Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Άραγε μετα το δημοψήφισμα το ικα θα εχει να μας πληρώσει??:-(:-(:-(:-(

Εγώ είναι να πληρωθώ 3ιουλιου και μου λέει ο άντρας μου Καλά ξέχασε τα τα λεφτά ..λέτε βρε κοριτσια

ewKwp3.png

Εγώ είναι να πληρωθώ 3ιουλιου και μου λέει ο άντρας μου Καλά ξέχασε τα τα λεφτά ..λέτε βρε κοριτσια

και εγω 6 μια ημέρα μετά το δημοψήφισμα..εχει γούστο :confused: Μας βλέπω να θήλάζουμε μέχρι να πάνε 10 χρονών τα μωρά μας...:P:p:p:p:p

LMb5p2.png

και εγω 6 μια ημέρα μετά το δημοψήφισμα..εχει γούστο :confused: Μας βλέπω να θήλάζουμε μέχρι να πάνε 10 χρονών τα μωρά μας...:P:p:p:p:p

Εγώ πάλι νομίζω ότι οι περισσότεροι Έλληνες θα φοβηθούν κα θα ψηφίσουν ΝΑΙ οπότε πάλι στα ίδια σκτ θα είμαστε, μακάρι να βγω ψεύτρα, αν βγω ψεύτρα, έχω ελπίδα ότι ο Θεός δε θα μας αφήσει έτσι πάντως....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!Σήμερα ξαναπήγα στη γιατρό που με παρακολουθεί και το μικρούλη μου ειναι 2054γρ.Πριν 10 μέρες που με είδε ήταν 2016. Τώρα θα πάω πάλι την Δευτέρα γιατί έχει μπροστά το λώρο και η γιατρός θέλει να την ξαναδεί..Το doppler ήταν πολύ καλό και μου έκανε κ nst και αυτό καλό.Μου είπε να μην κάνω απότομες κινήσεις, να μην έχω επαφές και να μην σηκώνω βάρος.Επίσης μου είπε να παρατηρώ την καθημερινότητα του μωρού και αν παρατηρήσω κάποια αλλαγή στις κινήσεις του να την ειδοποιήσω.Μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και ότι είναι όλα υπό έλεγχο....εσάς σας έχουν πει κάτι για τη θέση του λώρου;

Να σου ζήσει το, πλέον, μεγαλούλη σου! :tongue::tongue::tongue:

Εμένα μου λέει συνεχώς ότι ο ομφάλιος είναι προς τα πίσω. Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια μου εμεις χθες πηγαμε γιατρο και το αγορι μας ειναι 1.530 γρ. Ολα καλα μου ειπε και φυσιολογικα. Ο πονος απο την κυριακη με ξαναεπιασε και σημερα μου ειπε οτι ειναι η θεση που καθετε ο μπεμπης καπου με πιεζει μαλλον. Για την κυλη που ειχα με ειδε γιατρος και μου ειπε να γεννησω φυσιολογικα και θα ειναι καλυτερα με επισκλιριδιο για να μη ζοριστω πολυ. Τι να πω θα δειξει. Παντως καθε βραδυ πριν κοιμηθω σκεφτομαι πως θα ειναι εκεινη την ωρα του τοκετου και με πιανει αγχος. Να ρωτησω ξερετε εαν ο εργοδοτης πρεπει να με σταματησει ακριβως 56 μερες πριν? Ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα καλα

Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου!

Δουλεύεις την 57η μέρα πριν την ημέρα του τοκετού και από την 56η και έπειτα κάθεσαι. Προσοχή! Θα μετρήσεις 56 μέρες πριν την ΠΗΤ σου. Δηλαδή χωρίς την ημέρα του τοκετού.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ακριβως! Να φανταστεις εμενα στον γιο μου, μιση ωρα πριν τον γεννησω μου ειχε πει ο γιατρος οτι ειναι 2400 περιπου και ητανε 3500:confused: μεσα σε μιση ωρα πηρε 1100 γραμ??? Στην κορη μου ειχαν πει οτι ειναι γυρω στα 3400 και βγηκε 3700!! Πιο λογικο βεβαια απο τον γιο μου γιατι ητανε η αποκλιση +300 γραμμ. οχι ολοκληρο κιλο....τι να πω εξαρταται βεβαια και απο τον υπερηχο,μερικοι ειναι αρχαιοι και δεν ειναι ακριβειας.....

