Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

χαχα δε θα σου πω για το θηλασμο...θα σου πω τι μαθαινω στο κατηχητικο που παω....φετος θεμα το μυστηριο του γαμου.λοιπον...εγω θα σε ρωτησω αλλιως....αν εσενα σου ελεγε ο ανηρ θα οαρω εγω την αδεια γυρνα εσυ δτη δουλεια θα το εκανες;εγω οχι.ειναι στη φυση μας η ανατροφη των παιδιων κι ο αντρας ειναι και πρεπει να νιωθει ο κουβαλητης κλπ κλπ αν πηγαινα εγω στο γραφειο κι εκεινος ειτε ηταν ανεργος ειτε ειχε αδεια ειτε δεν ξερω τι αλλο κσθοταν σπιτι θα επεφτε στα ματια μου και θα ενιωθε κι εκεινος ευνουχισμενος...αυτα εμαθα φετος κοριτσια και με βοηθησαν πολυ.υπακοη στο συζυγο και τον υποστηριζουμε παντα οσο λαθος κι αν κανει.καλα μη βαρατε....εμας μας εκανε πολυ καλο αυτη η τακτικη οσο μπορω να την εφαρμοσω...

Το καταλαβες οτι θα σε βαρεσουν καποιες εδω μεσα γιαυτο το προλαβες ε?

Τι λες ρε κοπελια?Τι πινεις και δεν μας δινεις και εμας να πιουμε να τα δουμε ολα αγγελικα πλασμενα?Εμενα ας πουμε της αδερφης μου ο αντρας οσο ητανε εγκυος στο παιδι του της εριχνε κερατο, επρεπε να τον υποστηριξει και να τον υπακουει κιολας?

Μην μπερδευουμε τα πραγματα.μαλλον θες να πεις να σεβομαστε τον αντρα μας και να τον τιμαμαι,αλλα το ιδιο να συμβαινει και απο την πλευρα του.Οχι τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη.

Αν ο αντρας ειναι και πρεπει να νιωθει ο κουβαλητης εσυ γιατι δουλευεις?αστον να κανει 2 και 3 δουλειες να τα φερεται βολτα.εγω παλι δεν εχω γνωρισει κανεναν αντρα να λεει στην γυναικα του "κατσε αγαπη μου,θα τρεχω εγω ολη μερα για να βγαλουμε τα ως προς το ζην,σταματα και τη δουλεια σου να σε εχω κυρα και αρχοντισσα μεσα στο σπιτι"Αντιθετως οταν ακουμπας το χιλιαρικο καθε μηνα στο σπιτι,χαιρεται η καρδουλα τους! Καλο και το κατηχητικο,αλλα αυτα γινονταν καποτε,που δεν υπηρχαν ενφια,φροντιστηρια και τροικα! Τωρα κοπελες ψαχνουν και μια δουλιτσα ισα ισα να τσονταρουν στο μηνιαιο εισοδημα,και ας μην εχουν σαραντησει ακομα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω πιστευω οτι ο αντρας εινσι αδικημενος απ τη φυση του που δε μπορει να νιωσει αυτο που νιωθει η γυναικα που κυοφορει.Το συζητουσα και με το γιατρι μου και λεγαμε οτι αν κι εχει φετει στον κοσμο χιλιαδες παιδια δε μπιρει να νιωσει το μεγαλειο της γυνσικας που γεννα το πλασμα που μεγσλωδε μεσα της.Μου λεεθ "βλεπω τοσες κλοτσιες στους υπερηχους αλλα ποτε δε θα τις νιωσω".Οι αντρες χανουν το πιο μεγαλειωδες μερος της ζωης.Απο κει και περα βεβαια ο αντρας ειναιο τυχερος της υποθεσης.Εμεις οι γυναικες και καποιες θρησκειες υπονομευσαμε το φυλο μας και αποθεωσαμε τους αντρες με συνεπεια ολες αυτες τις ανισοτητες που βιωνουμε.
Το καταλαβες οτι θα σε βαρεσουν καποιες εδω μεσα γιαυτο το προλαβες ε?

Τι λες ρε κοπελια?Τι πινεις και δεν μας δινεις και εμας να πιουμε να τα δουμε ολα αγγελικα πλασμενα?Εμενα ας πουμε της αδερφης μου ο αντρας οσο ητανε εγκυος στο παιδι του της εριχνε κερατο, επρεπε να τον υποστηριξει και να τον υπακουει κιολας?

