Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Α οσο για το εμφανισιακο σε νιωθω.Ασπρα δεν εχω ακομη αλλα πρεπει να κανω κατι στι μαλλι γιατι ρχει βγει η ριζα κατι δαχτυλα τωρα.Να παω να φτιαξω και κανα νυχι,ν ανεβουμε λιγο.Εκανα και τη μεθοδο που πε το μαρουσκακι,εκοψα δηλαδη τις πολλες βλακειες και τρωω πιο πολλα φρουτα κσι υετοια και ξεφουσκωσα λιγο.Παντως τα ασπρα απο νωρις ειναι κληρονομικο.Ο πατερας μου ασπρισε απο τριανταπεντε χρονων και το χει κι ο αδελφος μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οντως δεν επρεπε να αφησεις την δουλεια σου,αλλα δεν μου λες,οταν εκανες τα παιδια παλι δεν θα την παραταγες για να εισαι μεσα στο σπιτι να τα μεγαλωνεις?

Οτι και να λεμε εμεις οι γυναικες ειμαστε αδικημενες σε πολλους τομεις.Η δημιουργια οικογενειας σε φρεναρει να ανοιξεις τα φτερα σου επαγγελματικα,να κανεις κατι παραπανω.Παντα θα ειμαστε μετριες.Εκτος και αν εχεις 2 ντανταδες απο πισω(βλεπε Μενεγακη) και γινεις βασιλισσα στα θελω σου....

τι λες καλε που ειμαστε αδικημενες;το θαυμα πιυ βιωνεις εσυ αυτους τους μηνες να μεγαλωνει στην κοιλιτσα σου με τι θα το αλλαζες;μετριες θα ειμαστε αν το θελησουμε εμεις.η γυναικα κρυβει απειρη δυναμη κι αντοχες μεσα της.ισως η ανατροφη παιδιων να φρεναρει λιγο τις οποιες φιλοδοξιες εχει καποια αλλα απο κει και περα τα παντα ειναι θεμα επιλογων και καλης συνεργασιας του αντρογυνου.λεω τωρα εγω....:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι εχω φτιαξει μια καθημερινοτητσ που κατα βαση μου αρεσει.Βγαζω τα μικρα αρκετα εξω και τωρα που μεγαλωσαν τα κραταει κι ο μπαμπας μου για να παω για εναν καφε η και ο σντρας μου τα πρωινα.Το θεμα ειναι οτι κι αθτα δε σε καλυπτουν για πολυ, θελω να νιωθω οτι κανω κατι δημιουργικο.Να μου πεις τι πιο δημιουργικο απ το να νεγαλωνεις τα παιδακια σου?Δεν υπαρχει σ αυτο το θεμα μια και μονο σωστη απαντηση.Ειναι πολλες οι παραμετροι.Τι να πεις?Ολα στο τελος ειναι αποτελεσμα των επιλογων μας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Πολυ πεσμενες σας ακουω τριτομανουλες... Βροχουλα μενουμε 50 χλμ απο σαλονικα αλλα δε λεω χαχα.Η πολη μας δεν εχει τιπιτα το ιδιαιτερο πριν του τριπτυχου που ανεφερα:D Για την ψυχοσωματικη κουραση τωρα....πιστευω οτι σε 3-4 βδομαδες που θα αλλαξουμε τριμηνο θα εισαι πολυ καλυτερα.μονο οι αναγουλες που θα περασουν λιγο το χεις;ο αντρας σου οπως και καθε αντρας βιωνει αλλιως ρην εγκυμοσυνη-δεν τη βιωνει γενικα χαχα-ενταξει μπαινουν καπου εκει κι οι ορμονες και μας φταινε ολα-φανταζομαι το ροχαλητο πχ υπηρχε και πριν το δεκεμβριο ε;- βαλε και την ιωση που ταλαιπωρει το γιο και τριγυριζει την κορη σου θες κι αλλα για να νιωθεις χχχχχχαααααλλλλλιιιιααααα;;;;;;)

Αστο να μην σχολιασω πως βιωνουν μια εγκυμοσυνη οι αντρες:evil::evil:

Το ξερω οτι ειμαι στο πρωτο δυσκολο τριμηνο και τα βλεπω ολα μαυρα και αραχνα,πες μου εσυ πως την παλευεις, πως βιωνεις την καθημερινοτητα σου και δεν εισαι χαλια? Δεν εισαι κουρασμενη με 3 παιδια? Πως εισαι τοσο δυνατη και δεν λυγιζεις? Οι ορμονες σου δεν βαρεσανε κοκκινο?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Α οσο για το εμφανισιακο σε νιωθω.Ασπρα δεν εχω ακομη αλλα πρεπει να κανω κατι στι μαλλι γιατι ρχει βγει η ριζα κατι δαχτυλα τωρα.Να παω να φτιαξω και κανα νυχι,ν ανεβουμε λιγο.Εκανα και τη μεθοδο που πε το μαρουσκακι,εκοψα δηλαδη τις πολλες βλακειες και τρωω πιο πολλα φρουτα κσι υετοια και ξεφουσκωσα λιγο.Παντως τα ασπρα απο νωρις ειναι κληρονομικο.Ο πατερας μου ασπρισε απο τριανταπεντε χρονων και το χει κι ο αδελφος μου.

εχω πηξει στο μουσλι λεμε χαχα....εγω τελευταια φορα ειχα βαψει το μαλλι περσι το νοεμβριο για σπασιμο στον αντρα μου που δεν ηθελε παιδι αλλο.γυρναω λοιπον σπιτι με κοκκινο μαλλι και μου λενε κατα σειρα....ανηρ...γιατι τα εβαψες;;;;γρηγορης....δε μου αρεσουν μαμα.φανης...ειναι χαλια.ανδρεας....ειναι μπλιαξ!!!!ολως περιεργως σε ολο τον υπολοιπο πληθυσμο της χωρας αρεσαν τι να πω.το νοεμβριο ειχα θυμωσει τοσο γιατι ηθελα παιδι λιονταρακι οποτε επρεπε συλληψη να γινει νοεμβριο....ειπατε τιποτα;κι επειδη η ολοκληρωμενη σκεψη ηταν να ειναι λιονταρινα αρχιζω να σκεφτομαι αφου το εκανε που το εκανε ο Θεουλης το θαυμα του μηπως το εκανε κι ολοκληρωμενο....α μαλλι δεν ξαναβαψα απο τοτε κιουτε προβλεπεται:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Επιχειρηματιας november καποτε σημαινε κατι.Τωρα σημσινει οτι δουλευι εφτα μερες την εβδομαδα κσι βαραει τις υπερωριες που λες για να μπορεσει να μεινει ορθιος και να μην παει ο κοπος μιας ζωης χαμενος.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αστο να μην σχολιασω πως βιωνουν μια εγκυμοσυνη οι αντρες:evil::evil:

Το ξερω οτι ειμαι στο πρωτο δυσκολο τριμηνο και τα βλεπω ολα μαυρα και αραχνα,πες μου εσυ πως την παλευεις, πως βιωνεις την καθημερινοτητα σου και δεν εισαι χαλια? Δεν εισαι κουρασμενη με 3 παιδια? Πως εισαι τοσο δυνατη και δεν λυγιζεις? Οι ορμονες σου δεν βαρεσανε κοκκινο?

