Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια εμείς για πλάκα λέμε για μπον φιλέ και τέτοια σιγά μην σκεφτείς τι θα φας στο μαιευτήριο αλλά όχι δεν μπορώ να πάω σε νοσοκομείο όπως είναι κάποια δημόσια στην Αθήνα που είναι οι γυναίκες που έχουν κάνει πρέζα ή οι τσιγγανες Γιατί αν πάτε να δείτε σε κάποια κανονικά δωμάτια αυτά συμβαίνουν αν πληρώσεις όμως ακόμα και σε δημόσιο σε πάνε σε άλλα δωματια σε δίκλινο η και μόνη σου..κανένας δεν έχει να δώσει 2000 στην τελική δεν είσαι χαζή θα μπορούσες να τα είχες βάλει σε ένα λογαριασμό για το παιδάκι σου..Αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς εγώ τουλάχιστον όχι θα προτιμήσω ιδιωτικό με όλα αυτά που έχω δει και έχω ακούσει ίσως γιατί είναι το πρώτο μου ίσως γιατι φοβάμαι δεν ξέρω..Επίσης το ξέρω ότι θα πας σε 4 μέρες θα φύγεις και ας περνάει στο δώματιο όλη η Άρτα και όλα τα Γιάννενα και εγώ από χωριό είμαι και εμένα θα έρθουν οι συγγενείς μου αλλά μαρουσκακι αν πας για παράδειγμα στο Αλεξάνδρας δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται από τσιγγάνους Σεν μπαινοβγαίνουν απλά είναι χάλια οι συνθήκες,τι να σου λέω τώρα...

Αθηνα αγαπη μου....αλλες συνθηκες...εδω επαρχια ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα και οχι σε τρια παιδια δεν ετυχε κατι να δω πολυ τραβηγμενο- εννοω με τσιγγανους, φασαριες κλπ- σιγουρα εκει ειναι αλλιως τα πραγματα....περισσοτερος κοσμος....πολλοι πολιτισμοι αναμεμειγμενοι να το πω κομψα....καταλαβαινω τι λες....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλλωπισμός=ξύρισμα, κλύσμα αγάπη, καλημέρα!;)

Maroyskaaaaa!!Ευπρεπισμός= ξύρισμα!!!αχαχαχαχα όταν το άκουσα πρώτη φορά γέλασα πολύ!!! ήρθα να σε ευπρεπίσω μου είπε μια νοσηλεύτρια!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Maroyskaaaaa!!Ευπρεπισμός= ξύρισμα!!!αχαχαχαχα όταν το άκουσα πρώτη φορά γέλασα πολύ!!! ήρθα να σε ευπρεπίσω μου είπε μια νοσηλεύτρια!!!

κορίτσια, το στικεράκι μου κόλλησε, δεν μπόρεσα να το αλλάξω, ίσως να ασχοληθώ σοβαρότερα μετά, αλλά έτσι αν μείνει ο γιος μου έχει κάθε μέρα γενέθλια!!! σας ευχαριστώ!!!αχααχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Αχαχαχα...εμας εδω καλλωπισμο το λενε χαχαχα αλλα ναι εχεις δικιο μονο το ξυρισμα τι εγραψα το ζωον ακου το κλυσμα καλλωπισμος!!! Χαχα....καλλωπισμος του κ@λου που λεμε αχαχαχαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εγώ στο μητέρα θα γεννήσω που είναι ιδιωτικό μαιευτήριο..Και επειδή ξέρω πολλές που πήγαν σε δημόσια νοσοκομεία όπως το Έλενα γι'αυτό αποφασίσαμε να πάω σε ιδιωτικό..το ξέρω ότι πληρώνεις πολλά δηλ εδώ θα δώσω 1500με 1700στο Νοσοκομείο και άλλα 1500στο γιατρό αλλά.θα είναι όπως ακριβώς σου τα είπαν για να μην τα ξαναλέω και εγώ...Υπαρχουν κοπέλες που δεν θέλουν να δώσουν τόσα λεφτά σε ιδιωτικά και έχουν ξαναγεννησει σε δημόσια και δεν τους φενεται περιεργο..Εγώ γενικά είμαι φοβιτσιαρα και θέλω εκεί που θα πάω να είναι όπως τα είπες...