Μην μπερδευουμε τα πραγματα.μαλλον θες να πεις να σεβομαστε τον αντρα μας και να τον τιμαμαι,αλλα το ιδιο να συμβαινει και απο την πλευρα του.Οχι τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη.

Αν ο αντρας ειναι και πρεπει να νιωθει ο κουβαλητης εσυ γιατι δουλευεις?αστον να κανει 2 και 3 δουλειες να τα φερεται βολτα.εγω παλι δεν εχω γνωρισει κανεναν αντρα να λεει στην γυναικα του "κατσε αγαπη μου,θα τρεχω εγω ολη μερα για να βγαλουμε τα ως προς το ζην,σταματα και τη δουλεια σου να σε εχω κυρα και αρχοντισσα μεσα στο σπιτι"Αντιθετως οταν ακουμπας το χιλιαρικο καθε μηνα στο σπιτι,χαιρεται η καρδουλα τους! Καλο και το κατηχητικο,αλλα αυτα γινονταν καποτε,που δεν υπηρχαν ενφια,φροντιστηρια και τροικα! Τωρα κοπελες ψαχνουν και μια δουλιτσα ισα ισα να τσονταρουν στο μηνιαιο εισοδημα,και ας μην εχουν σαραντησει ακομα...

ποιος λεει πουλακι μου οτι ο κοσμος μας ειναι αγγελικα πλασμενος;εγω ειπα τι προσπαθω να εφαρμοσω στη δικη μου οικογενεια με τις υπαρχουσες συνθηκες δηλαδη δουλευουμε κι οι δυο κλπ κλπ.λυπαμαι για οτι περασε η αδερφη σου ευχομαι τωρα να ειναι καλα.ας μην το ανοιξω αλλο το θεμα αφου θα φαω ξυλο.η καθεμια κανει οτι νιωθει καλυτερο για το σπιτι και την οικογενεια της.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ηλικιακα ειναι σουπερ η κορη.αλλα μες στο καταχειμωνο να πλενεις σεντονοκουβερτομανι....πικρα.την ανοιξη που θα εισαι κι εσυ καλυτερα ξεκινα ομως.δε θα θελες να το κανεις το καλοκαιρι με τονεογεννητο παραμασχαλα.ασε που ηδη θα παθει το σοκ με το μωρο μην της ερθει μαζι κι η αφαιρεση πανας.ο μεσαιος μου στα δτομισι εκοψε πρωι απιγευμα σε μια βδομαδα.ο μικρος το ιδιο απλως ξανακυλουσε μετα τα νοσοκομεια...ο αντρας σου δε σε βλεπει κομματια;η προσπαθεις να τα κανεις ολα εσυ;οπως ως τωρα εκανες;[/quote

Παντα εγω εκανα το σπιτι,ο ανηρ πασαλειμματα.Και επειδη ουσιαστικα δεν με βοηθαει στις δουλειες παρα περισσοτερο μου τα χαλαει,εχω αποφασισει να περνανε ολα απο τα χερια μου.Και βεβαια βλεπει οτι ειμαι κομματια,αλλα εκει που προθυμοποιειτε να με βοηθησει,σπαει ενα ποτηρι.Θα παει να το μαζεψει,θα σκισει τη σακουλα των σκουπιδιων,θα τρεξουν τα ζουμια στον σκουπιδοτενεκε,θα πρεπει να τον πλυνω.Ειπατε κατι? Αστο! Αστο να παει αστο! Αστο ποναει αστο!

Γιαυτο και εχω επωμιστει μεγαλο βαρος.Α! ξερεις τι μου ειχε απαντησει εμενα οταν του ειχα πει πριν 3 χρονια να απλωσει ρουχα στο σκοινι?(σιγουρα κατι ειχα παθει για να μη μπορω να το κανω μονη μου)."τι λες καλε? Να με δουνε οι γειτονες και να με πουνε γυναικουλα?" Ευχαριστω για τον χρονο σας.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ηλικιακα ειναι σουπερ η κορη.αλλα μες στο καταχειμωνο να πλενεις σεντονοκουβερτομανι....πικρα.την ανοιξη που θα εισαι κι εσυ καλυτερα ξεκινα ομως.δε θα θελες να το κανεις το καλοκαιρι με τονεογεννητο παραμασχαλα.ασε που ηδη θα παθει το σοκ με το μωρο μην της ερθει μαζι κι η αφαιρεση πανας.ο μεσαιος μου στα δτομισι εκοψε πρωι απιγευμα σε μια βδομαδα.ο μικρος το ιδιο απλως ξανακυλουσε μετα τα νοσοκομεια...ο αντρας σου δε σε βλεπει κομματια;η προσπαθεις να τα κανεις ολα εσυ;οπως ως τωρα εκανες;[/quote

