Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ έτσι νιώθω. Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγα άντε να βγει ο μήνας να πληρωθώ να πάω για τα ψώνια της μικρής και τώρα το ξανασκέφτομαι. Μέχρι τις 5 Ιουλίου θα υπάρχει αυτή η χώρα για να μπορώ να πάω να ψωνίσω; :confused: Βέβαια είμαστε και εμείς της υπερβολής. Αυτό με τα ΑΤΜ είναι τραγικό. Δημιουργούμε από μόνοι μας έναν αδικαιολόγητο πανικό. Δηλαδή κινδυνεύουμε εξαιτίας μας να βγάλουμε τα μάτια μας![/QU

Δεν χρειάζεται πανικός. Οι προηγούμενες γενιές έχουν περάσει και δυσκολότερες εποχές. Νομίζω τα παιδιά μας θα έρθουν στον κόσμο σε μια ιστορική στιγμή!

Μια στιγμή που η Ελλάδα έκανε επιτέλους μια κίνηση προς τη δημοκρατία. Το δημοψήφισμα, μετά από 40 χρόνια!!

Παιδιά της δημοκρατίας θα φέρουμε στον κόσμο.

Και όσο σάπιος κι αν είναι .. ο καθένας με την προσωπική του ευθύνη και την αξιοπρέπειά του μπορεί και οφείλει να τον καθαρίσει. Ας καθαρίσει επιτέλους αυτός ο τόπος. Ας καθαρίσουμε τουλάχιστον την ψυχή μας από τον φόβο.

Γιατί ο φόβος είναι κακός σύμβουλος. Κι ο πανικός επίσης. Δεν θα πεθάνουμε. Ουτε εμείς ούτε και τα παιδιά μας. Νομίζω ήρθε η ώρα να αντισταθούμε και για τις δικές τους ζωές κυρίως. ΝΑ πούμε "Οχι" στον εκφοβισμό. "Όχι στην Συμφωνία αυτή" που για ακόμη μια φορά θέλει να υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας.

Άλλωστε.. "οι ήρωες πολεμούσαν σαν Έλληνες.." όπως είπε κάποτε ο Τσώρτσιλ.. το ανέφερε κι η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην γεμάτη ήθος ομιλία της στη βουλή.

Ας μην φοβόμαστε λοιπόν.

Well said!!!Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι να μη λακίσουμε πάλι, να μη κλειστούμε ο καθένας στο καβούκι του και κοιτάξει το μικρόκοσμό του και πούμε το ΝΑΙ αντί για το ηρωικό ΌΧΙ, μακάρι να διαψευστώ....Αν σκεφτείς ότι για τους νέους ηλικίας 30-40 είναι το πρώτο δημοψήφισμα της ζωής μας, πραγματικά είναι συγκλονιστικό ε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα στα κορίτσια. Ο νους μου από το πρωί στην Ελλαδα και στις εξελίξεις είναι. Τι να πω, ποιος ξερει τι παίζεται παρασκηνιακά και πόσες δεκαετίες θα περάσουν μέχρι να μάθουμε, αν μαθουμε ποτέ, τα συμφέροντα και πως κινήθηκαν τα νήματα στην πραγματικότητα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Ερώτηση για τις δευτερο/τριτο/τεταρτομανούλες αλλά και για τις ψαγμένες πρωτομανούλες. Θα αρχίσω να φτιάχνω κι εγώ σιγά σιγά βαλιτσούλα και έχω αρχίσει να οργανώνομαι. Μέσα στη βαλίτσα πώς θα τα βάλετε αλήθεια? Σε καθαρές σακούλες σκεφτομαι εγώ, γιατί η βαλίτσα όσο να'ναι καθαρή δεν είναι. Πήρα σήμερα δύο νυχτικάκια με κουμπιά και δυο ζευγάρια πυτζάμες με κουμπιά. Φτάνουν λέτε? Να τα πλύνω και αυτά με το μωρουδιακό απορρυπαντικο? Μιας που το μωρό ολο πάνω μου θα είναι και θα ακουμπάει. Επίσης δεν πήρα μωρουδιακό μαλακτικό γιατί διάβασα στο ίντερνετ να το αποφύγουμε τους πρώτους μήνες, να τα πλένουμε μόνο με απορρυπαντικό. Ποια η γνώμη σας? Μα θα καθαρίσουν έτσι? Μηπως να τα κάνω ένα πέρασμα πρώτα με τα δικά μας τα πιο δυνατά, να πλυθούν καλά?

Κορίτσια περασε ο καιρός, για μερικές δεν έμειναν ούτε 5-6 εβδομάδες. Απο τη μια ανυπομονώ και χαίρομαι τόσο πολύ και από την άλλη φοβάμαι...

