Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι η chrimai τα εγραψε ολιγον χυμα και τσουβαλατα,αλλα ειναι η προσωπικη εμπειρια της κοπελας και ναι την πιστευω οτι η πολιτικη του νοσοκομειου που γεννησε ειναι τετοια,δηλαδη απροσωπη και αντε να κανουμε την δουλεια μας γιατι περιμενουν κιαλλες.Και εμενα εδω το Πανεπιστημιακο νοσοκομειο που γεννησα ειναι μια απο τα ιδια.Δυο γεννες εκανα, τα ιδια χαλια εζησα.Η αδερφη μου που γεννησε στο Ιασω-Αθηνα σε δικλινο,με ολα τα πετσετοαφρολουτρα και παστιτσια,μπον φιλε και μοσχαρια φιλετα ειχε αλλη εμπειρια(ομορφη προφανως) σε σχεση με μενα. Δυο διαφορετικοι κοσμοι'.........

Ά Ναι το Ιασώ σερβίρει και Μπον φίλε δεν το ήξερα αν είναι να του έλεγα να με πήγαινε να γεννήσω εκεί..τι τσάμπα τα λεφτά που θα δώσω ;τουλάχιστον αν είναι να το ευχαριστηθώ χαχαχαχα

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ά Ναι το Ιασώ σερβίρει και Μπον φίλε δεν το ήξερα αν είναι να του έλεγα να με πήγαινε να γεννήσω εκεί..τι τσάμπα τα λεφτά που θα δώσω ;τουλάχιστον αν είναι να το ευχαριστηθώ χαχαχαχα

Αυτό το πληκτρολόγιο αλλά γράφω εγώ αλλά γράφει αυτο

ewKwp3.png

Χρυσαδημητρα. όλα να σου πάνε καλά!Λίγες εβδομάδες έμειναν!Σου στέλνω θετική σκέψη!!!!

Μαρούσκα τί εννοείς έμπαιναν για τον καλλωπισμό κάποιας κοπελας;

Εγώ δεν έχω ρωτήσει τίποτα το γιατρό και αποφεύγω επιμελώς να ακούω ιστορίες τοκετών!!!Ξέρω κάτι λίγα και μου είναι υπεραρκετά...και αυτά τα έμαθα χωρίς να θέλω!!!!

Μπορεί να είμαι τελικά περιπετειώδης τελικά και να μου αρέσει το άγνωστο!!!!

Καλλωπισμός=ξύρισμα, κλύσμα αγάπη, καλημέρα!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Χαχα, ευτυχώς το ρίξατε στην πλάκα γιατί σκιάχτηκα χθες με τους τοκετούς....:lol::lol::lol::lol: Βροχούλα, μια μερίδα γύρο κοτόπουλο καταδώ χαχα (ό,τι του λείψει καθενός...)...

Πάντως εγώ νομίζω πολύ φασαρία για το τίποτα και με το τίποτα δεν εννοώ τη γέννα φυσικά αλλά το τι θα μου παρέχουν εμένα και του νεογνού στο ιδιωτικό ή στο δημόσιο..

Είτε με βάλουν σε δίκλινο είτε σε τετράκλινο (εξάκλινα δεν υπάρχουν εδώ, πάντως είναι για 4 μέρες και τέλος, μετά θα πάω σπίτι μου που θα είναι όλα διαμορφωμένα και οργανωμένα όπως τα θέλω εγώ....Δηλαδή κι άμα δε φας μπον φιλέ (λέμε τώρα, πόσο συχνά τρώτε μπον φιλέ στο σπίτι σας:tongue::tongue::tongue::tongue:) κι άμα είναι δίπλα σου μια κοπέλα που κλαίει πολύ αυτή ή το μωρό της, ή ροχαλίζει βρε αδερφέ ή είναι το πρώτο της και περάσει η Άρτα με τα Γιάννενα επίσκεψη να το δούνε είναι 4 μέρες-τέλος!Υπομονή και περνούν, άλλωστε πια θα είστε μαμάδες η υπομονή είναι κάτι που πρέπει να αποκτήσετε οπωσδήποτε χαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τώρα αν κάποια έχει ή θέλει να διαθέσει δυο χιλιάρικα για τη γέννα σε λουξ κλινική με γεια της με χαρά της αλλά και στο δημόσιο ναι, μεν το έχουν δει το έργο χιλιάδες φορές αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν και τα πάντα γιατί ήδη τους έχουν τύχει;)Άντε καλημέρες!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα!!ειμαι ακομα εγκυος κοριτσια κ αυτο ειναι βασικο....νοσηλευομαι εδω κ 25 μερες στο νοσοκομειο με προωρες συσπασεις ευχομαστε να προχωρησουμε κι αλλο κ να μη γεννησω παλι προωρα!!!!θα σας στελνω οταν μπορω δεν ειχα ιντερνετ τοσες μερες!!!

