Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ναι αγάπη μου σε καταλαβαίνω και εγώ σε αυτήν την φάση βρίσκομαι περιμένω πως και πως αυτά τα λεφτά για ψωνίσω για την μικρή..Χθες είπαν στις ειδήσεις ότι 1 Ιουλίου θα μπουν τα λεφτα μητρότητας και διάφορα επιδόματα..Ενώ εμένα αυτή μου είχε πει 3 Ιουλίου στις ειδήσεις είπαν 1.Του μήνα..Εγώ αν είναι να μπουν αύριο θα σου στείλω αύριο εδώ γιατί μου έρχεται μήνυμα στο κινητό όταν μου βάζουν χρηματα

Ξέρεις γιατί ρωτάω; Γιατί εγώ ξέρω για τα επιδόματα μητρότητας του ΟΑΕΔ. Για αυτά βγήκε επίσημη ανακοίνωση. Και ο άντρας μου προχθες που το άκουσε μπερδεύτηκε... Μήπως και εσύ για τον ΟΑΕΔ άκουσες; Πάντως ναι αν μάθεις κάτι, γράψτο εδώ πέρα γιατί εγώ μόνο αν πάω σε ΑΤΜ θα μπορέσω να καταλάβω αν πληρώθηκα. Αλήθεια, εσύ τι ακριβώς έκανες και θα σου στείλουν μήνυμα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέρεις γιατί ρωτάω; Γιατί εγώ ξέρω για τα επιδόματα μητρότητας του ΟΑΕΔ. Για αυτά βγήκε επίσημη ανακοίνωση. Και ο άντρας μου προχθες που το άκουσε μπερδεύτηκε... Μήπως και εσύ για τον ΟΑΕΔ άκουσες; Πάντως ναι αν μάθεις κάτι, γράψτο εδώ πέρα γιατί εγώ μόνο αν πάω σε ΑΤΜ θα μπορέσω να καταλάβω αν πληρώθηκα. Αλήθεια, εσύ τι ακριβώς έκανες και θα σου στείλουν μήνυμα;

Χθες είπε δεν θυμάμαι σε ποιο κανάλι ότι ότι έχει να κάνει με το ΙΚΑ θα πληρωθεί κανονικά όπως επιδόματα και επιδόματα εγκυμοσύνης δεν αναφερόταν σε ΟΑΕΔ ακριβώς αυτά είπε τώρα θα δείξει πόσο ισχύει πάντως έτσι και αλλιώς ότι έχει να κάνει με το ΙΚΑ πληρώνεται κανονικά οπότε λογικό είναι να Μας πληρώσουν κιόλας..Όχι δεν χρειάζεται να πας θα σου γράψω εδώ όταν μου έρθει μήνυμα..Εγώ έχω Πειραιώς και ειχα πάει και είχα ενημερώσει στην Τράπεζα το winbanking και κάθε φορά που πληρώνομαι μου έρχεται και email Και μήνυμα στο κινητό..κάποια στιγμή να πας να το κάνεις δεν είναι τίποτα...

ewKwp3.png

Χθες είπε δεν θυμάμαι σε ποιο κανάλι ότι ότι έχει να κάνει με το ΙΚΑ θα πληρωθεί κανονικά όπως επιδόματα και επιδόματα εγκυμοσύνης δεν αναφερόταν σε ΟΑΕΔ ακριβώς αυτά είπε τώρα θα δείξει πόσο ισχύει πάντως έτσι και αλλιώς ότι έχει να κάνει με το ΙΚΑ πληρώνεται κανονικά οπότε λογικό είναι να Μας πληρώσουν κιόλας..Όχι δεν χρειάζεται να πας θα σου γράψω εδώ όταν μου έρθει μήνυμα..Εγώ έχω Πειραιώς και ειχα πάει και είχα ενημερώσει στην Τράπεζα το winbanking και κάθε φορά που πληρώνομαι μου έρχεται και email Και μήνυμα στο κινητό..κάποια στιγμή να πας να το κάνεις δεν είναι τίποτα...

Ααα κατάλαβα. Είναι θέμα της τράπεζας. Νόμιζα στο ΙΚΑ ότι έκανες κάτι. Εγώ από πιο παλιά για κάτι γυαλιά μυωπίας που αγόρασα είχα δηλώσει εθνική. Και αυτές τις μέρες γίνεται χαμός στην εθνική, οπότε... Θα περιμένω να περάσει λίγο η αναμπουμπούλα και θα πάω να τους ρωτήσω αν έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο. Σε ευχαριστώ πολύ! :D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ααα κατάλαβα. Είναι θέμα της τράπεζας. Νόμιζα στο ΙΚΑ ότι έκανες κάτι. Εγώ από πιο παλιά για κάτι γυαλιά μυωπίας που αγόρασα είχα δηλώσει εθνική. Και αυτές τις μέρες γίνεται χαμός στην εθνική, οπότε... Θα περιμένω να περάσει λίγο η αναμπουμπούλα και θα πάω να τους ρωτήσω αν έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο. Σε ευχαριστώ πολύ! :D

