Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Άχρηστη δε θα είναι, μωρέ, όλο και κάτι θα βρεθεί να βάλεις, χαχα!Άλλωστε αύριο μεθαύριο θα έρθει κι άλλο νινάκι σωστά?;) Σε μια ώρα πάω νοσοκομείο, δεν το πιστεύω ότι θα μου γράψουν μαγνήσιο για τελευταία φορά χαχα!:tongue:Σας είπα?Σχεδόν τέλος τα πλυσίματα κουρτινών χχα, άλλα δυο πλυντήρια έμειναν!Σας έπρηξα ε??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια Καλημέρα μαρουσκακι Όχι παιδάκι μου τι μας επρηξες Καλά εσύ τέλος λες και όλο κάτι βρησκεις και κάνεις..Μέχρι πότε πρέπει να πίνουμε μαγνήσιο ποτέ το κόβουμε;

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άχρηστη δε θα είναι, μωρέ, όλο και κάτι θα βρεθεί να βάλεις, χαχα!Άλλωστε αύριο μεθαύριο θα έρθει κι άλλο νινάκι σωστά?;) Σε μια ώρα πάω νοσοκομείο, δεν το πιστεύω ότι θα μου γράψουν μαγνήσιο για τελευταία φορά χαχα!:tongue:Σας είπα?Σχεδόν τέλος τα πλυσίματα κουρτινών χχα, άλλα δυο πλυντήρια έμειναν!Σας έπρηξα ε??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Aστειεύεσαι, τι να μας πρήξεις. Ποια δεν ξέρει τι βάσανο είναι οι κουρτίνες!

Αντε καλή επιτυχία με το νοσοκομείο, θα πας να δεις το μπεμπάκο ε? Μπες να μας πεις νέα

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας χαιρετώ από την Σιβηρία! Γιατί εδώ έχει πολικό ψύχος! Ο χρόνος επιτάχυνε και φτάσαμε Οκτώβρη. Από χτες βρέχει και έχει βοριά. Κλείσαμε όλα τα παράθυρα και ξαναβγάλαμε μακρυμάνικα!

Για ντουλάπες που λέτε και εγώ από την αρχή σκεφτόμουν μόνο ντουλάπα, όχι συρταριέρα. Παραγγείλαμε μία (γιατί δεν βρίσκαμε έτσι όπως την θέλαμε). Είναι τρίφυλλη, με 3 πατάρια (για παπλώματα και πιο βαριά είδη), καμιά 10αρια ράφια, 3 συρτάρια ευρύχωρα και κρεμάστρα. Αλλά η πεθερά μου φαγώθηκε και μας πήρε και συρταριέρα. Αφού πληρώνει άλλος, δεν λέω τίποτα. Αλλά είναι δεδομένο πως η συρταριέρα θα είναι άχρηστη και σε κανένα χρόνο θα καταλήξει στην ανακύκλωση!

Σιβηρία εσείς εκεί, Ανταρκτική εδώ. Εχω βαρεθεί εδώ και 10 μέρες να βλέπω το ίδιο σκηνικό, βροχή, μαυρίλα, κρύο. Αλλά πες εδώ είναι και Γερμανία, η Ελλαδίτσα μας τι επαθε? Τουλάχιστον δεν ταλαιπωρείστε από τη ζέστη.

Γιατί να την πετάξεις τη συρταριέρα? Εκτός και αν δεν έχετε χώρο. Αλλά ένας έξτρα αποθηκευτικός χώρος πάντα χρήσιμος είναι. Όλο και κάτι βρίσκεις να βάλεις μέσα, και αν δεν βρίσκεις τώρα στο μέλλον σίγουρα θα φανεί χρήσιμη.

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εγώ σήμερα έκανα κοπάνα από τα Γερμανικά και αράζω με ζεστό κακάο.

Εχω και συμμαζεμένο σπίτι, έχω και γίγαντες από χθες, τίποτα δεν θα κάνω σήμερα, θα λιώσω στις ξένες σειρές και στο βιβλίο μου.

Για τις δουλειές που λέτε εγώ κάνω μόνο τα συνηθισμένα καθημερινά. Σκούπισμα σφουγγάρισμα τα έχει αναλάβει ο άντρας μου, και οποιαδήποτε άλλη βαριά δουλειά προκύψει. Τα μπαλκόνια και τα παράθυρα ας μείνουν βρωμικα, δεν πειράζει. Αρχές Αυγούστου θα έρθει η μανούλα μου και θα κάνει και αυτή καμιά δουλεια :). Δεν με αγχώνομαι αρκεί πάτωμα, κουζίνα και μπάνια να είναι καθαρά, θα ζήσω και με βρώμικα τζάμια. Κουρτίνες δεν έπλυνα επίσης, χαρά στο κουράγιο σου Μαρουσκάκι.

Για το παιδικό δωμάτιο ακόμα κοιτάμε, και έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Βρήκαμε τι θέλουμε και απλά ψάχνουμε για την καλύτερη τιμή. Αλλά ακόμα δεν έχω πάρει ούτε πάνες ούτε μπιμπερο (να πάρω λέτε? αφού θέλω να θηλάσω αποκλειστικά), ούτε ρουχαλάκια, και γενικά είμαι στα χαμένα, δεν ξέρω τι χρειάζομαι και πόσα χρειάζομαι. Χθες που ήμουν και στα κάτω μου, αγχώθηκα και λίγο παραπάνω.

