Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Love...ούτε να το σκέφτομαι τι έπαθες με την πτώση απαπαπα, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.Κάπου είχα διαβάσει ότι η ιδανική θέση για φ.τ. είναι κεφαλική προβολή και το μωρό από τα αριστερά και να κοιτά την πλάτη μας!Σου εύχομαι άλλη στροφή να μην κάνει η μπέμπα σας!;) Ποια βαλίτσα να κάνουμε καλέ?Εγώ κατά τις 5 Ιουλίου και καλά είμαι λέω!:tongue::tongue::tongue: Είμαι ψιλοχάλια, γιατί έφυγε ο άντρας μου πριν λίγες ώρες Αθήνα και έχω ήδη σύνδρομο στέρησης....Με άγχωσαν και στο νοσοκομείο γιατί με ρέζους αρνητικό δεν έκανα ακόμη ένεση, γιατί να κάνω ρε κοπελιά, μου το είπε κανείς???Άντε πάω να κάνω κανα μεζέ στο μάστορα, τα παιδιά έφαγαν ήδη...Εγώ δεν πεινάω...:?:-?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Love...ούτε να το σκέφτομαι τι έπαθες με την πτώση απαπαπα, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.Κάπου είχα διαβάσει ότι η ιδανική θέση για φ.τ. είναι κεφαλική προβολή και το μωρό από τα αριστερά και να κοιτά την πλάτη μας!Σου εύχομαι άλλη στροφή να μην κάνει η μπέμπα σας!;) Ποια βαλίτσα να κάνουμε καλέ?Εγώ κατά τις 5 Ιουλίου και καλά είμαι λέω!:tongue::tongue::tongue: Είμαι ψιλοχάλια, γιατί έφυγε ο άντρας μου πριν λίγες ώρες Αθήνα και έχω ήδη σύνδρομο στέρησης....Με άγχωσαν και στο νοσοκομείο γιατί με ρέζους αρνητικό δεν έκανα ακόμη ένεση, γιατί να κάνω ρε κοπελιά, μου το είπε κανείς???Άντε πάω να κάνω κανα μεζέ στο μάστορα, τα παιδιά έφαγαν ήδη...Εγώ δεν πεινάω...:?:-?:?

Από τώρα σε έπιασε σύνδρομο στέρησης καλέ; Πόσο θα λείψει;

Κι εμένα την Κυριακή θα φύγει ο άντρας μου επαγγελματικό ταξίδι για δέκα μέρες και έχω καταγχωθεί. Τι θα κάνω δέκα μέρες μόνη μου; Και αν μου συμβεί κάτι χτύπα ξύλο;

c8i6p2.png

Άχρηστη δε θα είναι, μωρέ, όλο και κάτι θα βρεθεί να βάλεις, χαχα!Άλλωστε αύριο μεθαύριο θα έρθει κι άλλο νινάκι σωστά?;) Σε μια ώρα πάω νοσοκομείο, δεν το πιστεύω ότι θα μου γράψουν μαγνήσιο για τελευταία φορά χαχα!:tongue:Σας είπα?Σχεδόν τέλος τα πλυσίματα κουρτινών χχα, άλλα δυο πλυντήρια έμειναν!Σας έπρηξα ε??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι, σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερο! Τουλάχιστον η θέληση υπάρχει από τώρα! Και για τρίτο! Για τέταρτο δεν ξέρω ακόμη...

Σιγά βρε τι να μας πρήξεις! Απλά ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο μαζί με το κλασσικό μας πινακάκι να ανοίξουμε και ένα ακόμη "τι δουλειές μου απομένουν ακόμη να κάνω". Έτσι, για να μην χανόμαστε...!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σιβηρία εσείς εκεί, Ανταρκτική εδώ. Εχω βαρεθεί εδώ και 10 μέρες να βλέπω το ίδιο σκηνικό, βροχή, μαυρίλα, κρύο. Αλλά πες εδώ είναι και Γερμανία, η Ελλαδίτσα μας τι επαθε? Τουλάχιστον δεν ταλαιπωρείστε από τη ζέστη.

