Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!Σήμερα ξαναπήγα στη γιατρό που με παρακολουθεί και το μικρούλη μου ειναι 2054γρ.Πριν 10 μέρες που με είδε ήταν 2016. Τώρα θα πάω πάλι την Δευτέρα γιατί έχει μπροστά το λώρο και η γιατρός θέλει να την ξαναδεί..Το doppler ήταν πολύ καλό και μου έκανε κ nst και αυτό καλό.Μου είπε να μην κάνω απότομες κινήσεις, να μην έχω επαφές και να μην σηκώνω βάρος.Επίσης μου είπε να παρατηρώ την καθημερινότητα του μωρού και αν παρατηρήσω κάποια αλλαγή στις κινήσεις του να την ειδοποιήσω.Μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και ότι είναι όλα υπό έλεγχο....εσάς σας έχουν πει κάτι για τη θέση του λώρου;

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συνέχεια έχει η καημενούλα. Και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να την βοηθήσω. Τόσο δα μικρούλα και ταλαιπωρείται, το γιαβρί μου!

Ναι το κοριτσάκι μου συνεχεια έχει και εμένα...

ewKwp3.png

Από τι εννοείς ότι έχει απόκλιση από υπέρηχος; Από το πόσα κιλά είναι στην πραγματικότητα;

Για παράδειγμα εμένα που ήταν τελευταία φορά Και ο υπέρηχος έβγαλε 2206 του λέω ότι μου φαίνεται μεγάλη η μπέμπα μου είπε ότι αυτό δεν ισχύει τόσο πολύ να μην το λαμβάνω και πολύ στα υπόψιν..Δηλ είναι +_ 200.με 300γρμ από την πραγματικότητα...

ewKwp3.png

Γεια σας κοριτσια μου εμεις χθες πηγαμε γιατρο και το αγορι μας ειναι 1.530 γρ. Ολα καλα μου ειπε και φυσιολογικα. Ο πονος απο την κυριακη με ξαναεπιασε και σημερα μου ειπε οτι ειναι η θεση που καθετε ο μπεμπης καπου με πιεζει μαλλον. Για την κυλη που ειχα με ειδε γιατρος και μου ειπε να γεννησω φυσιολογικα και θα ειναι καλυτερα με επισκλιριδιο για να μη ζοριστω πολυ. Τι να πω θα δειξει. Παντως καθε βραδυ πριν κοιμηθω σκεφτομαι πως θα ειναι εκεινη την ωρα του τοκετου και με πιανει αγχος. Να ρωτησω ξερετε εαν ο εργοδοτης πρεπει να με σταματησει ακριβως 56 μερες πριν? Ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα καλα

UstLp3.png

Γεια σας κοριτσια μου εμεις χθες πηγαμε γιατρο και το αγορι μας ειναι 1.530 γρ. Ολα καλα μου ειπε και φυσιολογικα. Ο πονος απο την κυριακη με ξαναεπιασε και σημερα μου ειπε οτι ειναι η θεση που καθετε ο μπεμπης καπου με πιεζει μαλλον. Για την κυλη που ειχα με ειδε γιατρος και μου ειπε να γεννησω φυσιολογικα και θα ειναι καλυτερα με επισκλιριδιο για να μη ζοριστω πολυ. Τι να πω θα δειξει. Παντως καθε βραδυ πριν κοιμηθω σκεφτομαι πως θα ειναι εκεινη την ωρα του τοκετου και με πιανει αγχος. Να ρωτησω ξερετε εαν ο εργοδοτης πρεπει να με σταματησει ακριβως 56 μερες πριν? Ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα καλα

Γεια σου κορίτσι μου μπράβο για το αγοράκι σου όλα Καλά θα μας πάνε και μετά θα έχουμε αγκαλίτσα τα μπαμπάκια μας..Ναι πρέπει να σταματήσεις στις 56 μέρες..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Από τι εννοείς ότι έχει απόκλιση από υπέρηχος; Από το πόσα κιλά είναι στην πραγματικότητα;

