Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Χαχα, φαντάζεσαι?Η υπέρτατη προδοσία, εσύ το άνοιξες το καφέ και να φύγεις, χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο Ιουδας φιλουσε υπεροχα χαχαχαχαχα!!!:-D:-:-D::-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα

μετά από τα θέματα υγείας που με έχουν βρεί

η κατάσταση της χώρας μας δεν μπορεί να με αγχώσει

μόνο για θέματα υγείας αγχώνομαι πλεόν

όλα τα άλλα λύνονται κάποια στιγμή

πήγα στην ενδοκρινολόγο και με ζύγισε...

μέσα σε 3 βδομάδες πήρα 2 κιλά

απο +6 είμαι στα +8 ξαφνικά

τρόμαξε η γιατρός

πάντως εγώ τρώω λιγότερο από πριν...και μου περιόρισε τα φρούτα....

πιστεύω τα κιλά είναι το αυξημένο αμνιακό υγρό...που τώρα θα πρέπει να έχει φουλάρει....

τη Παρασκευή θα ξανακάνω υπέρηχο....

εγώ έχω ΠΗΤ 24/08

είμαι τρελλή που θέλω να πάω διακοπές στο εξοχικό από 27/07 μέχρι τις 15/08???πιο πριν θα δουλεύω...και κανένα καλοκαίρι δεν είχα ούτε θα έχω στο μέλλον τη δυνατότητα να πάρω τόση πολλή άδεια....

θα κάνω υπέρηχο κάθε βδομάδα βέβαια εκείνες τις μέρες σε τοπικό γιατρό....είναι 3 ώρες δρόμος από την Αθήνα που γεννάω...

και ο γιατρός μου έτσι κι αλλιώς 8-15/08 θα λείπει....

αν δεν πάω θα έχω τα παιδιά κλεισμένα στο διαμέρισμα στην Αθήνα με τους παππούδες να τα κρατάνε και θα συνεχίσω να δουλεύω κι εγώ κι ο σύζυγός μέχρι τις 15/08....

Οχι δεν λεει τα παιδακια κλεισμενα στο διαμερισμα νταλα καλοκαιρι.Να πατε στο εξοχικο να γεμισετε μπαταριες οικογενειακως και αν εισαι και χαλαρη τιποτα απροοπτο δεν θα γινει.Θετικη ενεργεια δεν λεμε τοσο καιρο??τα λεω να τα ακουω και εγω.:rolleyes:

Θα σχολιασω ομως για αλλη μια φορα το γεγονος με την επιστημονα ενδοκρινολογο που "τρομαξε" με τα + 2 κιλα που εβαλες,μεσα σε 3 βδομαδες:shock::shock::shock:Συγκλονιστικο!!!! Δηλ.δεν παιζει το σεναριο να ειναι υγρα,βαρος μωρου,πλακουντας,βυζι-γαλα,κατακρατηση κλπ κλπ εφοσον εγκυος γυναικα εισαι και το πιο λογικο ειναι οσο περναει ο καιρος να μπαινουν και κιλακια?? Το οτι κανετε διατροφη μερικες κοπελες δεν σημαινει οτι δεν περνετε γραμμαριο, ο οργανισμος μας φορτωνεται με λιπος-ενεργεια για να ανταπεξελθει στον τοκετο,στην γαλουχια και στην ανατροφη του μωρου μετα.Και οχι απαραιτητα οταν περνουμε βαρος ειναι περιττα κιλα-θερμιδες-λιπος.Αμαν πια με αυτο το καλουπι κιλων.....εγκυες και να μην μπορειτε να χαρειτε μια σταλα παρασπονδιας,πρωτακουστο!Δεν μιλαω προσωπικα για σενα φιλημου,απλα τοποθετουμε πανω στους γιατρους που σας παρακολουθουν και ειναι ακραιοι εως ψυχοβγαλτες κατ'εμε....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οχι δεν λεει τα παιδακια κλεισμενα στο διαμερισμα νταλα καλοκαιρι.Να πατε στο εξοχικο να γεμισετε μπαταριες οικογενειακως και αν εισαι και χαλαρη τιποτα απροοπτο δεν θα γινει.Θετικη ενεργεια δεν λεμε τοσο καιρο??τα λεω να τα ακουω και εγω.:rolleyes:

Θα σχολιασω ομως για αλλη μια φορα το γεγονος με την επιστημονα ενδοκρινολογο που "τρομαξε" με τα + 2 κιλα που εβαλες,μεσα σε 3 βδομαδες:shock::shock::shock:Συγκλονιστικο!!!! Δηλ.δεν παιζει το σεναριο να ειναι υγρα,βαρος μωρου,πλακουντας,βυζι-γαλα,κατακρατηση κλπ κλπ εφοσον εγκυος γυναικα εισαι και το πιο λογικο ειναι οσο περναει ο καιρος να μπαινουν και κιλακια?? Το οτι κανετε διατροφη μερικες κοπελες δεν σημαινει οτι δεν περνετε γραμμαριο, ο οργανισμος μας φορτωνεται με λιπος-ενεργεια για να ανταπεξελθει στον τοκετο,στην γαλουχια και στην ανατροφη του μωρου μετα.Και οχι απαραιτητα οταν περνουμε βαρος ειναι περιττα κιλα-θερμιδες-λιπος.Αμαν πια με αυτο το καλουπι κιλων.....εγκυες και να μην μπορειτε να χαρειτε μια σταλα παρασπονδιας,πρωτακουστο!Δεν μιλαω προσωπικα για σενα φιλημου,απλα τοποθετουμε πανω στους γιατρους που σας παρακολουθουν και ειναι ακραιοι εως ψυχοβγαλτες κατ'εμε....

Πες τα βρε βροχούλα μου εγώ είμαι +15και κάθε φορά που με βλέπει ο γιατρός μου λέει ότι δεν έχω πάρει τίποτα...Τι καλός που είναι ο γλυκούλης μου..βέβαια εντάξει μην επαναλαμβανομαι ξεκίνησα πολύ αδύνατη αλλά δεν μπορώ και την στέρηση τρελαίνομαι οτιδήποτε μου στερησουν

ewKwp3.png

Καλό μήνα κοριτσάκια με το καλό τα μωράκια μας και με το καλό η Ελλαδα μας.Ας γίνει επιτέλους κάτι για το καλό μας....:confused:

Εχτές είχε έρθει η κουνιάδα μου που έχει 2 παιδάκια και μας έφερε τα άπειρα!!!

Καλαθούνα, ρηλάξ που κουνιέται, καθίσματα αυτοκινήτου, μπανάκια με βάση, παιχνίδια για το πρώτο καιρό, μέχρι αποστειρωτή μπιμπερο!!!! και όλα σχεδόν σαν καινουρια!! Τέτοιες εποχές ευτυχώς δεν θα τα αγοράσω..:):):).

Τρίτη έρχονται τα έπιπλα, τακτοποιώ και τα ρουχαλάκια και περιμέεεεεεεεεεεεεενω χαλαρά τη μεγάλη μέρα!!

Τουλάχιστον με αυτά που γίνονται δεν θα μας κακοφανεί που δεν θα πάμε διακοπές φέτος γιατί θα έχουμε σοβαρότερη δουλειά σπίτι!!!:-D:grin::-D

Μεγιά, μεγιά! Με το καλό να τα απολαύσετε με το μωράκι σας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα και καλο μηνα!!!!! Αντε να κανουμε και κανα μπανακι πριν γεννησουμε:P

Αχ κοριτσια μου νομιζω αρχισαν τα "δυσκολα" του τελευταιου μηνα!Εγω πλεον παρακαλαω να μην νυχτωνει γιατι τα βραδυα υποφερω απο πονους στην πλατη και τη μεση:twisted: χθες με 5 μαξιλαρια τριγυρω μου και δεν μπορουσα να βολευτω...μετα νιωθω οτι δεν μπορω να παρω ανασα.παρολο που εχει δροσουλα,τερμα ανοιχτα ολα τα παραθυρα και η ανασα μου να κοβεται...εχει πιεστει τοσο πολυ το διαφραγμα που νιωθω ασφυξια.πως θα την βγαλω αλλες 3 βδομαδες ??τωρα αρχιζει να μου μοιαζει ατελειωτο το ταξιδι,ουφ!!!!!!!τα ποδια τερμα πρησμενα και το βραδυ να καινε........:cry::cry:

Υπομονή καλή μου... Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Σκέψου ότι έφαγες τον γάιδαρο και η ουρά σου έμεινε μόνο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Mπααα, μην το λες...Μια γνωστή μου περιμένει το 5ο κι ήδη είναι 39η εβδομάδα!!!Τίποτα δεν κάνω, υπομονή κάνω, σηκώνομαι, κάθομαι, περπατάω, ξαπλώνω...Πολύ δύσκολο βράδυ χθες....Σήμερα δεν κάνω τίποτα σχεδόν, να τη βαλίτσα είπα να ξεκινήσω μόνο...Οι δικοί μου έφυγαν οπότε την παλεύω μόνη τα πρωινά με τα τέκνα, ευτυχώς τα μεγάλα χωρίς τον τρίτο είναι πιο καλά....Μετά το μεσημέρι είναι η πίκρα που σχολάει κι εκείνος!:?:?:?Εντωμεταξύ έχει ξεσκιστεί να βρέχει, πώς να τελειώσει και το βάψιμο, βαρέθηκα....Τρίτη βδομάδα πήγαμε με τα ατυχήματα, τον παλιόκαιρο κι έχουμε κι όλο το μέσα ακόμη...:cry::cry::cry::cry::cry:

Για να φύγει το μάτι επιτέλους και να τελειώσετε με τις δουλειές σας!

post-37166-14825440904338_thumb.jpg

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χαχα, φαντάζεσαι?Η υπέρτατη προδοσία, εσύ το άνοιξες το καφέ και να φύγεις, χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Οι δυο σας το ξεκινήσατε και είστε και πολύ δυναμικές! Αν τολμήσει καμιά να φύγει πριν η κόρη μου γίνει 30, θα την κυνηγήσω με το δίκαννο! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα

μετά από τα θέματα υγείας που με έχουν βρεί

η κατάσταση της χώρας μας δεν μπορεί να με αγχώσει

μόνο για θέματα υγείας αγχώνομαι πλεόν

όλα τα άλλα λύνονται κάποια στιγμή

πήγα στην ενδοκρινολόγο και με ζύγισε...

μέσα σε 3 βδομάδες πήρα 2 κιλά

απο +6 είμαι στα +8 ξαφνικά

τρόμαξε η γιατρός

πάντως εγώ τρώω λιγότερο από πριν...και μου περιόρισε τα φρούτα....

πιστεύω τα κιλά είναι το αυξημένο αμνιακό υγρό...που τώρα θα πρέπει να έχει φουλάρει....

τη Παρασκευή θα ξανακάνω υπέρηχο....

εγώ έχω ΠΗΤ 24/08

είμαι τρελλή που θέλω να πάω διακοπές στο εξοχικό από 27/07 μέχρι τις 15/08???πιο πριν θα δουλεύω...και κανένα καλοκαίρι δεν είχα ούτε θα έχω στο μέλλον τη δυνατότητα να πάρω τόση πολλή άδεια....

θα κάνω υπέρηχο κάθε βδομάδα βέβαια εκείνες τις μέρες σε τοπικό γιατρό....είναι 3 ώρες δρόμος από την Αθήνα που γεννάω...

και ο γιατρός μου έτσι κι αλλιώς 8-15/08 θα λείπει....

αν δεν πάω θα έχω τα παιδιά κλεισμένα στο διαμέρισμα στην Αθήνα με τους παππούδες να τα κρατάνε και θα συνεχίσω να δουλεύω κι εγώ κι ο σύζυγός μέχρι τις 15/08....

