Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

:-P:-P:-P εμένα χθες ο άντρας μου πήγε να βγάλει κάποια λεφτά από atm στις 3 τα ξημερώματα και γινόταν πανικός ουρές σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγάλουμε λεφτά ούτε στο μαιευτήριο να πάμε...

Eπεσε σύρμα από χθες τη νύχτα...Κι εδώ που πήγε ο άντρας μου να βγάλει το μισθό του, τζίφος, δεν υπήρχε σάλιο, τα σήκωσαν όλα από τα ΑΤΜ...Για να μην πούμε τι γίνεται στα σούπερ με ρυζομακάρονα, κλπ....:shock::shock::shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eπεσε σύρμα από χθες τη νύχτα...Κι εδώ που πήγε ο άντρας μου να βγάλει το μισθό του, τζίφος, δεν υπήρχε σάλιο, τα σήκωσαν όλα από τα ΑΤΜ...Για να μην πούμε τι γίνεται στα σούπερ με ρυζομακάρονα, κλπ....:shock::shock::shock:

Εγώ να σου πω την αληθεια έχω Ψιλοφρικαρει..φοβάμαι.να μην μείνουμε χωρίς.λεφτά πες ότι σου τύχει κάτι ειδικα τώρα στην φάση που βρισκόμαστε...Έχω και τον μπογιατζής μέσα και μας έχει ζαλίσει καταστραφηκαμε λέει όλη την ώρα ..μου έκανε το κεφάλι καζάνι...

ewKwp3.png

Καλησπέρα!!! εγκυμονούσες χαλαρώστε, μην βλέπετε τηλεόραση (γενικότερα, έτσι κι αλλιώς το 90% των εκπομπών απευθύνονται σε ανθρώπους με iq ραδικιού) και προσέχτε ΤΙ θα ψηφίσετε όταν έρθει η ώρα. έτσι κι αλλιώς λιτά θα ζούμε, δεν είμαστε και πλούσιοι να ανησυχούμε μη χάσουμε τις καταθέσεις. Κι όχι τίποτα άλλο, ήθελα να ψωνίσω σήμερα από το σουπερμάρκετ και δεν έχω λεφτά στο σπίτι, πού να πάω στο ΑΤΜ που δεν έχει φράγκο μέσα;;; ανεκδιήγητη η βλακεία των πολλών. ας γίνουμε λοιπόν πολλοί οι σώφρονες...

kdRKp3.png

Εγώ να σου πω την αληθεια έχω Ψιλοφρικαρει..φοβάμαι.να μην μείνουμε χωρίς.λεφτά πες ότι σου τύχει κάτι ειδικα τώρα στην φάση που βρισκόμαστε...Έχω και τον μπογιατζής μέσα και μας έχει ζαλίσει καταστραφηκαμε λέει όλη την ώρα ..μου έκανε το κεφάλι καζάνι...

Χαχα...μήπως με τον τρόπο του θέλει να σου πει ''κοπελιά, δεν ξέρω τι θα κάνεις, εγώ θέλω να πληρωθώ''???:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα!!! εγκυμονούσες χαλαρώστε, μην βλέπετε τηλεόραση (γενικότερα, έτσι κι αλλιώς το 90% των εκπομπών απευθύνονται σε ανθρώπους με iq ραδικιού) και προσέχτε ΤΙ θα ψηφίσετε όταν έρθει η ώρα. έτσι κι αλλιώς λιτά θα ζούμε, δεν είμαστε και πλούσιοι να ανησυχούμε μη χάσουμε τις καταθέσεις. Κι όχι τίποτα άλλο, ήθελα να ψωνίσω σήμερα από το σουπερμάρκετ και δεν έχω λεφτά στο σπίτι, πού να πάω στο ΑΤΜ που δεν έχει φράγκο μέσα;;; ανεκδιήγητη η βλακεία των πολλών. ας γίνουμε λοιπόν πολλοί οι σώφρονες...

Πέστα χρυσόστομη!!Προσέξτε τι θα ψηφίσετε, 4 χρόνια τώρα σίγουρα πλουσιότεροι δε γίναμε με τα μνημόνια και τις συμφωνίες....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το, πλέον, μεγαλούλη σου! :tongue::tongue::tongue:

Εμένα μου λέει συνεχώς ότι ο ομφάλιος είναι προς τα πίσω. Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό...