Γιατί να την πετάξεις τη συρταριέρα? Εκτός και αν δεν έχετε χώρο. Αλλά ένας έξτρα αποθηκευτικός χώρος πάντα χρήσιμος είναι. Όλο και κάτι βρίσκεις να βάλεις μέσα, και αν δεν βρίσκεις τώρα στο μέλλον σίγουρα θα φανεί χρήσιμη.

Η Ελλαδίτσα αποτρελάθηκε στα θέματα του καιρού! Ακολουθεί φαίνεται την πολιτική επικαιρότητα! χαχα

Όχι, πρόβλημα χώρου δεν έχουμε. Αλλά γιατί να μην την δώσω σε καμιά οικογένεια που πραγματικά θα την χρειάζεται; Αυτό εννοούσα με την ανακύκλωση. Γιατί ούτε ανάγκη από αποθηκευτικό χώρο έχουμε, ούτε θα την χρησιμοποιήσω. Άντε το πολύ πολύ για κανένα χρόνο. Μετά; Τσάμπα να πιάνει χώρο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα κορίτσια...

τι μου κάνετε? βλέπω το έχετε ρίξει στις εργασίες...και οι αγορές καλά κρατούν!!!!

εγώ μετά από 1 εβδομάδα άδειας...επέστρεψα στο γραφείο....

η αλήθεια είναι ότι και στο σπίτι...ναι μεν ξεκουράστηκα...αλλά από την άλλη βαρέθηκα απίστευτα...

τα νέα μας είναι τα εξής....Την Τετάρτη είχαμε ραντεβού στο γιατρό......την Τρίτη όμως αργά το απόγευμα ένιωθα λίγο καλύτερα και είπα να πάρω το σκυλί να κάνω μια βόλτα το τετράγωνο της γειτονιάς...τι το ήθελα??? σκοτώθηκα..γλίστρησα και έπεσα...ούτε να σηκωθώ από τη μέση του δρόμου δεν μπορουσα..αλλού εγώ αλλού το σκυλί...Όπως καταλαβαίνετε..ήρθαν κάτι γείτονες και με μάζεψαν. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να εξηγήσω πως ακριβώς έγινε..το καλό είναι ότι η κοιλιά δεν ακούμπησε καθόλου...μόνο το γόνατο χτύπησα...και λίγο το χέρι που σηκωσαν όλο το βάρος!

Το μωρό...σπαρταρούσε...όσο όμως αυτό κουνιόταν εγώ ήμουν ήσυχη ότι όλα καλά...

Κάποια στιγμή το βραδυ με έπιασαν αφόρητοι πόνοι...από την αντίθετη πλευρά που χτύπησα!!!!!!!

δεν μπορούσα οχι να σκύψω , ούτε πλευρό...γενικά δεν ησύχαζα πουθενά...ήταν ένας μονότονος πόνος.

τα ξημερώματα...ο πόνος εξαφανίστηκε....και τότε συνειδητοποίησα ότι επέστρεψε ο πόνος από το ηβικό οστό. Όλον αυτον τον καιρό με τα χτυπήματα χαμηλά..δεν τον ένιωθα..και ξαφνικά επέστρεψε..

Για να μην τα πολυλογώ...και ο γιατρός μου είπε...ότι το μωρό γύρισε. Ότι προφανώς ήταν ισχυακό και με χτυπούσε με τα πόδια για αυτό ένιωθα έτσι...και η δυσφορία που ένιωθα το βράδυ ήταν γιατί προσπαθουσε να γυρίσει.

Το μωρό ήταν πάντα από την δεξιά πλευρά...και τώρα το βρήκαμε από τα αριστερά!!!!!

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανααλλάξει θέση.....ο πόνος στο ηβικό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτές που μου έριχνε 1 εβδομάδα τώρα!!!

Ραντεβού ξανά την Τετάρτη 1/7..για τις καθιερωμένες μετρήσεις!!!!