εγω στο ιδιωτικο θα δωσω 2000-2400 χωρις τον γιατρο.... και αυτο ειναι το πιο οικονομικο τους δωματιο....αφηνουν τον αντρα σου μεσα στον φτ ή οποιον αλλον θες,σε αφηνουν να σηκωνεσαι απο το nst.σου δινουν (λενε)κατευθειαν το μωρο στην ανανηψη και σε βοηθαν να το θηλασεις αν θες και τους το ζητησεις.εχουν ομως αυστηρο ωραριο επισκεπτηριου και περαν αυτου δεν αφηνουν κανεναν μαζι σου(για να σε αναγκασουν να παρεις μονοκλινο+1000ε)

αυτα στο ελενα ουτε και μενα μαρεσαν...και δεν καταλαβα γιατι πρεπει να σου βαλουν οπωσδηποτε ωκυτοκυνη και να σου σπασουν τα νερα?

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!ειμαι ακομα εγκυος κοριτσια κ αυτο ειναι βασικο....νοσηλευομαι εδω κ 25 μερες στο νοσοκομειο με προωρες συσπασεις ευχομαστε να προχωρησουμε κι αλλο κ να μη γεννησω παλι προωρα!!!!θα σας στελνω οταν μπορω δεν ειχα ιντερνετ τοσες μερες!!!

περαστικα!κανε υπομονη και ολα θα πανε καλα!

KPOzp2.png deXnp3.png

εγω στο ιδιωτικο θα δωσω 2000-2400 χωρις τον γιατρο.... και αυτο ειναι το πιο οικονομικο τους δωματιο....αφηνουν τον αντρα σου μεσα στον φτ ή οποιον αλλον θες,σε αφηνουν να σηκωνεσαι απο το nst.σου δινουν (λενε)κατευθειαν το μωρο στην ανανηψη και σε βοηθαν να το θηλασεις αν θες και τους το ζητησεις.εχουν ομως αυστηρο ωραριο επισκεπτηριου και περαν αυτου δεν αφηνουν κανεναν μαζι σου(για να σε αναγκασουν να παρεις μονοκλινο+1000ε)

αυτα στο ελενα ουτε και μενα μαρεσαν...και δεν καταλαβα γιατι πρεπει να σου βαλουν οπωσδηποτε ωκυτοκυνη και να σου σπασουν τα νερα?

Που θα γεννήσεις και θα δώσεις έως 2400 γιατινεγω στο μητέρα φυσιολογικός τοκετός σε δίκλινο 1500.Και καισαρική 1700 και κάθεσαι 3.μέρες στον φυσιολογικό και 4 καισαρική και μου είπε ο γιατρός μου ότι αν θέλω να δώσω λιγότερα και είναι όλα εντάξει μπορώ να βγω στην δεύτερη μέρα από το μαιευτήριο και την Τρίτη μέρα να έρθει γιατρός παιδίατρος στο σπίτι από το μητέρα να ελέγξει το παιδί ...

ewKwp3.png

πως περνάει ο καιρός....πριν 2 εβδομάδες συζητούσαμε για τις βαλίτσες...και τώρα φτάσαμε στο ρεζουμέ...τον τοκετό!!!!

δεν ξέρω για εσάς...αλλά για μενα...αυτή την φορά οι μήνες πέρασαν νεράκι...τώρα θα αρχίσει να κολλάει ο χρόνος..όσο θα μεγαλώνει η προσμονή..και η ανυπομονησία!!!!

εγώ τη μικρή μου τη γέννησα στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.....σουπερ λουξ ξενοδοχείο!!!

γιατί η αίθουσα ωδινών...ήταν ένα 2*2 δωματιάκι..μόνο ο άντρας μου επιτρεπόταν...με διαστολή 1 με ξάπλωσαν με την επισκληρίδιο..και με όλα όσα ρίχναν στον ορό για να επισπεύσουν τον τοκετό..μαστούρωσα...ο άντρας μου έπρεπε όλη τη νύχτα να την βγάλει σε στριφογυριστό σκαμπό!!! ο άνθρωπος δεν ξέρει ακόμα και σήμερα πόσους καφέδες ήπιε εκείνη τη νύχτα...μιας και εγώ κοιμόμουνα από τη ζαλάδα.