Αυτό είναι καλό Μαριάνθη γιατί δεν κινδυνεύει να μπλεχτει το μωράκι!εμένα τώρα θα με κοιτάει συνέχεια η γιατρός.Καθε φορά που θα πηγαίνω τώρα θα 'εχω και τη βαλιτσούλα μου καλού κακού.Είμαι Χαλκίδα κ πάω Αθήνα για γιατρό

8NkSp3.png

Καλησπέρα στα κορίτσια. Ο νους μου από το πρωί στην Ελλαδα και στις εξελίξεις είναι. Τι να πω, ποιος ξερει τι παίζεται παρασκηνιακά και πόσες δεκαετίες θα περάσουν μέχρι να μάθουμε, αν μαθουμε ποτέ, τα συμφέροντα και πως κινήθηκαν τα νήματα στην πραγματικότητα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Ερώτηση για τις δευτερο/τριτο/τεταρτομανούλες αλλά και για τις ψαγμένες πρωτομανούλες. Θα αρχίσω να φτιάχνω κι εγώ σιγά σιγά βαλιτσούλα και έχω αρχίσει να οργανώνομαι. Μέσα στη βαλίτσα πώς θα τα βάλετε αλήθεια? Σε καθαρές σακούλες σκεφτομαι εγώ, γιατί η βαλίτσα όσο να'ναι καθαρή δεν είναι. Πήρα σήμερα δύο νυχτικάκια με κουμπιά και δυο ζευγάρια πυτζάμες με κουμπιά. Φτάνουν λέτε? Να τα πλύνω και αυτά με το μωρουδιακό απορρυπαντικο? Μιας που το μωρό ολο πάνω μου θα είναι και θα ακουμπάει. Επίσης δεν πήρα μωρουδιακό μαλακτικό γιατί διάβασα στο ίντερνετ να το αποφύγουμε τους πρώτους μήνες, να τα πλένουμε μόνο με απορρυπαντικό. Ποια η γνώμη σας? Μα θα καθαρίσουν έτσι? Μηπως να τα κάνω ένα πέρασμα πρώτα με τα δικά μας τα πιο δυνατά, να πλυθούν καλά?

Κορίτσια περασε ο καιρός, για μερικές δεν έμειναν ούτε 5-6 εβδομάδες. Απο τη μια ανυπομονώ και χαίρομαι τόσο πολύ και από την άλλη φοβάμαι...

c8i6p2.png

Καλησπέρα στα κορίτσια. Ο νους μου από το πρωί στην Ελλαδα και στις εξελίξεις είναι. Τι να πω, ποιος ξερει τι παίζεται παρασκηνιακά και πόσες δεκαετίες θα περάσουν μέχρι να μάθουμε, αν μαθουμε ποτέ, τα συμφέροντα και πως κινήθηκαν τα νήματα στην πραγματικότητα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Ερώτηση για τις δευτερο/τριτο/τεταρτομανούλες αλλά και για τις ψαγμένες πρωτομανούλες. Θα αρχίσω να φτιάχνω κι εγώ σιγά σιγά βαλιτσούλα και έχω αρχίσει να οργανώνομαι. Μέσα στη βαλίτσα πώς θα τα βάλετε αλήθεια? Σε καθαρές σακούλες σκεφτομαι εγώ, γιατί η βαλίτσα όσο να'ναι καθαρή δεν είναι. Εγώ κανονικά θα τα βάλω, όπως θα ετοίμαζα μια οποιαδήποτε βαλίτσα. Ίσως τα μωρουδιακά να τα βάλω ανάμεσα σε καναδυο δικά μου ρούχα. Αλλά όχι μέσα σε σακούλες. Μου φαίνεται λίγο υπερβολικο...;) Πήρα σήμερα δύο νυχτικάκια με κουμπιά και δυο ζευγάρια πυτζάμες με κουμπιά. Φτάνουν λέτε? Ναι. Αν δεις είχα αναρτήσει μια λίστα για την βαλίτσα του μαιευτηρίου και έγραφα 3-4 νυχτικιές ή πιτζάμες και μία ρόμπα για την ώρα του τοκετού. Εκτός και αν σου δώσουν από την κλινική μία Να τα πλύνω και αυτά με το μωρουδιακό απορρυπαντικο? Μιας που το μωρό ολο πάνω μου θα είναι και θα ακουμπάει. Εγώ με το κανονικό θα τα πλύνω. Αν και έχω διαβάσει ότι το πρώτο διάστημα οι γονείς πλένουν και αυτοί τα ρούχα τους με το βρεφικό απορρυπαντικό. Αλλά εγώ δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασίαΕπίσης δεν πήρα μωρουδιακό μαλακτικό γιατί διάβασα στο ίντερνετ να το αποφύγουμε τους πρώτους μήνες, να τα πλένουμε μόνο με απορρυπαντικό. Ποια η γνώμη σας? Ούτε εγώ θα πάρω. Και εγώ αυτό ξέρω Μα θα καθαρίσουν έτσι? Έτσι και αλλιώς το μαλακτικό το βάζεις για άρωμα και όχι για καθαριότητα... Μηπως να τα κάνω ένα πέρασμα πρώτα με τα δικά μας τα πιο δυνατά, να πλυθούν καλά? Μπορείς απλά να τα πλύνεις σε πιο δυνατούς βαθμούς. Τα κανονικά απορρυπαντικά είναι γεμάτα στα χημικά. Είναι κρίμα να τα μεταφέρουμε και στα βρεφικά ρουχαλάκια