Ωχ καημενούλα μου! Ευτυχώς που δεν χτύπησες περισσότερο εσύ ή το μωρό! Για το γόνατο και για το χέρι θα σου πω αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου όταν ήμουν πιτσιρικά για να μην κλαίω όταν χτυπούσα: "θα βγάλεις τριανταφυλλάκι"! Αλλά μεταξύ μας: όσο και αν το ψάχνεις, ποτέ δεν θα το βρεις! χαχα

Άντε όλα τα μωράκια της παρέας μας να μπαίνουν σε μια σειρά σιγά σιγά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες σήμερα παρακολούθησα το πρώτο μάθημα ψυχοπροφυλακτικής στο σταθμό μάνας και παιδιού εδώ του τοπικού ΙΚΑ. Καμία σχέση με τα διαδικτυακά σεμινάρια! Και θα είναι και σαν ιδιαίτερο! Δεν υπάρχουν άλλες μανούλες Αυγούστου! χαχα. Η μαία μου έδωσε ήδη την λίστα για την βαλίτσα του μαιευτηρίου. Οπότε, πάρτε να έχετε:

Για την μητέρα

• 1 νυχτικό
  • 3-4 ζευγάρια πιτζάμες ή νυχτικιές με κουμπάκια
  • 1 ρόμπα (ακόμα και για εμάς που γεννάμε Αύγουστο!)
  • παντόφλες και σαγιονάρες για το μπάνιο
  • κάλτσες (λέει ότι λόγω αιμοραγίας θα κρυώνουν τα πόδια μας)
  • 6-8 εσώρουχα (καλύτερα δικά μας παρά μιας χρήσης, γιατί εκείνα έχουν στενό λάστιχο και θα μας στεναχωρούν)
  • 2 σουτιέν θηλασμού
  • 1 πακέτο σερβιέτες μεγάλες για λοχεία
  • 1 πακέτο σερβιέτες κανονικές
  • 1 πακέτο επιθέματα στήθους
  • πετσέτες μπάνιου, προσώπου και χεριών
  • νεσεσέρ με προσωπικά αντικείμενα

Για το μωρό

Αν γεννήσετε σε νοσοκομείο:

• 6 φανελάκια κοντομάνικα
  • 6 φορμάκια κοντομάνικα
  • καλτσάκια
  • 6 υφασμάτινες πάνες
  • 2-3 υφασμάτινες σαλιάρες
  • 1 πακέτο βρεφικές πάνες
  • 1 μπουρνουζάκι - 3 πετσετάκια
  • βρεφικό σαμπουάν

Αν γεννήσετε σε ιδιωτική κλινική:

• 1 φανελάκι κοντομάνικο
  • 1 φορμάκι κοντομάνικο
  • καλτσάκια
  • 1 υφασμάτινη σαλιάρα
  • 1 υφασμάτινη πάνα

Επίσης, εκπαιδευτήκαμε σε μια άσκηση αναπνοής, στις ασκήσεις κέγκελ, σε κάποιες στάσεις για να ανακουφιζόμαστε από τον πόνο και σε μια άσκηση με μπάλα! Επίσης, μας έδωσε κάποια δωρεάν δείγματα και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τον θηλασμό. Πολύ καλή εμπειρία, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερη αν υπήρχε και κάποιο άλλο ζευγάρι...

Όσον αφορά τις ραγάδες, εγώ δεν έβγαλα. Αλλά προληπτικά εδώ και ένα μήνα περίπου πήρα μια κρέμα της frezyderm και βάζω (πρωί-βράδυ).

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Από τώρα σε έπιασε σύνδρομο στέρησης καλέ; Πόσο θα λείψει;

Κι εμένα την Κυριακή θα φύγει ο άντρας μου επαγγελματικό ταξίδι για δέκα μέρες και έχω καταγχωθεί. Τι θα κάνω δέκα μέρες μόνη μου; Και αν μου συμβεί κάτι χτύπα ξύλο;

Eίμαστε δεμένοι με το αγόρι μου, μου λείπει, κλαψ...Εκεί δεν έχεις κανέναν εσύ κορίτσι, κάτι,για μια ώρα ανάγκης βρε αδερφέ, όχι για τώρα με την εγκυμοσύνη, γενικά.... Εγώ έχω τους δικούς μου, αλλά είναι η παρουσία του μωρέ, όχι το μην τύχει κάτι....:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι, σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερο! Τουλάχιστον η θέληση υπάρχει από τώρα! Και για τρίτο! Για τέταρτο δεν ξέρω ακόμη...

