Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια ασχετη ερωτηση: εχει καμια τηλ απο δικηγορο που να ασχολειται με θεματα ενοικιασης σπιτιων? Δηλ εχω ενα σπιτι που νοικιαζω σε καποιον και εχω προβλημα με τον ενοικιαστη.θελω να κανω 2-3 ερωτησεις σε καποιον ειδικο που να μου δωσει σαφης απαντησεις και οχι σε κατι συλλογους στο internet που πρεπει πρωτα να γινεις μελος για να σου απαντησουνε:evil:(δηλαδη να πληρωσεις πρωτα) Η' καποιον που να ασχολειται με ενοικιασεις σπιτιων τελοσπαντων, δυο ερωτησεις θελω να κανω.Θα με υποχρεωσετε....

Γεια σου κορίτσι μου..Τι έχεις θέματα με ενοικιαστή Ε;αυτόν που έχω δεν ξέρω αν κάνει είναι αυτός ο οποίος είχε δει τα συμβόλαια όταν είχα αγοράσει το σπίτι μου δεν ξέρω αν σου κάνει;;;αν πιστεύεις ότι κάνει να σου δώσω το τηλ του..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με 3 παιδιά και ξεχνάς πως είναι όταν είναι νεογέννητα ε; Αχ τι κρίμα να ξεχνάμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές...

Oπως σου είπε ήδη κι η βροχούλα, δεν είναι ακριβώς ''ξεχνάω'', θυμάμαι ότι είναι τοσοδούλια, αλλά έχοντας το τελευταίο νεογέννητο στην οικογένεια πριν από 4,5 χρόνια έχουν μεσολαβήσει τόσες εμπειρίες που το μέγεθος ενός νεογέννητου πάει στο πίσω μέρος του μυαλού σου... Οι όμορφες στιγμές δεν ξεχνιούνται, είναι φυλαγμένες μες στην καρδιά μας...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πλάκα μου κάνεις ρε τον άνθρωπο ευτυχώς που είναι καλά..αμάν βρε παιδάκι μου μετά άντε να μην πεις ότι αυτό είναι μάτι η γκαντεμιά..άντε παιδάκι μου να βάλετε υαλοτουβλο να ηρεμήσει το κεφάλι σας...

Η αλήθεια είναι ότι δε σκέφτηκα καθόλου το μάτι να σου πω, εσείς μου βάλατε ιδέες χαχα, στεναχωριέμαι που όλο κάτι γίνεται και σκοντάφτει η δουλειά...Τι να πω, τουλάχιστον να είναι καλά ο άνθρωπος και να μην έσπασε τίποτε.Άντε ό,τι και να γίνει την άλλη βδομάδα θα τελειώσουν, ας σκέφτομαι θετικά:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα βρε κοριτσια.Μου λειψατε παλι.Δε μπορω αλλο.Εχω παθει διαδικτυοστερηση.Εχω κανα μισαωρο που διαβαζω νεα σας.Πινω καφε και περιμενω να τελειωσει και το πλυσιμο του αυτοκινητου.Το χω αφησει εδω διπλα σ ενα πλυντηριο,σε λιγο θα πιαναμε μαμουνια εκει μεσα.Τελικα ολες ιδιες ειμαστε και τα θελουμε ολα στην εντελεια πριν ερθουν τα μωρα.Μαρουσκακι παλι καλα που δεν σκοτωθηκε ο ανθρωπος.Περαστικα του και καλη συνεχεια στις δουλιτσες σας.Πολλα ψωνια και πολλες ετοινασιες,χαμος γινεται.Κι εγω θελω να ηεκινησω πλυσιμο τα μωρουδιακα ρουχαλακια.Μετα το πακετο που φαγαμε με τη μετακομιση αυτες οι ετοιμασιες μου φαινονται παιχνιδακι.Εγω κοριτσια τη συρταριερα μου τηβ καταευχαριστηθηκα ενω παραλληλα το δωματιο ειχε ντουλαπα.Εχει κανει κι αποσβεση πια νε τρια μωρα.Νοβεμπερ μου ωραια κι η δροσια αλλα πιο ωραια η θαλασσα για μενα τουλαχιστον,οποτε χαιρομαθ που ξαναφτιαξε ο καιρος.Αχ βρε love μου τι τρομαρα πηρες?Τουλαχιστον γυρισε η ζουζου,ολα δειχνουν οτι θα πετυχεις το στοχο του φ.τ.Μαριανθη πολυ μ αρεσει που εχεις ενηνερωθει τοσο διεξοδικα γθα τοσα θεματα.Ευαγγελια μου δυσκολα τα πραγματα εκει στα ξενα.Εννοω που λειπει συχνα κι ο αντρας σου κι ειναι πολυ λογικο να νιωθεις ανασφαλεια.Εχετε κανα φιλο η γειτονα για ωρα αναγκης?Εχουν χαθει καποια κοριτσια και τα σκεφτομαι,η χριστινα και το νινακι εχω να δω μερες.Ελπιζω να διακοπαρουν.Κροκετ μου καλα κανεις κι ετοιμαζεσαι.Λιγες μερες εμειναν,απιστευτο.Αυτες τις μερες νιωθω πιο καλα απο ποτε τον τελευταιο καιρο.Δεν ποναω στη μεση ουτε νιωθω μπουκωματα και πολλες συσπασεις αλκα κουραζομαι πολυ γρηγορα και λαχανιαζω.Αντε πρωτη ιουλιου εχουμε και ντοπλερ να δουμε τι κανει η ζουζουνελα.Γεια σας κιριτσια μου,καλη συνεχεια στη μερα μας.