Παντα εγω εκανα το σπιτι,ο ανηρ πασαλειμματα.Και επειδη ουσιαστικα δεν με βοηθαει στις δουλειες παρα περισσοτερο μου τα χαλαει,εχω αποφασισει να περνανε ολα απο τα χερια μου.Και βεβαια βλεπει οτι ειμαι κομματια,αλλα εκει που προθυμοποιειτε να με βοηθησει,σπαει ενα ποτηρι.Θα παει να το μαζεψει,θα σκισει τη σακουλα των σκουπιδιων,θα τρεξουν τα ζουμια στον σκουπιδοτενεκε,θα πρεπει να τον πλυνω.Ειπατε κατι? Αστο! Αστο να παει αστο! Αστο ποναει αστο!

Γιαυτο και εχω επωμιστει μεγαλο βαρος.Α! ξερεις τι μου ειχε απαντησει εμενα οταν του ειχα πει πριν 3 χρονια να απλωσει ρουχα στο σκοινι?(σιγουρα κατι ειχα παθει για να μη μπορω να το κανω μονη μου)."τι λες καλε? Να με δουνε οι γειτονες και να με πουνε γυναικουλα?" Ευχαριστω για τον χρονο σας.......

οποτε ο ανηρ ανηκει στην ευτυχισμενη κατηγορια....η γυναικα μου τα κανει ολα και συμφερει κι αραζει να το σπολαυσει.φταις ομως....μια θα σπασει δυο θα τρυπησει την τριτη θα την κανει τη δουλεια.οσο σε βλεπει σουπεργουμαν γιατι να ξεκουνηθει;δεν ειπαμε ναβαλει και το φακιολι να κανει γενικη αλλα ενα πλυντηριο πιατων δε μπορει να βαλει πχ;μπορει.εστω και κατι λιγο να κανει θα ξαλαφρωσεις εσυ....με τα παιδια οσο ηταν μωρα σε βοηθουσε;αν οχι...αλλαξε τροπαριο....λιγα λιγα να μην του ρθει κολπος....την ιδια δουλεια δεν κανετε;ε δε νομιζω να κουραζεται πιο πολυ απο σενα....οποτε ενα σουπερ μαρκετ απο δω κανα πλυντηριο απο κει....πολλα ειναι;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια! Aύριο γυρίζω πάλι στα πάτρια εδάφη,υπολογίζω για δυο βδομάδες περίπου και μετά πίσω στον άντρα μου μόνιμα αυτή τη φορά. Εσείς βλέπω οι περισσότερες έμπειρες μανούλες και σύζυγοι, για μένα είναι καινούριο όλο αυτό. Με απασχολεί κι εμένα το κομμάτι του αφήνω δουλειά και κάθομαι στο σπίτι. Παρ'όλο που θεωρώ τη δουλειά μου κουραστική και μπουχτισα πια με το κυλιόμενο ωράριο, τώρα που θα την αφήσω με πιάνει μια νοσταλγία!

Kαλό υπόλοιπο σαββατοκύριακου, καλά να περνάτε!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

οποτε ο ανηρ ανηκει στην ευτυχισμενη κατηγορια....η γυναικα μου τα κανει ολα και συμφερει κι αραζει να το σπολαυσει.φταις ομως....μια θα σπασει δυο θα τρυπησει την τριτη θα την κανει τη δουλεια.οσο σε βλεπει σουπεργουμαν γιατι να ξεκουνηθει;δεν ειπαμε ναβαλει και το φακιολι να κανει γενικη αλλα ενα πλυντηριο πιατων δε μπορει να βαλει πχ;μπορει.εστω και κατι λιγο να κανει θα ξαλαφρωσεις εσυ....με τα παιδια οσο ηταν μωρα σε βοηθουσε;αν οχι...αλλαξε τροπαριο....λιγα λιγα να μην του ρθει κολπος....την ιδια δουλεια δεν κανετε;ε δε νομιζω να κουραζεται πιο πολυ απο σενα....οποτε ενα σουπερ μαρκετ απο δω κανα πλυντηριο απο κει....πολλα ειναι;