Ωχ κορίτσι! Δεν το ήξερα! Εύχομαι όλα καλά να πάνε και να αντέξεις τουλάχιστον να μπεις στον μήνα σου! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια! Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας γράφεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Xαχα, καημένες πρωτομανούλες, εδώ τρόμαξα εγώ χαχα...Τι να πω, κι εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο γέννησα τρία παιδιά, σε καμιά αίθουσα δεν ήμουν μόνη μου, παρά όταν με κατέβαζαν στην αίθουσα τοκετού (εγώ συν γυναικολόος συν μαία συν ειδικευόμενος συν καμιά νοσηλεύτρια δε θυμάμαι).Στις ωδίνες ήμασταν σε ένα δωμάτιο με 4 κρεβάτια εγώ και όποια άλλη κοιλοπονούσε και κάποιες που έκαναν νστ...Επιτρέπονταν να μπούνε μάνες, σύζυγο κλπ εκτός φυσικά από όταν έμπαιναν οι γιατροί να δούνε διαστολή ή αν ερχόντουσαν για καλλωπισμό κάποιας κοπέλας...Και κανείς δε μου απαγόρευσε να περπατάω, ξαναέγραψα ότι στον τρίτο περπατούσα μέχρι διαστολή 10... Και το ίδιο λέω να κάνω και τώρα, πρώτα ο Θεός και εκτός απροόπτου....Καμία μα καμία τρομακτική εμπειρία, μην αχώνεστε, να έχετε καλή ψυχολογία είναι η νούμερο ένα βοήθεια για καλύτερο τοκετό....

Άρα δεν έχει να κάνει με το αν πληρώνεις (ιδιωτική κλινική) ή όχι (δημόσιο νοσοκομείο), αλλά με την πολιτική του κάθε φορέα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Άρα δεν έχει να κάνει με το αν πληρώνεις (ιδιωτική κλινική) ή όχι (δημόσιο νοσοκομείο), αλλά με την πολιτική του κάθε φορέα...

Μάλλον ναι, κοριτσάκι μου, εγώ ας πούμε έχω να πω τα καλύτερα για τη μαιευτική μας εδώ...Και το αποδεικνύω επιλέγοντας και πάλι νοσοκομείο για το 4ο παιδάκι... Την μια ιδιωτική κλινική την έχει γυναικολόγος η οποία σε τραχηλήτιδα που είχα μου είχε πει όταν ρώτησα τι πρέπει να κάνω για να φύγει ''έχεις τρία παιδιά, μην κάνεις τίποτα'':confused::confused::confused: πες μου τώρα εσύ αν θα βασιζόσουν να σε ξεγεννήσει αυτή η γυναίκα με αυτήν την αντίληψη...:mad::-x:-x Την άλλη την έχει ένα δίδυμο γιατρών κι εγώ δεν ξέρω τι ηλικιών που με το στανιό επιβάλλουν μέθη όπως μου είχε προτείνει ο ιδιώτης που πήγαινα (ο 42χρονος που έπαθε έμφραγμα και τυγχάνει και γιος ενός εκ των δυο ιδιοκτητών) ...Ε πες μου εσύ τώρα πού θα ένιωθες πιο σίγουρη....;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Μου αρέσει που χτες φοβόμασταν τους τοκετούς και σήμερα μιλάμε για φαγητά! χαχα Αναρωτιέμαι, το έχουν και οι άλλες μανούλες αυτό ή είναι μόνο δικό μας προτέρημα;

