Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Τώρα πέστε μου, αν έχετε το Θεό σας...ήρθαν τα μαστόρια να δουλέψουνε και πριν ένα τέταρτο έσπασε η σκάλα στα δυο κι ο ένας βρέθηκε από τον δεύτερο όροφο κάτω....:shock::shock::shock::shock:Πήγανε στα έκτακτα να τον δει ορθοπεδικός, ο Χριστός κι η Παναγία τι μπορείς να πάθεις (βροχούλα...κατάλαβες τώρα γιατί θέλω υαλότουβλο αντί για τζάμι ε?):?:???::?:???:

Κάποιος σας έχει ματιάξει να μην γίνει αυτή η δουλειά! :shock::shock::shock:

Ελπίζω μόνο να είναι καλά ο άνθρωπος και να μην έπαθε καμιά χοντρή ζημιά...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι 3-4 ρομπες λετε? Η Marianthi εγραψε 1 ρομπα και 3-4 νυχτικα η' πυζαμες και μετα καποια κοπελα ,δεν θυμαμαι ποια και βαριεμαι να γυρισω σελιδα, το αντεγραψε λαθος η' δεν το διαβασε καλα και το καταλαβε λαθος και τωρα το πηραμε ολες και το λεμε.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Τι μου κάνετε; Σήμερα επιτέλους τακτοποίησα τα χαρτιά για την άδεια κυοφορίας και μπορώ πλέον να απολαύσω την αδειούλα μου! Χτες μετά τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής ενημέρωσα τις γιαγιάδες για τα είδη της βαλίτσας του μαιευτηρίου που θα χρειαστώ και οι γλυκιές μου προσφέρθηκαν να τα αγοράσουν αυτές όλα! Φιου... Έφυγε ένα έξοδο, γιατί πολλά μαζεύτηκαν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα ο καιρός είναι επιτέλους καλοκαιρινός! Λιακάδα και ήπιες θερμοκρασίες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλε τι 3-4 ρομπες λετε? Η Marianthi εγραψε 1 ρομπα και 3-4 νυχτικα η' πυζαμες και μετα καποια κοπελα ,δεν θυμαμαι ποια και βαριεμαι να γυρισω σελιδα, το αντεγραψε λαθος η' δεν το διαβασε καλα και το καταλαβε λαθος και τωρα το πηραμε ολες και το λεμε.......

;););)

Χαμός!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημετα κοριτσαρες!! Ηπια το κακαο μου και θα γραψω λιγα νεακια πριν ξεκινησω την φασινα σπιτι:twisted: Ο καιρος εδω χθες χαλια ολη μερα με βροχη,αλλα εμενα μου αρεσει γιατι δεν ζεσταινομαι και δεν πολυκυκλοφορω με αυτην την κοιλουμπα..:oops: Απο ραγαδες δοξα το Θεο τιποτα,και δεν βαζω τιποτα,μονο 5-6 φορες εχω βαλει συνολο λιγο αμυγδαλελαιο αλλα ολο βαριεμαι η' το ξεχναω.ετσι εκανα και στις αλλες εγκυμοσυνες...

Love κοριτσακι μου ειχα φαει και γω τουμπα στο πρωτο μου παιδακι στον 8ο μηνα, η καρδια μου αμεσως πηγε στην κουλουρη αλλα αυτα ειναι καλα προστατευμενα εκει μεσα τελικα.

Marouskaki οταν λειπει το ετερον ημισυ απο κοντα μου τοτε συνειδητοποιω την αναγκη μου να τον εχω διπλα μου,εστω την παρουσια του μονο κιας μην κανει τιποτα...Ετσι ειναι η αγαπη νομιζω.... love, love, love for ever!

Crochet μου και εγω τα εχω ετοιμασει ολα του μωρου,μονο την κουνια δεν εχω στησει στην κρεβατοκαμαρα μου,την βαλιτσα θα την φτιαξω την αλλη βδομαδα που θα μπαινω και στον μηνα μου.

Eσύ πάλι πώς μπαίνεις στο μήνα σου την άλλη βδομάδα για πες μου....:shock::shock::shock::shock: Παιδιά, ήρθαν οι πάνες της chicco,αχ είναι μικροσκοπικές, πωπω, τόσο μικρούλια είναι νεογέννητα, δεν τα θυμάμαι καθόλου!!:oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!