Καλησπερα! Δουλιτσες κανει η' τουλαχιστον προσπαθει να κανει,απλα στο τελος γινονται ολα μανταρα.Πλυντηριο πιατων οταν βαζει βλεπω μετα οτι εχει βαλει λαθος τα ποτηρια με αποτελεσμα να μην εχουν καθαρισει,με αποτελεσμα να τα ξαναπλενω,οποτε εκει που ειναι να μου ερθει η Δεη διπλασια ασε καλυτερα το κανω και εγω αυτο! Με τα παιδια μωρα ναι με βοηθουσε,και τωρα λεει οτι προτιμαει να ασχοληθει με τα παιδια για να με αφησει να κανω εγω καμια δουλεια.Τα παιδια ομως παιζουν και μονα τους τωρα,δεν χρειαζονται συνεχεια ανθρωπο μαζι τους,αρα ειναι μια καλη ευκαιρια για λουφα!Πλυντηρια και τετοια δεν ασχολειτε,μονο πλυντηριο πιατων και αυτο τις περισσοτερες φορες το ξαναβαζω.Αφου μια φορα μου ειχε βαλει μεσα το καπακι της χυτρας που εχει κατι σαν "πυξιδα" εκει στην βαλβιδα και αυτο ειναι πολυ ευαισθητο,ποσο μαλλον να πλυθει σε θερμοκρασια 60 βαθμων!Εγκεφαλικο εγω:confused: Παλι καλα δεν χαλασε γιατι μετα δεν ξερω αν μπορουσα να το αντικαταστησω.Προσπαθει να "βοηθησει" αλλα μαλλον μου τα χαλαει πιο πολυ στο τελος....:evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Aύριο γυρίζω πάλι στα πάτρια εδάφη,υπολογίζω για δυο βδομάδες περίπου και μετά πίσω στον άντρα μου μόνιμα αυτή τη φορά. Εσείς βλέπω οι περισσότερες έμπειρες μανούλες και σύζυγοι, για μένα είναι καινούριο όλο αυτό. Με απασχολεί κι εμένα το κομμάτι του αφήνω δουλειά και κάθομαι στο σπίτι. Παρ'όλο που θεωρώ τη δουλειά μου κουραστική και μπουχτισα πια με το κυλιόμενο ωράριο, τώρα που θα την αφήσω με πιάνει μια νοσταλγία!

Και που να δεις σε 2-3 χρονια ποσο θα την νοσταλγησεις...Καλη επιστροφη να εχεις!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αληθεια τι θα κανεις με την δουλεια σου?θα παραιτηθεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αληθεια τι θα κανεις με την δουλεια σου?θα παραιτηθεις?

Προς το παρόν θα παρω την άδεια του 2015 μαζεμένη, μετά την άδεια κυήσεως, και μετά μαλλον ναι, παραίτηση. Αν δεν αλλαξει κατι με τη δουλειά του άντρα μου, που δεν το βλέπω

c8i6p2.png

Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Πριν λιγο καταφερα να τις κοιμισω αλλα απο αυριο αρχιζουμε κανονικα σχολειο το πρωι και ρυθμικη το απογευμα,οποτε αναγκαστικα οι τονοι θα πεφτουν νωριτερα.Τι ωραια λιακαδα που ειχε σημερα,τις πηγα με την αδελφη μου σ ενα παρκο γισ ποδηλατο και ξεσκασαμε.Οι υπολοιπες τι κανατε το σαβ.κο?Ευαγγελια καλη επιστροφη και με το καλο να ξαναανταμωσεις τον αντρα σου και να κατσεις να ευχαριστηθεις την κοιλιτσα σου.Ο αντρας σου ειναι χρονια εκει η κι αυτος φρεσκος?Φιλια σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Πριν λιγο καταφερα να τις κοιμισω αλλα απο αυριο αρχιζουμε κανονικα σχολειο το πρωι και ρυθμικη το απογευμα,οποτε αναγκαστικα οι τονοι θα πεφτουν νωριτερα.Τι ωραια λιακαδα που ειχε σημερα,τις πηγα με την αδελφη μου σ ενα παρκο γισ ποδηλατο και ξεσκασαμε.Οι υπολοιπες τι κανατε το σαβ.κο?Ευαγγελια καλη επιστροφη και με το καλο να ξαναανταμωσεις τον αντρα σου και να κατσεις να ευχαριστηθεις την κοιλιτσα σου.Ο αντρας σου ειναι χρονια εκει η κι αυτος φρεσκος?Φιλια σε ολες

Καλημέρα κορίτσια, καλημέρα meldan.

