Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα πάλι μου έχει πει κοπεί η όρεξη λόγω ζέστης και όχι λόγω της μικρής. Ή για να το θέσω καλύτερα, πεινάω αλλά δεν έχω όρεξη να φάω. Το έχω ρίξει στα φρούτα και στα γιαούρτια που είναι δροσερά.

Εγώ πάντως ανυπομονώ να μπω στον 9ο και να πάρω κιλά! Να τα πάρει η μικρή βασικά...!!! Για να μπορώ να τσιμπάω μπρατσάκια και μπουτάκια όταν γεννηθεί! Γιατί μέχρι στιγμής έχω πάρει μόνο 6,5 κιλά... Εσείς πως τα πάτε;

Δεν σας κρύβω, ωστόσο, ότι τις δύο τελευταίες μέρες όλο τις πολιτικές εξελίξεις σκέφτομαι. Έχω σταματήσει τα σχέδια για την μικρή (βαψίματα, αγορές κ.τ.λ.) και παρακολουθώ συνεχώς τις εξελίξεις. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο πλέον το να οργανώσω τις ετοιμασίες όταν μπορεί από εβδομάδα να πτωχεύσουμε! :(:(:(

Καλημερα κορίτσια καλημερα Μαριάνθη μου και εγώ τα ίδια παρακολουθώ όλα αυτά και έχω παγώσει τις ετοιμασιες.φοβάμαι να χαλάσω λεφτά μην τυχόν και δεν έχουμε μετά αν τύχει κάτι..με όλη αυτη την κατάσταση μας έχουν τρελανει πια..Δεν ξέρω αν θα πληρωθούμε από το ΙΚΑ ούτε από την δουλειά και να πληρωθούμε δεν θα μπορούμε να τα βγάλουμε...Μια ανασφάλεια..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα πάλι μου έχει πει κοπεί η όρεξη λόγω ζέστης και όχι λόγω της μικρής. Ή για να το θέσω καλύτερα, πεινάω αλλά δεν έχω όρεξη να φάω. Το έχω ρίξει στα φρούτα και στα γιαούρτια που είναι δροσερά.

Εγώ πάντως ανυπομονώ να μπω στον 9ο και να πάρω κιλά! Να τα πάρει η μικρή βασικά...!!! Για να μπορώ να τσιμπάω μπρατσάκια και μπουτάκια όταν γεννηθεί! Γιατί μέχρι στιγμής έχω πάρει μόνο 6,5 κιλά... Εσείς πως τα πάτε;

Δεν σας κρύβω, ωστόσο, ότι τις δύο τελευταίες μέρες όλο τις πολιτικές εξελίξεις σκέφτομαι. Έχω σταματήσει τα σχέδια για την μικρή (βαψίματα, αγορές κ.τ.λ.) και παρακολουθώ συνεχώς τις εξελίξεις. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο πλέον το να οργανώσω τις ετοιμασίες όταν μπορεί από εβδομάδα να πτωχεύσουμε! :(:(:(

Όσων αφορά τα κιλά θα συμφωνήσω με Κρόκετ ότι το μωρό θα πάρει άσχετα τι παίρνεις εσύ...Με αυτή τη λογική αν πάρω 20 κιλά το μωρό θα γεννηθεί 5 κιλά, ας πούμε?;)

Όσο για την κατάσταση στη χώρα, θα σας πρότεινα να κλείσετε την τηλεόραση γιατί θα τρελαθείτε με τον πανικό που έχουν σπείρει...Και συγνώμη, σταματάτε τις ετοιμασίες, οκ, και τι θα γίνει δηλαδή, αν πτωχεύσουμε, λέμε τώρα, το μωρό δε θα γεννηθεί τότε που πρέπει ή θα ζητήσουμε κι εμείς παράταση?Και πόση?:confused::confused::confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα κορίτσια...!!!

ψυχραιμία....ότι κάνουν όλοι θα κάνουμε και εμείς....

δυστυχώς ή ευτυχώς...δεν ανήκουμε στην ελίτ!!!!!οπότε ... όπως όλοι έτσι και εμείς...

σκεφτείτε ότι εμείς του ιδιωτικού....είναι άγνωστο αν θα πληρωθούμε...άλλο ένα πάτημα για τους εργοδότες μας...ώστε να αποφύγουν τις πληρωμές..ή να κάνουν εξτρα περικοπές.....

