Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 2

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ναι, είναι το πρώτο μου, πρωτόγνωρα όλα! Δουλεύω από το σπίτι, είναι δουλειά γραφείου, λίγες ώρες την ημέρα 2-6. Αλλα δε θά θελα να πω λεπτομέρειες μέσα από το μπλόγκ , με συγχωρείς αλλά το επάγγελμά μου είναι ιδιαίτερο, ελπίζω στην κατανόησή σου/σας για αυτή μου την παραξενιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα στην ομάδα.

Τι κάνετε κορίτσια; Εύχομαι όλες να είστε καλά και να έχετε όσο το δυνατόν πιο ήρεμη εγκυμοσύνη! Θέλω τα "φώτα" σας σε κάτι. Έχω προσέξει ότι τον τελευταίο καιρό κάνω πολύ καθιστική ζωή και έχω χαλαρώσει. Από τότε που μάθαμε ότι είμαι έγκυος, ο άντρας μου φοβούμενος για καμιά αποβολή δεν με άφηνε να κάνω τίποτα, ούτε να περπατάω πολύ. Τώρα έχει χαλαρώσει. Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα γυμνασμένη, αλλά περπατούσα πολύ. Πολλά χιλιόμετρα την ημέρα! Το ερώτημά μου λοιπόν είναι: Έχετε να προτείνετε κάποιου είδους γυμναστική για εγκυμονούσες;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα στην ομάδα.

Τι κάνετε κορίτσια; Εύχομαι όλες να είστε καλά και να έχετε όσο το δυνατόν πιο ήρεμη εγκυμοσύνη! Θέλω τα "φώτα" σας σε κάτι. Έχω προσέξει ότι τον τελευταίο καιρό κάνω πολύ καθιστική ζωή και έχω χαλαρώσει. Από τότε που μάθαμε ότι είμαι έγκυος, ο άντρας μου φοβούμενος για καμιά αποβολή δεν με άφηνε να κάνω τίποτα, ούτε να περπατάω πολύ. Τώρα έχει χαλαρώσει. Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα γυμνασμένη, αλλά περπατούσα πολύ. Πολλά χιλιόμετρα την ημέρα! Το ερώτημά μου λοιπόν είναι: Έχετε να προτείνετε κάποιου είδους γυμναστική για εγκυμονούσες;

Απο ότι ξέρω Μαριάνθη μου επιτρέπονται κολύμπι και περπάτημα και δραστηριότητες τύπου γιόγκα για εγκύους. Ο γιατρός μου επίσης είπε ότι μπορείς και ελαφρύ τζόγκινκ αρκεί να το έκανες και πριν. Βεβαια εγώ δεν θα κάνω τίποτα γιατι ημουν πάντα πολύ τεμπέλα με τη γυμναστική! Mην ξεκινήσω τώρα που ειμαι εγκυος καλυτερα

c8i6p2.png

Απο ότι ξέρω Μαριάνθη μου επιτρέπονται κολύμπι και περπάτημα και δραστηριότητες τύπου γιόγκα για εγκύους. Ο γιατρός μου επίσης είπε ότι μπορείς και ελαφρύ τζόγκινκ αρκεί να το έκανες και πριν. Βεβαια εγώ δεν θα κάνω τίποτα γιατι ημουν πάντα πολύ τεμπέλα με τη γυμναστική! Mην ξεκινήσω τώρα που ειμαι εγκυος καλυτερα

Κολύμπι λίγο δύσκολο χειμωνιάτικα, αλλά το περπάτημα θα το ξανακαθιερώσω. Απλά κάπου στο ίντερνετ είχα διαβάσει ότι υπάρχουν ασκήσεις που ενδυναμώνουν την λεκάνη και τα πόδια για τον τοκετό. Δεν λέω είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά δεν είναι κακό να είμαστε σε καλή κατάσταση! ;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κολύμπι λίγο δύσκολο χειμωνιάτικα, αλλά το περπάτημα θα το ξανακαθιερώσω. Απλά κάπου στο ίντερνετ είχα διαβάσει ότι υπάρχουν ασκήσεις που ενδυναμώνουν την λεκάνη και τα πόδια για τον τοκετό. Δεν λέω είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά δεν είναι κακό να είμαστε σε καλή κατάσταση! ;)

