Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσάρες, σήμερα είχα ραντεβού με το Αναστασάκι μου! Όλα καλά! Βέβαια, παραμένει πίσω στην ανάπτυξή της. Στα χαμηλά όρια του φυσιολογικού. Από βάρος είναι στα 1932. Μας είπε ότι η θέση της είναι αριστερή πρόσθια και είναι πολύ καλή για τοκετό. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, αλλά μακάρι να την κρατήσει! Παραμένει με το κεφάλι προς το κάτω και συνεχίζει να έχει μια ελαφριά περιτύλιξη του ομφάλιου λώρου

Αριστερη προσθια σημαινει οτι βρισκεται στα αριστερα στην κοιλιτσα σου και κοιταει προς την πλατη σου αυτη ειναι η ΙΔΑΝΙΚΗ θεση για φ.τ. Κι εγω το βαρος μια χαρα το βλεπω κ

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

Εγκυούλες... ακόμη!

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-1450gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2000 gr

-Crochetmania 4-8/8 αγοράκι! -1850 gr

-Novemberrain 9/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Loveisintheair 9/8 κοριτσάκι! -1334 gr

-Mάχη84 5/8 κοριτσάκι!-2226 gr

-Marouskaki 10/8 αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8 αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 κοριτσάκι!-2016 gr

-Cristi84 12/8 αγοράκι! -1800 gr

-Evangelia_kapa 13/8κοριτσάκι!-1880 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-ARCA 19/8κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-1350 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1660 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -1420 gr

-litsaballet 27/8αγοράκι!-1295 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1600 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Kαλημέρες!Μαριανθάκι, εμένα καλό μου φαίνεται το βάρος σας, κι εγώ γύρω στο δίκιλο υπολογίζω το δικό μου (ήταν 1,5 κιλό πριν τρεις εβδομάδες)...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σχεδον 2 κιλα κι ειναι χαμηλη η αναπτυξη της;Με αγχωσες τωρα,εμενα πριν 2 εβδομαδες ηταν 1350 γρ.τη Δευτερα θα παμε στο γιατρο να τη δουμε αλλα νομιζα οτι ηταν κανονικη...😧

Πριν 2 εβδομάδες, από ότι βλέπω στο τικεράκι σου, ήσουν στην 30η εβδομάδα. Και εμένα τότε 1400 ήταν. Τώρα στην 33η είναι 1900. Θεωρείται φυσιολογικό, αλλά στα κατώτερα όρια. Τι να σου πω; Δεν θέλω να σε αγχώσω. Άλλωστε το αποδείξαμε πολλές φορές ότι ο κάθε γιατρός ακολουθεί την δική του τακτική! Ίσως ο δικός σας να τα βρει καλά τα κιλά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αριστερη προσθια σημαινει οτι βρισκεται στα αριστερα στην κοιλιτσα σου και κοιταει προς την πλατη σου αυτη ειναι η ΙΔΑΝΙΚΗ θεση για φ.τ. Κι εγω το βαρος μια χαρα το βλεπω κ

Κοιτάει προς την πλάτη; Για αυτό ποτέ δεν μπορούμε να δούμε την φατσούλα της; Ας το καλό! :|:|:|

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρες!Μαριανθάκι, εμένα καλό μου φαίνεται το βάρος σας, κι εγώ γύρω στο δίκιλο υπολογίζω το δικό μου (ήταν 1,5 κιλό πριν τρεις εβδομάδες)...

Δεν ξέρω βρε Marouskaki, τι να πω... Εμένα από την αρχή μου είχε πει ότι είναι στα κατώτερα όρια του φυσιολογικού και έτσι πορεύεται μέχρι τώρα. Φυσιολογική ναι μεν η ανάπτυξη, αλλά μικροκαμωμένη... Δεν θέλω όμως να σας ταράξω ή να σας απογοητεύσω. Ή καθεμιά θα ακούει τον γιατρό της που τον ξέρει και τον εμπιστεύεται