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα κοριτσάκι μου!Θα στρώσει ο καιρός πάλι και θα χαρείτε τη θαλασσίτσα που τόσο αγαπάς!Η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν πάρα πολλά κορίτσια, ελπίζω να έχουν πυρετό προετοιμασιών όλες τους!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σου κορίτσι μου..Τι έχεις θέματα με ενοικιαστή Ε;αυτόν που έχω δεν ξέρω αν κάνει είναι αυτός ο οποίος είχε δει τα συμβόλαια όταν είχα αγοράσει το σπίτι μου δεν ξέρω αν σου κάνει;;;αν πιστεύεις ότι κάνει να σου δώσω το τηλ του..

Τι ειναι δικηγορος?μεσιτης? Ναι εχω θεμα με ενοικιαστη,θα τον σκισω λεμε..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσι με αυτά τα σπίτια όλο κάτι σε κυνηγάει....Αμάν:evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Είναι δικηγόρος που ασχολείται με αγοραπωλησίες αλλά τον πήρα και μου είπε ότι δεν ασχολείται με ενοικιάσεις αλλά μου είπε να πάρεις στον συνήγορος του Πολίτη κάτι τέτοιο.. αν κατάλαβα καλά το συνήγορο μου το είπε το άλλο δεν κατάλαβα καλα Γιατί είχα απορροφητητα

ewKwp3.png

hallo girls!!!!

σας έχω διαβάσει από το πρωί...αλλά είχα έναν πάνω από το κεφάλι μου δεν έλεγε να φύγει!!!!!

Meldan ...είδες τι σου κάνει η ξεκούραση??? πάρε δυνάμεις...γιατί όσο πλησιάζει ο καιρός και σκέφτομαι τι μας περιμένει........αγχώνομαι!!!

μαρουσκάκι....κάνε ένα ευχέλαιο....για κάθε ενδεχόμενο....

βροχούλα...έτσι όπως έχουν γίνει οι καιροί....όλοι οι ενοικιαστές...είναι πίσω στις υποχρεώσεις τους...και δυστυχώς..κανένας δεν διασφαλίζει τον ιδιοκτήτη...όλα μα όλα πέφτουν στο ακίνητο...καλά ξεμπερδέματα!!

μαριάνθη...και εγώ θέλω να κάνω μαθήματα αναπνοών...αλλά στην πόλη μου δεν υπάρχει τίποτα σχετικό...μάλλον πρέπει να ψάξω κάτι σχετικό στο youtube..αλλα και πάλι δεν είναι το ίδιο με το μάθημα.

εγώ όταν με έπιασαν οι πόνοι...ούτε που θυμάμαι τι έκανα...σίγουρα πάντως δεν έκανα αναπνοές...πρέπει να σφιγγόμουνα...γιατί θυμάμαι...από το ζορί μου θα ξήλωνα τη χειρολαβή στο αυτοκίνητο.....