και εγώ είχα προγραμματίσει το σκ που μας έρχεται να πάμε τη μικρή μας στη θάλασσα...αλλά έχουμε δημοψήφισμα....και δεν έχουμε λεφτά!!!

μιας και ως πολύ ψύχραιμοι...όλο το σκ...δεν βγάλαμε ούτε ένα ευρώ...ελπίζαμε στη Δευτέρα...και χτες το βράδυ άλλαξαν τα σχέδια!!

εδω δεν έχουμε βγάλει ούτε τα λεφτά της γέννας.....

αλλά τι....έτσι θα μας αφήσουν? στα σπίτια μας θα γεννήσουμε?

οπότε το σκ...έχουμε βάψιμο παιδικού δωματίου....θα βγάλουμε τα 60? και θα πάρουμε χρώματα...γιατί και να τα κρατήσουμε θα σωθούμε???? δυστυχώς δεν μας λείπουν 60...αλλά πολλά περισσότερα!!!!

δεν είδα αν στο τζοκερ βρέθηκε τυχερός ..."άτυχος"!!!!! να σου κάτσει το τζόκερ...και να μην τα πάρεις ποτέ.....τραγικό!!!

όσο για τα κιλά....έχω πολλές μέρες που λέω να ανέβω...αλλά όλο το αναβάλλω...

την Τετάρτη όμως έχω ραντεβού...οπότε κοντινή γιορτή!!!

θα σας ανακοινώσω το high score μου!!!!!

σας θαυμάζω και πάλι....crochet...-6 κιλά??? κάνεις κάτι????γιατί εγώ ότι και να δοκίμασα...δεν πιάνει!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Καλημερα κορίτσια καλημερα Μαριάνθη μου και εγώ τα ίδια παρακολουθώ όλα αυτά και έχω παγώσει τις ετοιμασιες.φοβάμαι να χαλάσω λεφτά μην τυχόν και δεν έχουμε μετά αν τύχει κάτι..με όλη αυτη την κατάσταση μας έχουν τρελανει πια..Δεν ξέρω αν θα πληρωθούμε από το ΙΚΑ ούτε από την δουλειά και να πληρωθούμε δεν θα μπορούμε να τα βγάλουμε...Μια ανασφάλεια..

Και αυτό με το ΙΚΑ που το πας... Μου είπαν ότι 3 Ιουλίου θα πληρωθώ. Αλλά θα πληρωθώ; Και να πληρωθώ, θα πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα να βγάζω από 60 ευρώ;! :shock:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Όσων αφορά τα κιλά θα συμφωνήσω με Κρόκετ ότι το μωρό θα πάρει άσχετα τι παίρνεις εσύ...Με αυτή τη λογική αν πάρω 20 κιλά το μωρό θα γεννηθεί 5 κιλά, ας πούμε?;)

Όσο για την κατάσταση στη χώρα, θα σας πρότεινα να κλείσετε την τηλεόραση γιατί θα τρελαθείτε με τον πανικό που έχουν σπείρει...Και συγνώμη, σταματάτε τις ετοιμασίες, οκ, και τι θα γίνει δηλαδή, αν πτωχεύσουμε, λέμε τώρα, το μωρό δε θα γεννηθεί τότε που πρέπει ή θα ζητήσουμε κι εμείς παράταση?Και πόση?:confused::confused::confused::confused:

Χαχα! Απλά ρε συ σκέφτομαι να κρατήσω τα λεφτά για παν ενδεχόμενο! Το μωρό μπορεί να ζήσει και χωρίς βαμμένο σπίτι ή επιπλάκια, για μερικές εβδομάδες ή μήνες (:?:). Όλες οι υπόλοιπες όμως υποχρεώσεις;

Αλλά έχεις δίκιο. Η τηλεόραση είναι κακή συντροφιά τέτοιες ώρες... Σε αποτρελαίνει σε χρόνο ρεκόρ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...!!!

ψυχραιμία....ότι κάνουν όλοι θα κάνουμε και εμείς....

δυστυχώς ή ευτυχώς...δεν ανήκουμε στην ελίτ!!!!!οπότε ... όπως όλοι έτσι και εμείς...