Το χειρουργείο δεν το θυμάμαι...αλλά ούτε και αυτό ήταν μεγάλο....

Εγώ επέλεξα 3κλινο γιατί οι τιμές στην καισαρική ξέφευγαν.....άλλαξαν 4 κοπέλες...η μια γκρίνιαζε πολύ...

Στο διάδρομο είχε έναν πιανίστα και έπαιζε κλασική μουσική...κάτω τα συντριβάνια με τα τρεχούμενα νερά....

Και όμως δεν άντεξα.......έφυγα μια μέρα νωρίτερα.......πήγα στο σπιτάκι μου.

Θέλω να πω...πως ακόμα και στο λουξ....δεν την παλεύεις........

Πληρώσαμε 1500? το 3κλινο μόνο και μόνο...επειδή ήταν πεντακάθαρο....επειδή μαγειρεύουν ένα αξιοπρεπέστατο φαγητό...και επειδή έχει αυστηρά ωράρια επισκεπτηρίου.....Γιατί τα κρεβάτια τους ήταν χάλια....θα μου πείτε στο νοσοκομείο θα είναι ακόμα πιο χάλια...οκ...αλλά υποτίθεται ότι αυτό είναι το Διαβαλκανικό!!!!

Επειδή πάλι πρέπει να επιλέξω μια ιδιωτική κλινική....λόγω vbac...αυτή τη φορά λέμε να δοκιμάσουμε το Γένεσις...το οποίο είναι στην ίδια φιλοσοφία....ελπίζω οι μαίες να μην είναι τόσο αδιάφορες και εκεί...

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

καλησπερα!!ειμαι ακομα εγκυος κοριτσια κ αυτο ειναι βασικο....νοσηλευομαι εδω κ 25 μερες στο νοσοκομειο με προωρες συσπασεις ευχομαστε να προχωρησουμε κι αλλο κ να μη γεννησω παλι προωρα!!!!θα σας στελνω οταν μπορω δεν ειχα ιντερνετ τοσες μερες!!!

λίγη υπομονή ακόμα..και μετά μόλις πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά ούτε που θα το θυμάσαι!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Αχαχαχα...εμας εδω καλλωπισμο το λενε χαχαχα αλλα ναι εχεις δικιο μονο το ξυρισμα τι εγραψα το ζωον ακου το κλυσμα καλλωπισμος!!! Χαχα....καλλωπισμος του κ@λου που λεμε αχαχαχαχα....

Βρε κοριτσια με αγχωσατε με αυτα τα ξυρισματα-κλυσματα!! :roll::roll:δλδ αν πας ξυρισμενη παλι σε ξυριζουν??? Εγω η ψωναρα σκεφτομαι οτι οταν μου σπασουν τα νερα η με πιασουν πονοι θα κανω ενα μπανακι και θα ξυριστω πριν φυγω!Τωρα δεν ξερω αν γινεται αυτο αλλα εγω φαντααααζομαι ως συνηθως!!:P:p Κι οταν σου κανουν κλυσμα μετα σε αφηνουν να πας να πλυθεις τουλαχιστον???Πω πω εχω τα θεματα μου με τη καθαριοτητα και αγχωνομαι! χαχαχαα

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

λίγη υπομονή ακόμα..και μετά μόλις πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά ούτε που θα το θυμάσαι!!!!

Μακαρι να πανε ολα καλα!!Μεσα απο τη καρδια μου σου το ευχομαι να μεινει οσο γινεται το μωρακι στη κοιλιτσα!

c6vNp3.png

Πω πω... Πολλά βρε κορίτσι! Αθήνα γεννάς; Εμένα μου είπαν από 1500-2100 (μαζί με τον γυναικολόγο, ο παιδίατρος είναι επιπλέον) και μου φάνηκαν πολλά! Αλλά τώρα βλέπω ότι έχω μαύρα μεσάνυχτα! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

ωχ δεν ήθελα να σας τρομάξω

για μένα δεν ήταν τρομακτική εμπειρία και ένιωθα μεγάλη ασφάλεια από ιατρικής απόψης

οι γιατροί είναι μια ομάδα κι ότι έκτακτο συμβεί πέφτουν όλοι μαζί πάνω στο περιστατικό

