Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εγώ ευτυχώς ούτε που το διάβασα!Γενικά αποφεύγω να μαθαίνω λεπτομέρειες...γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...Μαριάνθη ατρόμητη σε βρίσκω!Εγώ συνέχεια τον σκέφτομαι τον τοκετό γιατί πιστεύω ότι δεν αντέχω πολύ πόνο....θα δείξει!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημόσιο είναι άσε και εγώ ψιλοτρομοκρατηθηκα

Κι εμένα μου φάνηκαν αρκετά τρομακτικά!! Νομίζω όμως ότι θα συμφωνήσω με το ότι κάθε γέννα είναι διαφορετική περίπτωση..

Εγώ ευτυχώς ούτε που το διάβασα!Γενικά αποφεύγω να μαθαίνω λεπτομέρειες...γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...Μαριάνθη ατρόμητη σε βρίσκω!Εγώ συνέχεια τον σκέφτομαι τον τοκετό γιατί πιστεύω ότι δεν αντέχω πολύ πόνο....θα δείξει!

Χαχα! Δεν είμαι καθόλου ατρόμητη! Απλώς δεν μου αρέσει να ζω στην άγνοια. Νομίζω πως όταν ξέρεις τι θα γίνει και πως θα σου φερθούν, η γνώση αυτή σε κάνει να μην φοβάσαι. Και εγώ ρώτησα για όλες τις λεπτομέρειες και τον γιατρό μου και την κλινική και ξέρω τι να περιμένω. Μου αρέσε, ταιριάζει και στην προσωπικότητα- τις αντιλήψεις μου, οπότε είμαι ήρεμη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χαχα! Δεν είμαι καθόλου ατρόμητη! Απλώς δεν μου αρέσει να ζω στην άγνοια. Νομίζω πως όταν ξέρεις τι θα γίνει και πως θα σου φερθούν, η γνώση αυτή σε κάνει να μην φοβάσαι. Και εγώ ρώτησα για όλες τις λεπτομέρειες και τον γιατρό μου και την κλινική και ξέρω τι να περιμένω. Μου αρέσε, ταιριάζει και στην προσωπικότητα- τις αντιλήψεις μου, οπότε είμαι ήρεμη

Και εγώ Μαριάνθη μου ακριβώς όπως τα γράφεις είμαι μου είπε και ξέρω τα πάντα γι'αυτό όταν έρθει εκείνη η ώρα ξέρω ανά πάσα στιγμή τι θα γίνει...

ewKwp3.png

καλησπερα!!ειμαι ακομα εγκυος κοριτσια κ αυτο ειναι βασικο....νοσηλευομαι εδω κ 25 μερες στο νοσοκομειο με προωρες συσπασεις ευχομαστε να προχωρησουμε κι αλλο κ να μη γεννησω παλι προωρα!!!!θα σας στελνω οταν μπορω δεν ειχα ιντερνετ τοσες μερες!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!ειμαι ακομα εγκυος κοριτσια κ αυτο ειναι βασικο....νοσηλευομαι εδω κ 25 μερες στο νοσοκομειο με προωρες συσπασεις ευχομαστε να προχωρησουμε κι αλλο κ να μη γεννησω παλι προωρα!!!!θα σας στελνω οταν μπορω δεν ειχα ιντερνετ τοσες μερες!!!

Αχ βρε κορίτσι μου τι τραβάς και εσύ έλα κοντεύεις σιγά σιγά έχεις περάσει τόσες μέρες εκεί μέσα κάνε λίγο υπομονή ακόμα και όλα Καλά θα πάνε και δεν θα βγει και πρόωρο το μωράκι σου...Όλα καλά να σου πάνε μέσα από την καρδιά μου και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μπεμπακι σου..σου στέλνω πολλά φιλιά και η σκέψη μου μαζί σου..οπότε μπορείς και έχει internet να μπαίνεις να μας λες και κανένα νέο σου...