Ναι ρώτησε τους λογικά πρέπει να το έχουν και άλλες τράπεζες αυτό...Τι ευχάριστεις μωρέ μακάρι να μας τα βάλουν να πάμε να ψωνίσουμε για τα ζουζουνια μας..φιλάκια πολλα:D:D:D

ewKwp3.png

Κοριτσια καλησπερα! Πολυ αγχος ε? Σε περιεργη εποχη ερχονται τα μωρακια μας δυστυχως αλλα οπως και να χει θα κανουμε οτι μπορουμε. Εμεις ειδαμε το μπεμπη εφτασε 2100! Τη Πεμπτη φευγουμε για Αθηνα, να γνωρισουμε και τον γιατρο στο Αλεξανδρας και απ οτι μου ειπαν αν δεν εχω απροοπτα μεχρι τοτε, 28/7 θα μπω για καισαρικη. Εγινα μανουλα Ιουλιου δηλαδη! Εχω πολυ αγωνια , ηθελα να τον φερω απευθειας σπιτι το μικρουλι και φοβαμαι και το ταξιδι της επιστροφης, μηπως ταλιαπωρηθει.Αυριο θα δω μια παιδιατρο που ειναι και συμβουλος θηλασμου, να μας δωσει μερικες συμβουλες.

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί το παίρνεις έτσι?Για πρώτη φορά στη ζωή όλων εμάς των νέων ανθρώπων μας δίνεται η δυνατότητα να πούμε τι θέλουμε για τη χώρα μας-θα μου πεις, αφού ψηφίζουμε από τα 18 μας...-ή καλύτερα τι ΔΕΝ θέλουμε.... Το θέμα είναι ποιος θα φορτωθεί την ευθύνη ή το να αλλάξει κάτι στη μικρή μας χώρα που της έχουν πιει το αίμα οι δανειστές?Όλοι έχουν την αβεβαιότητα, και η έγκυος και ο νέος που ετοιμάζεται να παντρευτεί κι οι συνταξιούχοι, όλοι, αλλά μην το βλέπουμε τόσο βραχυχρόνια...θα έχω λεφτά να παντρευτώ π.χ., ας το δούμε πιο μακροχρόνια...Δεν ψήφισα το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, δεν πήγα καν να ψηφίσω , και πάλι όμως νομίζω καλά έκανε που μας έβαλε σε αυτή τη δαδικασία.

Τεσπα, για να ευθυμήσουμε λίγο, αύριο είναι 1η Ιουλίου, μην το βλέπετε σαν την πρώτη μέρα που δε θα ισχύει το ''πρόγραμμα'' (αλήθεια, δε σιχαθήκατε τους δερβέναγες πάνω από τα κεφάλια μας???)αλλά σαν την πρώτη μέρα του μήνα που το καφέ μας θα αποκτήσει πολλά πολλά μωράκια:P:p:p:p

Καλημέρες!!

Αγαπουλα αυτο ακριβως που λες και σκεφτεσαι,αυτο ακριβως ειπα και εγω. Μηπως δεν το διατυπωσα σωστα και ακουστηκε αλλιως?Ισως.....Αυτο απαντησα στην φιλη μας το ελαφι,οτι καλα κανουν και μας βαζουν να ψηφισουμε εμεις ο λαος,γιατι τοσοοοοοο καιρο μας εχουνε π@δησει και αποφασεις παιρνουν μονοι τους για λογαριασμο του κοσμακη.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και πάλι καλά μας πήγε να λες ρε συ, όλο τον Ιούνιο σχεδόν δροσιά είχαμε, κάνε λίγο ακόμη υπομονή, πόσο σου έμεινε?Το πολύ πολύ μήνας ε?(τέλη Ιουλίου δεν είχες πει θα κανονίσετε κ.τ.?);););) Τα βράδια που δεν κοιμάσαι εκμεταλλεύσου τα χαχα, δε βλέπεις εμένα?Μόνο γενική δεν κάνω τις νύχτες:tongue::tongue::tongue:

Πηγα σημερα και βρηκα τον μαιευτηρα που θα με ξεγεννησει στο Πανεπιστημιακο νοσοκομειο.Η μπουμπουκα καλα, ολα καλα τα ειδε εν ολιγης και ημερομηνια 23 Ιουλιου κοριτσακια μου!!!!!!εκτος απροοπτου παντα......θα ξαναπαω την αλλη Παρασκευη για κορδελα και θα τα ξαναπουμε βεβαια.Οποτε μου μεινανε 3 βδομαδες χοντρικα,θα αρχιζω απο αυριο να τις σβηνω σαν τον φανταρο....Αυτο που με στεναχωρει λιγακι ειναι οτι η μπουμπουκα ειναι σε τελεια θεση για φτ και ο γιατρος ειναι υποστηρικτης του φτ αλλα δεν αναλαμβανει την περιπτωση μου να με ξεγεννησει με φτ.Κριμα γιατι θα φαω παλι την μαχαιρα και θα καθυστερησει η αναρρωση μου.....Τελοσπαντων,ας ειναι καλα η μπεμπουλα και θα το αντεξω και αυτο.......:roll:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα μετα απο μια ασχημη νυχτα με δυνατους πονους στο γνωστο σημειο της ωορρηξιας που ερχονται και φευγουν....Δεν το πιστευω αρχιζουν οι ημερομηνιες τοκετου;;;;Αρκα Κριστι και βροχουλα με το καλο κοριτσακια μου τα λιονταρακια σας παω να φτιαξω το πινακακι!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

Εγκυούλες... ακόμη!

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8 αγοράκι! -2000 gr

-Crochetmania 4-8/8 αγοράκι! -1850 gr

-Novemberrain- κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Loveisintheair 9/8 κοριτσάκι! -1334 gr

-Mάχη84 5/8 κοριτσάκι!-2226 gr

-Marouskaki 10/8 αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8 αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 κοριτσάκι!-2054 gr

-Cristi84 - αγοράκι! -2100 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-1880 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-ARCA -κοριτσάκι!-1960 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1660 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -1420 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-1530 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1600 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Άντε να ομορφύνει το πινακάκι σιγά σιγά με γεννητούρια!Για να δούμε, θα ανοίξει το χορό η Κρόκετ ή θα προλάβει κανένα βιαστικούλι???Καλό μήνα κορίτσια!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσι τι σημαίνει το β'Ι που έχεις δίπλα στην καθεμιά μας; Στο πινακάκι ντε!

Το χαμογελάκι που είχαμε δίπλα στο φύλο ήταν, για κάποιο λόγο δεν το αναγνώριζε, το έφτιαξα!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια καλησπερα! Πολυ αγχος ε? Σε περιεργη εποχη ερχονται τα μωρακια μας δυστυχως αλλα οπως και να χει θα κανουμε οτι μπορουμε. Εμεις ειδαμε το μπεμπη εφτασε 2100! Τη Πεμπτη φευγουμε για Αθηνα, να γνωρισουμε και τον γιατρο στο Αλεξανδρας και απ οτι μου ειπαν αν δεν εχω απροοπτα μεχρι τοτε, 28/7 θα μπω για καισαρικη. Εγινα μανουλα Ιουλιου δηλαδη! Εχω πολυ αγωνια , ηθελα να τον φερω απευθειας σπιτι το μικρουλι και φοβαμαι και το ταξιδι της επιστροφης, μηπως ταλιαπωρηθει.Αυριο θα δω μια παιδιατρο που ειναι και συμβουλος θηλασμου, να μας δωσει μερικες συμβουλες.

Συγχαρητήρια για τον μπεμπούλη σου! Ελπίζω να μην φύγεις από την παρέα μας και ας είσαι μανούλα Ιουλίου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πηγα σημερα και βρηκα τον μαιευτηρα που θα με ξεγεννησει στο Πανεπιστημιακο νοσοκομειο.Η μπουμπουκα καλα, ολα καλα τα ειδε εν ολιγης και ημερομηνια 23 Ιουλιου κοριτσακια μου!!!!!!εκτος απροοπτου παντα......θα ξαναπαω την αλλη Παρασκευη για κορδελα και θα τα ξαναπουμε βεβαια.Οποτε μου μεινανε 3 βδομαδες χοντρικα,θα αρχιζω απο αυριο να τις σβηνω σαν τον φανταρο....Αυτο που με στεναχωρει λιγακι ειναι οτι η μπουμπουκα ειναι σε τελεια θεση για φτ και ο γιατρος ειναι υποστηρικτης του φτ αλλα δεν αναλαμβανει την περιπτωση μου να με ξεγεννησει με φτ.Κριμα γιατι θα φαω παλι την μαχαιρα και θα καθυστερησει η αναρρωση μου.....Τελοσπαντων,ας ειναι καλα η μπεμπουλα και θα το αντεξω και αυτο.......:roll:

Αχ και εσύ μανούλα Ιουλίου έγινες; Να μην μας φύγεις όμως! Εδώ να μπαίνεις να μας γράφεις τα νέα σου και πως είναι οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι. Να μαθαίνουμε και εμείς οι πρωτάρες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...