Ο αντρας μου είναι σχετικά φρέσκος, δυο χρόνια έχει εδώ.

Τι καλά που πανε τα κορίτσια σου ρυθμική. Βοηθάει πολύ στη σταση του σώματος και αποκτάνε ευλυγισία, ρυθμό. Και είναι τόσο γλυκούλια τα κοριτσάκια σε αυτή την ηλικία με τα κορμάκια τους να κάνουν ασκησούλες!

c8i6p2.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κσνετε?Ερημιες σημερα και χθες στο θεματακι μας.Τα βραδια εχω φοβερες αυπνιες και ταχυπαλμιες και οταν καταφερω τελικα να κοιμηθω κανω πολυ ανησυχο υπνο.Τις αλλες φορες αυτο μου συνεβη κατα τον ογδοο και οχι καθε βραδυ.Τελοσπαντων κατα τ αλλα καλα.Ναι ευαγγελια μου οντως ειναι μια τρελα με τα κορμακια τους και τα καλσον αλλα μονο η μεγαλη παει προς το παρον.Η αλλη ειναι μωρουλινι,δεκαπεντε μηνων.Τι μαγειρευετε σημερα?Εγω φτιαχνω λσθρακια στο φουρνο,πατατες τηγανητες και χορτα.Καλημερα σας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Meldan, τι ωραία ακούγονται αυτά που φτιάχνεις!! μμμ μιάμ...! Τυχερός ο άντρας σου κι οι κόρες σου. Εγώ σήμερα δεν μαγείρεψα γιατί δουλεύω και δεν πρόλαβα. Θα φάμε κάτι πρόχειρο: τοστάκια με σαλάτα.

Όσο για τις αϋπνίες και τις ταχυκαρδίες..εγώ αϋπνίες δεν έχω, το αντίθετο θα λεγα, μια υπνηλία και μια συχνοουρία ώρες ώρες, όχι όλες τις μέρες. Ταχυκαρδίες έχω νιώσει κι εγώ, ειδικά αν φάω κάτι βαρύ μετά έχω δύσπνοια και ταχυκαρδία. Ή αν κουραστώ λίγο παραπάνω πάλι φτερουγίσματα και ταχυκαρδία..

Γιατί δεν σε παίρνει ο ύπνος; έχεις άγχος; μήπως να δοκιμάσεις να μην πίνει καθόλου καφέ μες στη μέρα αν πίνεις δηλαδή, να πίνεις κανένα χαμομήλι το βράδυ ή να σου κάνει ο άντρας σου λίγο μασαζάκι μήπως και χαλαρώσεις και κοιμηθείς; λέω τώρα ιδέες.. γιατί η αϋπνίες είναι άτιμο πράγμα, μας εξαντλούν..

Γεια σου aura.Καλα ειναι και τα τοστακια,αφου δουλευεις τι να κανεις? Εγω και οι μικρες τρελαινομαστε για ψαρακια αλλα ο αντρας μου ετσι κι ετσι.Ειναι του κρεατος.Για τις αυπνιες τι να σου πω?Οντως τι βραδυ με πιανει κατι σαν αγχος αλλα η πηγη μου ειναι απροσδιοριστη.Αποφευγω να φαω ακριβως πριν ξαπλωσω οποτε δε φταιει αυτο.Οσο για τον καφε,ημουν φανατικη κι εξαρτημενη,ευχομουν καποιος να μου τον ειχε ετοιμο οταν ξυπναγα και τωρα δεν τον θελω καθολου!Γι αυτο λεω οτι εχω αγορι...εχουμε αρχισει τις παραξενιες απο τωρα...χι χι.Θυμισε μου εχεις αλλο πσιδακι?Νομιζω πρωτομανουλα ε?Που δουλευεις,αν επιτρεπεται?Νομιζω οτι εχουμε μπει ολες σε αναμονη αυχενικης ε?Δηλαδη σε λιγες μερες μπορει να σποκαλυφθουν τα πρωτα τσουτσουνακια και πιπιτσες (ετσι τα λεμε με τη μελινα...) .Κοριτσια η διδυμομανουλα μας ποια κοπελα ηταν?Η λολιτα,η μπισκομανια?Χαθηκαν καποιες κοπελες...Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...