Τι μου κάνετε; Σήμερα επιτέλους τακτοποίησα τα χαρτιά για την άδεια κυοφορίας και μπορώ πλέον να απολαύσω την αδειούλα μου! Χτες μετά τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής ενημέρωσα τις γιαγιάδες για τα είδη της βαλίτσας του μαιευτηρίου που θα χρειαστώ και οι γλυκιές μου προσφέρθηκαν να τα αγοράσουν αυτές όλα! Φιου... Έφυγε ένα έξοδο, γιατί πολλά μαζεύτηκαν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα ο καιρός είναι επιτέλους καλοκαιρινός! Λιακάδα και ήπιες θερμοκρασίες!

Άντε σου 'φεξε πάλι!:tongue::tongue::tongue:Τυχερούλα!Παιδιά, ακόμη δε γύρισαν από το νοσοκομείο τα μαστόρια, πάει κι η σημερινή μέρα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα βρε κοριτσια.Μου λειψατε παλι.Δε μπορω αλλο.Εχω παθει διαδικτυοστερηση.Εχω κανα μισαωρο που διαβαζω νεα σας.Πινω καφε και περιμενω να τελειωσει και το πλυσιμο του αυτοκινητου.Το χω αφησει εδω διπλα σ ενα πλυντηριο,σε λιγο θα πιαναμε μαμουνια εκει μεσα.Τελικα ολες ιδιες ειμαστε και τα θελουμε ολα στην εντελεια πριν ερθουν τα μωρα.Μαρουσκακι παλι καλα που δεν σκοτωθηκε ο ανθρωπος.Περαστικα του και καλη συνεχεια στις δουλιτσες σας.Πολλα ψωνια και πολλες ετοινασιες,χαμος γινεται.Κι εγω θελω να ηεκινησω πλυσιμο τα μωρουδιακα ρουχαλακια.Μετα το πακετο που φαγαμε με τη μετακομιση αυτες οι ετοιμασιες μου φαινονται παιχνιδακι.Εγω κοριτσια τη συρταριερα μου τηβ καταευχαριστηθηκα ενω παραλληλα το δωματιο ειχε ντουλαπα.Εχει κανει κι αποσβεση πια νε τρια μωρα.Νοβεμπερ μου ωραια κι η δροσια αλλα πιο ωραια η θαλασσα για μενα τουλαχιστον,οποτε χαιρομαθ που ξαναφτιαξε ο καιρος.Αχ βρε love μου τι τρομαρα πηρες?Τουλαχιστον γυρισε η ζουζου,ολα δειχνουν οτι θα πετυχεις το στοχο του φ.τ.Μαριανθη πολυ μ αρεσει που εχεις ενηνερωθει τοσο διεξοδικα γθα τοσα θεματα.Ευαγγελια μου δυσκολα τα πραγματα εκει στα ξενα.Εννοω που λειπει συχνα κι ο αντρας σου κι ειναι πολυ λογικο να νιωθεις ανασφαλεια.Εχετε κανα φιλο η γειτονα για ωρα αναγκης?Εχουν χαθει καποια κοριτσια και τα σκεφτομαι,η χριστινα και το νινακι εχω να δω μερες.Ελπιζω να διακοπαρουν.Κροκετ μου καλα κανεις κι ετοιμαζεσαι.Λιγες μερες εμειναν,απιστευτο.Αυτες τις μερες νιωθω πιο καλα απο ποτε τον τελευταιο καιρο.Δεν ποναω στη μεση ουτε νιωθω μπουκωματα και πολλες συσπασεις αλκα κουραζομαι πολυ γρηγορα και λαχανιαζω.Αντε πρωτη ιουλιου εχουμε και ντοπλερ να δουμε τι κανει η ζουζουνελα.Γεια σας κιριτσια μου,καλη συνεχεια στη μερα μας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Eσύ πάλι πώς μπαίνεις στο μήνα σου την άλλη βδομάδα για πες μου....:shock::shock::shock::shock: Παιδιά, ήρθαν οι πάνες της chicco,αχ είναι μικροσκοπικές, πωπω, τόσο μικρούλια είναι νεογέννητα, δεν τα θυμάμαι καθόλου!!:oops::oops::oops:

Με 3 παιδιά και ξεχνάς πως είναι όταν είναι νεογέννητα ε; Αχ τι κρίμα να ξεχνάμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Άντε σου 'φεξε πάλι!:tongue::tongue::tongue:Τυχερούλα!Παιδιά, ακόμη δε γύρισαν από το νοσοκομείο τα μαστόρια, πάει κι η σημερινή μέρα....