Ακριβως! Να φανταστεις εμενα στον γιο μου, μιση ωρα πριν τον γεννησω μου ειχε πει ο γιατρος οτι ειναι 2400 περιπου και ητανε 3500:confused: μεσα σε μιση ωρα πηρε 1100 γραμ??? Στην κορη μου ειχαν πει οτι ειναι γυρω στα 3400 και βγηκε 3700!! Πιο λογικο βεβαια απο τον γιο μου γιατι ητανε η αποκλιση +300 γραμμ. οχι ολοκληρο κιλο....τι να πω εξαρταται βεβαια και απο τον υπερηχο,μερικοι ειναι αρχαιοι και δεν ειναι ακριβειας.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Συνέχεια έχει η καημενούλα. Και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να την βοηθήσω. Τόσο δα μικρούλα και ταλαιπωρείται, το γιαβρί μου!

Σιγα καλε ταλαιπωρουνται με τον λοξυγγα χαχα!!για αυτα ειναι μια φυσιολογικη διαδικασια και απαραιτητη , δεν ειναι οπως σε εμας τους μεγαλους που μας εκνευριζει......και εμενα εχει λοξυγγα,πιο παλια πιο πολυ, τωρα τελευταια κανει αλλα.........:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!Σήμερα ξαναπήγα στη γιατρό που με παρακολουθεί και το μικρούλη μου ειναι 2054γρ.Πριν 10 μέρες που με είδε ήταν 2016. Τώρα θα πάω πάλι την Δευτέρα γιατί έχει μπροστά το λώρο και η γιατρός θέλει να την ξαναδεί..Το doppler ήταν πολύ καλό και μου έκανε κ nst και αυτό καλό.Μου είπε να μην κάνω απότομες κινήσεις, να μην έχω επαφές και να μην σηκώνω βάρος.Επίσης μου είπε να παρατηρώ την καθημερινότητα του μωρού και αν παρατηρήσω κάποια αλλαγή στις κινήσεις του να την ειδοποιήσω.Μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και ότι είναι όλα υπό έλεγχο....εσάς σας έχουν πει κάτι για τη θέση του λώρου;

Ο λωρος εχει σχεση με το βαρος του μωρου? Αν καταλαβα καλα σε 10 μερες πηρε 40 γραμμ? Ετσι θα πρεπε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ο λωρος εχει σχεση με το βαρος του μωρου? Αν καταλαβα καλα σε 10 μερες πηρε 40 γραμμ? Ετσι θα πρεπε?

Οχι άσχετο είναι το βάρος!Μια χαρα είναι το μωρο απλα θα το παρακολουθουμε πιο συχνα για να μην τυλιχτει προφανως και για κανουμε ντοπλερ

8NkSp3.png

Γεια σου κορίτσι μου μπράβο για το αγοράκι σου όλα Καλά θα μας πάνε και μετά θα έχουμε αγκαλίτσα τα μπαμπάκια μας..Ναι πρέπει να σταματήσεις στις 56 μέρες..

Μαχη μου ξερεις αν παω στο ικα αντι 56 μερες 60 ημερες πριν αν πειραζει?

UstLp3.png

Διαφημίσεις

Μαχη μου ξερεις αν παω στο ικα αντι 56 μερες 60 ημερες πριν αν πειραζει?

