Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλό μήνα κοριτσάκια με το καλό τα μωράκια μας και με το καλό η Ελλαδα μας.Ας γίνει επιτέλους κάτι για το καλό μας....:confused:

Εχτές είχε έρθει η κουνιάδα μου που έχει 2 παιδάκια και μας έφερε τα άπειρα!!!

Καλαθούνα, ρηλάξ που κουνιέται, καθίσματα αυτοκινήτου, μπανάκια με βάση, παιχνίδια για το πρώτο καιρό, μέχρι αποστειρωτή μπιμπερο!!!! και όλα σχεδόν σαν καινουρια!! Τέτοιες εποχές ευτυχώς δεν θα τα αγοράσω..:):):).

Τρίτη έρχονται τα έπιπλα, τακτοποιώ και τα ρουχαλάκια και περιμέεεεεεεεεεεεεενω χαλαρά τη μεγάλη μέρα!!

Τουλάχιστον με αυτά που γίνονται δεν θα μας κακοφανεί που δεν θα πάμε διακοπές φέτος γιατί θα έχουμε σοβαρότερη δουλειά σπίτι!!!:-D:grin::-D

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλο μηνα!!!!! Αντε να κανουμε και κανα μπανακι πριν γεννησουμε:P

Αχ κοριτσια μου νομιζω αρχισαν τα "δυσκολα" του τελευταιου μηνα!Εγω πλεον παρακαλαω να μην νυχτωνει γιατι τα βραδυα υποφερω απο πονους στην πλατη και τη μεση:twisted: χθες με 5 μαξιλαρια τριγυρω μου και δεν μπορουσα να βολευτω...μετα νιωθω οτι δεν μπορω να παρω ανασα.παρολο που εχει δροσουλα,τερμα ανοιχτα ολα τα παραθυρα και η ανασα μου να κοβεται...εχει πιεστει τοσο πολυ το διαφραγμα που νιωθω ασφυξια.πως θα την βγαλω αλλες 3 βδομαδες ??τωρα αρχιζει να μου μοιαζει ατελειωτο το ταξιδι,ουφ!!!!!!!τα ποδια τερμα πρησμενα και το βραδυ να καινε........:cry::cry:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα μετα απο μια ασχημη νυχτα με δυνατους πονους στο γνωστο σημειο της ωορρηξιας που ερχονται και φευγουν....Δεν το πιστευω αρχιζουν οι ημερομηνιες τοκετου;;;;Αρκα Κριστι και βροχουλα με το καλο κοριτσακια μου τα λιονταρακια σας παω να φτιαξω το πινακακι!!!!

Ευχαριστω μαναρι μου,αν και νομιζω πως και συ καπου εκει θα γεννησεις....Τεταρτη φορα δεν νομιζω να το φτασεις στο τερμα:PΜε τους πονους τι κανεις?απο την θεση του μωρου προκαλουνται?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ και εσύ μανούλα Ιουλίου έγινες; Να μην μας φύγεις όμως! Εδώ να μπαίνεις να μας γράφεις τα νέα σου και πως είναι οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι. Να μαθαίνουμε και εμείς οι πρωτάρες!

Καλε τι να φυγω?που να παω? Μαζι φαγαμε ενα χρονο στην μαπα με τα καλα και τα κακα μας,τις αγωνιες και τις χαρες μας και θα φυγω τελευταιες μερες?? Εχω δεθει συναισθηματικα με το παρεακι μου πλεον:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα μα αισιοδοξία και υπομονή και Ναι κοντεύουμε κορίτσια μου σιγά σιγά πως πέρασε έτσι ο καιρός ούτε καν που το κατάλαβα..Σήμερα έχουμε γιατρό θα πάω να δω την μπαμπούλα μου..Για να δω και τι θα μου πει σε τι φάση βρισκόμαστε ποτέ με βλέπει να γενναω...

ewKwp3.png

Καλε τι να φυγω?που να παω? Μαζι φαγαμε ενα χρονο στην μαπα με τα καλα και τα κακα μας,τις αγωνιες και τις χαρες μας και θα φυγω τελευταιες μερες?? Εχω δεθει συναισθηματικα με το παρεακι μου πλεον:D:D

Αχ κορίτσι μου άντε πλησιάζει ο καιρός μάλλον θα είσαι από τις πρώτες Ε μια χαρα έλα δεν σου έμεινε πολύ λίγο ακομα..Μετά θα φύγουν όλα τα δύσκολα πρηξιματα,ζεστή

ewKwp3.png

Έτσι που θα βρεις καλύτερη παρέα όπως είμαστε εμείς εδώ κάτσε εδώ να μας πεις εμπειρίες Συμβουλές σε εμάς τις πρωταρες...

ewKwp3.png

Συγχαρητήρια για τον μπεμπούλη σου! Ελπίζω να μην φύγεις από την παρέα μας και ας είσαι μανούλα Ιουλίου!