ewKwp3.png

Xαχα, καημένες πρωτομανούλες, εδώ τρόμαξα εγώ χαχα...Τι να πω, κι εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο γέννησα τρία παιδιά, σε καμιά αίθουσα δεν ήμουν μόνη μου, παρά όταν με κατέβαζαν στην αίθουσα τοκετού (εγώ συν γυναικολόος συν μαία συν ειδικευόμενος συν καμιά νοσηλεύτρια δε θυμάμαι).Στις ωδίνες ήμασταν σε ένα δωμάτιο με 4 κρεβάτια εγώ και όποια άλλη κοιλοπονούσε και κάποιες που έκαναν νστ...Επιτρέπονταν να μπούνε μάνες, σύζυγο κλπ εκτός φυσικά από όταν έμπαιναν οι γιατροί να δούνε διαστολή ή αν ερχόντουσαν για καλλωπισμό κάποιας κοπέλας...Και κανείς δε μου απαγόρευσε να περπατάω, ξαναέγραψα ότι στον τρίτο περπατούσα μέχρι διαστολή 10... Και το ίδιο λέω να κάνω και τώρα, πρώτα ο Θεός και εκτός απροόπτου....Καμία μα καμία τρομακτική εμπειρία, μην αχώνεστε, να έχετε καλή ψυχολογία είναι η νούμερο ένα βοήθεια για καλύτερο τοκετό....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κι έλεγα πού χάθηκες....Δύσκολη εγκυμοσύνη και πάλι μέχρι τέλους ε?Ήδη είσαι μέσα 8ου, άντε έστω ακόμη 2 βδομάδες κι από κει και πέρα όσο μπορέσετε....Εύχομαι να τα καταφέρεις και να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ακόμη....Να μπαίνεις όποτε μπορείς, κουράγιο!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εγώ στο μητέρα θα γεννήσω που είναι ιδιωτικό μαιευτήριο..Και επειδή ξέρω πολλές που πήγαν σε δημόσια νοσοκομεία όπως το Έλενα γι'αυτό αποφασίσαμε να πάω σε ιδιωτικό..το ξέρω ότι πληρώνεις πολλά δηλ εδώ θα δώσω 1500με 1700στο Νοσοκομείο και άλλα 1500στο γιατρό αλλά.θα είναι όπως ακριβώς σου τα είπαν για να μην τα ξαναλέω και εγώ...Υπαρχουν κοπέλες που δεν θέλουν να δώσουν τόσα λεφτά σε ιδιωτικά και έχουν ξαναγεννησει σε δημόσια και δεν τους φενεται περιεργο..Εγώ γενικά είμαι φοβιτσιαρα και θέλω εκεί που θα πάω να είναι όπως τα είπες...

Μα στην Ελλαδα οτι πληρωνεις περνεις...δεν ειναι οπως σε πολλες ευρωπαικες χωρες που το συστημα υγειας ειναι δωρεαν και αξιοπρεπεστατο.εδω αν δεν χωσεις το χερι βαθια,μαζι με τις γυφτισσες σε βαζουν που βρωμανε και γκαριζουν ολη την ωρα σαν ναναι σπιτι τους:evil: Και σορυ αν ακουγομαι ρατσιστρια αλλα δεν τους μπορω καθολου τους γυφτους, μα καθολου.....:evil:

Εσεις δεν το ξερετε βρε κοριτσακια μου? Το ιδιωτικο ειναι αλλη φαση,πληρωνεις και κρατας το μωρο στην αγκαλια σου οσο θες,στο δημοσιο ολα ειναι προγραμματισμενα γιατι τους τρως χρονο και χρημα.....Δεν θα μιλησω για τους γιατρους του ΕΣΥ ομως,που τους θεωρω σπουδαιους,μιλαω για το συστημα που αν δεν τρεχει το ρημαδι το χρημα καταληγεις στο τετρακλινο-εξακλινο!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χρυσαδημητρα. όλα να σου πάνε καλά!Λίγες εβδομάδες έμειναν!Σου στέλνω θετική σκέψη!!!!

Μαρούσκα τί εννοείς έμπαιναν για τον καλλωπισμό κάποιας κοπελας;

Εγώ δεν έχω ρωτήσει τίποτα το γιατρό και αποφεύγω επιμελώς να ακούω ιστορίες τοκετών!!!Ξέρω κάτι λίγα και μου είναι υπεραρκετά...και αυτά τα έμαθα χωρίς να θέλω!!!!

Μπορεί να είμαι τελικά περιπετειώδης τελικά και να μου αρέσει το άγνωστο!!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Μα στην Ελλαδα οτι πληρωνεις περνεις...δεν ειναι οπως σε πολλες ευρωπαικες χωρες που το συστημα υγειας ειναι δωρεαν και αξιοπρεπεστατο.εδω αν δεν χωσεις το χερι βαθια,μαζι με τις γυφτισσες σε βαζουν που βρωμανε και γκαριζουν ολη την ωρα σαν ναναι σπιτι τους:evil: Και σορυ αν ακουγομαι ρατσιστρια αλλα δεν τους μπορω καθολου τους γυφτους, μα καθολου.....:evil:

Εσεις δεν το ξερετε βρε κοριτσακια μου? Το ιδιωτικο ειναι αλλη φαση,πληρωνεις και κρατας το μωρο στ διην αγκαλια σου οσο θες,στο δημοσιο ολα ειναι προγραμματισμενα γιατι τους τρως χρονο και χρημα.....Δεν θα μιλησω για τους γιατρους του ΕΣΥ ομως,που τους θεωρω σπουδαιους,μιλαω για το συστημα που αν δεν τρεχει το ρημαδι το χρημα καταληγεις στο τετρακλινο-εξακλινο!

