Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Λοιπόν κοριτσούδιααααα, εγώ την προηγούμενη βδομάδα είχα μωρό στην κοιλιά 2.5 κιλών... μου είπε ότι είναι μεγαλούτσικο,,, σαν το προηγούμενο... κλασικα... σε ένα μήνα πήρα ένα κιλό και το έβαλε αυτό,,,ίσως κ λίγο παραπάνω

...με μαία μίλησα (είναι του γιατρού μου, όχι υποχρεωτική να την έχω), αποφάσισαμε να κάνουμε ένα μάθημα οι δύο μας για τις αναπνοές και όλα αυτά που λέτε και δεν τα ήξερα από την προηγούμενη εγκυμοσυνη... να μου δείξει καμια ασκησούλα... να μιλήσουμε κτλ κτλ,,, αυτό....

2,5 κιλά?Γκντουπ...δηλαδή που λέει ο λόγος και τώρα να γεννούσες μια χαρά είναι το βάρος του μπράβο!Πώς το βλέπεις, με τη βοήθεια της μαίας θα τα καταφέρεις για φ.τ.?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλησπερα!

σας διαβαζω λιγουλακι αλλα εχω πηξει στην δουλεια και περισσοτερο στο σπιτι και δεν προλαβαινω!

βαψαμε σπιτι και μπαλκονια...φτιαξαμε playroom...πηγαμε ικεα για το κρεβατι της μικρης....τρεχουμε σε βαπτισεις...γαμους και παρτυ....αφου ΔΕΝ εχω γεννησει μεχρι στιγμης με βλεπω να γενναω στις 40 βδομαδες :tongue:

Μου εχουν μεινει μικροπραγματα...δηλαδη η ταπετσαρια του playroom που πρεπει να παω να την παρω να πλυνω τα ρουχαλακια της μικρης να παρω ενα καροτσι και να φτιαξω και την βαλιτσα σιγα σιγα...ααααα....και να κρεμασω τις κουρτινες :rolleyes: Πολυ κουραση και ακομη εχω τρεξιμο....ελπιζω απο βδομαδα να ειμαι περισσοτερο χαλαρη και να σας διαβασω!

Την Πεμπτη εχω γιατρο!Θα μπω να σας πω νεα μου!

Σας φιλω ολες γλυκα και τρεχωωωωωωωωωωωωω :tongue:

Δουλειές με φούντες κι εσύ κοριτσάκι!Μην παραζορίζεσαι, τα πολλά πολλά τα έκανες!Πάντως για τις κουρτίνες αν χρειαστείς βοήθεια, ΜΗ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙΣ χαχα!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

Εγκυούλες... ακόμη!

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-1450gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2000 gr

-Crochetmania 4-8/8 αγοράκι! -1850 gr

-Novemberrain 9/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Loveisintheair 9/8 κοριτσάκι! -1334 gr

-Mάχη84 5/8 κοριτσάκι!-2226 gr

-Marouskaki 10/8 αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8 αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 κοριτσάκι!-2016 gr

-Cristi84 12/8 αγοράκι! -1800 gr

-Evangelia_kapa 13/8κοριτσάκι!-1880 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1408 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-ARCA 19/8κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-1350 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!

-habibi 26/8 αγοράκι! -1420 gr

-litsaballet 27/8αγοράκι!-1295 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1600 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Εντάξει, Μαγδάκι, μπήκε και το δυομισάρι σας!Σε λίγο θα πάω με μια φίλη τα παιδιά στα γηπεδάκια, δεν αντέχω άλλο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Με 3 παιδιά και ξεχνάς πως είναι όταν είναι νεογέννητα ε; Αχ τι κρίμα να ξεχνάμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές...