Σιγά βρε τι να μας πρήξεις! Απλά ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο μαζί με το κλασσικό μας πινακάκι να ανοίξουμε και ένα ακόμη "τι δουλειές μου απομένουν ακόμη να κάνω". Έτσι, για να μην χανόμαστε...!!!

μου αρέσουν τα σχέδια για μεγάλες οικογένειες!Εγώ από όταν παντρεύτηκα ήθελα τρία παιδάκια, τα έκανα, δόξα τω Θεώ, στην πορεία ήθελα σαν τρελή κι άλλο και μου ήρθε μετά από επθυμία δυο χρόνων, σου εύχομαι ο Θεός να σου δώσει όσα παιδάκια θέλετε....Άσε, να μην κάνουμε και πίνακα με δουλειές, χαχα, φτάνει που αχωνόμαστε η καθεμιά με τις δικές της!!!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσάρες σήμερα παρακολούθησα το πρώτο μάθημα ψυχοπροφυλακτικής στο σταθμό μάνας και παιδιού εδώ του τοπικού ΙΚΑ. Καμία σχέση με τα διαδικτυακά σεμινάρια! Και θα είναι και σαν ιδιαίτερο! Δεν υπάρχουν άλλες μανούλες Αυγούστου! χαχα. Η μαία μου έδωσε ήδη την λίστα για την βαλίτσα του μαιευτηρίου. Οπότε, πάρτε να έχετε:

Για την μητέρα

• 1 νυχτικό
  • 6-8 εσώρουχα (καλύτερα δικά μας παρά μιας χρήσης, γιατί εκείνα έχουν στενό λάστιχο και θα μας στεναχωρούν)
  • 2 σουτιέν θηλασμού

Για το μωρό

• 6 φορμάκια κοντομάνικα
  • καλτσάκια
  • 6 υφασμάτινες πάνες
  • βρεφικό σαμπουάν

• 1 φανελάκι κοντομάνικο
  • 1 φορμάκι κοντομάνικο
  • καλτσάκια
  • 1 υφασμάτινη σαλιάρα
  • 1 υφασμάτινη πάνα

Επίσης, εκπαιδευτήκαμε σε μια άσκηση αναπνοής, στις ασκήσεις κέγκελ, σε κάποιες στάσεις για να ανακουφιζόμαστε από τον πόνο και σε μια άσκηση με μπάλα! Επίσης, μας έδωσε κάποια δωρεάν δείγματα και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τον θηλασμό. Πολύ καλή εμπειρία, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερη αν υπήρχε και κάποιο άλλο ζευγάρι...

Όσον αφορά τις ραγάδες, εγώ δεν έβγαλα. Αλλά προληπτικά εδώ και ένα μήνα περίπου πήρα μια κρέμα της frezyderm και βάζω (πρωί-βράδυ).

Παίρνω και τα καθαρογράφω τώρα σε χαρτί χαχα, να σε δω τώρα με το σακίδιο στην πλάτη τι θα χωρέσεις χαχα!:tongue::tongue::tongue:Χθες που δεν κοιμόμουνα αυτό σκεφτόμουν ρε παιδιά ότι το παν είναι οι αναπνοές...Οι κέγκελ επίσης βοηθάνε πολύ....Αλλά το καρασός!!!Όταν έρχεται πόνος ΔΕ ΣΦΙΓΓΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΠΝΕΩ, αν σφιχτώ, το παιδί δεν κατεβαίνει= το κρατάω πάνω, εκπνέω= το βοηθώ να κατέβει.... Κι εγώ ραγάδες δεν έχω ακόμη αλλά δε βάζω και τίποτα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Παίρνω και τα καθαρογράφω τώρα σε χαρτί χαχα, να σε δω τώρα με το σακίδιο στην πλάτη τι θα χωρέσεις χαχα!:tongue::tongue::tongue:Χθες που δεν κοιμόμουνα αυτό σκεφτόμουν ρε παιδιά ότι το παν είναι οι αναπνοές...Οι κέγκελ επίσης βοηθάνε πολύ....Αλλά το καρασός!!!Όταν έρχεται πόνος ΔΕ ΣΦΙΓΓΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΠΝΕΩ, αν σφιχτώ, το παιδί δεν κατεβαίνει= το κρατάω πάνω, εκπνέω= το βοηθώ να κατέβει.... Κι εγώ ραγάδες δεν έχω ακόμη αλλά δε βάζω και τίποτα...

