολειται πολυ με αυτο το θεμα οι περισσοτερες γνωστες μου δεν θηλασαν και τρεχα γυρευε..εχω αγχος γενικα με το θεμα θηλασμος οσο πλησιαζει η ωρα,εχω διαβασει απειρα πραγματα αλλα στην πραξη? θα στενοχωρηθω πολυ αν δεν τα καταφερω..τελος παντων

εχω σχεδων ετοιμο το δωματιο του μωρου ελεγα να αποπληρωσω και να παρω κρεββατι και καροτσι αυτη τη βδομαδα αλλα λεω να περιμενω τις εξελιξεις

Αν το θηλασμό τον θέλεις πολύ, πολύ όμως θα τα καταφέρεις, όσα διάβασες θα τα θυμηθείς όταν έρθει η ώρα κι αν όχι, εμείς εδώ είμαστε!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κοριτσούδια!!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ό,τι και να γίνει, θα έχουμε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά επειδή θα κρατάμε αγκαλιά τα μωράκια μας!

Εγώ αυτό το μήνα θα γεννήσω....έχουμε πρόβλημα με το λώρο και είμαστε σε επιφυλακή!Εκτός από αυτό λόγω διαβήτη δεν πρόκειται να φτάσω 39 εβδομαδα. 37-38 αν δεν έχουν σπάσει τα νερά θα κάνουμε πρόκληση.Πάω στη γιατρό μιά και δυο φορές την εβδομάδα και κάνω doppler και έχω πάντα μαζί τη βαλίτσα μου για κάθε ενδεχόμενο! Μου φαίνεται απίστευτο πόσο κοντά έχουμε φτάσει....το μωρό πήγε 2200 :)

Κι άλλη μανούλα αυγούστου που γίνεται Ιουλίου, χαχα, με το καλό κοριτσάκι μου κάπου μαζί με τη βροχούλα κι εσύ ε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλησπέρα κορίτσια μου!

Μπραβο στις μανουλες που πήγαν στο γιατρό και ειδαν τα μπεμπακια τους, ολα καλά να μας πάνε.

Από ότι βλέπω αυτός ο μήνας θα είναι με τα πρώτα γεννητούρια ε? Παναγία μου, δεν μπορώ να το πιστεψω ότι αυτό ηταν, ήρθε ο καιρός σχεδον. Θα γίνω μάνα. Θα γίνω ΜΑΝΑ...

Εγώ έχω ακόμα ένα σωρό αγορές να κάνω, και έπιπλα και ρούχα. Παντως ότι μωρουδιακό έχω μέχρι στιγμής έχει πλυθεί και έχει τακτοποιηθεί. Από αυριο θα φτιάξω και τη βαλιτσουλα μου για παν ενδεχόμενο.

Ο άντρας μου λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι μέχρι την άλλη Τετάρτη και έχω σκυλοβαρεθεί. Το έχω ρίξει στις μαγειρικές και στα συμμαζέματα για να περνάει η ώρα. Ευτυχώς έχω τα Γερμανικά το πρωί και κάναν καφέ που και που, να βγαίνω και λίγο από το σπίτι.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Η meldan μας που είναι, μέρες έχει να μπει.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Αν το θηλασμό τον θέλεις πολύ, πολύ όμως θα τα καταφέρεις, όσα διάβασες θα τα θυμηθείς όταν έρθει η ώρα κι αν όχι, εμείς εδώ είμαστε!;)

Οπωσδήποτε θα τις χρειαστούμε τις συμβουλές σας! Εσεις που είστε έμπειρες και έχετε ήδη θηλάσει με επιτυχία. Ανυπομονώ να την ζήσω αυτή την εμπειρία..

c8i6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου πήγαμε και εμείς στον γιατρό και είδαμε την μπεμπουλα μας όλα Καλά Παναγία μου..καναμε και doppler και nst πάλι μια χαρά συσπάσεις καθόλου..Ο πλακουντας είναι στο επίπεδο 1πολυ καλόςτο αμνιακό πολύ καλό με βλέπω να αργω να γενναω..η μπέμπα φαίνεται πιο μεγάλη από την εβδομάδα που είμαι και είναι 2895γρμ...Αυτά τα νέα μας...Εγώ αυτά που παρήγγειλα τα βρεφικά κρέμα και.αφρόλουτρο -σαμπουάν είναι frezyderm και τα πήρα απο το I natural..Έχει πολύ καλές τιμές και το απορρυπαντικό για τα ρούχα πήρα το proderm..

Τι την ταίζεις καλέ??? Τι κορίτσαρο θα βγάλεις! Αχ μπράβο, έτσι όλα καλά μεχρι τέλους να πάνε

c8i6p2.png

Καλο μηνα κοριτσαρες !!! να ειμαστε ολες καλα !!!!