ποιος ειπε οτι δε λυγιζω;για ψαξε στις τριτεκνες στο παρεντς να δεις...μολις προχθες εγραφα οτι δεν θα τα καταφερω....φυσικα και κουραζομαι....λιγο ανεβηκα γυριζοντας στη δουλεια που δεν το περιμενα...μεχρι πριν λιγες μερες καθε απογευμα ημουν ξαπλα.τεζα....ειπα δε γινεται ετσι....ενταξει περιορισα πολυ τις δουλειες...ο συζυγος βοηθα πααααρα πολυ σημερα μεχρι που σκουπισε τα χωματα απο μια πεσμενη γλαστρα γιατι πονουσε το στομαχι μου ορθια να μαγειρευω...απλωνει για να μην κρυωνω....δε θελω να τον επιβαρυνω και πολυ...περιμενω να περασει κι αυτος ομηνας να επανελθω....αυτο που με εξοντωνει ειναι ο μικρος που για να κοιμηθει του κρατω το χερι καθε βραδυ και στις δυο ντριιιιν το κινητο για τα τσισα του....αλλα τι να κανω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βρε μαρουσκακι ηθελες σωνει και ντε συλληψη νοεμβριο και σου κατσε και μαλιστα χωρις τη συναινεση του αντρα σε μη γονιμες και τα λοιπα? Βρε μηπως τον βιασες στον υπνο του οταν ελεγαν οι υπολογισμοι σου και του το πασαρες για θαυμα?Πλακα κανω,αφου σου κατσαν ολα οπως τα θελες σιγουρα κοριτσαρα θα κανεις, ερχεται η λιονταρινα.Εγω μονο αυγουστι δεν ηθελα για να μη χασουμε τις διακοπες μας.Σκεφτομαθ λιγο πεζα αλλα πραγματικα αν δεν κανουμε δισκοπες τον ιουλιο θα λυσσαξω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Επιχειρηματιας november καποτε σημαινε κατι.Τωρα σημσινει οτι δουλευι εφτα μερες την εβδομαδα κσι βαραει τις υπερωριες που λες για να μπορεσει να μεινει ορθιος και να μην παει ο κοπος μιας ζωης χαμενος.

πρωιμα απογευματα ειναι εκει;αν οχι ισως απο φθινοπωρο να μπορουσες να κανεις κανα ιδιαιτερο να ξεφευγεις λιγο απο το τριο μπελκαντο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

τι λες καλε που ειμαστε αδικημενες;το θαυμα πιυ βιωνεις εσυ αυτους τους μηνες να μεγαλωνει στην κοιλιτσα σου με τι θα το αλλαζες;μετριες θα ειμαστε αν το θελησουμε εμεις.η γυναικα κρυβει απειρη δυναμη κι αντοχες μεσα της.ισως η ανατροφη παιδιων να φρεναρει λιγο τις οποιες φιλοδοξιες εχει καποια αλλα απο κει και περα τα παντα ειναι θεμα επιλογων και καλης συνεργασιας του αντρογυνου.λεω τωρα εγω....:mrgreen:

Για να μεγαλωσεις παιδια πρεπει η' να μην δουλευεις,(μην κοιτας εμας που εχουμε κυριως πρωινη εργασια,ειναι και δουλειες απογευματινες) η' να δουλευεις και να εχεις βοηθεια,δηλαδη να σου κρατανε τα παιδια,τα απογευματα.Εδω ο συζυγος της meldan κανει απογευματινη δουλεια, και η κοπελα το ιδιο.Ποιος αναγκαστηκε να αφησει τη δουλεια του οταν γεννηθηκαν τα παιδια τους? Η γυναικα.Γιαυτο λεω οτι ειμαστε αδικημενες.

Ουτε λογος για τον αντρα!

Εννοειτε οτι ειμαστε ευλογημενες και μοναδικες σαν οντα που φερνουμε ζωη,αλλα εκεινη τη στιγμη αφηνουμε πισω τις οποιες φιλοδοξιες μας,γιατι προεχει η οικογενεια μας.Εγω δεν εχω δει κανεναν αντρα να παραταει τη δουλεια του,να κλεινεται μεσα σε ενα σπιτι,να ξενυχταει νυχτα- μερα και να λεει στην γυναικα του:" πηγαινε εσυ στην δουλεια,θα μεγαλωσω εγω το παιδι μας!"( μην μου πειτε για τον θηλασμο,θα σας δειρω)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Βρε μαρουσκακι ηθελες σωνει και ντε συλληψη νοεμβριο και σου κατσε και μαλιστα χωρις τη συναινεση του αντρα σε μη γονιμες και τα λοιπα? Βρε μηπως τον βιασες στον υπνο του οταν ελεγαν οι υπολογισμοι σου και του το πασαρες για θαυμα?Πλακα κανω,αφου σου κατσαν ολα οπως τα θελες σιγουρα κοριτσαρα θα κανεις, ερχεται η λιονταρινα.Εγω μονο αυγουστι δεν ηθελα για να μη χασουμε τις διακοπες μας.Σκεφτομαθ λιγο πεζα αλλα πραγματικα αν δεν κανουμε δισκοπες τον ιουλιο θα λυσσαξω.