καλησπερα κι απο μενα.Μσριανθη σαν το περπατημα δεν υπαρχει καλυτερη γυμναστικη οχι υπερβολες βεβαια....οι ασκησεις που βοηθουν στον τοκετο ειναι οι ασκησεις kegel που συνιστανται στην εξης απλη κινηση, αυτη που κανεις οταν δε θελεις να ουρησεις και κρατιεσαι....αλλα εχουμε ακομη καιρο ε;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου aura.Καλα ειναι και τα τοστακια,αφου δουλευεις τι να κανεις? Εγω και οι μικρες τρελαινομαστε για ψαρακια αλλα ο αντρας μου ετσι κι ετσι.Ειναι του κρεατος.Για τις αυπνιες τι να σου πω?Οντως τι βραδυ με πιανει κατι σαν αγχος αλλα η πηγη μου ειναι απροσδιοριστη.Αποφευγω να φαω ακριβως πριν ξαπλωσω οποτε δε φταιει αυτο.Οσο για τον καφε,ημουν φανατικη κι εξαρτημενη,ευχομουν καποιος να μου τον ειχε ετοιμο οταν ξυπναγα και τωρα δεν τον θελω καθολου!Γι αυτο λεω οτι εχω αγορι...εχουμε αρχισει τις παραξενιες απο τωρα...χι χι.Θυμισε μου εχεις αλλο πσιδακι?Νομιζω πρωτομανουλα ε?Που δουλευεις,αν επιτρεπεται?Νομιζω οτι εχουμε μπει ολες σε αναμονη αυχενικης ε?Δηλαδη σε λιγες μερες μπορει να σποκαλυφθουν τα πρωτα τσουτσουνακια και πιπιτσες (ετσι τα λεμε με τη μελινα...) .Κοριτσια η διδυμομανουλα μας ποια κοπελα ηταν?Η λολιτα,η μπισκομανια?Χαθηκαν καποιες κοπελες...Φιλια

κι εγω σαν εσενα καποια βραδια οπως χθες δε βολευομαι πουθενα...αυπνη εμεινα και πηρα αδεια δεν υπηρχε περιπτωση να αντεξω οκταωρο ετσι....εγω παλι αυπνιες δε θυμαμαι στα αγορια χαχα Αντωνια οτι να ναι τα συμπτωματα μας ε;;;;;η μπισκομανια ειναι η διδυμομανουλα η οποια μαζι με τη λολιτα χαθηκαν....ελπιζω να ειναι καλα.παω για υπνο....καλο βραδυ ελπιζω....για ολες....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσια μου!Αλλη μια κουραστικη μερα ελαβε τελος....Απο που να ξεκινησω?

Σημερα ειχα γιουβαρλακια,τα ειχα φτιαξει απο χθες, για αυριο εφτιαξα κοτοσουπα γιατι εχω αρρωστα και τα παιδια.Ειχαμε παει το πρωι παιδιατρο,φαγαμε ολο το πρωινο μας μεχρι την εξεταση(3 ωρες αναμονη:evil:).Οποτε εχω παιδιατρο εκτος απο εμβολιασμους που ειναι με ραντεβου,ξημεροβραδιαζομαστε μιση μερα.Χαλια!

Παρεπιμπτωντος το ψαρακι μου αρεσει και μενα παρα πολυmeldan και ειδικα αν συνοδευεται με χορτα.....μιαμ μιαμ το καλυτερο μου.Κοριτσια εχετε αναλογιστει ποση ωρα σπαταλαμε στην κουζινα καθε μερα?Aura κοριτσι μου και εγω οταν ημουν μονη μου και τοστακια ετρωγα και ψωμι με ντοματα σκετα.Τωρα με τα παιδια πρεπει να εχω φαγητο σπιτι θελω δε θελω,γιατι τοστακι μπορει να τους φτιαξω το απογευμα να φανε,δεν μπορω να τους εχω και το μεσημερι.Θα το δεις και εσυ οταν γεννησεις με το καλο.Προτεραιοτητα σου πρωτα το παιδι σου και μετα το φαγητο του.Καθε μεσημερι σκεφτομαι: "και τωρα?τι τρωμε αυριο?"Και ξεκιναω.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κσνετε?Ερημιες σημερα και χθες στο θεματακι μας.Τα βραδια εχω φοβερες αυπνιες και ταχυπαλμιες και οταν καταφερω τελικα να κοιμηθω κανω πολυ ανησυχο υπνο.Τις αλλες φορες αυτο μου συνεβη κατα τον ογδοο και οχι καθε βραδυ.Τελοσπαντων κατα τ αλλα καλα.Ναι ευαγγελια μου οντως ειναι μια τρελα με τα κορμακια τους και τα καλσον αλλα μονο η μεγαλη παει προς το παρον.Η αλλη ειναι μωρουλινι,δεκαπεντε μηνων.Τι μαγειρευετε σημερα?Εγω φτιαχνω λσθρακια στο φουρνο,πατατες τηγανητες και χορτα.Καλημερα σας.

