Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα νινακι λοιπόν εγώ για τις πρώτες 56μερες θα πάρω που μου έχει βγει το ποσό 1400 για τις επόμενες 63 μετά την γεννά είναι λίγο παραπάνω και μετά όταν είμαστε στον ΟΑΕΔ είναι γύρω στα 560 τρομερό ποσό ...Αυτά είναι τα λεφτά και τα επιδόματα

Τι λετε ρε κοριτσια? Εχει τοσα λεφτα το κρατος μας για να δινει? Μπραβο παντως, υποκλινομαι......Δηλαδη περνετε αυτα τα επιδοματα,συν τον μισθο απο την εργασια σας?γιατι εγω που ειμαι στο δημοσιο περνω μονο τον μισθο μου και μαλιστα λιγο κουτσουρεμενο επειδη καποια επιδοματα αφαιρουνται οταν απεχεις απο την εργασια σου.Επιδοματα τοκετου και λοχειας δεν παιζουν:cry:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι δικηγόρος που ασχολείται με αγοραπωλησίες αλλά τον πήρα και μου είπε ότι δεν ασχολείται με ενοικιάσεις αλλά μου είπε να πάρεις στον συνήγορος του Πολίτη κάτι τέτοιο.. αν κατάλαβα καλά το συνήγορο μου το είπε το άλλο δεν κατάλαβα καλα Γιατί είχα απορροφητητα

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου παντως.Εμ βεβαια αν δεν εμπλεκα με μ@ ##κα ενοικιαστη κατι δεν θα μου πηγαινε καλα...:mad: Εχω ενα σπιτι στην Αθηνα που νοικιαζω και τωρα θελω να μην ανανεωθει το συμβολαιο μας που ληγει τον Αυγουστο,γιατι δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη απο αυτον.Και εχει αρχισει να μου κανει νερα,αυτος θελει να μεινει αλλους λιγους μηνες αλλα χωρις συμβολαιο δεν μπορω το διακινδυνευσω.Και κατω απο δυο χρονια δεν υπαρχει συμβολαιο,αυτος ομως ειναι τζαμπατζης και θελει στο μιλητο να κανουμε συμφωνια.Εμ! δεν την ξαναπαταω χρυσε μου,στο καλο και να μας γραφεις.Γιαυτο ψαχνω να βρω εναν ειδικο να με κατευθυνει τι μπορω να του απαντησω και να κανω....εχθες πηγα σε εναν δικηγορο και μου ειπε πεντε πραγματακια, που μπορω να εφαρμοσω......για να δουμε τι θα δουμε ομως.Εντωμεταξυ ολα γινονται τον Αυγουστο που θα εχω γεννησει και θα χρειαζομαι τον αντρα μου κοντα μου.Ωχ! αγχος και αυτο......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε; έχω πολύ καιρό να σας γράψω.. Διαβάζω πού και πού τα νέα σας, όταν βρίσκω λίγο χρόνο γιατί δουλεύω ακόμη και ο χρόνος είναι περιορισμένος..

Εμείς είμαστε καλά. Η μπέμπα μας μεγαλώνει, ομορφαίνει, στις 15/6 (εγώ ήμουν 29 εβδομάδων και 5 ημερών) που πήγαμε για Doppler ομφαλικής ήταν 1400 γραμμάρια (συμπληρώστε μας κι εμάς στον πίνακα..). Το ότι δρόσισε ήταν σωτήριο, γιατί υπέφερα με τις ζέστες. Άρχισαν να πρήζονται και τα πόδια μου όταν έχει πολύ ζέστη ειδικά περισσότερο. Αλλά όλα καλά κατά τ'άλλα. Έχουμε ακόμη δουλειές στο σπίτι να κάνουμε (δεν έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες) αλλά θα ξεκινήσουμε αυτό το ΣΚ να κάνουμε το δωμάτιο του μωρού (τακτοποίηση, ίσως και βάψιμο αν προλάβει ο άντρας μου-γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω και πολλά). Έπειτα μένει το δικό μας δωμάτιο (βάψιμο) και μετά τα πραγματάκια του μωρού. Εντάξει, έχουμε ακόμη καιρό.. (προσπαθώ να μην αγχωθώ χαχα..) γιατί γεννάω, πρώτα ο Θεός, από 27 Αυγούστου κι έπειτα, αν πάρει κι όλες τις μέρες η μπεμπα.