Marouskaki: Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι μόνο για 3-4 μέρες και μετά όταν θα πας σπίτι θα τα έχεις όλα οργανωμένα όπως θες εσύ. Αλλά νομίζω ότι ο τοκετός είναι μια σημαντική, οικογενειακή στιγμή και θα ήθελα να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Κατανοώ ότι και οι γιατροί των νοσοκομείων τρέχουν και δεν φτάνουν και είναι και απλήρωτοι, αλλά το να μου φέρονται ανθρώπινα δε νομίζω ότι είναι καμιά υπερβολική απαίτηση...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μάλλον ναι, κοριτσάκι μου, εγώ ας πούμε έχω να πω τα καλύτερα για τη μαιευτική μας εδώ...Και το αποδεικνύω επιλέγοντας και πάλι νοσοκομείο για το 4ο παιδάκι... Την μια ιδιωτική κλινική την έχει γυναικολόγος η οποία σε τραχηλήτιδα που είχα μου είχε πει όταν ρώτησα τι πρέπει να κάνω για να φύγει ''έχεις τρία παιδιά, μην κάνεις τίποτα'':confused::confused::confused: πες μου τώρα εσύ αν θα βασιζόσουν να σε ξεγεννήσει αυτή η γυναίκα με αυτήν την αντίληψη...:mad::-x:-x Την άλλη την έχει ένα δίδυμο γιατρών κι εγώ δεν ξέρω τι ηλικιών που με το στανιό επιβάλλουν μέθη όπως μου είχε προτείνει ο ιδιώτης που πήγαινα (ο 42χρονος που έπαθε έμφραγμα και τυγχάνει και γιος ενός εκ των δυο ιδιοκτητών) ...Ε πες μου εσύ τώρα πού θα ένιωθες πιο σίγουρη....;););)

Με κλειστά μάτια στο νοσοκομείο! Δεν το συζητώ! Εδώ σε εμάς είναι το αντίθετο! Εγώ επειδή ένα διάστημα ήμουν ανασφάλιστη πήγα στο νοσοκομείο για τεστ παπ και με μάτωσαν! Και όχι μόνο αυτό αλλά μου είπαν ότι είναι και φυσιολογικό! Τόσα χρόνια κάνω τεστ παπ, ποτέ και κανείς δεν με έχει ματώσει, ούτε με έχει πονέσει! Πόσο μάλλον να το θεωρεί και φυσιολογικό!:shock::shock::shock:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Μου αρέσει που χτες φοβόμασταν τους τοκετούς και σήμερα μιλάμε για φαγητά! χαχα Αναρωτιέμαι, το έχουν και οι άλλες μανούλες αυτό ή είναι μόνο δικό μας προτέρημα;

Marouskaki: Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι μόνο για 3-4 μέρες και μετά όταν θα πας σπίτι θα τα έχεις όλα οργανωμένα όπως θες εσύ. Αλλά νομίζω ότι ο τοκετός είναι μια σημαντική, οικογενειακή στιγμή και θα ήθελα να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Κατανοώ ότι και οι γιατροί των νοσοκομείων τρέχουν και δεν φτάνουν και είναι και απλήρωτοι, αλλά το να μου φέρονται ανθρώπινα δε νομίζω ότι είναι καμιά υπερβολική απαίτηση...

Aν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις ότι ξεχωρίζω τη γέννα...;) Φυσικά και όλες θέλουμε αυτήν την αντιμετώπιση...

Χαχα, ευτυχώς το ρίξατε στην πλάκα γιατί σκιάχτηκα χθες με τους τοκετούς....:lol::lol::lol::lol: Βροχούλα, μια μερίδα γύρο κοτόπουλο καταδώ χαχα (ό,τι του λείψει καθενός...)...

Πάντως εγώ νομίζω πολύ φασαρία για το τίποτα και με το τίποτα δεν εννοώ τη γέννα φυσικά αλλά το τι θα μου παρέχουν εμένα και του νεογνού στο ιδιωτικό ή στο δημόσιο..