Αν ξεχνας λεειιιιιιιιιι

εμενα ειναι και μικρο ακομα 2 το μικρουλι μου,και παλι ειδα της ξαδερφης μου 2 μηνων και επαθα!!! λεω δεν μπορει!!! τοσο μικρα ειναι??? :shock::oops:

Εγω παντως κοριτσια μεχρι τελος της εβδομαδας θα ειμαι ετοιμη! σε 8 μερες εχω παλι doppler και μετα πιθανον 1 βδομαδα θα γεννησω ουφ ακομα δεν μπορω να το συνηδητοποιησω!

79o6p3.png

Λοιπόν κοριτσούδιααααα, εγώ την προηγούμενη βδομάδα είχα μωρό στην κοιλιά 2.5 κιλών... μου είπε ότι είναι μεγαλούτσικο,,, σαν το προηγούμενο... κλασικα... σε ένα μήνα πήρα ένα κιλό και το έβαλε αυτό,,,ίσως κ λίγο παραπάνω

...με μαία μίλησα (είναι του γιατρού μου, όχι υποχρεωτική να την έχω), αποφάσισαμε να κάνουμε ένα μάθημα οι δύο μας για τις αναπνοές και όλα αυτά που λέτε και δεν τα ήξερα από την προηγούμενη εγκυμοσυνη... να μου δείξει καμια ασκησούλα... να μιλήσουμε κτλ κτλ,,, αυτό....

2,5 Κιλα :D:D:D:D πω πω πω που μπροστα στο δικο μου το σιλιγουδι! μπραβο κοριτσι θα κανεις μπεμπαρο για φιλημα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Το "1 νυχτικό" είναι για την στιγμή του τοκετού. Μετά για την παραμονή σου στην κλινική-νοσοκομείο, χρειάζεσαι 3-4 νυχτικιές ή πιτζάμες. Ότι σε βολεύουν

Και παλι στο ιδιωτικο δεν χρειαζεσαι νυχτικο,σου φορανε ρομπακι δικο τους! στα δημοσια δεν ξερω βεβαια........κοιτα εγω βολευτηκα τις νυχτικιες γιατι στη καισαρικη την πρωτη μερα σε πλενουν οι νοσοκομες εχεις ακομα καθετηρα και ορο οποτε σε σηκωνουν μια φορα την πρωτη μερα και αυτο αργα το βραδυ να εχει περασει η επισκληριδιο,οποτε επειδη ερχονται με λεκανακια σαν παπιες και σου ριχνουν νερακι ζεστο καλυτερα νυχτικια!!!Αφηστε δε που οι σερβιετες λοχειας την πρωτη μερα στις βαζουν 3! 2 πισω και μια μπροστα:oops::oops:

79o6p3.png

Καλημερα βρε κοριτσια.Μου λειψατε παλι.Δε μπορω αλλο.Εχω παθει διαδικτυοστερηση.Εχω κανα μισαωρο που διαβαζω νεα σας.Πινω καφε και περιμενω να τελειωσει και το πλυσιμο του αυτοκινητου.Το χω αφησει εδω διπλα σ ενα πλυντηριο,σε λιγο θα πιαναμε μαμουνια εκει μεσα.Τελικα ολες ιδιες ειμαστε και τα θελουμε ολα στην εντελεια πριν ερθουν τα μωρα.Μαρουσκακι παλι καλα που δεν σκοτωθηκε ο ανθρωπος.Περαστικα του και καλη συνεχεια στις δουλιτσες σας.Πολλα ψωνια και πολλες ετοινασιες,χαμος γινεται.Κι εγω θελω να ηεκινησω πλυσιμο τα μωρουδιακα ρουχαλακια.Μετα το πακετο που φαγαμε με τη μετακομιση αυτες οι ετοιμασιες μου φαινονται παιχνιδακι.Εγω κοριτσια τη συρταριερα μου τηβ καταευχαριστηθηκα ενω παραλληλα το δωματιο ειχε ντουλαπα.Εχει κανει κι αποσβεση πια νε τρια μωρα.Νοβεμπερ μου ωραια κι η δροσια αλλα πιο ωραια η θαλασσα για μενα τουλαχιστον,οποτε χαιρομαθ που ξαναφτιαξε ο καιρος.Αχ βρε love μου τι τρομαρα πηρες?Τουλαχιστον γυρισε η ζουζου,ολα δειχνουν οτι θα πετυχεις το στοχο του φ.τ.Μαριανθη πολυ μ αρεσει που εχεις ενηνερωθει τοσο διεξοδικα γθα τοσα θεματα.Ευαγγελια μου δυσκολα τα πραγματα εκει στα ξενα.Εννοω που λειπει συχνα κι ο αντρας σου κι ειναι πολυ λογικο να νιωθεις ανασφαλεια.Εχετε κανα φιλο η γειτονα για ωρα αναγκης?Εχουν χαθει καποια κοριτσια και τα σκεφτομαι,η χριστινα και το νινακι εχω να δω μερες.Ελπιζω να διακοπαρουν.Κροκετ μου καλα κανεις κι ετοιμαζεσαι.Λιγες μερες εμειναν,απιστευτο.Αυτες τις μερες νιωθω πιο καλα απο ποτε τον τελευταιο καιρο.Δεν ποναω στη μεση ουτε νιωθω μπουκωματα και πολλες συσπασεις αλκα κουραζομαι πολυ γρηγορα και λαχανιαζω.Αντε πρωτη ιουλιου εχουμε και ντοπλερ να δουμε τι κανει η ζουζουνελα.Γεια σας κιριτσια μου,καλη συνεχεια στη μερα μας.