Τι λετε ρε κοριτσια? Εχει τοσα λεφτα το κρατος μας για να δινει? Μπραβο παντως, υποκλινομαι......Δηλαδη περνετε αυτα τα επιδοματα,συν τον μισθο απο την εργασια σας?γιατι εγω που ειμαι στο δημοσιο περνω μονο τον μισθο μου και μαλιστα λιγο κουτσουρεμενο επειδη καποια επιδοματα αφαιρουνται οταν απεχεις απο την εργασια σου.Επιδοματα τοκετου και λοχειας δεν παιζουν:cry:

Κάτσε κάτσε δεν περνούμε κανένα μισθό από την δουλειά αυτά είναι τα λεφτά η δουλειά δεν σου βάζει κάτι άλλο..όσον αφορά τα επιδόματα τοκετού και λοχείας Είναι κομμένα από παντού..Εγώ μισθό από την δουλειά μου επερνα 850 όταν θα είμαι στον ΟΑΕΔ θα περνώ 540,..Και για τις 56 μέρες θα παρω 1400 από ΙΚΑ μόνο και άλλα τόσα πάλι από ΙΚΑ για τις 63αλλα από δουλειά δεν περνούμε κάτι...μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες..Και πίστεψε με επειδή και ο άντρας μου στο δημόσιο είναι αυτός για το 6ημηνο αν επερνε αυτός την γονική άδεια περισσότερα θα επερνε από εμένα...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

όχι το ΙΚΑ ή ΕΟΠΠΥ ή ΠΕΔΥ

τελος παντων εμείς στον ιδιωτικό τομέα δικαιούμαστε 119 μέρες άδεια 56 πριν και 63 μετά.

Τις μέρες αυτές που καθόμαστε δεν μας τις πληρώνει ο εργοδότης αλλά το ΙΚΑ....

το ποσό της κάθεμιας βγαίνει ανάλογα με το μισθό της και αν υπάρχει διαφορά σου την καλύπτει ο ΟΑΕΔ.

οι 56 μέρες πριν λέγονται επίδομα κυοφορίας και τις πληρώνεσαι πριν τον τοκετό και οι 63 λέγονται επίδομα λοχείας και τις πληρώνεσαι μετά τον τοκετό....

παλιά έδιναν και το επίδομα τοκετου 990 περίπου ευρώ αλλά τώρα δεν το παίρνεις στο χέρι...εκτός κι αν γεννήσεις σπίτι σου....σε δημόσιο νοσοκομείο δεν το δικαιούσαι καθόλου και σε ιδιωτικό στο αφαίρει αυτόματα η κλινική από τελικό ποσό που θα σε χρεώσει....

οπότε κι εμείς του ιδιωτικού μόνο το μισθό μας παίρνουμε και κανένα επίδομα.....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Chrimai καλημέρα! Πώς είσαι; Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το αμνιακό και να φτάσεις ως το τέλος χωρίς προβλήματα. Γεννάς κι εσύ στο Έλενα, έτσι δεν είναι; Και μάλλον είμαστε κοντά σε ημερομηνία ΠΗΤ (εγώ 27/8 περίπου) Ποιός είναι ο γιατρός σου; Εμένα ο γιατρός μου είναι ο Αντώνης Κονδυλιός, ως τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Αλλά ήθελα να σε ρωτήσω, σαν πιο έμπειρη, πώς ήταν η εμπειρία σου από το Έλενα τις προηγούμενες φορές ; Έκανες φυσιολογικό τοκετό; Αν έχεις καμια συμβουλή να μου δώσεις, καλοδεχούμενη, καθώς έιναι το πρώτο μου παιδάκι.. Σ' ευχαριστώ.