Και εμενα τα βραδια μου ειναι ταλαιπωρια σκετη.Απο τωρα?Αν ειναι ετσι απο τωρα τι θα ερθει μετα?εγω χθες βραδυ εφτασα στο σημειο να κλαιω απο τους πονους στο στομαχι μου.πηγε ο αντρας μου στο φαρμακειο να μου παρει κατι να με ανακουφισει.τελικα αποκοιμηθηκα στον καναπε,εξουθενωμενη και καποια στιγμη με ξυπνησε ο γιος μου στις 3μιση,αφου ο καημενος ειχε πυρετο και μεχρι τις 6μιση την εβγαλα ξυπνια να στριφογυριζω.Μαρτυριο!και το πρωι μετα κομματια....Οπως λεει και η meldan κατα ταλλα καλα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα στην ομάδα.

Και εγω πιστευω οτι το περπατημα ειναι πολυ καλη σωματικη ασκηση.να ανοιξει λιγο ο καιρος και να ξεκινησουμε τα απογευματινα περπατηματα.αυτη τη φορα εχω σκοπο και εγω να μην τεμπελιασω αραχτη,θελω να ξεσκουριασω μετα απο εναν χειμωνα κλεισμενοι σπιτι και ενα κουραστικο πρωτο τριμηνο....Καλε ποτε ξεκινανε οι αλκυονιδες?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια ειχα μερες να μπω !!τη κυριακη εδω στη πατρα ειχε καλη μερα και βγηκαμε για ενα καφεδακι με τη μικρη μας!!κατα τα αλλα εχω και εγω αυπνιες τα βραδια και ταχυπαλμια δε ξερω γιατι...οι αναγουλες συνεχιζονται αλλα νομιζω λιγακι καλυτερα....αυριο παιρνω και τα αποτελεσματα των πρωτων εξετασεων αιματος...αυτα απο μενα κατα τα αλλα και εγω σπιτι με τη μικρη ολη μερα μακαρι να ανοιξει λιγακι ο καιρος...

uAVIp3.png

sWUop3.png

Καλησπέρα και απο μένα! και εγώ περιμένω πρώτα ο Θεός το μωράκι μου αρχές Αυγούστου. Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας:D

με το καλο !!σου ευχομαι μια τελειομηνη και χαρουμενη εγκυμοσυνη!:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

εγω πάλι απο εχω τρελές υπνηλίες και εφιάλτες. Ξυπνάω 2-3 φορές για να πάω τουαλέτα απο τώρα...και πάλι βλέπω ξανά εφιάλτες! συνήθισα πια ¨:tongue:

Καλως μας ηρθες !!! με το καλο και σε σενα ολα καλα να σου πανε!

Πως ειστε κοριτσια?? εγω 2 μερες τωρα ξεκουραζομαι! εχω παει το μικρακι στην μαμα μου και το εχω ριξει στον υπνο!!!! :mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

Καλημέρα σε όλες! κάθε πρωί είμαι ανανεωμένη και ξεχνάω την εγκυμοσύνη μου, μέχρι που έρχεται το απόγευμα και ξεκινάει ο εφιάλτης!!συνδυασμός καούρα-πείνα-αναγούλα-ξινίλα- όλα μαζί!!!

Αναρωτιέμαι άλλα πόσα απογεύματα θα είμαι έτσι χάλια.... εσείς που έχετε παρόμοια θέματα πώς ανακουφίζεστε? και μη μου πείτε ξάπλα ή ύπνος γιατί όσο και να θέλω δε γίνεται το ζιζάνιό μου κάθε απόγευμα είναι μέσα στην τρελή χαρά και με θέλει να συμμετέχω και ενεργά!!!ΕΛΕΟΣ

μια μέρα δοκίμασα τραχανά και ίσως ήμουν καλύτερα για κανένα μισάωρο όμως... δε θέλω να πάρω χάπια στομαχικά... τι άλλο? Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι το περπάτημα μου κάνει καλό, αλλά πόσο να περπατάω? όλο το απόγευμα? έχει και κρύο, που να τρέχω με το νήπιο έξω, αυτός θέλει να τρέχουμε..... δεν ξέρω....ο γιατρός μου είπε μικρά και συχνά γέυματα,,, εγώ βέβαια θέλω μεγάλα και συχνά...αχχαχαχαχα

έχετε καμιά άλλη ιδεά???

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...