Και εγώ ονειρευόμουν διακοπές, αλλά ο γιατρός δεν με άφησε. Οπότε, δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Καλύτερα ρώτα τον γιατρό σου τι γνώμη έχει. Μου φαίνεται πως δεν είναι κακό, αλλά και πάλι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Οι δυο σας το ξεκινήσατε και είστε και πολύ δυναμικές! Αν τολμήσει καμιά να φύγει πριν η κόρη μου γίνει 30, θα την κυνηγήσω με το δίκαννο! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tρομάρα μας, ο Μπόλεκ κι ο Λόλεκ χαχα!:tongue::tongue::tongue:30 ημερών εννοείς?Γιατί 3 η μια και 4 η άλλη λίγο δύσκολο να μπαίνουμε με τέτοιους ρυθμούς, μη κοιτάς τώρα που είμαστε άνετες!!!Βροχούλα, μη γελάς, σε βλέπω!!

Αν έχετε το Θεό σας, σήμερα μεσημέρι με το που σχόλασε ο ανήρ, πήραμε ηλεκτρική και σφουγγάρισα την κρεβατοκάμαρα, καθάρισα τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας και τα ξαναβάλαμε στη θέση τους (κρεβάτι, συρταριέρες, κομοδίνο) πλην ντουλάπας, ναι, ναι έχω βαμμένη κρεβατοκάμαρα (αφού έβρεχε, άρχισαν τα μέσα δωμάτια)κι ακόμη δε γέννησα παρά τα βάρη που σήκωσα!! :oops::oops::oops: Α ρε μάνα....μην κάνεις τίποτα μου είπε, λες και γίνεται σε σπίτι που βάφεται!!:evil::evil::evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλο μηνα κοριτσαρες !!! να ειμαστε ολες καλα !!!!

Να σας πω πρωτα τα νεα μας... πηγαμε εχθες λοιπον στον γιατρο...εγω πηρα αυτες τις δυο εβδομαδες 200 γρ..... Κ το ζουζουνι μου 1600 εφτασε .. ειναι πολυ καλα δοξα το θεο! Και τωρα αυτο που μας ξεσηκωσε.... με τον κολικο εντερου του ειπα ακριβως τι εγινε ο ανθρωπος με μαλωσε για πρωτη φορα..ειπε κοντεψες να γεννησεις μονη σου στο σπιτι.Μολις ξανα νιωσω να ξεκιναει ολο αυτο το κακο αμεσως στο νοσοκομειο να παω να προλαβουν! Κοριτσια..... απο κεινη τη μερα τα κοκαλα αναμεσα απο τα ποδια μου η λεκανη η ουριτσα ολα πονανε παραπολυυυυ περπαταω λες και εχω κανει εγχειρηση. Δεν ειχα εμπειρια με της γεννες κ κολικους δεν ηξερα οτι ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα σημερα παλι ξεκινησε λιγο το κακο ευτυχως σταματησε...και σκεφτομαι δλδ καθε μερα θα ειμαι με αυτο το αγχος? φοβαμαι να πονεσω ξανα ετσι...! γτ ουτε να κουνηθω δεν μπορω απο κει που θα με πιασει ... γιαυτο δεν ειχα παει και στο νοσοκομειο τοτε. ουφφφφφ αυτα τα νεα μας! Τα βραδια οπως γραψατε κ εσεις , ειναι ανυποφορα απο πονους και συσπασεις . Τωρα εμεινε να παω στον ενδοκρινολογο να δουμε τι γινεται με τον διαβητη μας κ τον θυροειδη........απο κιλα...συνολο εβαλα 10

Marouskaki μου ανεκαθεν ειχα τρομερη δυσκοιλιοτητα....απλα στην εγκυμοσυνη κανει και συσπασεις αυτο ειναι το κακο ! Εχεις ψαξει αυτον τον πονο που ειχες τις ωορρηξιας? εγω ναι εχω παει στο νοσοκομειο και ειναι απο την ουρολοιμωξη κ ειχα παθει στην πορεια κ εκει κολικο στην κυστη δλδ. κ τωρα ποναω εκει αλλα αντεχεται.

loveisintheair ναι κοριτσι μου εχεις πολυ δικιο!