Αυτό για το σακίδιο πλάτης το είπα και στην μαία και έβαλε τα γέλια! Ακούγεται πολύ παράξενο τελικά! χαχα

Αυτό για τις αναπνοές, ναι μας το είπε και η μαία. Λέει ότι αντανακλαστικά έχουμε συνηθίσει στον πόνο να σφιγγόμαστε. Και τώρα πρέπει να υιοθετήσουμε το αντανακλαστικό με τις αναπνοές για να χαλαρώνουμε και να κατέβει το μωρό. Αλλά δύσκολο μου ακούγεται...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό για το σακίδιο πλάτης το είπα και στην μαία και έβαλε τα γέλια! Ακούγεται πολύ παράξενο τελικά! χαχα

Αυτό για τις αναπνοές, ναι μας το είπε και η μαία. Λέει ότι αντανακλαστικά έχουμε συνηθίσει στον πόνο να σφιγγόμαστε. Και τώρα πρέπει να υιοθετήσουμε το αντανακλαστικό με τις αναπνοές για να χαλαρώνουμε και να κατέβει το μωρό. Αλλά δύσκολο μου ακούγεται...

Δύσκολο είναι μανάρι μου, γιατί πάμε κόντρα στο φυσικό αντανακλαστικό, δηλαδή, στο να σφιχτείς....Στις πρώτες συσπάσεις (ανά δεκάλεπτο παράδειγμα)όλο και θα το κάνεις το λάθος, αλλά σιγά σιγά εξασκείσαι όσο πληθαίνουν...Φυσάμε σα να θέλουμε να σβήσουμε κεράκι...όχι γρήγορα και συνεχόμενα δηλαδή αλλά αργά αργά...Εμένα στον μικρό με βοήθησε πάρα πολύ που ήμουν όρθια μέχρι τελεία διαστολή...Το κακό είναι ότι σε αντίθεση με τις κέγκελ που τις κάνεις οποτεδήποτε και οπουδήποτε, στις αναπνοές δεν ξέρω αν μπορείς να εξασκηθείς άνευ πόνων...Το μαθαίνετε μήπως στον ανώδυνο?Αν ναι, θα βοηθά πάρα πολύ όταν έρχονται ο αληθινοί πόνοι.... ;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δύσκολο είναι μανάρι μου, γιατί πάμε κόντρα στο φυσικό αντανακλαστικό, δηλαδή, στο να σφιχτείς....Στις πρώτες συσπάσεις (ανά δεκάλεπτο παράδειγμα)όλο και θα το κάνεις το λάθος, αλλά σιγά σιγά εξασκείσαι όσο πληθαίνουν...Φυσάμε σα να θέλουμε να σβήσουμε κεράκι...όχι γρήγορα και συνεχόμενα δηλαδή αλλά αργά αργά...Εμένα στον μικρό με βοήθησε πάρα πολύ που ήμουν όρθια μέχρι τελεία διαστολή...Το κακό είναι ότι σε αντίθεση με τις κέγκελ που τις κάνεις οποτεδήποτε και οπουδήποτε, στις αναπνοές δεν ξέρω αν μπορείς να εξασκηθείς άνευ πόνων...Το μαθαίνετε μήπως στον ανώδυνο?Αν ναι, θα βοηθά πάρα πολύ όταν έρχονται ο αληθινοί πόνοι.... ;)

Ναι, σήμερα αυτή την αναπνοή κάναμε. Αργά αργά, σα να φεύγει ένα βάρος από πάνω μας. Είπε ότι συνολικά υπάρχουν 4 είδη αναπνοών και θα μας τα δείξει όλα. Ανάλογα ποιο μας βολεύει, εκείνο θα εφαρμόζουμε.