Κορίτσια αλήθεια με τις ραγάδες πως πάτε? Εβγαλε καμία τίποτα? Πότε συνήθως εμφανίζονται οι πρώτες? Εγώ αλέιφομαι καθημερινά με λάδια αμυγδάλου και καρύδας, και απλα κάνω το σταυρό μου!

c8i6p2.png

καλημέρα κορίτσια...

τι μου κάνετε? βλέπω το έχετε ρίξει στις εργασίες...και οι αγορές καλά κρατούν!!!!

εγώ μετά από 1 εβδομάδα άδειας...επέστρεψα στο γραφείο....

η αλήθεια είναι ότι και στο σπίτι...ναι μεν ξεκουράστηκα...αλλά από την άλλη βαρέθηκα απίστευτα...

τα νέα μας είναι τα εξής....Την Τετάρτη είχαμε ραντεβού στο γιατρό......την Τρίτη όμως αργά το απόγευμα ένιωθα λίγο καλύτερα και είπα να πάρω το σκυλί να κάνω μια βόλτα το τετράγωνο της γειτονιάς...τι το ήθελα??? σκοτώθηκα..γλίστρησα και έπεσα...ούτε να σηκωθώ από τη μέση του δρόμου δεν μπορουσα..αλλού εγώ αλλού το σκυλί...Όπως καταλαβαίνετε..ήρθαν κάτι γείτονες και με μάζεψαν. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να εξηγήσω πως ακριβώς έγινε..το καλό είναι ότι η κοιλιά δεν ακούμπησε καθόλου...μόνο το γόνατο χτύπησα...και λίγο το χέρι που σηκωσαν όλο το βάρος!

Το μωρό...σπαρταρούσε...όσο όμως αυτό κουνιόταν εγώ ήμουν ήσυχη ότι όλα καλά...

Κάποια στιγμή το βραδυ με έπιασαν αφόρητοι πόνοι...από την αντίθετη πλευρά που χτύπησα!!!!!!!

δεν μπορούσα οχι να σκύψω , ούτε πλευρό...γενικά δεν ησύχαζα πουθενά...ήταν ένας μονότονος πόνος.

τα ξημερώματα...ο πόνος εξαφανίστηκε....και τότε συνειδητοποίησα ότι επέστρεψε ο πόνος από το ηβικό οστό. Όλον αυτον τον καιρό με τα χτυπήματα χαμηλά..δεν τον ένιωθα..και ξαφνικά επέστρεψε..

Για να μην τα πολυλογώ...και ο γιατρός μου είπε...ότι το μωρό γύρισε. Ότι προφανώς ήταν ισχυακό και με χτυπούσε με τα πόδια για αυτό ένιωθα έτσι...και η δυσφορία που ένιωθα το βράδυ ήταν γιατί προσπαθουσε να γυρίσει.

Το μωρό ήταν πάντα από την δεξιά πλευρά...και τώρα το βρήκαμε από τα αριστερά!!!!!

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανααλλάξει θέση.....ο πόνος στο ηβικό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτές που μου έριχνε 1 εβδομάδα τώρα!!!

Ραντεβού ξανά την Τετάρτη 1/7..για τις καθιερωμένες μετρήσεις!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Πω πω δουλειες με φουντες τα κοριτσια! Κι εγω μια απο τα ιδια, θελω να τα εχω ολα τελεια γιατι αλλιως δεν ησυχαζω. Ευτυχως με βοηθαει πολυ κι ο αντρας μου ανεκαθεν ηταν πολυ τακτικος κλπ και ενα παραπανω τωρα. Απο ρουχαλακια pampers καλλυντικα ειμαστε κομπλε, εγω κοριτσια μια συρταριερα δικη μας αδειασα για το μωρακι ελπιζω να τα χωρεσει ολα. Αυτο που με αγχωνει μονο τωρα ειναι οτι θα γεννησω στο νοσοκομειο με αλλο γιατρο, που μου συστησε ευτυχως ο δικος μας, γιατι με τα αιματολογικα που εχω δεν αναλαμβανει κανεις ευθυνη. Το μονο που θελω ειναι να κατσει κανενα μηνα εκει μεσα ο μπεμπης μου και να τον παρω αγκαλια! Δεν ειναι να μπλεκεις με πολλους γιατρους σε τρελαινουν:evil::evil:

c6vNp3.png

καλημέρα κορίτσια...

τι μου κάνετε? βλέπω το έχετε ρίξει στις εργασίες...και οι αγορές καλά κρατούν!!!!

εγώ μετά από 1 εβδομάδα άδειας...επέστρεψα στο γραφείο....

η αλήθεια είναι ότι και στο σπίτι...ναι μεν ξεκουράστηκα...αλλά από την άλλη βαρέθηκα απίστευτα...