Μα σου λέω, κάποιος σας μάτιαξε. Δεν εξηγείται αλλιώς να μην μπορείς να τελειώσεις με αυτές τις εργασίες!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

36 βδομαδων δεν μπαινουμε στον μηνα μας? Την αλλη Κυριακη εχει 5 ο μηνας, ε! και 3 μερες πανω 3 μερες κατω εκει θα κολλησουμε?? Γιαυτο λεω την αλλη βδομαδα,τελος εννοω...πολυ τελος....;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα βρε κοριτσια.Μου λειψατε παλι.Δε μπορω αλλο.Εχω παθει διαδικτυοστερηση.Εχω κανα μισαωρο που διαβαζω νεα σας.Πινω καφε και περιμενω να τελειωσει και το πλυσιμο του αυτοκινητου.Το χω αφησει εδω διπλα σ ενα πλυντηριο,σε λιγο θα πιαναμε μαμουνια εκει μεσα.Τελικα ολες ιδιες ειμαστε και τα θελουμε ολα στην εντελεια πριν ερθουν τα μωρα.Μαρουσκακι παλι καλα που δεν σκοτωθηκε ο ανθρωπος.Περαστικα του και καλη συνεχεια στις δουλιτσες σας.Πολλα ψωνια και πολλες ετοινασιες,χαμος γινεται.Κι εγω θελω να ηεκινησω πλυσιμο τα μωρουδιακα ρουχαλακια.Μετα το πακετο που φαγαμε με τη μετακομιση αυτες οι ετοιμασιες μου φαινονται παιχνιδακι.Εγω κοριτσια τη συρταριερα μου τηβ καταευχαριστηθηκα ενω παραλληλα το δωματιο ειχε ντουλαπα.Εχει κανει κι αποσβεση πια νε τρια μωρα.Νοβεμπερ μου ωραια κι η δροσια αλλα πιο ωραια η θαλασσα για μενα τουλαχιστον,οποτε χαιρομαθ που ξαναφτιαξε ο καιρος.Αχ βρε love μου τι τρομαρα πηρες?Τουλαχιστον γυρισε η ζουζου,ολα δειχνουν οτι θα πετυχεις το στοχο του φ.τ.Μαριανθη πολυ μ αρεσει που εχεις ενηνερωθει τοσο διεξοδικα γθα τοσα θεματα.Ευαγγελια μου δυσκολα τα πραγματα εκει στα ξενα.Εννοω που λειπει συχνα κι ο αντρας σου κι ειναι πολυ λογικο να νιωθεις ανασφαλεια.Εχετε κανα φιλο η γειτονα για ωρα αναγκης?Εχουν χαθει καποια κοριτσια και τα σκεφτομαι,η χριστινα και το νινακι εχω να δω μερες.Ελπιζω να διακοπαρουν.Κροκετ μου καλα κανεις κι ετοιμαζεσαι.Λιγες μερες εμειναν,απιστευτο.Αυτες τις μερες νιωθω πιο καλα απο ποτε τον τελευταιο καιρο.Δεν ποναω στη μεση ουτε νιωθω μπουκωματα και πολλες συσπασεις αλκα κουραζομαι πολυ γρηγορα και λαχανιαζω.Αντε πρωτη ιουλιου εχουμε και ντοπλερ να δουμε τι κανει η ζουζουνελα.Γεια σας κιριτσια μου,καλη συνεχεια στη μερα μας.

Γιατι μονο αυτες χαθηκανε?? Και αλλες πολλες....μακαρι να ειναι ολες καλα και τα μπεμπακια τους επισης!

Ουτε εμενα μαρεσει η βροχη, η δροσουλα που κανει οταν βρεχει μου αρεσει.Και εννοειτε προτιμω την θαλασσα καιγω αλλα εχω απιστευτη δυσφορια με αυτην την κοιλια και το αναπνευστικο μου ειναι χαλια τελευταια και η ζεστη δυσκολευει την κατασταση,γιαυτο και γουσταρα την δροσια της βροχης,οχι ομως την βροχη:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Με 3 παιδιά και ξεχνάς πως είναι όταν είναι νεογέννητα ε; Αχ τι κρίμα να ξεχνάμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές...