σκεφτείτε ότι εμείς του ιδιωτικού....είναι άγνωστο αν θα πληρωθούμε...άλλο ένα πάτημα για τους εργοδότες μας...ώστε να αποφύγουν τις πληρωμές..ή να κάνουν εξτρα περικοπές.....

και εγώ είχα προγραμματίσει το σκ που μας έρχεται να πάμε τη μικρή μας στη θάλασσα...αλλά έχουμε δημοψήφισμα....και δεν έχουμε λεφτά!!!

μιας και ως πολύ ψύχραιμοι...όλο το σκ...δεν βγάλαμε ούτε ένα ευρώ...ελπίζαμε στη Δευτέρα...και χτες το βράδυ άλλαξαν τα σχέδια!!

εδω δεν έχουμε βγάλει ούτε τα λεφτά της γέννας.....

αλλά τι....έτσι θα μας αφήσουν? στα σπίτια μας θα γεννήσουμε?

οπότε το σκ...έχουμε βάψιμο παιδικού δωματίου....θα βγάλουμε τα 60? και θα πάρουμε χρώματα...γιατί και να τα κρατήσουμε θα σωθούμε???? δυστυχώς δεν μας λείπουν 60...αλλά πολλά περισσότερα!!!!

δεν είδα αν στο τζοκερ βρέθηκε τυχερός ..."άτυχος"!!!!! να σου κάτσει το τζόκερ...και να μην τα πάρεις ποτέ.....τραγικό!!!

όσο για τα κιλά....έχω πολλές μέρες που λέω να ανέβω...αλλά όλο το αναβάλλω...

την Τετάρτη όμως έχω ραντεβού...οπότε κοντινή γιορτή!!!

θα σας ανακοινώσω το high score μου!!!!!

σας θαυμάζω και πάλι....crochet...-6 κιλά??? κάνεις κάτι????γιατί εγώ ότι και να δοκίμασα...δεν πιάνει!!!!

Τον τυχερό του τζόκερ είναι η αλήθεια δεν τον σκέφτηκα καθόλου...!!! :tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και αυτό με το ΙΚΑ που το πας... Μου είπαν ότι 3 Ιουλίου θα πληρωθώ. Αλλά θα πληρωθώ; Και να πληρωθώ, θα πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα να βγάζω από 60 ευρώ;! :shock:

Και εμένα το ίδιο μου είχαν πει θα πληρωθώ 3ιουλιου τώρα τι θα γίνει κανένας δεν ξέρει..Αυτό είναι το θέμα ότι δεν είναι ότι θα παγωσεις τις ετοιμασιες για τα μπεμπακια μας απλά φοβάσαι και λες κάτσε να τα κρατήσω έστω και αυτά τα λίγα μην τυχόν τύχει κάτι..

ewKwp3.png

καλά, η τιβι κλειστή εννοείται. να πληροφορούμαστε μόνο για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ, όχι τον έμμεσο σχολιασμό αυτών. αλλά ήθελα να ήξερα τι χρειάζεται το δημοψήφισμα! αφού βγάλαμε κυβέρνηση, ας κάνουν ότι νομίζουν και αν δεν μας αρέσει δεν τους ξαναψηφίζουμε! αυτό θα πει δημοκρατία! αφού όμως έγινε, ας πάμε να επιβεβαιώσουμε τις θέσεις μας άλλη μια φορά....για να το ζητούν, κάποιο λόγο θα έχουν!

πάντως, η αήττητη βλακεία του κόσμου που συνωστίζεται στα βενζινάδικα και τα ΑΤΜ, που αδειάζει τα ράφια με τις κονσέρβες, ο φανατισμός και ο διχασμός, η έλλειψη σεβασμού, η έλλειψη παιδείας, η παντελής απουσία κριτικής σκέψης, αυτά με τρομάζουν πιο πολύ από τα επικείμενα μέτρα, εντός ή εκτός ΕΕ. Έγκυος γυναίκα, να θέλω να βγάλω λίγα λεφτά να πάω να κάνω τα ψωνια της ημέρας, να βάλω την βενζίνη της εβδομάδας και να πρεπει να κάνω σαφάρι μες στη ζέστη να βρω ΑΤΜ και βενζινάδικο. είναι ντροπή.

kdRKp3.png

Οντως το σιδέρωμα είναι πολύ σημαντικό διαβασα, αρκεί να τα αφήνουμε να στεγνωνουν καλά από τον ατμό πριν τα βάλουμε στο συρτάρι.

