Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Στο φυσιολογικό βολεύουν οι πυτζάμες καλύτερα, εμένα πάντως η νυχτικιά δεν με βόλεψε παρά για τη γέννα...Επίσης γα το πλύσιμο, εσύ το ξέρεις ότι θα γεννήσεις μπαίνοντας στο μήνα σου, στο 95 % των περιπτώσεων δε γεννάμε 36 εβδομάδων...Απρόοπτα σίγουρα συμβαίνουν, πες και γεννάμε στον όγδοο, και τίποτα να μην έχεις έτοιμο για το μωρό ε, ένα φορμάκι σου δίνει η διπλανή μέχρι να πλυθούν και στεγνώσουν τα δικά σου...Αλλιώς πρέπει να τα έχουμε έτοιμα από τον έκτο μην τυχόν και γεννήσουμε πολύ πρόωρα ε?;)

Εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα από όλα αυτά που λέτε ούτε του μωρού ρούχα ακόμη εσείς φτάσατε στην βαλίτσα πολύ νωρίς δεν ειναι;εγώ θα την ετοιμάσω όταν μπω στον μήνα μου δηλ 10 Ιουλίου που θα μπω στον μήνα μου γιατί τελευταία ημερομηνία μου έχει δώσει 10αυγουστου...Όταν τον ρώτησα μου απέκλεισε τελείως τον Ιούλιο...οπότε από αρχές Αυγούστου έως 10..πολλές δεν είναι οι 4ρομπες βρε κοριτσια;Και πυτζάμες;

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!

Είμαι κι εγώ μανούλα Αυγούστου, με ΠΗΤ 14/8. Πάνω που ήθελα να ρωτήσω για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, είδα τη λίστα, τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για σουτιέν θηλασμού?

Κοριτσια μου εμεις σημερα πηγαμε θαλασσα και με επιασε ο ιδιος πονος με αυτον της πεμπτης δε μπορουσα να περπατησω και πηγα κληνικη δε μου βρηκαν κατι αυριο θα κανω και εξετασεις ουρων. Πολυ ασχημος πονος εγω φοβηθηκα για καμια σκωληκοειδιτιδα

Εγω ταλαιπωρουμαι απο αυτον τον πονο πολυυυ καιρο κ εχω παει πολλες φορες στο νοσοκομειο για εξετασεις...προβλημα στην κυστη! στα ουρα... ουρολοιμωξη και παει λεγοντας ...μολις σε πιασει κοκαλωνεις απλα ουτε ανασα δεν παιρνεις! Κυριολεκτικα ομως! Ο γιατρος μου εγραφε θεραπειες και στα επειγοντα γραψανε ...αλλα μου ειπε οτι ειναι να κανω θα το κανω μετα την γεννα! Πολυ νερο πολυ συχνες εξετασεις ουρων και υπομονη :rolleyes:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εγώ σήμερα έκανα κοπάνα από τα Γερμανικά και αράζω με ζεστό κακάο.

Εχω και συμμαζεμένο σπίτι, έχω και γίγαντες από χθες, τίποτα δεν θα κάνω σήμερα, θα λιώσω στις ξένες σειρές και στο βιβλίο μου.

Για τις δουλειές που λέτε εγώ κάνω μόνο τα συνηθισμένα καθημερινά. Σκούπισμα σφουγγάρισμα τα έχει αναλάβει ο άντρας μου, και οποιαδήποτε άλλη βαριά δουλειά προκύψει. Τα μπαλκόνια και τα παράθυρα ας μείνουν βρωμικα, δεν πειράζει. Αρχές Αυγούστου θα έρθει η μανούλα μου και θα κάνει και αυτή καμιά δουλεια :). Δεν με αγχώνομαι αρκεί πάτωμα, κουζίνα και μπάνια να είναι καθαρά, θα ζήσω και με βρώμικα τζάμια. Κουρτίνες δεν έπλυνα επίσης, χαρά στο κουράγιο σου Μαρουσκάκι.

Για το παιδικό δωμάτιο ακόμα κοιτάμε, και έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Βρήκαμε τι θέλουμε και απλά ψάχνουμε για την καλύτερη τιμή. Αλλά ακόμα δεν έχω πάρει ούτε πάνες ούτε μπιμπερο (να πάρω λέτε? αφού θέλω να θηλάσω αποκλειστικά), ούτε ρουχαλάκια, και γενικά είμαι στα χαμένα, δεν ξέρω τι χρειάζομαι και πόσα χρειάζομαι. Χθες που ήμουν και στα κάτω μου, αγχώθηκα και λίγο παραπάνω.

Κορίτσια αλήθεια με τις ραγάδες πως πάτε? Εβγαλε καμία τίποτα? Πότε συνήθως εμφανίζονται οι πρώτες? Εγώ αλέιφομαι καθημερινά με λάδια αμυγδάλου και καρύδας, και απλα κάνω το σταυρό μου!