κι ομως κοριτσακι μου δεν τον βιασα...το θυμαμαι σαν χθες που ηταν πρωι της 8ης μερας του κυκλου πριν παμε γραφειο που η επαφη ηταν ολοκληρωμενη και του ειπα πολυ ανετο σε βλεπω και απαντησε ε τι αφου τωρα τελειωσε η περιοδος...και τρεις μερες μετα να τον παρακαλαω να μου κατσει πριν αρχισει η νηστεια αλλα ηταν φουλ αρματωμενος κι εκεινη τη νυχτα αρχισαν πονοι ωορρηξιας που κρατησαν μια μερα ολοκληρη....και παλι δεν πηγαινε το μυαλο μου ωσπου αρχισε η μεση να ποναει....ο Θεος ειναι πολυ μαγκας αγαπες μου μπορει να κανει τα παντα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Για να μεγαλωσεις παιδια πρεπει η' να μην δουλευεις,(μην κοιτας εμας που εχουμε κυριως πρωινη εργασια,ειναι και δουλειες απογευματινες) η' να δουλευεις και να εχεις βοηθεια,δηλαδη να σου κρατανε τα παιδια,τα απογευματα.Εδω ο συζυγος της meldan κανει απογευματινη δουλεια, και η κοπελα το ιδιο.Ποιος αναγκαστηκε να αφησει τη δουλεια του οταν γεννηθηκαν τα παιδια τους? Η γυναικα.Γιαυτο λεω οτι ειμαστε αδικημενες.

Ουτε λογος για τον αντρα!

Εννοειτε οτι ειμαστε ευλογημενες και μοναδικες σαν οντα που φερνουμε ζωη,αλλα εκεινη τη στιγμη αφηνουμε πισω τις οποιες φιλοδοξιες μας,γιατι προεχει η οικογενεια μας.Εγω δεν εχω δει κανεναν αντρα να παραταει τη δουλεια του,να κλεινεται μεσα σε ενα σπιτι,να ξενυχταει νυχτα- μερα και να λεει στην γυναικα του:" πηγαινε εσυ στην δουλεια,θα μεγαλωσω εγω το παιδι μας!"( μην μου πειτε για τον θηλασμο,θα σας δειρω)

χαχα δε θα σου πω για το θηλασμο...θα σου πω τι μαθαινω στο κατηχητικο που παω....φετος θεμα το μυστηριο του γαμου.λοιπον...εγω θα σε ρωτησω αλλιως....αν εσενα σου ελεγε ο ανηρ θα οαρω εγω την αδεια γυρνα εσυ δτη δουλεια θα το εκανες;εγω οχι.ειναι στη φυση μας η ανατροφη των παιδιων κι ο αντρας ειναι και πρεπει να νιωθει ο κουβαλητης κλπ κλπ αν πηγαινα εγω στο γραφειο κι εκεινος ειτε ηταν ανεργος ειτε ειχε αδεια ειτε δεν ξερω τι αλλο κσθοταν σπιτι θα επεφτε στα ματια μου και θα ενιωθε κι εκεινος ευνουχισμενος...αυτα εμαθα φετος κοριτσια και με βοηθησαν πολυ.υπακοη στο συζυγο και τον υποστηριζουμε παντα οσο λαθος κι αν κανει.καλα μη βαρατε....εμας μας εκανε πολυ καλο αυτη η τακτικη οσο μπορω να την εφαρμοσω...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ποιος ειπε οτι δε λυγιζω;για ψαξε στις τριτεκνες στο παρεντς να δεις...μολις προχθες εγραφα οτι δεν θα τα καταφερω....φυσικα και κουραζομαι....λιγο ανεβηκα γυριζοντας στη δουλεια που δεν το περιμενα...μεχρι πριν λιγες μερες καθε απογευμα ημουν ξαπλα.τεζα....ειπα δε γινεται ετσι....ενταξει περιορισα πολυ τις δουλειες...ο συζυγος βοηθα πααααρα πολυ σημερα μεχρι που σκουπισε τα χωματα απο μια πεσμενη γλαστρα γιατι πονουσε το στομαχι μου ορθια να μαγειρευω...απλωνει για να μην κρυωνω....δε θελω να τον επιβαρυνω και πολυ...περιμενω να περασει κι αυτος ομηνας να επανελθω....αυτο που με εξοντωνει ειναι ο μικρος που για να κοιμηθει του κρατω το χερι καθε βραδυ και στις δυο ντριιιιν το κινητο για τα τσισα του....αλλα τι να κανω....