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δεν ξέρω βρε Marouskaki, τι να πω... Εμένα από την αρχή μου είχε πει ότι είναι στα κατώτερα όρια του φυσιολογικού και έτσι πορεύεται μέχρι τώρα. Φυσιολογική ναι μεν η ανάπτυξη, αλλά μικροκαμωμένη... Δεν θέλω όμως να σας ταράξω ή να σας απογοητεύσω. Ή καθεμιά θα ακούει τον γιατρό της που τον ξέρει και τον εμπιστεύεται

Αφού η ανάπτυξη είναι φυσιολογική, μην αγγχώνεσαι, η συνάδελφός μου γέννησε στις 39 εβδομάδες το 4ο παιδάκι της 2 κιλάκια μόνο και δεν είχε κανένα θέμα ούτε ως τότε στην κύηση ούτε το μωρό μετά τη γέννα.... Πόσω μάλλον εσύ που στα 2 κιλά είναι τώρα, μανάρι!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαριάνθη μου Καλημέρα και εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα κιλακια επίσης να ξέρεις ότι από τι βγάζει ο υπέρηχος είναι +- δεν είναι ακριβώς ότι λέει έχει κάποια απόκλιση ο γιατρός δηλ μου το έχει πει..Δηλ μέχρι να γεννήσεις θα έχει πάει 3και κάτι άρα που είναι μικρούλα;

ewKwp3.png

Αφού η ανάπτυξη είναι φυσιολογική, μην αγγχώνεσαι, η συνάδελφός μου γέννησε στις 39 εβδομάδες το 4ο παιδάκι της 2 κιλάκια μόνο και δεν είχε κανένα θέμα ούτε ως τότε στην κύηση ούτε το μωρό μετά τη γέννα.... Πόσω μάλλον εσύ που στα 2 κιλά είναι τώρα, μανάρι!;)

Καλημέρα μαρουσκα τι κάνεις εσύ όλα Καλά;Πώς σου φαίνεται τώρα που λείπει ο σύζυγος;το σπίτι το τελειώσατε η Όχι ακόμη;ελπίζω να μην κάνεις όλη μέρα δουλειές..Εγώ σήμερα κορίτσια έχω ραντεβού με οφθαλμίατρο για βυθισκοπιση λόγω αρκετης μυωπίας..Σήμερα δηλ θα μάθω αν θα κάνω καισαρική η φυσιολογική γέννα...

ewKwp3.png

Καλημέρα μαρουσκα τι κάνεις εσύ όλα Καλά;Πώς σου φαίνεται τώρα που λείπει ο σύζυγος;το σπίτι το τελειώσατε η Όχι ακόμη;ελπίζω να μην κάνεις όλη μέρα δουλειές..Εγώ σήμερα κορίτσια έχω ραντεβού με οφθαλμίατρο για βυθισκοπιση λόγω αρκετης μυωπίας..Σήμερα δηλ θα μάθω αν θα κάνω καισαρική η φυσιολογική γέννα...

Kαλημέρα, κοριτσάκι μου!Καλά αποτελέσματα, ό,τι είναι καλύτερο για σένα και το μωράκι να κάνετε!

Εγώ όχι, δεν τελειώσαμε φυσικά, ευτυχώς σήμερα ήρθε και δεύτερος μάστορας σε αντικατάσταση του χτυπημένου αλλά ακόμη στοκάρουν (μια βδομάδα τώρα αυτό κάνουν, είχε πολλή δουλειά το σπίτι...).Ελπίζω ως 5-6/7 να έχουν τελειώσει οπότε μετά που θα γυρίσουν ο δικοί μου από την αδερφή μου να γίνει η γενική και να συμμαζευτούμε...Φρέσκα φρέσκα θα τα βρει ο μπέμπης, αυτό σκέφτομαι και πάιρνω κουράγιο γιατί μια βδομάδα τώρα είμαστε αχούρι και συνεχίζουμε.Πάλι πονάω σαν ωορρηξία, ζορίστηκα χθες με το μικρό...Ευτυχώς γύρισε χθες μεσάνυχτα ο ανήρ:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, κοριτσάκι μου!Καλά αποτελέσματα, ό,τι είναι καλύτερο για σένα και το μωράκι να κάνετε!