Εχει δυο εβδομαδες που εβγαλα ραγαδες κατω χαμηλα αν και αλειφομαι με ειδηκη κρεμουλα...

mI14p3.png

vEpEp3.png

Κοριτσια μου γεια σας! εμπειρες μανουλες..εχει γεννησει καμια σας στην κλινικη με νοσηλεια μια με δυο ημερες? Αν ναι τι χρειαστηκατε εσεις στην κλινικη..το μονο που ξερω ειναι οτι για το μωρακι θελουμε ρουχα εξοδου τιποτα αλλο. Επισεις πειτε μας εμπειριες απο την επισκληριδιο σε ποια ακριβως φαση του φ.τοκετου σας την καναν και αν ποναει η ενεση...

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα από όλα αυτά που λέτε ούτε του μωρού ρούχα ακόμη εσείς φτάσατε στην βαλίτσα πολύ νωρίς δεν ειναι;εγώ θα την ετοιμάσω όταν μπω στον μήνα μου δηλ 10 Ιουλίου που θα μπω στον μήνα μου γιατί τελευταία ημερομηνία μου έχει δώσει 10αυγουστου...Όταν τον ρώτησα μου απέκλεισε τελείως τον Ιούλιο...οπότε από αρχές Αυγούστου έως 10..πολλές δεν είναι οι 4ρομπες βρε κοριτσια;Και πυτζάμες;

Καλημέρα...5/8 δεν είχες ημερομηνία?Άντε πάω να σε αλλάξω, το τικεράκι σου σε δείχνει παραπάνω πάντως γιατί 10/8 έχω κι εγώ... Ποιο κορίτσι ρώτησε για ρόμπες?Όχι 3-4 ρόμπες καλέ, σιγά μην πάρω μια για κάθε μέρα έλεος!Αλλά τόσο οι νυχτικιές όσο κι οι πυτζάμες καλό είναι να είναι πάνω από μια, just in case λερωθείς, ε να μη γυρνάς και στους διαδρόμους με τα ματωμένα μωρέ....Μια χαρά καιρό θα ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

Εγκυούλες... ακόμη!

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-1450gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-1396 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2000 gr

-Crochetmania 4-8/8 αγοράκι! -1850 gr

-Novemberrain 9/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Loveisintheair 9/8 κοριτσάκι! -1334 gr

-Mάχη84 5/8 κοριτσάκι!-2226 gr

-Marouskaki 10/8 αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8 αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 κοριτσάκι!-2016 gr

-Cristi84 12/8 αγοράκι! -1800 gr

-Evangelia_kapa 13/8κοριτσάκι!-1880 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1408 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-ARCA 19/8κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-1350 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!

-habibi 26/8 αγοράκι! -1420 gr

-litsaballet 27/8αγοράκι!-1295 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1600 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Με το καλό Καρουτακατ!Καλωσήρθες!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα...5/8 δεν είχες ημερομηνία?Άντε πάω να σε αλλάξω, το τικεράκι σου σε δείχνει παραπάνω πάντως γιατί 10/8 έχω κι εγώ... Ποιο κορίτσι ρώτησε για ρόμπες?Όχι 3-4 ρόμπες καλέ, σιγά μην πάρω μια για κάθε μέρα έλεος!Αλλά τόσο οι νυχτικιές όσο κι οι πυτζάμες καλό είναι να είναι πάνω από μια, just in case λερωθείς, ε να μη γυρνάς και στους διαδρόμους με τα ματωμένα μωρέ....Μια χαρά καιρό θα ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου...

Μαρουσκακι μου Καλημέρα ναι κανονικά είναι το τικερακι μου αλλά την τελευταία φορά που πήγα μου είπε 10/8..Εγώ έχω απορία τόσες πολλές ρόμπες Γιατί μια κοπέλα έγραψε ότι πρέπει να πάρουμε 4-5..Ναι μας βλέπω να γεννάνε μαζί μαρουσκα εκτός αν γεννήσω με καισαρική που αυτό θα το ξέρω αρχές Ιουλίου λόγω μυωπίας οπότε εκεί θα δεν θα περιμένω μέχρι 10αυγουστου,αρχές Αυγούστου θα μου την πάρει..

ewKwp3.png

Μαρουσκακι μου Καλημέρα ναι κανονικά είναι το τικερακι μου αλλά την τελευταία φορά που πήγα μου είπε 10/8..Εγώ έχω απορία τόσες πολλές ρόμπες Γιατί μια κοπέλα έγραψε ότι πρέπει να πάρουμε 4-5..Ναι μας βλέπω να γεννάνε μαζί μαρουσκα εκτός αν γεννήσω με καισαρική που αυτό θα το ξέρω αρχές Ιουλίου λόγω μυωπίας οπότε εκεί θα δεν θα περιμένω μέχρι 10αυγουστου,αρχές Αυγούστου θα μου την πάρει..