αααααα μαζι!!! και εχω doppler 1η ιουλιου πως παει εσενα με τον τραχηλο??

79o6p3.png

Και παλι στο ιδιωτικο δεν χρειαζεσαι νυχτικο,σου φορανε ρομπακι δικο τους! στα δημοσια δεν ξερω βεβαια........κοιτα εγω βολευτηκα τις νυχτικιες γιατι στη καισαρικη την πρωτη μερα σε πλενουν οι νοσοκομες εχεις ακομα καθετηρα και ορο οποτε σε σηκωνουν μια φορα την πρωτη μερα και αυτο αργα το βραδυ να εχει περασει η επισκληριδιο,οποτε επειδη ερχονται με λεκανακια σαν παπιες και σου ριχνουν νερακι ζεστο καλυτερα νυχτικια!!!Αφηστε δε που οι σερβιετες λοχειας την πρωτη μερα στις βαζουν 3! 2 πισω και μια μπροστα:oops::oops:

Μάλλον εδώ στις δικές μας κλινικές δεν σου δίνουν ρομπάκι για τον τοκετό. Για αυτό μου είπε να πάρω... Για τα νοσοκομεία, ούτε εγώ ξέρω...

Εγώ πάλι με πιτζάμες ένιωθα περισσότερη σιγουριά όταν είχα περίοδο. Ότι δηλαδή η σερβιέτα θα είναι σταθερή και δεν θα κουνιέται. Βέβαια, στην καισαρική είναι αλλιώς, όπως λες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μάλλον εδώ στις δικές μας κλινικές δεν σου δίνουν ρομπάκι για τον τοκετό. Για αυτό μου είπε να πάρω... Για τα νοσοκομεία, ούτε εγώ ξέρω...

Εγώ πάλι με πιτζάμες ένιωθα περισσότερη σιγουριά όταν είχα περίοδο. Ότι δηλαδή η σερβιέτα θα είναι σταθερή και δεν θα κουνιέται. Βέβαια, στην καισαρική είναι αλλιώς, όπως λες

Στο νοσοκομείο γεννάς με τη νυχτικιά σου, αν πας εκτάκτως κα δεν έχεις πάρει σου δίνουν καμιά ξεχασμένη από κάποια άλλη...Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια καλημερα! Τι κανετε? Εμενα συνεχιζονται οι περιπετειες με τους γιατρους, τελευταιο χθεσινο νεο ειναι οτι μαλλον ειναι καλυτερα να γεννησω στο Αλεξανδρας στην Αθηνα :shock::shock: Υποψιν ειμαι στη Κρητη και στον 8ο μηνα ετσι??? χαμος! Οι αιματολογοι ειπαν οτι ειναι πιο ασφαλες και τωρα ψαχνουμε γιατρο στο Αλεξανδρας, δεν εχω ιδεα πως θα οργανωθει οοολο αυτο δεδομενου οτι εχουμε και τον κινδυνο προωροτητας. Τι να πω περιμενω το ραντεβου με τη γιατρο μου τη Παρασκευη να δουμε τι θα μας πει κι αυτη. Γενναει καμια σας στο Αλεξανδρας?