Εμένα ο υπερηχογράφος του γιατρού μου σίγουρα είναι αρχαίος! Αχ λες να βγει μεγαλύτερο το κοριτσάκι μου; Τουλάχιστον να πιάσει τα 3 κιλά! Να πιάνω μπουτάκια και μπρατσάκια όταν θα την αγκαλιάζω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σιγα καλε ταλαιπωρουνται με τον λοξυγγα χαχα!!για αυτα ειναι μια φυσιολογικη διαδικασια και απαραιτητη , δεν ειναι οπως σε εμας τους μεγαλους που μας εκνευριζει......και εμενα εχει λοξυγγα,πιο παλια πιο πολυ, τωρα τελευταια κανει αλλα.........:tongue::tongue:

Τι άλλα κάνει δηλαδή τώρα; Ρεύεται;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορτσούδια... εδώ όλα υπό έλεγχο, επιβίωσα, έπαθα τα χίλια δύο από πυρετό, ακροαστικά, φαρυγγίτιδα, μόλυνση στο μάτι, παραλίγο έρπη....επέζησααααα με 1000 φάρμακα βέβαια,,,δεν τη γλίτωσα την αντιβίωση και ηρέμησα επιτέλους... Δυστυχώς κ λίγη κορτιζόνη... άντε να συνέλθω γιατί με μάτιασαν μάλλον... αναβάλλαμε κ τα μπάνια για το άλλο σκ.. το οποίο μαθαίνω πριν λίγο έχει δημοψήφισμα!!!

το "καλό" είναι ότι ο καιρός ακόμα δεν ενδείκνυται.. εδλω παίζει κρυουλάκι...

Είναι μια ώρα δύσκολη που δεν μπορώ να κοιμηθώ....κάθε μέρα βρυκολακιάζω... φτάνει με tv...

Περαστικούλια βρε συ! Οι αρρώστιες το καλοκαίρι είναι μαρτύριο! Άντε όλα καλά από εδώ και πέρα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τη μέρα και αυτή μας ξημέρωσε! Εγώ είμαι στο πόδι από τις 7. Ανοίγω τηλεόραση να ακούσω καμιά κουτσομπολίστικη βλακεία για να πάρω το πρωινό μου και βλέπω ότι πάμε σε δημοψήφισμα! Χαμός! Από τότε, όλα τα κανάλια για αυτό λένε! Οι υπουργοί μάλιστα τονίζουν ότι το όχι στο δημοψήφισμα δεν συνδέεται με αποχώρησή μας από την Ε.Ε. Αλλά είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη; Τι αβεβαιότητα από εδώ και πέρα... Μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα. Και διάβαζα ότι από το πρωί ο κόσμος πάει στις τράπεζες και βγάζει λεφτά. Μέχρι που θα στεγνώσουν τα ΑΤΜ και θα πελαγώσουμε τελείως!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

:-P:-P:-P εμένα χθες ο άντρας μου πήγε να βγάλει κάποια λεφτά από atm στις 3 τα ξημερώματα και γινόταν πανικός ουρές σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγάλουμε λεφτά ούτε στο μαιευτήριο να πάμε...

ewKwp3.png

Καλημερεςς... μεσα σε ποσες ημερες περνουμε τα χρηματα απο το ικα? Και γνωριζει καποια αν περνουμε ολες το ιδιο ποσο? Λετε βασικα να μην προλαβω να τα παρω οχι τιποτα θελω να πληρωσω την κλινικη απο αυτα

UstLp3.png

Καλημερεςς... μεσα σε ποσες ημερες περνουμε τα χρηματα απο το ικα? Και γνωριζει καποια αν περνουμε ολες το ιδιο ποσο? Λετε βασικα να μην προλαβω να τα παρω οχι τιποτα θελω να πληρωσω την κλινικη απο αυτα

Αχ κορίτσι μου πως σε καταλαβαινω Και εγώ την ίδια φάση είμαι γι'αυτό περιμένω πως και πως να πληρωθώ από το ΙΚΑ που είναι στις 3ιουλιου..τα λεφτά που περνεις είναι αναλόγως τον μισθό που επερνες από την δουλειά..Εγώ για παράδειγμα επερνα 850ε και θα πάρω για τις 56μερες 1400.Επίσης τα λεφτά του ΙΚΑ εμένα μου είπαν ότι μπαίνουν κάθε αρχές του μήνα...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...