Καλησπέρα! Είμαι μανούλα Ιουλίου, αλλά μπαίνω σφήνα για να απαντήσω στην Ευαγγελία.

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι για τη βαλίτσα, γιατί καθαρή δεν τη λες. Μάλλον σε σακκούλες θα τα βάλω, του μωρού τουλάχιστον και για να είναι και πιο τακτοποιημένα. Κι εγώ, τόσα νυχτικά έχω πάρει. Θα έχω και για την ώρα της γέννας. Τα έπλυνα όλα με το ίδιο απορρυπαντικό που έπλυνα του μωρού, με την ίδια λογική ότι όλο πάνω που θα ακουμπάει. Πήρα της Persil το υποαλλεργικό. Και τα έβαλα στους 60 και μετά σιδέρωμα, ε νομίζω είναι αρκετό. Το καλό είναι ότι δε χρειαζόμαστε τίποτα για το μωρό, μόνο τα ρούχα που θα φύγουμε.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Μαρουσκάκι ελπίζω ότι δεν θα λακίσουμε τώρα. Δεν μας παίρνει να κοιτάξουμε τον μικρόκοσμό μας. Αυτό μας τρώει κάθε φορά. Ξεχνώντας πως η ζωή είναι μικρή και η πραγματική καταστροφή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ Ή ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ αλλά η ΑΡΡΩΣΤΙΑ κι ο ΘΑΝΑΤΟΣ .

Ναι είναι το πρώτο δημοψήφισμα. Τόσα χρόνια 40 περίπου δεν βρήκαν κάποιον σοβαρό λόγο να κάνουν δημοψήφισμα.

τρομερό. Δεν θέλαν να δώσουν στο λαό την απόφαση.

Τώρα μας δίνουν το λόγο και νομίζω πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε. ΝΑ αντισταθούμε. ΝΑ φερθούμε ως Έλληνες με υπερηφάνεια κι αξιοπρέπεια. Γιατί τι άλλο θα διδάξουμε τα παιδιά μας; αν όχι να έχουν αξιοπρέπεια; Γιατί ο άνθρωπος από αυτό διακρίνεται.. Δεν είμαστε θηλαστικά αλλά άνθρωποι. Κι αυτό που μας διακρίνει είναι ο λόγος, η ομιλία, το ότι έχουμε βούληση. Δεν εμφορούμαστε από τα ένστικτα αλλά από το λόγο, την βούληση, το νου, την ψυχή μας. Αν κάτι μας διακρίνει από τα ζώα είναι αυτό, ο λόγος, ας τον χρησιμοποιήσουμε!

Καλησπέρα! Είμαι μανούλα Ιουλίου, αλλά μπαίνω σφήνα για να απαντήσω στην Ευαγγελία.

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι για τη βαλίτσα, γιατί καθαρή δεν τη λες. Μάλλον σε σακκούλες θα τα βάλω, του μωρού τουλάχιστον και για να είναι και πιο τακτοποιημένα. Κι εγώ, τόσα νυχτικά έχω πάρει. Θα έχω και για την ώρα της γέννας. Τα έπλυνα όλα με το ίδιο απορρυπαντικό που έπλυνα του μωρού, με την ίδια λογική ότι όλο πάνω που θα ακουμπάει. Πήρα της Persil το υποαλλεργικό. Και τα έβαλα στους 60 και μετά σιδέρωμα, ε νομίζω είναι αρκετό. Το καλό είναι ότι δε χρειαζόμαστε τίποτα για το μωρό, μόνο τα ρούχα που θα φύγουμε.

Οντως το σιδέρωμα είναι πολύ σημαντικό διαβασα, αρκεί να τα αφήνουμε να στεγνωνουν καλά από τον ατμό πριν τα βάλουμε στο συρτάρι.

Εσύ κορίτσι πώς πας? Κοντεύεις ε? Βαλιτσούλα έτοιμη φαντάζομαι! Εχεις κανένα περίεργο σύμπτωμα τώρα που είσαι τόσο κοντά?

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Ετοιμάζω βαλίτσα! Αρχισαν μια μια να γεννάνε και οι μανούλες Ιουλίου, έρχεται και η σειρά μας!

Να δουμε ποια θα μας κάνει ποδαρικό.

Εφυγε ο άντρας μου σήμερα και θα είμαι μόνη δέκα μερες. Ελπίζω μόνο να μην τύχει τίποτα τώρα που θα λείπει, γιατί η μικρή βλεπω ανυπομονεί να βγει, βαρέθηκε.

Απο τη βαρεμάρα μου σήμερα κάθισα και έκανα ενα ταψί ραβανί και τσάκισα ήδη μια κομματάρα, πριν καν κρυώσει.

Μια φίλη μου μου είπε ότι ο 9ος είναι ο μήνας των κιλών και θα βάλω όσα δεν έβαλα ποτέ. Ισχύει?

c8i6p2.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Πως τα πάτε;; Άντε λίγο έμεινε...