ARCA οοο πολυ λιγο σου εμεινε!!! με το καλοοοο!

Marianthi27 μου ευχαριστω πολυ.Κατι μηνες πινω σιροπι απλα το εντερο εχει μεγαλο θεμα με τις συσπασεις καθε μερα..οχι μονο κολικους. Υπομονη κ οσο παμε.

november rain 23 ιουλιου???? οοοο θα μας κανεις το ποδαρικοοο λογικα! ααααααχ δεν το πιστευω τοσο πολυ πλησιασαμε! Με το καλο κ εσυ καλη μου !!

Αχ κοριτσια τι ομορφες οι φωτο καθε φορα απο τον υπερηχο! τι μυτουλα τι μαγουλακιιιιι τι χειλακια τι θα παθω η πρωτομανουλα δεν ξερω οταν τον δω επιτελους!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια με τι απορρυπαντικα πλυντηριου πλυνατε τα μωρουδιακα σας?

Εγω εχω ενα πακετακι της proderm ...θα ηθελα γνωμες για ποιοτητα και οικονομια μαζι.Στους 60 βαθμους τα βαζουμε? τι αλλο θα επρεπε να ξερω μανουλιτσες

Ευχαριστω <3

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλο μηνα κοριτσαρες !!! να ειμαστε ολες καλα !!!!

Να σας πω πρωτα τα νεα μας... πηγαμε εχθες λοιπον στον γιατρο...εγω πηρα αυτες τις δυο εβδομαδες 200 γρ..... Κ το ζουζουνι μου 1600 εφτασε .. ειναι πολυ καλα δοξα το θεο! Και τωρα αυτο που μας ξεσηκωσε.... με τον κολικο εντερου του ειπα ακριβως τι εγινε ο ανθρωπος με μαλωσε για πρωτη φορα..ειπε κοντεψες να γεννησεις μονη σου στο σπιτι.Μολις ξανα νιωσω να ξεκιναει ολο αυτο το κακο αμεσως στο νοσοκομειο να παω να προλαβουν! Κοριτσια..... απο κεινη τη μερα τα κοκαλα αναμεσα απο τα ποδια μου η λεκανη η ουριτσα ολα πονανε παραπολυυυυ περπαταω λες και εχω κανει εγχειρηση. Δεν ειχα εμπειρια με της γεννες κ κολικους δεν ηξερα οτι ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα σημερα παλι ξεκινησε λιγο το κακο ευτυχως σταματησε...και σκεφτομαι δλδ καθε μερα θα ειμαι με αυτο το αγχος? φοβαμαι να πονεσω ξανα ετσι...! γτ ουτε να κουνηθω δεν μπορω απο κει που θα με πιασει ... γιαυτο δεν ειχα παει και στο νοσοκομειο τοτε. ουφφφφφ αυτα τα νεα μας! Τα βραδια οπως γραψατε κ εσεις , ειναι ανυποφορα απο πονους και συσπασεις . Τωρα εμεινε να παω στον ενδοκρινολογο να δουμε τι γινεται με τον διαβητη μας κ τον θυροειδη........απο κιλα...συνολο εβαλα 10

Marouskaki μου ανεκαθεν ειχα τρομερη δυσκοιλιοτητα....απλα στην εγκυμοσυνη κανει και συσπασεις αυτο ειναι το κακο ! Εχεις ψαξει αυτον τον πονο που ειχες τις ωορρηξιας? εγω ναι εχω παει στο νοσοκομειο και ειναι απο την ουρολοιμωξη κ ειχα παθει στην πορεια κ εκει κολικο στην κυστη δλδ. κ τωρα ποναω εκει αλλα αντεχεται.

loveisintheair ναι κοριτσι μου εχεις πολυ δικιο!

ARCA οοο πολυ λιγο σου εμεινε!!! με το καλοοοο!