στις μεγάλες πόλεις όλες πάνε στην κλινική με την μαία τους...άσχετα από το γιατρό.

εγώ για Θεσσαλονίκη δεν έχω ψάξει...μάλλον Την Τεταρτη πρέπει να συζητήσω με το γιατρό.

Μάγδα...εσύ θα πάρεις μαία μαζί σου?

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

hallo girls!!!!

σας έχω διαβάσει από το πρωί...αλλά είχα έναν πάνω από το κεφάλι μου δεν έλεγε να φύγει!!!!!

Meldan ...είδες τι σου κάνει η ξεκούραση??? πάρε δυνάμεις...γιατί όσο πλησιάζει ο καιρός και σκέφτομαι τι μας περιμένει........αγχώνομαι!!!

βροχούλα...έτσι όπως έχουν γίνει οι καιροί....όλοι οι ενοικιαστές...είναι πίσω στις υποχρεώσεις τους...και δυστυχώς..κανένας δεν διασφαλίζει τον ιδιοκτήτη...όλα μα όλα πέφτουν στο ακίνητο...καλά ξεμπερδέματα!!

μαριάνθη...και εγώ θέλω να κάνω μαθήματα αναπνοών...αλλά στην πόλη μου δεν υπάρχει τίποτα σχετικό...μάλλον πρέπει να ψάξω κάτι σχετικό στο youtube..αλλα και πάλι δεν είναι το ίδιο με το μάθημα.

εγώ όταν με έπιασαν οι πόνοι...ούτε που θυμάμαι τι έκανα...σίγουρα πάντως δεν έκανα αναπνοές...πρέπει να σφιγγόμουνα...γιατί θυμάμαι...από το ζορί μου θα ξήλωνα τη χειρολαβή στο αυτοκίνητο.....

στις μεγάλες πόλεις όλες πάνε στην κλινική με την μαία τους...άσχετα από το γιατρό.

εγώ για Θεσσαλονίκη δεν έχω ψάξει...μάλλον Την Τεταρτη πρέπει να συζητήσω με το γιατρό.

Σε ποια πόλη μένεις; Αν θες μου λες... Μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν γίνονται μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής εκεί. Το έψαξες καλά; Παντού γίνονται... Πάντως ναι σίγουρα δεν συγκρίνονται με αυτά στο ίντερνετ. Δεν λέω καλά είναι και αυτά. Παίρνεις κάποιες πρώτες γνώσεις, αλλά το live είναι αλλιώς...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια σας στέλνω μερικά ενημερωτικά site για τον θηλασμό που μας έδωσαν στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής. Συγγνώμη αν σας έπρηξα, αλλά επειδή και εγώ είμαι φουλ στην άγνοια θεωρώ ότι η γνώση πρέπει να μοιράζεται. Όσο περισσότερα ξέρουμε, τόσο λιγότερο θα αγχωνόμαστε και θα φοβόμαστε! Άντε και καλή ανάγνωση!

http://epilegothilasmo.gr/

http://www.f-thilasmos.gr/

http://www.mitrikosthilasmos.com/

http://www.lllgreece.org/home

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα κοριτσάκι μου!Θα στρώσει ο καιρός πάλι και θα χαρείτε τη θαλασσίτσα που τόσο αγαπάς!Η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν πάρα πολλά κορίτσια, ελπίζω να έχουν πυρετό προετοιμασιών όλες τους!

Mαρούσκααααα τι είπες τώρα??? ,με πέτυχες!!!!Έχει ο γιός μου ίωση με 39.5 εδώ και 5 μέρες (δε τη γλίτωσε την αντιβίωση) και εμένα μόλις σήμερα, έχω 38!!!! καλώς τα μας!!!! Αχ δεν μπορώ να χαρώ την άδεια,,, όλο λέω να κάνω δουλειές, ψώνια για το μωρό, μπανάκι στη θάλασσα κι όλα πάνε πίσω... τίποτα δεν έκανα..μόνο λογαριασμούς έχω πληρώσει,,, δεν μπορώ να βγω και από το σπίτι.... σκατα... σέρνομαι από κρεβάτι σε καναπέ και ανάποδα, δεν μπορώ να κοιμηθώ νύχτα, χωρίς λόγο σοβαρό, λίγο μούδιασμα, λίγο ξεβόλεμα, λίγο σκέψεις, ΌΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!!! να ανυπομονώ για τον Αύγουστο????δεν ξέρω...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

hallo girls!!!!