Είτε με βάλουν σε δίκλινο είτε σε τετράκλινο (εξάκλινα δεν υπάρχουν εδώ, πάντως είναι για 4 μέρες και τέλος, μετά θα πάω σπίτι μου που θα είναι όλα διαμορφωμένα και οργανωμένα όπως τα θέλω εγώ....Δηλαδή κι άμα δε φας μπον φιλέ (λέμε τώρα, πόσο συχνά τρώτε μπον φιλέ στο σπίτι σας:tongue::tongue::tongue::tongue:) κι άμα είναι δίπλα σου μια κοπέλα που κλαίει πολύ αυτή ή το μωρό της, ή ροχαλίζει βρε αδερφέ ή είναι το πρώτο της και περάσει η Άρτα με τα Γιάννενα επίσκεψη να το δούνε είναι 4 μέρες-τέλος!Υπομονή και περνούν, άλλωστε πια θα είστε μαμάδες η υπομονή είναι κάτι που πρέπει να αποκτήσετε οπωσδήποτε χαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τώρα αν κάποια έχει ή θέλει να διαθέσει δυο χιλιάρικα για τη γέννα σε λουξ κλινική με γεια της με χαρά της αλλά και στο δημόσιο ναι, μεν το έχουν δει το έργο χιλιάδες φορές αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν και τα πάντα γιατί ήδη τους έχουν τύχει:wink:Άντε καλημέρες!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Με κλειστά μάτια στο νοσοκομείο! Δεν το συζητώ! Εδώ σε εμάς είναι το αντίθετο! Εγώ επειδή ένα διάστημα ήμουν ανασφάλιστη πήγα στο νοσοκομείο για τεστ παπ και με μάτωσαν! Και όχι μόνο αυτό αλλά μου είπαν ότι είναι και φυσιολογικό! Τόσα χρόνια κάνω τεστ παπ, ποτέ και κανείς δεν με έχει ματώσει, ούτε με έχει πονέσει! Πόσο μάλλον να το θεωρεί και φυσιολογικό!:shock::shock::shock:

Γκντουπ!!!!Ούτε εγώ μάτωσα ποτέ στο ΠΑΠ....Τι να πεις....:confused::confused::confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Aν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις ότι ξεχωρίζω τη γέννα...;) Φυσικά και όλες θέλουμε αυτήν την αντιμετώπιση...

Τώρα αν κάποια έχει ή θέλει να διαθέσει δυο χιλιάρικα για τη γέννα σε λουξ κλινική με γεια της με χαρά της αλλά και στο δημόσιο ναι, μεν το έχουν δει το έργο χιλιάδες φορές αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν και τα πάντα γιατί ήδη τους έχουν τύχει:wink:Άντε καλημέρες!!!

Καλημέρα κορίτσια εμείς για πλάκα λέμε για μπον φιλέ και τέτοια σιγά μην σκεφτείς τι θα φας στο μαιευτήριο αλλά όχι δεν μπορώ να πάω σε νοσοκομείο όπως είναι κάποια δημόσια στην Αθήνα που είναι οι γυναίκες που έχουν κάνει πρέζα ή οι τσιγγανες Γιατί αν πάτε να δείτε σε κάποια κανονικά δωμάτια αυτά συμβαίνουν αν πληρώσεις όμως ακόμα και σε δημόσιο σε πάνε σε άλλα δωματια σε δίκλινο η και μόνη σου..κανένας δεν έχει να δώσει 2000 στην τελική δεν είσαι χαζή θα μπορούσες να τα είχες βάλει σε ένα λογαριασμό για το παιδάκι σου..Αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς εγώ τουλάχιστον όχι θα προτιμήσω ιδιωτικό με όλα αυτά που έχω δει και έχω ακούσει ίσως γιατί είναι το πρώτο μου ίσως γιατι φοβάμαι δεν ξέρω..Επίσης το ξέρω ότι θα πας σε 4 μέρες θα φύγεις και ας περνάει στο δώματιο όλη η Άρτα και όλα τα Γιάννενα και εγώ από χωριό είμαι και εμένα θα έρθουν οι συγγενείς μου αλλά μαρουσκακι αν πας για παράδειγμα στο Αλεξάνδρας δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται από τσιγγάνους Σεν μπαινοβγαίνουν απλά είναι χάλια οι συνθήκες,τι να σου λέω τώρα...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...