Δεν ειναι ακριβως "ξεχναμε"... Απλα ειναι τοσο γεματες οι μερες,τα χρονια με " στιγμες" απο τα παιδια σου που καποιες εμπειριες καθονται στο πολυ πισω μερος του μυαλου μας και λες: πως ητανε τοτε που ζυγιζε μονο 3-4 κιλα?? Η' φοραγε αυτο το μικρο φορμακι? Δεν το εχεις ξεχασει εννοειτε,απλα η μνημη κραταει τα πιο προσφατα γεγονοτα μπροστα στο μυαλο και τα πιο παλια τα βαζει στην πιο πισω θεση...Πιο πολυ σαν αναμνηση μακρινη θα το χαρακτηριζα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τώρα πέστε μου, αν έχετε το Θεό σας...ήρθαν τα μαστόρια να δουλέψουνε και πριν ένα τέταρτο έσπασε η σκάλα στα δυο κι ο ένας βρέθηκε από τον δεύτερο όροφο κάτω....:shock::shock::shock::shock:Πήγανε στα έκτακτα να τον δει ορθοπεδικός, ο Χριστός κι η Παναγία τι μπορείς να πάθεις (βροχούλα...κατάλαβες τώρα γιατί θέλω υαλότουβλο αντί για τζάμι ε?):?:???::?:???:

Πλάκα μου κάνεις ρε τον άνθρωπο ευτυχώς που είναι καλά..αμάν βρε παιδάκι μου μετά άντε να μην πεις ότι αυτό είναι μάτι η γκαντεμιά..άντε παιδάκι μου να βάλετε υαλοτουβλο να ηρεμήσει το κεφάλι σας...

ewKwp3.png

Κοριτσια ασχετη ερωτηση: εχει καμια τηλ απο δικηγορο που να ασχολειται με θεματα ενοικιασης σπιτιων? Δηλ εχω ενα σπιτι που νοικιαζω σε καποιον και εχω προβλημα με τον ενοικιαστη.θελω να κανω 2-3 ερωτησεις σε καποιον ειδικο που να μου δωσει σαφης απαντησεις και οχι σε κατι συλλογους στο internet που πρεπει πρωτα να γινεις μελος για να σου απαντησουνε:evil:(δηλαδη να πληρωσεις πρωτα) Η' καποιον που να ασχολειται με ενοικιασεις σπιτιων τελοσπαντων, δυο ερωτησεις θελω να κανω.Θα με υποχρεωσετε....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Η μαία μου είπε μόλις μπω στον μήνα μου να ετοιμάσω την βαλίτσα. Γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων πριν την 39η εβδομάδα δεν γεννάς. Ειδικά όταν είναι το πρώτο σου. Σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά όπως είπε και το Marouskaki θα σου δανείσω η διπλανή μια νυχτικιά μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά σου. 3-4 νυχτικιές-πιτζάμες χρειάζονται γιατί θα έχεις πολλά αίματα και είναι πολύ πιθανόν να λερώνεις. Επίσης, ίσως να ιδρώνεις πολύ λόγο εποχής

Ναι και εγώ τότε θα την ετοιμάσω την βαλιτσουλα μου μου και εμένα μου είπε η μαία όταν είναι να μπω στο μήνα μου...Εγώ επειδή θα γεννήσω στο μητέρα η λίστα είναι διαφορετική δεν χρειάζεται σερβιετες λοχείας ούτε κανονικές σου δίνουν αυτοί και επιθέματα για το στήθος,επίσης για το μωρό μόνο τα ρούχα που θα βγει μόνο από το μαιευτήριο..Επίσης όταν την ρώτησα για τα καλτσακια μου είπε ότι τον καιρό που γεννάνε κάνει πολύ ζεστή και δεν βάζουμε καλτσακια..να προσέχουμε τα βρέφη με την ζεστή Γιατί δεν τα πάνε καλά..όπως εμείς οι μεγάλοι..Μόνο ένα σεντονακι όταν θα βγούμε βάζουμε από πάνω και αυτό αν χρειάζεται αν κάνει ζεστή πολύ οχι

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...