Λοιπόν κοριτσούδιααααα, εγώ την προηγούμενη βδομάδα είχα μωρό στην κοιλιά 2.5 κιλών... μου είπε ότι είναι μεγαλούτσικο,,, σαν το προηγούμενο... κλασικα... σε ένα μήνα πήρα ένα κιλό και το έβαλε αυτό,,,ίσως κ λίγο παραπάνω

...με μαία μίλησα (είναι του γιατρού μου, όχι υποχρεωτική να την έχω), αποφάσισαμε να κάνουμε ένα μάθημα οι δύο μας για τις αναπνοές και όλα αυτά που λέτε και δεν τα ήξερα από την προηγούμενη εγκυμοσυνη... να μου δείξει καμια ασκησούλα... να μιλήσουμε κτλ κτλ,,, αυτό....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα!

σας διαβαζω λιγουλακι αλλα εχω πηξει στην δουλεια και περισσοτερο στο σπιτι και δεν προλαβαινω!

βαψαμε σπιτι και μπαλκονια...φτιαξαμε playroom...πηγαμε ικεα για το κρεβατι της μικρης....τρεχουμε σε βαπτισεις...γαμους και παρτυ....αφου ΔΕΝ εχω γεννησει μεχρι στιγμης με βλεπω να γενναω στις 40 βδομαδες :tongue:

Μου εχουν μεινει μικροπραγματα...δηλαδη η ταπετσαρια του playroom που πρεπει να παω να την παρω να πλυνω τα ρουχαλακια της μικρης να παρω ενα καροτσι και να φτιαξω και την βαλιτσα σιγα σιγα...ααααα....και να κρεμασω τις κουρτινες :rolleyes: Πολυ κουραση και ακομη εχω τρεξιμο....ελπιζω απο βδομαδα να ειμαι περισσοτερο χαλαρη και να σας διαβασω!

Την Πεμπτη εχω γιατρο!Θα μπω να σας πω νεα μου!

Σας φιλω ολες γλυκα και τρεχωωωωωωωωωωωωω :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Mαρούσκααααα τι είπες τώρα??? ,με πέτυχες!!!!Έχει ο γιός μου ίωση με 39.5 εδώ και 5 μέρες (δε τη γλίτωσε την αντιβίωση) και εμένα μόλις σήμερα, έχω 38!!!! καλώς τα μας!!!! Αχ δεν μπορώ να χαρώ την άδεια,,, όλο λέω να κάνω δουλειές, ψώνια για το μωρό, μπανάκι στη θάλασσα κι όλα πάνε πίσω... τίποτα δεν έκανα..μόνο λογαριασμούς έχω πληρώσει,,, δεν μπορώ να βγω και από το σπίτι.... σκατα... σέρνομαι από κρεβάτι σε καναπέ και ανάποδα, δεν μπορώ να κοιμηθώ νύχτα, χωρίς λόγο σοβαρό, λίγο μούδιασμα, λίγο ξεβόλεμα, λίγο σκέψεις, ΌΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!!! να ανυπομονώ για τον Αύγουστο????δεν ξέρω...

Μάγδα τι βλέπω; Ο μικρός σου έχει γενέθλια σήμερα; Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου! Γερό να ναι και σύντομα μεγάλος αδερφός!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Aμάν βρε πουλάκι μου μες στον ιούνιο κι οι δυο σας πυρετό....έλεος!Αυτό το σύρσιμο λίγο πολύ το έχουμε όλες νομίζω, δεν ξέρω, εμένα με έπιασε προγεννητική κατάθλιψη νομίζω (πώς λέμε επιλόχειος?ε, το αντίθετο, τα παιδιά μου με τρελαίνουν, δεν καταλαβαίνουν πώς είμαι, δεν ξέρω τι να τα κάνω, δεν έχω κουράγιο να τα φωνάζω....):?:?:?:? Περαστικά σας, θα γίνεις καλά και θα τα κάνεις όλα, έχουμε μέρες ακόμη....Εδώ δε βλέπεις εγώ τι πίσω έμεινα?Αλλά θα γίνουν λέω...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...