Εσύ κορίτσι πώς πας? Κοντεύεις ε? Βαλιτσούλα έτοιμη φαντάζομαι! Εχεις κανένα περίεργο σύμπτωμα τώρα που είσαι τόσο κοντά?

Βαλίτσα έτοιμη,ναι. Μπα, κανένα περίεργο σύμπτωμα, μόνο η κοιλιά που με δυσκολεύει στον ύπνο,να αλλάξω πλευρό :tongue::tongue:

Αλλά κατά τα άλλα,μια χαρά! Μόνο τα γεγονότα στην πατρίδα δε με αφήνουν να χαρώ..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλά, η τιβι κλειστή εννοείται. να πληροφορούμαστε μόνο για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ, όχι τον έμμεσο σχολιασμό αυτών. αλλά ήθελα να ήξερα τι χρειάζεται το δημοψήφισμα! αφού βγάλαμε κυβέρνηση, ας κάνουν ότι νομίζουν και αν δεν μας αρέσει δεν τους ξαναψηφίζουμε! αυτό θα πει δημοκρατία! αφού όμως έγινε, ας πάμε να επιβεβαιώσουμε τις θέσεις μας άλλη μια φορά....για να το ζητούν, κάποιο λόγο θα έχουν!

πάντως, η αήττητη βλακεία του κόσμου που συνωστίζεται στα βενζινάδικα και τα ΑΤΜ, που αδειάζει τα ράφια με τις κονσέρβες, ο φανατισμός και ο διχασμός, η έλλειψη σεβασμού, η έλλειψη παιδείας, η παντελής απουσία κριτικής σκέψης, αυτά με τρομάζουν πιο πολύ από τα επικείμενα μέτρα, εντός ή εκτός ΕΕ. Έγκυος γυναίκα, να θέλω να βγάλω λίγα λεφτά να πάω να κάνω τα ψωνια της ημέρας, να βάλω την βενζίνη της εβδομάδας και να πρεπει να κάνω σαφάρι μες στη ζέστη να βρω ΑΤΜ και βενζινάδικο. είναι ντροπή.

Αγαπη αν περιμενουμε να δουμε τι θα κανει η κυβερνηση και μετα να πουμε οτι μας κανουνε η'δεν μας κανουνε,τοτε θα ειναι πολυ αργα!γιαυτο μας βαζουνε να ψηφισουμε εμεις ο λαος,για να το παρουμε πανω μας, και να μην τους επιρριψουμε ευθυνες μετα.

Εσυ λες για την εγκυο?? Και συμφωνω μαζι σου βεβαια.... Οι ηλικιωμενοι τι να πουνε?:mad::x

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω κοριτσια μου τι πραγμα κιαυτο? Δεν μπορω να βολευτω με τιποτα..:-(εχω απιστευτες καουρες:eek:, η κοιλια μου δεν ακολουθει το υπολοιπο σωμα, για να αλλαξω πλευρο σηκωνομαι ορθια, ζεσταινομαι,ζεσταινομαι ακομα και με αυτον τον καιρο...ουφ! αντε να δουμε ποσο θα αντεξω.....Ατελειωτα τα βραδυα πλεον μοιαζουν...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αγαπη αν περιμενουμε να δουμε τι θα κανει η κυβερνηση και μετα να πουμε οτι μας κανουνε η'δεν μας κανουνε,τοτε θα ειναι πολυ αργα!γιαυτο μας βαζουνε να ψηφισουμε εμεις ο λαος,για να το παρουμε πανω μας, και να μην τους επιρριψουμε ευθυνες μετα.