Εμενα δεν με βοηθαει πολυ με τις δουλειες του σπιτιου.για να κανει κατι απτο πιο μικρο ως το πιο μεγαλο πρεπει να του το υποδειξω.Πολλες φορες θελει να ασχολειτε με τα παιδια για να λουφαρει,να μπαινει στο internet με το κινητο του η' να βλεπει τv,χωρις να καταλαβαινει οτι τον βλεπω και εχει σαν δικαιολογια οτι ασχολειτε με τα παιδια!Σαν μωρο παιδι κανει και αυτος,και ετσι αν μου συσσωρευτει πολυ κουραση ακουει τα μπινελικια του μετα και συνερχετε.Εγω εχω αφησει το βραδυνο pampers στην μικρη μου,δεν μπορω να ασχοληθω και με αυτο τωρα,αν και νομιζω ειναι ετοιμη,γιατι μου λεει να της το βγαλω το βραδυ.εγω ομως της λεω οτι κανει τσισα ακομα πανω της γιαυτο το φοραει.κακως ε?πρεπει να κανω τωρα την προσπαθεια για την πανα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και γω πιστευω οτι ο αντρας εινσι αδικημενος απ τη φυση του που δε μπορει να νιωσει αυτο που νιωθει η γυναικα που κυοφορει.Το συζητουσα και με το γιατρι μου και λεγαμε οτι αν κι εχει φετει στον κοσμο χιλιαδες παιδια δε μπιρει να νιωσει το μεγαλειο της γυνσικας που γεννα το πλασμα που μεγσλωδε μεσα της.Μου λεεθ "βλεπω τοσες κλοτσιες στους υπερηχους αλλα ποτε δε θα τις νιωσω".Οι αντρες χανουν το πιο μεγαλειωδες μερος της ζωης.Απο κει και περα βεβαια ο αντρας ειναιο τυχερος της υποθεσης.Εμεις οι γυναικες και καποιες θρησκειες υπονομευσαμε το φυλο μας και αποθεωσαμε τους αντρες με συνεπεια ολες αυτες τις ανισοτητες που βιωνουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμενα δεν με βοηθαει πολυ με τις δουλειες του σπιτιου.για να κανει κατι απτο πιο μικρο ως το πιο μεγαλο πρεπει να του το υποδειξω.Πολλες φορες θελει να ασχολειτε με τα παιδια για να λουφαρει,να μπαινει στο internet με το κινητο του η' να βλεπει τv,χωρις να καταλαβαινει οτι τον βλεπω και εχει σαν δικαιολογια οτι ασχολειτε με τα παιδια!Σαν μωρο παιδι κανει και αυτος,και ετσι αν μου συσσωρευτει πολυ κουραση ακουει τα μπινελικια του μετα και συνερχετε.Εγω εχω αφησει το βραδυνο pampers στην μικρη μου,δεν μπορω να ασχοληθω και με αυτο τωρα,αν και νομιζω ειναι ετοιμη,γιατι μου λεει να της το βγαλω το βραδυ.εγω ομως της λεω οτι κανει τσισα ακομα πανω της γιαυτο το φοραει.κακως ε?πρεπει να κανω τωρα την προσπαθεια για την πανα?

ηλικιακα ειναι σουπερ η κορη.αλλα μες στο καταχειμωνο να πλενεις σεντονοκουβερτομανι....πικρα.την ανοιξη που θα εισαι κι εσυ καλυτερα ξεκινα ομως.δε θα θελες να το κανεις το καλοκαιρι με τονεογεννητο παραμασχαλα.ασε που ηδη θα παθει το σοκ με το μωρο μην της ερθει μαζι κι η αφαιρεση πανας.ο μεσαιος μου στα δτομισι εκοψε πρωι απιγευμα σε μια βδομαδα.ο μικρος το ιδιο απλως ξανακυλουσε μετα τα νοσοκομεια...ο αντρας σου δε σε βλεπει κομματια;η προσπαθεις να τα κανεις ολα εσυ;οπως ως τωρα εκανες;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...