Μπράβο το μπεμπακι σας Δεν πειράζει που είναι λίγο νωρίτερα για doppler..να σε ρωτήσω κάτι τι εννοείς στα ανώτατα φυσιολογικά Πόσο θα έπρεπε να είναι δηλ τα αμνιακα;

τα όρια αλλάζουν ανάλογα με την εβδομάδα κύησης...όσο προχωράει η εγκυμοσύνη μικραίνουν τα όρια...

πχ πριν 10 μέρες είχα ΑΦΙ (έτσι το λένε) 20 και τώρα 17,7

και τις 2 φορές παρόλο που η τιμή έπεσε θεωρείται ότι είναι στο ανώτατο φυσιολογικό όριο

οι γιατροί έχουν 2 τρόπους μέτρησης

είτε αθροίζουν το σύνολο των "λιμνών" αμνιακού υγρού

είτε υπολογίζουν με βάση τη μέτρηση της βαθύτερης "λίμνης"

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

βρε κοριτσια για βοηθηστε με...ξερω οτι περνουμε ενα επιδομα απο το ικα τοκετου, ενα επιδομα απο το ικα λοχειας και ενα επιδομα απο τον οαεδ μετα την γεννα!Ξερετε τι ποσά ειναι για το καθενα και αν υπαρχουν αλλα επιδοματα? Επισης ξερετε πο΄σα δινει ο ΟΑΕΔ για το εξαμηνο εφοσον το παρεις?

Εγώ ξέρω μόνο για το επίδομα κυοφορίας το οποίο είναι αναλογικό του μισθού σου. Εγώ ας πούμε για 56 μέρες θα πάρω γύρω στα 900 και κάτι... Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω ακόμη. Δεν το έχω ψάξει. Αλλά εκτός από αυτά που ανέφερες, δεν υπάρχει τίποτε άλλο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα κι απο μένα

έκανα ντόπλερ τη Παρασκευή στις 30+4 (λίγο νωρίτερα) και ο μικρός ήταν 1660 τα αμνιακά στα ανώτατα φυσιολογικά...είμαι υπό παρακαλούθηση και κάθε 10 μέρες υπέρηχο...

ρόμπα και παντόφλες την ώρα του τοκετού σου δίνουν δικές τους στο Έλενα....κάτι προπολεμικά ρούχα της γιαγιάς αλλά εκείνη την ώρα είναι το τελευταίο που σε νοιάζει.....

Άρα όλα καλά πήγαν, σωστά;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Όχι από την εργασία δεν πληρώνεσαι. Μόνο από το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ. Τα ποσά είναι κάτι λιγότερο από τον μισθό σου, μην φανταστείς. Το επίδομα κυοφορίας το παίρνεις πριν γεννήσεις. Αλλά για τα άλλα μπορεί να περιμένεις και 6 μήνες! Δεν είναι και τόσο large το κράτος μας... Μην νομίζεις...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε; έχω πολύ καιρό να σας γράψω.. Διαβάζω πού και πού τα νέα σας, όταν βρίσκω λίγο χρόνο γιατί δουλεύω ακόμη και ο χρόνος είναι περιορισμένος..

Εμείς είμαστε καλά. Η μπέμπα μας μεγαλώνει, ομορφαίνει, στις 15/6 (εγώ ήμουν 29 εβδομάδων και 5 ημερών) που πήγαμε για Doppler ομφαλικής ήταν 1400 γραμμάρια (συμπληρώστε μας κι εμάς στον πίνακα..). Το ότι δρόσισε ήταν σωτήριο, γιατί υπέφερα με τις ζέστες. Άρχισαν να πρήζονται και τα πόδια μου όταν έχει πολύ ζέστη ειδικά περισσότερο. Αλλά όλα καλά κατά τ'άλλα. Έχουμε ακόμη δουλειές στο σπίτι να κάνουμε (δεν έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες) αλλά θα ξεκινήσουμε αυτό το ΣΚ να κάνουμε το δωμάτιο του μωρού (τακτοποίηση, ίσως και βάψιμο αν προλάβει ο άντρας μου-γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω και πολλά). Έπειτα μένει το δικό μας δωμάτιο (βάψιμο) και μετά τα πραγματάκια του μωρού. Εντάξει, έχουμε ακόμη καιρό.. (προσπαθώ να μην αγχωθώ χαχα..) γιατί γεννάω, πρώτα ο Θεός, από 27 Αυγούστου κι έπειτα, αν πάρει κι όλες τις μέρες η μπεμπα.

Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου! Με το καλό να ξεμπερδέψεις και με τις ετοιμασίες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου! Με το καλό να ξεμπερδέψεις και με τις ετοιμασίες!

Ευχαριστώ!! Και σε σένα, για το κορίτσι σου! Τι κάνει η δικιά σου; Κλωτσάει; Εμένα χθες το βράδυ έκανε κάτι δυνατές κινήσεις.. το πουλάκι μου και με ποναγε λίγο.. άσε που όταν την ενοχλεί το στρώμα, ρίχνει κάτι δυνατές και γρήγορες. Αλλά τη χαίρομαι βέβαια που ανταποκρίνεται..

Ακόμα αναρωτιέμαι βέβαια.. πού είναι το χεράκι; που είναι το ποδαράκι; πιάνω εξογκώματα αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα παραπάνω.. Εσείς;

Ευχαριστώ!! Και σε σένα, για το κορίτσι σου! Τι κάνει η δικιά σου; Κλωτσάει; Εμένα χθες το βράδυ έκανε κάτι δυνατές κινήσεις.. το πουλάκι μου και με ποναγε λίγο.. άσε που όταν την ενοχλεί το στρώμα, ρίχνει κάτι δυνατές και γρήγορες. Αλλά τη χαίρομαι βέβαια που ανταποκρίνεται..

Ακόμα αναρωτιέμαι βέβαια.. πού είναι το χεράκι; που είναι το ποδαράκι; πιάνω εξογκώματα αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα παραπάνω.. Εσείς;

Γεια σου κοριτσάκι μου μπράβο για την μπεμπουλα σου άντε με το καλό..Και σε όλα τα κορίτσια φυσικά της παρέας..Ά όσο για τα χτυπηματα και.Που είσαι ακόμη εγώ που είμαι πιο πολλές εβδομάδες από εσένα η μπέμπα μου όλο κλωτσιές ρίχνει και τώρα είναι ακόμα πιο δυνατές που πονάνε ώρες ώρες κάτω από το στήθος μου νοιώθω χέρια πόδια δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αλλά είναι ζωηρή η μπουμπου μου αφού όταν έκανα το Nst όλη την ώρα κουνιόταν ο γιατρός την περίμενε ποτέ θα σταματήσει για να κάνουμε τις εξετάσεις μας..Και εγώ εξογκώματα πιάνω..Αυτό που έχω καταλάβει μόνο είναι τα πόδια της που είναι μόνιμα στα πλευρά μου από την δεξιά πλευρά συνέχεια..Η αριστερή δεν της αρέσει...:D:tongue:

ewKwp3.png

Γεια σας κοιλουμπίνια!!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!Δεν το πιστεύω ότι σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσει να γεμίζει το πιναάκι με γεννητούρια!Διαβάζω και τις μανούλες Ιουνίου και με πανικοβάλλει λίγο ο τοκετός.Κατα τ'άλλα έχω αρχίσει να πρήζομαι και γίνομαι σαν καπόνι...επίσης δυσκολεύομαι πολύ στο περπάτημα γιατί πονάω ψηλά στο πόδι από τη μία μεριά.Το δωμάτιο είναι σχεδόν έτοιμο και μου λείπουν μικροπράγματα.Με το καλό θα γεννήσω στο Ρέα...εσείς?Μπορεί και να βρεθούμε ;) χωρίς να το ξέρουμε!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...