Εσυ λες για την εγκυο?? Και συμφωνω μαζι σου βεβαια.... Οι ηλικιωμενοι τι να πουνε?:mad::x

Γιατί το παίρνεις έτσι?Για πρώτη φορά στη ζωή όλων εμάς των νέων ανθρώπων μας δίνεται η δυνατότητα να πούμε τι θέλουμε για τη χώρα μας-θα μου πεις, αφού ψηφίζουμε από τα 18 μας...-ή καλύτερα τι ΔΕΝ θέλουμε.... Το θέμα είναι ποιος θα φορτωθεί την ευθύνη ή το να αλλάξει κάτι στη μικρή μας χώρα που της έχουν πιει το αίμα οι δανειστές?Όλοι έχουν την αβεβαιότητα, και η έγκυος και ο νέος που ετοιμάζεται να παντρευτεί κι οι συνταξιούχοι, όλοι, αλλά μην το βλέπουμε τόσο βραχυχρόνια...θα έχω λεφτά να παντρευτώ π.χ., ας το δούμε πιο μακροχρόνια...Δεν ψήφισα το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, δεν πήγα καν να ψηφίσω , και πάλι όμως νομίζω καλά έκανε που μας έβαλε σε αυτή τη δαδικασία.

Τεσπα, για να ευθυμήσουμε λίγο, αύριο είναι 1η Ιουλίου, μην το βλέπετε σαν την πρώτη μέρα που δε θα ισχύει το ''πρόγραμμα'' (αλήθεια, δε σιχαθήκατε τους δερβέναγες πάνω από τα κεφάλια μας???)αλλά σαν την πρώτη μέρα του μήνα που το καφέ μας θα αποκτήσει πολλά πολλά μωράκια:P:p:p:p

Καλημέρες!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πω πω κοριτσια μου τι πραγμα κιαυτο? Δεν μπορω να βολευτω με τιποτα..:-(εχω απιστευτες καουρες:eek:, η κοιλια μου δεν ακολουθει το υπολοιπο σωμα, για να αλλαξω πλευρο σηκωνομαι ορθια, ζεσταινομαι,ζεσταινομαι ακομα και με αυτον τον καιρο...ουφ! αντε να δουμε ποσο θα αντεξω.....Ατελειωτα τα βραδυα πλεον μοιαζουν...

Και πάλι καλά μας πήγε να λες ρε συ, όλο τον Ιούνιο σχεδόν δροσιά είχαμε, κάνε λίγο ακόμη υπομονή, πόσο σου έμεινε?Το πολύ πολύ μήνας ε?(τέλη Ιουλίου δεν είχες πει θα κανονίσετε κ.τ.?);););) Τα βράδια που δεν κοιμάσαι εκμεταλλεύσου τα χαχα, δε βλέπεις εμένα?Μόνο γενική δεν κάνω τις νύχτες:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκάκι συμφωνούμε. Ας αφήσουμε την κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της, γι' αυτό την ψήφισε ο κόσμος. Αν θέλει επιβεβαίωση με το δημοψήφισμα για να πιέσει καταστάσεις, ας της τη δωσουμε. Ούτε συριζα είμαι ούτε με εκφράζει η άποψη κάποιου κόμματος απόλυτα. Είμαι όμως πολίτης αυτής της χώρας, ανησυχώ το ίδιο με όλους μας για το μέλλον μας και των παιδιών που θα φέρουμε στον κόσμο και περιμένω τις εξελίξεις. Αν πανικοβληθώ τι θα γίνει δηλαδή; Θα έχω βενζίνη, τρόφιμα και λεφτά για 1 εβδομάδα παραπάνω; Θλίβομαι με της παρωπίδες που φορά μια μεγάλη μερίδα των ελλήνων, που ψήφιζε τόσα χρόνια αυτούς που θα τον βόλευαν προσωρινά σε μια θεση ωστε να πληρώνεται χωρίς να δουλεύει,θλίβομαι για την κατάντια ενός λαού που ενώ πέρασε τόσες δυσκολίες, μεγαλοπιάστηκε με τις ανοησίες που του πουλούσαν τα περιοδικά και η τηλεόραση-σπίτι της ανεγκέφαλης τηλεπερσόνας που το μόνο της άγχος είναι πώς θα σετάρει το νέο της φόρεμα. Θέλω κάτι να αλλάξει, ε λοιπόν αλλαγή χωρίς θυσίες δεν γίνεται.....Διαβάστε, μορφωθείτε, ξεστραβωθείτε,.... Αυτά είχα να πω, δεν θα ξανατοποθετηθω για το θέμα εδώ, άλλωστε το φόρουμ αφορά άλλα θέματα, τα υπόλοιπα θα τα πει η κάλπη.

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...