Marianthi27 μου ευχαριστω πολυ.Κατι μηνες πινω σιροπι απλα το εντερο εχει μεγαλο θεμα με τις συσπασεις καθε μερα..οχι μονο κολικους. Υπομονη κ οσο παμε.

november rain 23 ιουλιου???? οοοο θα μας κανεις το ποδαρικοοο λογικα! ααααααχ δεν το πιστευω τοσο πολυ πλησιασαμε! Με το καλο κ εσυ καλη μου !!

Αχ κοριτσια τι ομορφες οι φωτο καθε φορα απο τον υπερηχο! τι μυτουλα τι μαγουλακιιιιι τι χειλακια τι θα παθω η πρωτομανουλα δεν ξερω οταν τον δω επιτελους!

Ευτυχώς δηλαδή που δεν έπαθες καμιά σοβαρή ζημιά! Από εδώ και πέρα, με την παραμικρή ενόχληση κατευθείαν ειδοποιείς τον γιατρό! Άντε άλλο κακό να μην σε βρει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια με τι απορρυπαντικα πλυντηριου πλυνατε τα μωρουδιακα σας?

Εγω εχω ενα πακετακι της proderm ...θα ηθελα γνωμες για ποιοτητα και οικονομια μαζι.Στους 60 βαθμους τα βαζουμε? τι αλλο θα επρεπε να ξερω μανουλιτσες

Ευχαριστω <3

Εγώ θα αγοράσω αυτό το πακέτο:

http://e-yup.com/ba/product/x-clusive-paketo-vrefikis-peripihsis-somatos-rouxon-te-bebe

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου πήγαμε και εμείς στον γιατρό και είδαμε την μπεμπουλα μας όλα Καλά Παναγία μου..καναμε και doppler και nst πάλι μια χαρά συσπάσεις καθόλου..Ο πλακουντας είναι στο επίπεδο 1πολυ καλόςτο αμνιακό πολύ καλό με βλέπω να αργω να γενναω..η μπέμπα φαίνεται πιο μεγάλη από την εβδομάδα που είμαι και είναι 2895γρμ...Αυτά τα νέα μας...Εγώ αυτά που παρήγγειλα τα βρεφικά κρέμα και.αφρόλουτρο -σαμπουάν είναι frezyderm και τα πήρα απο το I natural..Έχει πολύ καλές τιμές και το απορρυπαντικό για τα ρούχα πήρα το proderm..

ewKwp3.png

γεια σας κοριτσια!

εγω ολη μερα ασχολουμαι με την επικαιροτητα αλλα βαρεθηκα πια..

πηγαμε γιατρο ειμαστε 2400,δεν εχουμε παρει ακομα την καταλληλη θεση βεβαια,με βλεπει λεει να παιρνω ολο το μηνα..ποιος ξερει?

με το καλο για τα κοριτσια που κανονισαν ηδη την γεννα!

habibi εγω πηρα πλανετ απορρυπαντικο και μαλακτικο,αφηνει ωραια μυρωδια,δοκιμασα και το προδερμ μου επλεινε η μανα μου καποια ρουχαλακια μαυτο αλλα δεν μαρεσε η μυρωδια.

προβληματιζομαι πολυ με το θεμα παιδιατρος..θα ηθελα καποιον υπερ του θηλασμου που να μην σου λεει με τη μια δωσε μπουκαλι δεν παιρνει βαρος κτλ..αλλα κανεις δεν ασχολειται πολυ με αυτο το θεμα οι περισσοτερες γνωστες μου δεν θηλασαν και τρεχα γυρευε..εχω αγχος γενικα με το θεμα θηλασμος οσο πλησιαζει η ωρα,εχω διαβασει απειρα πραγματα αλλα στην πραξη? θα στενοχωρηθω πολυ αν δεν τα καταφερω..τελος παντων

εχω σχεδων ετοιμο το δωματιο του μωρου ελεγα να αποπληρωσω και να παρω κρεββατι και καροτσι αυτη τη βδομαδα αλλα λεω να περιμενω τις εξελιξεις

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...