Να σας πω πρωτα τα νεα μας... πηγαμε εχθες λοιπον στον γιατρο...εγω πηρα αυτες τις δυο εβδομαδες 200 γρ..... Κ το ζουζουνι μου 1600 εφτασε .. ειναι πολυ καλα δοξα το θεο! Και τωρα αυτο που μας ξεσηκωσε.... με τον κολικο εντερου του ειπα ακριβως τι εγινε ο ανθρωπος με μαλωσε για πρωτη φορα..ειπε κοντεψες να γεννησεις μονη σου στο σπιτι.Μολις ξανα νιωσω να ξεκιναει ολο αυτο το κακο αμεσως στο νοσοκομειο να παω να προλαβουν! Κοριτσια..... απο κεινη τη μερα τα κοκαλα αναμεσα απο τα ποδια μου η λεκανη η ουριτσα ολα πονανε παραπολυυυυ περπαταω λες και εχω κανει εγχειρηση. Δεν ειχα εμπειρια με της γεννες κ κολικους δεν ηξερα οτι ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα σημερα παλι ξεκινησε λιγο το κακο ευτυχως σταματησε...και σκεφτομαι δλδ καθε μερα θα ειμαι με αυτο το αγχος? φοβαμαι να πονεσω ξανα ετσι...! γτ ουτε να κουνηθω δεν μπορω απο κει που θα με πιασει ... γιαυτο δεν ειχα παει και στο νοσοκομειο τοτε. ουφφφφφ αυτα τα νεα μας! Τα βραδια οπως γραψατε κ εσεις , ειναι ανυποφορα απο πονους και συσπασεις . Τωρα εμεινε να παω στον ενδοκρινολογο να δουμε τι γινεται με τον διαβητη μας κ τον θυροειδη........απο κιλα...συνολο εβαλα 10

Μεγάλωσε κι εσένα το ζουζούνι σου, να το χαίρεσαι το μπεμπάκι. Και να προσέχεις ρε κορίτσι, είναι δυνατόν να πονάς τόσο και να υποφέρεις και να μην πας να το κοιτάξεις? Και τίποτα να μην είναι.

Αντε εύχομαι το τελευταίο να ήταν

c8i6p2.png

Κι άλλη μανούλα αυγούστου που γίνεται Ιουλίου, χαχα, με το καλό κοριτσάκι μου κάπου μαζί με τη βροχούλα κι εσύ ε?

ναι κάπου κοντα είμαστε!Ανυπομονώ να δω ποια θα μας πει πρώτη τα καλά νέα!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Eγωωωωωωωωωωωωω 9 ιουλιου γενναω!!!

θ μπω να σας πω τα νεα μου αυριο φιλια!!!!!

Αντε με το καλό να σφίξεις αγκαλιά το μωράκι σου! Κόψε λοιπόν το νήμα της εκκίνησης να γίνει χαμός!!!Περιμένουμε νέα σου!

8NkSp3.png

koritsia mou...apo tin ora pou sas egrapsa arxisan pali oi ponoi! imoun stin kliniki gia ores molis girisa avrio pali ston giatro...ma ti ginete to moro k egw exoume psili piesi k mou ipan einai parapoli anisixo.......... poso tromaxa ida k pou 8a genniso..... ox 8eouli mou

Κάνε κουράγιο..έχουμε φτάσει στο τέλος!όλα θα πάνε καλά!

8NkSp3.png

Eγωωωωωωωωωωωωω 9 ιουλιου γενναω!!!

θ μπω να σας πω τα νεα μου αυριο φιλια!!!!!

Kαλέεεεεε, αυτό είναι την άλλη Πέμπτη!!!:P:p:p:pΆντε κοριτσάκι μου, φτάνει η ώρα να δεις τον τρίτο γιόκα σου, υπέροχα!!!Με το καλό και πάλι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

koritsia mou...apo tin ora pou sas egrapsa arxisan pali oi ponoi! imoun stin kliniki gia ores molis girisa avrio pali ston giatro...ma ti ginete to moro k egw exoume psili piesi k mou ipan einai parapoli anisixo.......... poso tromaxa ida k pou 8a genniso..... ox 8eouli mou

Φοβούνται γα προεκλαμψία?Αμάν , τι εγκυμοσύνη κι αυτή βρε κοριτσάκι μου, τόσα μαζεμένα σε βρήκαν!Να σκέφτεσαι θετικά, διανύεις ήδη την 33η εβδομάδα, και τώρα να γεννήσεις το μωράκι σου δε θα έχει θέμα...Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά, αν μπορέσεις πες μας νέα και από το σημερινό ραντεβού σας....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...