Kαι με καισαρική να γεννήσεις πάλι μαζί θα είμαστε βρε...Αν υποψιαστώ ότι 4ο παιδί θα γεννήσω 40 εβδομάδων....ε ποτέ:shock::shock::shock::shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τώρα πέστε μου, αν έχετε το Θεό σας...ήρθαν τα μαστόρια να δουλέψουνε και πριν ένα τέταρτο έσπασε η σκάλα στα δυο κι ο ένας βρέθηκε από τον δεύτερο όροφο κάτω....:shock::shock::shock::shock:Πήγανε στα έκτακτα να τον δει ορθοπεδικός, ο Χριστός κι η Παναγία τι μπορείς να πάθεις (βροχούλα...κατάλαβες τώρα γιατί θέλω υαλότουβλο αντί για τζάμι ε?):?:???::?:???:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημετα κοριτσαρες!! Ηπια το κακαο μου και θα γραψω λιγα νεακια πριν ξεκινησω την φασινα σπιτι:twisted: Ο καιρος εδω χθες χαλια ολη μερα με βροχη,αλλα εμενα μου αρεσει γιατι δεν ζεσταινομαι και δεν πολυκυκλοφορω με αυτην την κοιλουμπα..:oops: Απο ραγαδες δοξα το Θεο τιποτα,και δεν βαζω τιποτα,μονο 5-6 φορες εχω βαλει συνολο λιγο αμυγδαλελαιο αλλα ολο βαριεμαι η' το ξεχναω.ετσι εκανα και στις αλλες εγκυμοσυνες...

Love κοριτσακι μου ειχα φαει και γω τουμπα στο πρωτο μου παιδακι στον 8ο μηνα, η καρδια μου αμεσως πηγε στην κουλουρη αλλα αυτα ειναι καλα προστατευμενα εκει μεσα τελικα.

Marouskaki οταν λειπει το ετερον ημισυ απο κοντα μου τοτε συνειδητοποιω την αναγκη μου να τον εχω διπλα μου,εστω την παρουσια του μονο κιας μην κανει τιποτα...Ετσι ειναι η αγαπη νομιζω....

Crochet μου και εγω τα εχω ετοιμασει ολα του μωρου,μονο την κουνια δεν εχω στησει στην κρεβατοκαμαρα μου,την βαλιτσα θα την φτιαξω την αλλη βδομαδα που θα μπαινω και στον μηνα μου.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

στο μονο που δεν συμφωνω ειναι στο 1 νυχτικο εγω εχω ετοιμασει 4! ανθρωποι ειμαστε ρε κοριτσια πειτε οτι λερωθουμε τα λοχεια ειναι πολυ περισσοτερα τις πρωτες μερες απο περιοδο!!!!!!

Μονο εγω τα εχω πλυνει ολα του μωρου??????? :shock::shock: μεχρι τελος της εβδομαδας θα ετοιμασω και βαλιτσες! βεβαια εγω το πολυ μεχρι 10 ιουλιου θα εχω γεννησει αλλα και παλι απροοπτα συμβαινουν πολλα μην περιμενετε τελευταια στιγμη!

Το "1 νυχτικό" είναι για την στιγμή του τοκετού. Μετά για την παραμονή σου στην κλινική-νοσοκομείο, χρειάζεσαι 3-4 νυχτικιές ή πιτζάμες. Ότι σε βολεύουν

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τώρα πέστε μου, αν έχετε το Θεό σας...ήρθαν τα μαστόρια να δουλέψουνε και πριν ένα τέταρτο έσπασε η σκάλα στα δυο κι ο ένας βρέθηκε από τον δεύτερο όροφο κάτω....:shock::shock::shock::shock:Πήγανε στα έκτακτα να τον δει ορθοπεδικός, ο Χριστός κι η Παναγία τι μπορείς να πάθεις (βροχούλα...κατάλαβες τώρα γιατί θέλω υαλότουβλο αντί για τζάμι ε?):?:???::?:???:

Ο Χριστος και η Παναγια:shock::shock: πως και δεν σκοτωθηκε ο ανθρωπος να εχετε και αλλα... Παντως πολυ μεγαλο σιριαλ εχει γινει αυτο με τα μαστορια σας...σας μελετανε μου φαινεται:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Η μαία μου είπε μόλις μπω στον μήνα μου να ετοιμάσω την βαλίτσα. Γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων πριν την 39η εβδομάδα δεν γεννάς. Ειδικά όταν είναι το πρώτο σου. Σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά όπως είπε και το Marouskaki θα σου δανείσω η διπλανή μια νυχτικιά μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά σου. 3-4 νυχτικιές-πιτζάμες χρειάζονται γιατί θα έχεις πολλά αίματα και είναι πολύ πιθανόν να λερώνεις. Επίσης, ίσως να ιδρώνεις πολύ λόγο εποχής

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Είμαι κι εγώ μανούλα Αυγούστου, με ΠΗΤ 14/8. Πάνω που ήθελα να ρωτήσω για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, είδα τη λίστα, τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για σουτιέν θηλασμού?

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Εγώ σουτιέν πήρα από ένα μαγαζί με εσώρουχα, πιτζάμες τοπικό. Από οπουδήποτε μπορείς να πάρεις. Και να σου πω, καλύτερα να μην πάρεις επώνυμα. Είναι τσάμπα λεφτά, χωρίς διαφορά. Εγώ με 25 ευρώ πήρα το σουτιέν

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...