Εγώ όχι, δεν τελειώσαμε φυσικά, ευτυχώς σήμερα ήρθε και δεύτερος μάστορας σε αντικατάσταση του χτυπημένου αλλά ακόμη στοκάρουν (μια βδομάδα τώρα αυτό κάνουν, είχε πολλή δουλειά το σπίτι...).Ελπίζω ως 5-6/7 να έχουν τελειώσει οπότε μετά που θα γυρίσουν ο δικοί μου από την αδερφή μου να γίνει η γενική και να συμμαζευτούμε...Φρέσκα φρέσκα θα τα βρει ο μπέμπης, αυτό σκέφτομαι και πάιρνω κουράγιο γιατί μια βδομάδα τώρα είμαστε αχούρι και συνεχίζουμε.Πάλι πονάω σαν ωορρηξία, ζορίστηκα χθες με το μικρό...Ευτυχώς γύρισε χθες μεσάνυχτα ο ανήρ:P:p:p:p

Άντε Καλώς να τον δεχτείς..θα έρθει ο μπεμπουλης και θα είναι όλα στην εντέλεια..Ε και εσύ προσπάθησε όταν θα κάνετε την γενική να μην ζοριστεις πολύ ήδη έχεις τα παιδιά και κουράζεσαι...Καλή συνέχεια στις δουλιτσες σας λοιπόν και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει στο τελος:D:D:lol:

ewKwp3.png

Κοριτσάρες καλημερααααα!!!! Τι μου κάνετε; Προσπαθώ να σας διαβάσω όλες όσο μπορώ και όσο μου το επιτρέπει το κακό Ίντερνετ που εχω. Βλέπω σε γενικές γραμμές ότι είστε καλα και Ότι ετοιμάζετε τα τελευταία. Εγω απολαμβάνω διακοπουλες στο εξοχικό μου εδώ και καμία βδομάδα. Κανω τα μπάνια μου και γενικά ξεκουράζομαι πριν αρχίσουμε την τελική αντίστροφη μέτρηση. Εχει αρχίσει η Μπέμπα και με χτυπάει όπου βρει ειδικά τη νυχτα. Δεν κοιμάμαι καλα αλλά χαλάλι της. Σας στέλνω τη θετική μου ενέργεια και θα τα πούμε πάλι συντομα...

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Πειραιωτισσα ειμαι αλλα καταγωγη απο Σαντορινη!

Thanx for the link😉

βρε popaki που μενεις? και εγω Πειραιωτισσα ειμαι ;)

Κοιτα να δεις που θα γνωριζομαστε στο τελος γιατι ο Πειραιας ειναι ενα :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημερα και απο μενα!

Εχω τοσο τρεξιμο και δουλεια που και εσεις γραφετε τοσα που δεν σας προλαβαινω!

Πηγα στο γιατρο χτες και ολα καλα! Η μπουμπου ειναι περιπου 2200 αλλα κουνιοταν συνεχεια και δεν μπορουσε να μετρησει καλα :tongue:

Το αλλο Σαββατο παω για τις τελευταιες αιματολογικες εξετασεις και θυροειδη + εξεταση κολπικου υγρου.Επισης καθε βδομαδα απο την αλλη και μετα θα κανω εξεταση NSD στο νοσοκομειο....επισης μου ειπε οτι κατα την γνωμη του το πολυ μεχτι 28 εβδομαδων θα εχω γεννησει αλλα βλακειες.....χωρις να βλεπει καποιο θεμα δεν μπορει κανενας να ξερει το ποτε :confused:

Κατα τ αλλα τρεχω συνεχεια... και ευτυχως οι ετοιμασιες τελειωνουν ...μεχρι την αλλη εβοδμαδα θα ειναι ολα ετοιμα στο σπιτι και η βαλιτσα του μαιευτηριου και τα ρουχαλακια της μπεμπας ...ελπιζω να προλαβω να ξεκουραστω λιγουλακι πριν ερθει η μπουμπουκα μας ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...