Κορίτσια περασε ο καιρός, για μερικές δεν έμειναν ούτε 5-6 εβδομάδες. Απο τη μια ανυπομονώ και χαίρομαι τόσο πολύ και από την άλλη φοβάμαι...

Θα είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και μια ακόμη πιο δύσκολη εβδομάδα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ερώτηση για τις δευτερο/τριτο/τεταρτομανούλες αλλά και για τις ψαγμένες πρωτομανούλες. Θα αρχίσω να φτιάχνω κι εγώ σιγά σιγά βαλιτσούλα και έχω αρχίσει να οργανώνομαι. Μέσα στη βαλίτσα πώς θα τα βάλετε αλήθεια? Σε καθαρές σακούλες σκεφτομαι εγώ, γιατί η βαλίτσα όσο να'ναι καθαρή δεν είναι. Πήρα σήμερα δύο νυχτικάκια με κουμπιά και δυο ζευγάρια πυτζάμες με κουμπιά. Φτάνουν λέτε? Να τα πλύνω και αυτά με το μωρουδιακό απορρυπαντικο? Μιας που το μωρό ολο πάνω μου θα είναι και θα ακουμπάει. Επίσης δεν πήρα μωρουδιακό μαλακτικό γιατί διάβασα στο ίντερνετ να το αποφύγουμε τους πρώτους μήνες, να τα πλένουμε μόνο με απορρυπαντικό. Ποια η γνώμη σας? Μα θα καθαρίσουν έτσι? Μηπως να τα κάνω ένα πέρασμα πρώτα με τα δικά μας τα πιο δυνατά, να πλυθούν καλά?

Θα συμφωνήσω με την πρωτομανούλα...Δε θέλει υπερβολές, δηλαδή όποιος θα έρθει σε επαφή με το μωρό θα φορά ρούχα πλυμμένα με μωρουδιακό απορρυπαντικό?Μπα, λίγο δύσκολο...Επίσης όντως το μαλακτικό δεν το βάζεις για να καθαρίσει, καλύτερα απόφυγέ το, εγώ θα το κόψω και στα ρούχα των υπόλοιπων 5 μελών της οκογένειας.... Τα νυχτικάκια μια χαρά μου ακούγονται 2 και 2...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