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

μαρουσκακι δικαιο εχεις αλλα οταν ελεγα στον αντρα μου να αρχισουμε μετα το Πασχα σιγα σιγα εκεινος........και τωρα τρεχω με την κοιλια τουρλα!!!:(

Χτες ειχα κατι πονακια περιοδου εντονα και 3 συσπασεις μεγαλες μαζεμενες....η αληθεια ειναι οτι τρομαξα!Τουλαχιστον να μπω στον μηνα μου!!!Αυριο εχω γιατρο οποτε θα δουμε τι θα μου πει!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

βρε κοριτσια για βοηθηστε με...ξερω οτι περνουμε ενα επιδομα απο το ικα τοκετου, ενα επιδομα απο το ικα λοχειας και ενα επιδομα απο τον οαεδ μετα την γεννα!Ξερετε τι ποσά ειναι για το καθενα και αν υπαρχουν αλλα επιδοματα? Επισης ξερετε πο΄σα δινει ο ΟΑΕΔ για το εξαμηνο εφοσον το παρεις?

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

βρε κοριτσια για βοηθηστε με...ξερω οτι περνουμε ενα επιδομα απο το ικα τοκετου, ενα επιδομα απο το ικα λοχειας και ενα επιδομα απο τον οαεδ μετα την γεννα!Ξερετε τι ποσά ειναι για το καθενα και αν υπαρχουν αλλα επιδοματα? Επισης ξερετε πο΄σα δινει ο ΟΑΕΔ για το εξαμηνο εφοσον το παρεις?

Καλημέρα νινακι λοιπόν εγώ για τις πρώτες 56μερες θα πάρω που μου έχει βγει το ποσό 1400 για τις επόμενες 63 μετά την γεννά είναι λίγο παραπάνω και μετά όταν είμαστε στον ΟΑΕΔ είναι γύρω στα 560 τρομερό ποσό ...Αυτά είναι τα λεφτά και τα επιδόματα

ewKwp3.png

καλημέρα κι απο μένα

έκανα ντόπλερ τη Παρασκευή στις 30+4 (λίγο νωρίτερα) και ο μικρός ήταν 1660 τα αμνιακά στα ανώτατα φυσιολογικά...είμαι υπό παρακαλούθηση και κάθε 10 μέρες υπέρηχο...

ρόμπα και παντόφλες την ώρα του τοκετού σου δίνουν δικές τους στο Έλενα....κάτι προπολεμικά ρούχα της γιαγιάς αλλά εκείνη την ώρα είναι το τελευταίο που σε νοιάζει.....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

καλημέρα κι απο μένα

έκανα ντόπλερ τη Παρασκευή στις 30+4 (λίγο νωρίτερα) και ο μικρός ήταν 1660 τα αμνιακά στα ανώτατα φυσιολογικά...είμαι υπό παρακαλούθηση και κάθε 10 μέρες υπέρηχο...

ρόμπα και παντόφλες την ώρα του τοκετού σου δίνουν δικές τους στο Έλενα....κάτι προπολεμικά ρούχα της γιαγιάς αλλά εκείνη την ώρα είναι το τελευταίο που σε νοιάζει.....

Μπράβο το μπεμπακι σας Δεν πειράζει που είναι λίγο νωρίτερα για doppler..να σε ρωτήσω κάτι τι εννοείς στα ανώτατα φυσιολογικά Πόσο θα έπρεπε να είναι δηλ τα αμνιακα;

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...