Ευχαριστω πολυ!! θα ειμαι και στις 2 παρεες να λεμε τα νεακια μας. Μονο οι μανουλες καταλαβαινονται μεταξυ τους πουθενα δε παω!! χαχαχα;);)

c6vNp3.png

Ευχαριστω μαναρι μου,αν και νομιζω πως και συ καπου εκει θα γεννησεις....Τεταρτη φορα δεν νομιζω να το φτασεις στο τερμα:PΜε τους πονους τι κανεις?απο την θεση του μωρου προκαλουνται?

Mπααα, μην το λες...Μια γνωστή μου περιμένει το 5ο κι ήδη είναι 39η εβδομάδα!!!Τίποτα δεν κάνω, υπομονή κάνω, σηκώνομαι, κάθομαι, περπατάω, ξαπλώνω...Πολύ δύσκολο βράδυ χθες....Σήμερα δεν κάνω τίποτα σχεδόν, να τη βαλίτσα είπα να ξεκινήσω μόνο...Οι δικοί μου έφυγαν οπότε την παλεύω μόνη τα πρωινά με τα τέκνα, ευτυχώς τα μεγάλα χωρίς τον τρίτο είναι πιο καλά....Μετά το μεσημέρι είναι η πίκρα που σχολάει κι εκείνος!:?:?:?Εντωμεταξύ έχει ξεσκιστεί να βρέχει, πώς να τελειώσει και το βάψιμο, βαρέθηκα....Τρίτη βδομάδα πήγαμε με τα ατυχήματα, τον παλιόκαιρο κι έχουμε κι όλο το μέσα ακόμη...:cry::cry::cry::cry::cry:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Χαχα, φαντάζεσαι?Η υπέρτατη προδοσία, εσύ το άνοιξες το καφέ και να φύγεις, χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα

μετά από τα θέματα υγείας που με έχουν βρεί

η κατάσταση της χώρας μας δεν μπορεί να με αγχώσει

μόνο για θέματα υγείας αγχώνομαι πλεόν

όλα τα άλλα λύνονται κάποια στιγμή

πήγα στην ενδοκρινολόγο και με ζύγισε...

μέσα σε 3 βδομάδες πήρα 2 κιλά

απο +6 είμαι στα +8 ξαφνικά

τρόμαξε η γιατρός

πάντως εγώ τρώω λιγότερο από πριν...και μου περιόρισε τα φρούτα....

πιστεύω τα κιλά είναι το αυξημένο αμνιακό υγρό...που τώρα θα πρέπει να έχει φουλάρει....

τη Παρασκευή θα ξανακάνω υπέρηχο....

εγώ έχω ΠΗΤ 24/08

είμαι τρελλή που θέλω να πάω διακοπές στο εξοχικό από 27/07 μέχρι τις 15/08???πιο πριν θα δουλεύω...και κανένα καλοκαίρι δεν είχα ούτε θα έχω στο μέλλον τη δυνατότητα να πάρω τόση πολλή άδεια....

θα κάνω υπέρηχο κάθε βδομάδα βέβαια εκείνες τις μέρες σε τοπικό γιατρό....είναι 3 ώρες δρόμος από την Αθήνα που γεννάω...

και ο γιατρός μου έτσι κι αλλιώς 8-15/08 θα λείπει....

αν δεν πάω θα έχω τα παιδιά κλεισμένα στο διαμέρισμα στην Αθήνα με τους παππούδες να τα κρατάνε και θα συνεχίσω να δουλεύω κι εγώ κι ο σύζυγός μέχρι τις 15/08....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

καλημέρα

μετά από τα θέματα υγείας που με έχουν βρεί

η κατάσταση της χώρας μας δεν μπορεί να με αγχώσει

μόνο για θέματα υγείας αγχώνομαι πλεόν

όλα τα άλλα λύνονται κάποια στιγμή

πήγα στην ενδοκρινολόγο και με ζύγισε...