Όχι δεν είναι θέμα.ρατσισμού συγνωμη κιόλας ,φυσικά.Και δεν θέλω να γεννήσω μαζί με την γυφτισα δίπλα Και με όλους τους γυφτους που θα μπαίνουν ανεξέλεγκτα μέσα στο δωμάτιο όλοι μαζί και εγώ θα θηλάζω η οτιδήποτε άλλο και με χίλια δυο μικρόβια ..γι'αυτό και θα βάλω το χέρι βαθιά Γιατί όπως είπες σε αυτή την χώρα αν δεν ξυλωθεις σε έχει φάει η μερμαγκα αγαπημένη μου...

ewKwp3.png

Οχι παντα κατα την γνωμη μου..καμια φορα δεν χρειαζεται να τα ξερεις ολα, χρειαζεται να ζεις και λιγακι μεσα στην αγνοια.Εγω ειχα παρακολουθησει live μαθηματα εργαλειοδοσιας σε χειρουργειο και μαλιστα σε ενα απο τα μεγαλυτερα γυναικολογικα ιδιωτικα κεντρα της Αθηνας(λογω του οτι πριν μπω στον στρατο σπουδαζα νοσηλευτικη και περναγαμε απο νοσοκομεια για πρακτικη) και ηξερα απεξω και ανακατωτα τους "χρονους" μιας καισσαρικης.Ε λοιπον οταν ηρθε η ωρα να με ανοιξουν με το νυστερι ηξερα πολυ καλα το καθε βημα,την καθε κινηση που κανει πανω στο σωμα μου ο γιατρος και πιστεψε με δεν μου αρεσε καθολου.Πρωτη φορα ειπα να μην ηξερα τοσα πολλα,καλυτερα να ειχα αγνοια , ετσι την ωρα του χειρουργειου εκλαιγα οχι απο συγκινηση για αυτο που ζουσα αλλα απο την τρομαρα μου που συμπεριφερονται ετσι στο κορμι μου.Δυστυχως ηξερα πολυ καλα τι μου συμβαινει και εκεινη την στιγμη που εισαι υπερβολικα φορτωμενη συναισθηματικα, ελεγα καλυτερα να μην ηξερα.Βεβαια η κτ απεχει πολυ απο τον φτ, θελω να σου πω ομως απο την εμπειρια μου οτι δεν ειναι παντα καλο να ξερεις τα παντα.Καλη ειναι και η αγνοια...

Και ενα αλλο παραδειγμα θα μπορουσα να αναφερω: οι παλαιοτεροι-γηραιοτεροι που δεν εχουν γνωσεις οταν τους ελεγες εχεις καρκινο,το καταλαβαιναν σαν να χουν να αντιμετωπισουν μια γριπη,γιατι η αγνοια τους κανει να μην αγχωνονται και δεν γνωριζουν.Εμεις ομως που ξερουμε τι εστι καρκινος,ολα τα πιθανα σεναρια , τις θεραπειες, το προσδοκιμο ζωης, τις παρενεργειες κλπ κλπ κλπ κλπ χανουμε τον υπνο μας, τουλαχιστον στην αρχη....Γιαυτο καλυτερα καμια φορα καλο ειναι να γνωριζουμε τοσα - οσα..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι λες ρε κοριτσαρα??? Μακαρι να φτασεις οσο πιο πολυ παει, για το καλο του μωρου σου.Κριμα ομως:(:( Το παιδακι σου ποιος το κρατα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χρυσαδημητρα. όλα να σου πάνε καλά!Λίγες εβδομάδες έμειναν!Σου στέλνω θετική σκέψη!!!!

Μαρούσκα τί εννοείς έμπαιναν για τον καλλωπισμό κάποιας κοπελας;

Εγώ δεν έχω ρωτήσει τίποτα το γιατρό και αποφεύγω επιμελώς να ακούω ιστορίες τοκετών!!!Ξέρω κάτι λίγα και μου είναι υπεραρκετά...και αυτά τα έμαθα χωρίς να θέλω!!!!

Μπορεί να είμαι τελικά περιπετειώδης τελικά και να μου αρέσει το άγνωστο!!!!

Η αληθεια ειναι οτι η chrimai τα εγραψε ολιγον χυμα και τσουβαλατα,αλλα ειναι η προσωπικη εμπειρια της κοπελας και ναι την πιστευω οτι η πολιτικη του νοσοκομειου που γεννησε ειναι τετοια,δηλαδη απροσωπη και αντε να κανουμε την δουλεια μας γιατι περιμενουν κιαλλες.Και εμενα εδω το Πανεπιστημιακο νοσοκομειο που γεννησα ειναι μια απο τα ιδια.Δυο γεννες εκανα, τα ιδια χαλια εζησα.Η αδερφη μου που γεννησε στο Ιασω-Αθηνα σε δικλινο,με ολα τα πετσετοαφρολουτρα και παστιτσια,μπον φιλε και μοσχαρια φιλετα ειχε αλλη εμπειρια(ομορφη προφανως) σε σχεση με μενα. Δυο διαφορετικοι κοσμοι'.........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω τις εμπειρίες σας από τις γέννες και είναι καλό να ξέρουμε πέντε πράγματα πριν πάμε να γεννήσουμε! Βέβαια, η καθεμία έχει τη δική της εμπειρία και γνώμη και αυτό είναι πολύ καλό, γιατί βλέπουμε τι θέμα από πολλές απόψεις!!! Το μόνο που θα ευχηθώ είναι καλή τύχη σε όλες μας, να έχουμε εύκολες γέννες και υγιή παιδιά!!!

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...