εγώ έμεινα ικανοποιημένη εκτός από το κομμάτι που δεν με άφηναν να σηκωθώ γιατί ήμουν καλωδιωμένη με τον καρδιοτοκογράφο (δεν έχουν φορητό)

βέβαια μετά από κάποιο σημείο οι πόνοι ήταν πολλοί δυνατοί και είχα παραλύσει.....ούτε να κουνηθώ δε μπορούσα

μπορεί να επαιξε ρόλο ότι γέννησα πολύ γρήγορα

αν κοιλοπονούσα ώρες μπορεί και να με άφηναν να σηκωθώ με κάποιο τρόπο

όταν έγραψα ότι είσαι μόνη σου εννοούσα ότι έχεις τις ωδίνες σου πριβέ

δεν είσαι μαζί με άλλες που πονάνε να βογγάτε όλες μαζί

βέβαια κάποιες που ξεφωνίζουν τις ακούς αν είναι ανοιχτή η πόρτα σου....

έχεις όμως σίγουρα μια νοσηλεύτρια δίπλα σου συνέχεια και άλλες προισταμένες που περνάνε και ελέγχουν...και το γιατρό βέβαια που μπαινοβγαίνει κι αυτός

είχα τον άντρα μου από την αρχή μέχρι το τέλος ... μπήκε μετά το πρώτο μισάωρο με ρομπίτσα και σκουφάκι και εφόσον είχε το χαρτί....απλά δεν αφήνουν κανέναν άλλο εκτός από το σύζυγο...

λογικό μου φαίνεται γιατί αν σε κάθε δωματιάκι μπαινόβγαιναν οι συγγενείς του καθενός θα ήταν πολύ δύσκολο...εκεί ο χώρος είναι ένας διάδρομος...

από τη μια μεριά είναι τα δωματιάκια ωδινών κι από την άλλη τα χειρουργεία...δεν είναι για πολλούς διερχομένους

ούτε κι ο σύζυγος μπορεί να περιφέρεται στο διάδρομο

τέλος πάντων κάθε εμπειρία είναι διαφορετική....αν γεννήσεις Αura γράψε μας και τη δική σου εμπειρία από το ίδιο νοσοκομείο....

επίσης ναι υπάρχουν πολλές ινδές πακιστανές ανατολικό μπλοκ, μαύρες, ασιάτισσες και γύφτισσες

εγώ όμως εστιάζω στο γεγονός αντιμετώπισης τους

είτε είμαι εγώ είτε κάποια από τις παραπάνω θα δοθεί η ίδια προσοχή και φροντίδα ανεξάρτητα από το χρώμα και την τσέπη του καθενός

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Γκντουπ!!!!Ούτε εγώ μάτωσα ποτέ στο ΠΑΠ....Τι να πεις....:confused::confused::confused::confused:

κι εγώ έχει τύχει να ματώσω 1-2 φορές στο τέστ παπ και μου είπαν κι εμένα ότι είναι σύνηθες

νομίζω μια φορά ήταν στη βιοιατρική

εξαρτάται από το πως θα σου πάρουν το δείγμα και την κατάσταση του τραχήλου....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Βρε κοριτσια με αγχωσατε με αυτα τα ξυρισματα-κλυσματα!! :roll::roll:δλδ αν πας ξυρισμενη παλι σε ξυριζουν??? Εγω η ψωναρα σκεφτομαι οτι οταν μου σπασουν τα νερα η με πιασουν πονοι θα κανω ενα μπανακι και θα ξυριστω πριν φυγω!Τωρα δεν ξερω αν γινεται αυτο αλλα εγω φαντααααζομαι ως συνηθως!!:P:p Κι οταν σου κανουν κλυσμα μετα σε αφηνουν να πας να πλυθεις τουλαχιστον???Πω πω εχω τα θεματα μου με τη καθαριοτητα και αγχωνομαι! χαχαχαα

Όχι αν πας φρεσκοξυρισμένη μα χαρά είναι!Άν σπάσουν τα νερά δεν ξέρω αν συνίσταται να κάνεις μπάνιο κορίτσι, αλλά αν σε πιάσουν οι πόνοι φυσικά και δεν απαγορεύεται να πας μπανιαρισμένη κι εγώ στον ανοιξιάτικο γιο επειδή έκανε τρελή ζέστη ένιωθα καλύτερα να πάω καθαρή;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...