μέσα σε 3 βδομάδες πήρα 2 κιλά

απο +6 είμαι στα +8 ξαφνικά

Μάλλον είναι το αμνιακό που λες συν ό,τι παίρνει το μικρό ε?Καλά μου ακούγονται τα +8, εγώ στα +9,5, θα την περάσω τη δεκάρα...

τρόμαξε η γιατρός

πάντως εγώ τρώω λιγότερο από πριν...και μου περιόρισε τα φρούτα....

πιστεύω τα κιλά είναι το αυξημένο αμνιακό υγρό...που τώρα θα πρέπει να έχει φουλάρει....

τη Παρασκευή θα ξανακάνω υπέρηχο....

εγώ έχω ΠΗΤ 24/08

είμαι τρελλή που θέλω να πάω διακοπές στο εξοχικό από 27/07 μέχρι τις 15/08???πιο πριν θα δουλεύω...και κανένα καλοκαίρι δεν είχα ούτε θα έχω στο μέλλον τη δυνατότητα να πάρω τόση πολλή άδεια....

θα κάνω υπέρηχο κάθε βδομάδα βέβαια εκείνες τις μέρες σε τοπικό γιατρό....είναι 3 ώρες δρόμος από την Αθήνα που γεννάω...

και ο γιατρός μου έτσι κι αλλιώς 8-15/08 θα λείπει....

αν δεν πάω θα έχω τα παιδιά κλεισμένα στο διαμέρισμα στην Αθήνα με τους παππούδες να τα κρατάνε και θα συνεχίσω να δουλεύω κι εγώ κι ο σύζυγός μέχρι τις 15/08....

Μήπως να πάτε στο εξοχικό την πρώτη εβδομάδα?Δηλαδή μέχρι κάπου αρχές Αυγούστου?Εγώ γέννησα τον δεύτερο 39+1 ημ και τον τρίτο 38+4ημ....Έτσι και θα χαρούν τα παιδιά κι εσείς τη θάλασσα και την παρέα ο ένας του άλλου ,αλλά και δε θα έχεις το άγχος θα προλάβω δεν θα προλάβω...Εγώ να φανταστείς Κατερίνη που είναι μια ώρα δρόμος από Γιαννιτσά και τελευταίο σκ που θα πάω θα είναι 18-19 Ιουλίου (36+6ημ ,το επόμενο σκ πάω 37+6 ημ, δε βασίζομαι)...Είναι ψυχολογικό πιο πολύ, εδώ έχω το νοσοκομείο στο δίλεπτο με τα πόδια....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα μα αισιοδοξία και υπομονή και Ναι κοντεύουμε κορίτσια μου σιγά σιγά πως πέρασε έτσι ο καιρός ούτε καν που το κατάλαβα..Σήμερα έχουμε γιατρό θα πάω να δω την μπαμπούλα μου..Για να δω και τι θα μου πει σε τι φάση βρισκόμαστε ποτέ με βλέπει να γενναω...

Καλα αποτελεσματα φιλεναδα,περιμενουμε νεακια σου......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Mπααα, μην το λες...Μια γνωστή μου περιμένει το 5ο κι ήδη είναι 39η εβδομάδα!!!Τίποτα δεν κάνω, υπομονή κάνω, σηκώνομαι, κάθομαι, περπατάω, ξαπλώνω...Πολύ δύσκολο βράδυ χθες....Σήμερα δεν κάνω τίποτα σχεδόν, να τη βαλίτσα είπα να ξεκινήσω μόνο...Οι δικοί μου έφυγαν οπότε την παλεύω μόνη τα πρωινά με τα τέκνα, ευτυχώς τα μεγάλα χωρίς τον τρίτο είναι πιο καλά....Μετά το μεσημέρι είναι η πίκρα που σχολάει κι εκείνος!:?:?:?Εντωμεταξύ έχει ξεσκιστεί να βρέχει, πώς να τελειώσει και το βάψιμο, βαρέθηκα....Τρίτη βδομάδα πήγαμε με τα ατυχήματα, τον παλιόκαιρο κι έχουμε κι όλο το μέσα ακόμη...:cry::cry::cry::cry::cry:

Απο βδομαδα εχει πει μινι καυσωνα παντως...ωχ θα λιωσει το κορμακι μας:mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...