Επίσης, και εμάς μας είπε αυτό για το περπάτημα. Ότι εκτός και αν συντρέχει κάποιος λόγος υγείας, αλλιώς να περπατάμε συνέχεια μέχρι την τελευταία στιγμή.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι, σήμερα αυτή την αναπνοή κάναμε. Αργά αργά, σα να φεύγει ένα βάρος από πάνω μας. Είπε ότι συνολικά υπάρχουν 4 είδη αναπνοών και θα μας τα δείξει όλα. Ανάλογα ποιο μας βολεύει, εκείνο θα εφαρμόζουμε.

Επίσης, και εμάς μας είπε αυτό για το περπάτημα. Ότι εκτός και αν συντρέχει κάποιος λόγος υγείας, αλλιώς να περπατάμε συνέχεια μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πολύ σημαντικό να τα ξέρεις όλα αυτά, μακάρι κι εμένα να μου τα είχε πει κάποιος, εμένα μου το είπαν τη μέρα της γέννας...Άντε μάθε να αναπνέεις σωστά όταν πονάς...:?:?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Για την μητέρα

• 1 νυχτικό
  • 2 σουτιέν θηλασμού

Για το μωρό

• 6 φορμάκια κοντομάνικα
  • καλτσάκια
  • 6 υφασμάτινες πάνες
  • βρεφικό σαμπουάν

• 1 φανελάκι κοντομάνικο
  • 1 φορμάκι κοντομάνικο
  • καλτσάκια
  • 1 υφασμάτινη σαλιάρα
  • 1 υφασμάτινη πάνα

στο μονο που δεν συμφωνω ειναι στο 1 νυχτικο εγω εχω ετοιμασει 4! ανθρωποι ειμαστε ρε κοριτσια πειτε οτι λερωθουμε τα λοχεια ειναι πολυ περισσοτερα τις πρωτες μερες απο περιοδο!!!!!!

Μονο εγω τα εχω πλυνει ολα του μωρου??????? :shock::shock: μεχρι τελος της εβδομαδας θα ετοιμασω και βαλιτσες! βεβαια εγω το πολυ μεχρι 10 ιουλιου θα εχω γεννησει αλλα και παλι απροοπτα συμβαινουν πολλα μην περιμενετε τελευταια στιγμη!

79o6p3.png

στο μονο που δεν συμφωνω ειναι στο 1 νυχτικο εγω εχω ετοιμασει 4! ανθρωποι ειμαστε ρε κοριτσια πειτε οτι λερωθουμε τα λοχεια ειναι πολυ περισσοτερα τις πρωτες μερες απο περιοδο!!!!!!

Μονο εγω τα εχω πλυνει ολα του μωρου??????? :shock::shock: μεχρι τελος της εβδομαδας θα ετοιμασω και βαλιτσες! βεβαια εγω το πολυ μεχρι 10 ιουλιου θα εχω γεννησει αλλα και παλι απροοπτα συμβαινουν πολλα μην περιμενετε τελευταια στιγμη!

Στο φυσιολογικό βολεύουν οι πυτζάμες καλύτερα, εμένα πάντως η νυχτικιά δεν με βόλεψε παρά για τη γέννα...Επίσης γα το πλύσιμο, εσύ το ξέρεις ότι θα γεννήσεις μπαίνοντας στο μήνα σου, στο 95 % των περιπτώσεων δε γεννάμε 36 εβδομάδων...Απρόοπτα σίγουρα συμβαίνουν, πες και γεννάμε στον όγδοο, και τίποτα να μην έχεις έτοιμο για το μωρό ε, ένα φορμάκι σου δίνει η διπλανή μέχρι να πλυθούν και στεγνώσουν τα δικά σου...Αλλιώς πρέπει να τα έχουμε έτοιμα από τον έκτο μην τυχόν και γεννήσουμε πολύ πρόωρα ε?;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...