4 ζευγαρια νυχτικες ειναι μαι χαρα και εγω τοσες εχω!,οχι τα ρουχα σε σακουλες δεν θα τα βαλω εξαλλου στην ντουλαπα ετσι θα μπουν το ιδιο ειναι εγω τα ρουχα του μωρου πρωτα τα πλενω με δικο μου απορρυπαντικο και μετα τα απλυνα με μωριουδιακο!,οσο για τα ρουχα μου οχι ποτε δεντ επλυνα με μωριουδιακο αν δεν θελεις η μπεμπα να ακουμπαει στα ρουχα σου εχει τετραγωνα πανακια-πετσετακια (εγω πηρα απο τα jumbo) και βαζεις στον ωμο σου εκει που θα ακουμπησει το προσωπο του μωρου στα αλλα σημεια δεν νομιζω οτι εχει σημασια αφου ειναι ρουχο-με ρουχο βεβαια εγω οταν δεχομαι επισκεψεις ( αν και δεν αφηνω να πιανουν το μωρο) στις γιαγιαδες κτλ δινω πανα γιατι οπως και να εχει ερχονται απο το δρομο.

εγω γενικα δεν ειμαι πολυ τρελαμενη με τα μικροβια οτι και να κανω με αλλα 2 παιδια στο σπιτι ειμαστε εστια μικροβιων :tongue::wink:

Οσο πλενετε καλα τα χερια μην φοβασαι τπτ βασικο!!! καλο πλυσιμο χεριων πριν και μετα απο καθε αλλαγμα του μωρου οταν φτιαχνεις το γαλα κτλ εμας οι νεογνολογοι μονο αυτο μας ειχαν τονισει καθαρα χερια!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες! Ας ξεκινησω με το θεμα της τρεχουσας επικαιροτητας: καλε τι συμβαινει στον κοσμο? επικρατει ενας ψιλοπανικος η' νομιζω? Ολοι εχουν παει στα ΑΤΜ και κανουν αναληψεις,δεν υπαρχει σαλιο.ο αντρας μου εχει φυγει απο τις 8 η ωρα να βρει μηχανημα που να εχει λεφτα γιατι δεν θα εχουμε να περασουμε και συνανταει ...ουρεεεεεεςςςςςςςςς στις τραπεζες λες και βιωνουμε εποχες Τσερνομπιλ!!Ο κοσμος φοβισμενος και τρομοκρατημενος ειναι παντως:cry: πολυ κριμα.... Και εμεις θελουμε να φερουμε σε λιγο καιρο τα παιδια μας σε αυτον τον κοσμο,τον σαπιο και τον βρωμικο:evil:

Αρκει η αγαπη μας για να μεγαλωσουνε αυτα τα παιδια??? Η' ολες κανατε αλλα ονειρα και τωρα βλεπετε ενα συννεφο μπροστα στα ονειρα σας? Και εμενα με τρομαζει η σκεψη: που παμε ωρε???? τι θα απογινουν τα παιδια μας??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω τα δικα μου ρουχα,δηλαδη νυχτικοπυζαμες θα τα βαλω κανονικα στη βαλιτσα,τα ρουχα του μωρου και τα σελτεδακια του κλπ κλπ οπως και τις αλλες φορες τα εβαζα μεσα σε μια θηκη διαφανες με φερμουαρ,ετσι ωστε να μην ανακατευονται με ολα ταλλα.Οχι οτι εχω θεμα με τα απορρυπαντικα,μην ακουμπανε τα δικα μου- τα δικα του,αλλα για να μην σκορπιζουν δεξια αριστερα και να ειναι ολα συμμαζεμενα σε ενα μερος.Τα δικα μου οχι δεν θα τα πλυνω με βρεφικο απορρυπαντικο.Μαλακτικο στα βρεφικα ρουχακια εχω πει στο παρελθον οτι ποτε δεν χρησιμοποιησα και ουτε τωρα θα το κανω. Καλε γιατι να μην καθαρισουν τα ρουχα σου με το μωρουδιακο απορρυπαντικο αν θες να τα πλυνεις? Σαμπως σκ%τα θα εχουνε επανω :confused: Αν σκεφτεσαι να το κανεις ετσι, βαλτα τουλαχιστον σε μεγαλη θερμοκρασια να πλυθουν(60C) και ολα καλα:-P