Ήθελα να ρωτησω κάτι το Μαρουσκακι και οποία φυσικά έχει υπόψιν της...

Λοιπόν θηλάζω αποκλειστικά εχθες είδα βλέννα στα κακά της μικρής και αγχωθηκα, κάτι άκουσα για αλλεργίες σε κάτι που τρώω...ελπίζω όχι, έχει συμβεί σε καμία;;; Άκουσα ότι μπορεί να καθαρίζει ακόμα το εντερακι η ότι είναι από υπερπαραγωγή του γάλακτος μου...

Ευχαριστώ

yk1yp3.png

Λοιπόν θηλάζω αποκλειστικά εχθες είδα βλέννα στα κακά της μικρής και αγχωθηκα, κάτι άκουσα για αλλεργίες σε κάτι που τρώω...ελπίζω όχι, έχει συμβεί σε καμία;;; Άκουσα ότι μπορεί να καθαρίζει ακόμα το εντερακι η ότι είναι από υπερπαραγωγή του γάλακτος μου...

Ευχαριστώ

Δεν το γνωριζω μαναρι μου....στο σαιτ του μητρ.θηλασμου σε ερωτηση θηλαζουσας για τη βλεννα ο παπαβ....απαντα οτι δεν ειναι απαραιτητα κακο ισως καθαριζει απο μικροβια η κατεστραμμενα κυτταρα.δεν ειχε και αιματακι ετσι;;;εκει το ψαχνεις παραπανω για καμια αλλεργια..ο γιατρος τι σου ειπε;;;εμενα η αλλεργια στο γαλα δεν ειχε παντως τετοιο συμπτωμα....ρουκετες εβγαζε και το ψυλλιαστηκαμε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστώ

Ναι το ειχα δει στα παιδια μου αυτο με την βλεννα,απο υπερπαραγωγη δεν ειναι,στην υπερπαραγωγη χρωματιζονται τα κακα τους, αν θυμαμαι καλα καθαριζει το εντερακι τους.Καλη συνεχεια σου ευχομαι:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Ετοιμάζω βαλίτσα! Αρχισαν μια μια να γεννάνε και οι μανούλες Ιουλίου, έρχεται και η σειρά μας!

Εφυγε ο άντρας μου σήμερα και θα είμαι μόνη δέκα μερες. Ελπίζω μόνο να μην τύχει τίποτα τώρα που θα λείπει, γιατί η μικρή βλεπω ανυπομονεί να βγει, βαρέθηκε.

Απο τη βαρεμάρα μου σήμερα κάθισα και έκανα ενα ταψί ραβανί και τσάκισα ήδη μια κομματάρα, πριν καν κρυώσει.

Μια φίλη μου μου είπε ότι ο 9ος είναι ο μήνας των κιλών και θα βάλω όσα δεν έβαλα ποτέ. Ισχύει?

Γιατι ανυπομονει να βγει μαναρι μου?τι σημαδια σου δειχνει? Οσο για τα κιλα του 9ου μηνα δεν συμφωνω απο προσωπικη εμπειρια,παρολο που ειμαι απο αυτες που περνουν πολλα κιλα στις εγκυμοσυνες, τον τελευταιο μηνα βαζω μονο 1-1,5 κιλο και αυτο ειναι καθαρα του μωρου,γιατι δεν εχω ορεξη για φαι, λογω καουρων,λογω του οτι δεν εχει χωρο το στομαχι,λογω του οτι εχω απιστευτη δυσφορια στο στομαχι και μετα τις 5 το απογευμα δεν τρωω τιποτα μεχρι την επομενη μερα.Αν παρεις πολυ βαρος κατακρατηση υγρων θα ειναι το πιο πιθανον,ολες παραπονιουνται οτι δεν μπορουν να απολαυσουν το φαγητο τους τους δυο τελευταιους μηνες...'.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Μακάρι ναμην είναι αλλεργία και όντως να καθαρίζει το εντερακι της ή γενικά κάτι απλό, θα ρωτησω και τον παιδίατρο μας αύριο να δω κι αυτός τι θα πει!! Αίμα όχι δεν είχε το τσεκαραν

Με χαλαρωσατε λίγο ευχαριστώ και παλι

yk1yp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Εφυγε ο άντρας μου σήμερα και θα είμαι μόνη δέκα μερες. Ελπίζω μόνο να μην τύχει τίποτα τώρα που θα λείπει, γιατί η μικρή βλεπω ανυπομονεί να βγει, βαρέθηκε.Μάλλον η μαμά ανυπομονεί, κράτα καλέ!:tongue::tongue::tongue:

Θα συμφωνήσω με τη βροχούλα μας....Αν και κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός βέβαια, αλλά εσύ νιώθεις τρελή πείνα ας πούμε?Εντάξει, μην κοιτάς το ρεβανί, κι εγώ μια κομματάρα θα έτρωγα άμα το είχα ζεστό μπροστά μου, αλλά γενικά...νιώθεις ότι πεινάς όπως πεινούσες?Δε νιώθεις ότι η μπέμπα έχει πιάσει όλο το χώρο και δεν χωράει τίποτε άλλο?;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα σε όλες σας!Ξύπνησα από τις 4 αφού ένιωθα ξεκούραστη μετά από 5 ώρες ύπνου (μάλλον φταίει που χθες το απόγευμα στείλαμε τα παιδιά στη γιαγιά και ξεκουράστηκα)οπότε έχω σιδερώσει, έπλυνα την προτελευταία κουρτίνα, έβαλα να πλυθούν τα ρουχαλάκια του μπεμπούλη μας, έβαλα πλυντήριο πιάτων, συμμάζεψα κουζίνα και τώρα απολαμβάνω το ξημέρωμα παρέα με το καφεδάκι μου...Αυτές οι ώρες της ημέρας είναι οι καλύτερές μου....Απόλυτη ησυχία...:P:p:p Θεέ μου, σε ευχαριστώ που φτάσαμε να κλείνουμε 34η εβδομάδα....χαχα, βλέπω στο τικεράκι, μετά την 34η εβδομάδα δείχνει το μωρό με κεφαλική προβολή, πωπω ζαλούρα που θα έχει:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα πάλι μου έχει πει κοπεί η όρεξη λόγω ζέστης και όχι λόγω της μικρής. Ή για να το θέσω καλύτερα, πεινάω αλλά δεν έχω όρεξη να φάω. Το έχω ρίξει στα φρούτα και στα γιαούρτια που είναι δροσερά.

Εγώ πάντως ανυπομονώ να μπω στον 9ο και να πάρω κιλά! Να τα πάρει η μικρή βασικά...!!! Για να μπορώ να τσιμπάω μπρατσάκια και μπουτάκια όταν γεννηθεί! Γιατί μέχρι στιγμής έχω πάρει μόνο 6,5 κιλά... Εσείς πως τα πάτε;

Δεν σας κρύβω, ωστόσο, ότι τις δύο τελευταίες μέρες όλο τις πολιτικές εξελίξεις σκέφτομαι. Έχω σταματήσει τα σχέδια για την μικρή (βαψίματα, αγορές κ.τ.λ.) και παρακολουθώ συνεχώς τις εξελίξεις. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο πλέον το να οργανώσω τις ετοιμασίες όταν μπορεί από εβδομάδα να πτωχεύσουμε! :(:(:(

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα πάλι μου έχει πει κοπεί η όρεξη λόγω ζέστης και όχι λόγω της μικρής. Ή για να το θέσω καλύτερα, πεινάω αλλά δεν έχω όρεξη να φάω. Το έχω ρίξει στα φρούτα και στα γιαούρτια που είναι δροσερά.

Εγώ πάντως ανυπομονώ να μπω στον 9ο και να πάρω κιλά! Να τα πάρει η μικρή βασικά...!!! Για να μπορώ να τσιμπάω μπρατσάκια και μπουτάκια όταν γεννηθεί! Γιατί μέχρι στιγμής έχω πάρει μόνο 6,5 κιλά... Εσείς πως τα πάτε;

Δεν σας κρύβω, ωστόσο, ότι τις δύο τελευταίες μέρες όλο τις πολιτικές εξελίξεις σκέφτομαι. Έχω σταματήσει τα σχέδια για την μικρή (βαψίματα, αγορές κ.τ.λ.) και παρακολουθώ συνεχώς τις εξελίξεις. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο πλέον το να οργανώσω τις ετοιμασίες όταν μπορεί από εβδομάδα να πτωχεύσουμε! :(:(:(

Καλημερα!!! Εγω παντως κοριτσια τους τελευταιους μηνες παντα χανω! δεν ορεξη να φαω! ισως το μωρο που πιεζει το στομαχι και η ζεστη!

Μαριανθη μου το οτι εχεις παρει μονο 6,5 κιλα δεν σημαινει οτι η μικρη δεν θα παρει αυτο που πρεπει τα μωρακια μας περνουν! εγω τις τελευταιες 7 βδομαδες ειμαι -6 κιλα και ο μπεμπηε εχει παρει 1 κιλο οποτε μην ανχωνεσε για τα κιλα της θα παρει οσο και να τρως εσυ!

οσο για την πτωχευση,κοριτσια πραγματικα δεν ανχωνομαι ακομα,οτι ειναι να γινει εξαλλου θα γινει απλα ελπιζω στο καλυτερο...

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...