Ναι πρέπει να πας ακριβώς στις 56 μέρες εμένα αυτό μου είχαν πει δεν ξέρω κάτι άλλο..Πρέπει δηλ όταν ξεκινάνε οι 56 μέρες να έχεις φτιάξει τα χαρτιά σου και να είναι έτοιμα για να σε πληρώσουν κιόλας μετά..Δεν μπορείς να δουλεύεις πρέπει να έχεις σταματήσει όταν ξεκινήσουν αυτές οι μέρες..

ewKwp3.png

Καλησπέρα κορτσούδια... εδώ όλα υπό έλεγχο, επιβίωσα, έπαθα τα χίλια δύο από πυρετό, ακροαστικά, φαρυγγίτιδα, μόλυνση στο μάτι, παραλίγο έρπη....επέζησααααα με 1000 φάρμακα βέβαια,,,δεν τη γλίτωσα την αντιβίωση και ηρέμησα επιτέλους... Δυστυχώς κ λίγη κορτιζόνη... άντε να συνέλθω γιατί με μάτιασαν μάλλον... αναβάλλαμε κ τα μπάνια για το άλλο σκ.. το οποίο μαθαίνω πριν λίγο έχει δημοψήφισμα!!!

το "καλό" είναι ότι ο καιρός ακόμα δεν ενδείκνυται.. εδλω παίζει κρυουλάκι...

Είναι μια ώρα δύσκολη που δεν μπορώ να κοιμηθώ....κάθε μέρα βρυκολακιάζω... φτάνει με tv...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλησπέρα κορτσούδια... εδώ όλα υπό έλεγχο, επιβίωσα, έπαθα τα χίλια δύο από πυρετό, ακροαστικά, φαρυγγίτιδα, μόλυνση στο μάτι, παραλίγο έρπη....επέζησααααα με 1000 φάρμακα βέβαια,,,δεν τη γλίτωσα την αντιβίωση και ηρέμησα επιτέλους... Δυστυχώς κ λίγη κορτιζόνη... άντε να συνέλθω γιατί με μάτιασαν μάλλον... αναβάλλαμε κ τα μπάνια για το άλλο σκ.. το οποίο μαθαίνω πριν λίγο έχει δημοψήφισμα!!!

Είναι μια ώρα δύσκολη που δεν μπορώ να κοιμηθώ....κάθε μέρα βρυκολακιάζω... φτάνει με tv...

Ξεκίνησα τα ψώνια επιτέλους με τα καλλυντικά του μωρού και της έγκυου/λεχώνας από το ιντερνετ γιατί ήταν πιο οικονομικά. Τώρα έμειναν τα πλυσίματα για το μωρό και η βαλιτσούλα από βδομάδα!!!Πλησιάζει η ώρα!!!!ουαουυυυυ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλέ περαστικά, όλα αυτά μαζεμένα σε βρήκαν??:roll::roll::roll::roll:

Δεν πειράζει για τα μπάνια, το άλλο σκ, κι εδώ παίζει κρυουλάκι, μας λυπάται ο Θεός εμάς στον όγδοο, χαχα:lol::lol::lol::lol:

Κι εμάς άκυρα τα μπάνια για σκ αφού θα έρθουν οι μπογιατζήδες σήμερα και αύριο, χαλάλι!Άκυρο...βρέχει, δεν το πιστεύω λέμε, τα νεύρα μου, τα χάπια μου!!!Πυρετό ο μικρός εδώ, κόλλησε από τον μεγάλο, αναμένω τη σειρά του μεσαίου....

Τι δημοψήφισμα?Ωχ....ενημερώστε, δε βλέπω ειδήσεις!

Πάω να κοτσάρω και το πινακάκι με φρέσκα κιλάκια!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

Εγκυούλες... ακόμη!

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2000 gr

-Crochetmania 4-8/8 αγοράκι! -1850 gr

-Novemberrain 9/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Loveisintheair 9/8 κοριτσάκι! -1334 gr

-Mάχη84 5/8 κοριτσάκι!-2226 gr

-Marouskaki 10/8 αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8 αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 κοριτσάκι!-2054 gr

-Cristi84 12/8 αγοράκι! -1800 gr

-Evangelia_kapa 13/8κοριτσάκι!-1880 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-ARCA 19/8κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-1350 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1660 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -1420 gr

-litsaballet 27/8αγοράκι!-1530 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1600 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...