Ναι οντως ο καιρος πλησιαζει.....και εγω φοβαμαι λιγο:oops::oops: (το αγνωστο)!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα μανουλες! Ας ξεκινησω με το θεμα της τρεχουσας επικαιροτητας: καλε τι συμβαινει στον κοσμο? επικρατει ενας ψιλοπανικος η' νομιζω? Ολοι εχουν παει στα ΑΤΜ και κανουν αναληψεις,δεν υπαρχει σαλιο.ο αντρας μου εχει φυγει απο τις 8 η ωρα να βρει μηχανημα που να εχει λεφτα γιατι δεν θα εχουμε να περασουμε και συνανταει ...ουρεεεεεεςςςςςςςςς στις τραπεζες λες και βιωνουμε εποχες Τσερνομπιλ!!Ο κοσμος φοβισμενος και τρομοκρατημενος ειναι παντως:cry: πολυ κριμα.... Και εμεις θελουμε να φερουμε σε λιγο καιρο τα παιδια μας σε αυτον τον κοσμο,τον σαπιο και τον βρωμικο:evil:

Αρκει η αγαπη μας για να μεγαλωσουνε αυτα τα παιδια??? Η' ολες κανατε αλλα ονειρα και τωρα βλεπετε ενα συννεφο μπροστα στα ονειρα σας? Και εμενα με τρομαζει η σκεψη: που παμε ωρε???? τι θα απογινουν τα παιδια μας??

Και εγώ έτσι νιώθω. Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγα άντε να βγει ο μήνας να πληρωθώ να πάω για τα ψώνια της μικρής και τώρα το ξανασκέφτομαι. Μέχρι τις 5 Ιουλίου θα υπάρχει αυτή η χώρα για να μπορώ να πάω να ψωνίσω; :confused: Βέβαια είμαστε και εμείς της υπερβολής. Αυτό με τα ΑΤΜ είναι τραγικό. Δημιουργούμε από μόνοι μας έναν αδικαιολόγητο πανικό. Δηλαδή κινδυνεύουμε εξαιτίας μας να βγάλουμε τα μάτια μας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και εγώ έτσι νιώθω. Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγα άντε να βγει ο μήνας να πληρωθώ να πάω για τα ψώνια της μικρής και τώρα το ξανασκέφτομαι. Μέχρι τις 5 Ιουλίου θα υπάρχει αυτή η χώρα για να μπορώ να πάω να ψωνίσω; :confused: Βέβαια είμαστε και εμείς της υπερβολής. Αυτό με τα ΑΤΜ είναι τραγικό. Δημιουργούμε από μόνοι μας έναν αδικαιολόγητο πανικό. Δηλαδή κινδυνεύουμε εξαιτίας μας να βγάλουμε τα μάτια μας![/QU

Δεν χρειάζεται πανικός. Οι προηγούμενες γενιές έχουν περάσει και δυσκολότερες εποχές. Νομίζω τα παιδιά μας θα έρθουν στον κόσμο σε μια ιστορική στιγμή!

Μια στιγμή που η Ελλάδα έκανε επιτέλους μια κίνηση προς τη δημοκρατία. Το δημοψήφισμα, μετά από 40 χρόνια!!

Παιδιά της δημοκρατίας θα φέρουμε στον κόσμο.

Και όσο σάπιος κι αν είναι .. ο καθένας με την προσωπική του ευθύνη και την αξιοπρέπειά του μπορεί και οφείλει να τον καθαρίσει. Ας καθαρίσει επιτέλους αυτός ο τόπος. Ας καθαρίσουμε τουλάχιστον την ψυχή μας από τον φόβο.

Γιατί ο φόβος είναι κακός σύμβουλος. Κι ο πανικός επίσης. Δεν θα πεθάνουμε. Ουτε εμείς ούτε και τα παιδιά μας. Νομίζω ήρθε η ώρα να αντισταθούμε και για τις δικές τους ζωές κυρίως. ΝΑ πούμε "Οχι" στον εκφοβισμό. "Όχι στην Συμφωνία αυτή" που για ακόμη μια φορά θέλει να υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας.

Άλλωστε.. "οι ήρωες πολεμούσαν σαν Έλληνες.." όπως είπε κάποτε ο Τσώρτσιλ.. το ανέφερε κι η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην γεμάτη ήθος ομιλία της στη βουλή.

Ας μην φοβόμαστε λοιπόν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...