τα νέα μας είναι τα εξής....Την Τετάρτη είχαμε ραντεβού στο γιατρό......την Τρίτη όμως αργά το απόγευμα ένιωθα λίγο καλύτερα και είπα να πάρω το σκυλί να κάνω μια βόλτα το τετράγωνο της γειτονιάς...τι το ήθελα??? σκοτώθηκα..γλίστρησα και έπεσα...ούτε να σηκωθώ από τη μέση του δρόμου δεν μπορουσα..αλλού εγώ αλλού το σκυλί...Όπως καταλαβαίνετε..ήρθαν κάτι γείτονες και με μάζεψαν. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να εξηγήσω πως ακριβώς έγινε..το καλό είναι ότι η κοιλιά δεν ακούμπησε καθόλου...μόνο το γόνατο χτύπησα...και λίγο το χέρι που σηκωσαν όλο το βάρος!

Το μωρό...σπαρταρούσε...όσο όμως αυτό κουνιόταν εγώ ήμουν ήσυχη ότι όλα καλά...

Κάποια στιγμή το βραδυ με έπιασαν αφόρητοι πόνοι...από την αντίθετη πλευρά που χτύπησα!!!!!!!

δεν μπορούσα οχι να σκύψω , ούτε πλευρό...γενικά δεν ησύχαζα πουθενά...ήταν ένας μονότονος πόνος.

τα ξημερώματα...ο πόνος εξαφανίστηκε....και τότε συνειδητοποίησα ότι επέστρεψε ο πόνος από το ηβικό οστό. Όλον αυτον τον καιρό με τα χτυπήματα χαμηλά..δεν τον ένιωθα..και ξαφνικά επέστρεψε..

Για να μην τα πολυλογώ...και ο γιατρός μου είπε...ότι το μωρό γύρισε. Ότι προφανώς ήταν ισχυακό και με χτυπούσε με τα πόδια για αυτό ένιωθα έτσι...και η δυσφορία που ένιωθα το βράδυ ήταν γιατί προσπαθουσε να γυρίσει.

Το μωρό ήταν πάντα από την δεξιά πλευρά...και τώρα το βρήκαμε από τα αριστερά!!!!!

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανααλλάξει θέση.....ο πόνος στο ηβικό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτές που μου έριχνε 1 εβδομάδα τώρα!!!

Ραντεβού ξανά την Τετάρτη 1/7..για τις καθιερωμένες μετρήσεις!!!!

Aμάν βρε κορίτσι τι έπαθες κι εσύ στα καλά καθούμενα! Να προσέχεις! Περαστικά και αγύριστα να είναι.

Βολτες κόβει το νινί εκει μέσα ε? Αντε ας ελπίσουμε να βολευτεί κάπου μια και καλή

c8i6p2.png

όσο για τις πάνες που λέτε...

εμείς μόνο pampers...είναι λίγο πιο ακριβές από τις άλλες...αλλά όχι καμια τραγική διαφορά.

όλο και κάποιο supermarket τις έχει σε προσφορά..οπότε προμηθευόμαστε ανάλογα με τις ανάγκες.

δοκίμασα και τις babylino και τις libero αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις Pampers. Εμένα η μικρή μου δεν είχε θέμα με συγκάματα ποτέ..εμένα δεν μου άρεσαν.

Οι Chicco δεν μου φάνηκαν οικονομικές.

Να έχετε το νου σας στις προσφορές που βγαζουν τα lidl για τις pampers.Πριν από 2 εβδομάδες είχε προσφορά το 5+ νούμερο 70τεμ 15?!!!!!οπότε φανταστείτε πόσα περισσότερα τεμάχια θα είχαν τα μικρότερα νουμερα. Τώρα μόλις ξαναβγάλει θα προμηθευτούμε και για το μωράκι!!!!

όταν δω την προσφορά...θα σας το ανεφέρω...ώστε αν ενδιαφέρεται καμιά σας να πάρει.

ευαγγελία η γνώμη μου είναι για ντουλάπα..είναι πολύ όμορφα τα βρεφικά δωματιάκια όπως τα βλέπουμε στημένα...αλλά πρακτικά αν το σκεφτείς...η ντουλάπα θα μείνει...η συρταριέρα δεν θα πεταχτεί..αλλά θα στριμωχτεί κάπου για να εξυπηρετεί ως αποθηκευτικός γενικότερα χωρος.

σκέψου ότι όταν φτιάξαμε εμείς το βρεφικό δωμάτιο της μικρής ήμασταν σε άλλο σπίτι. Και εγώ τότε τα αγόρασα όλα...του κουτιού!!! Το αποτέλεσμα...οταν η μικρή ήταν 5 μηνών χρειάστηκε να μετακομίσουμε.Η μικρή ακόμα κοιμόταν στο κρεβάτι μαζί μου.Στο δωμάτιο της δεν μπαίναμε....ποτέ.Τον Σεπτέμβρη που αγανάκτησα και έπρεπε να βρω τρόπο να την βγάλω από το κρεβάτι μας....αγοράσαμε παιδικό κρεβάτι ώστε να κοιμόμαστε μαζί της μέχρι να αποκοιμηθεί και να φεύγουμε.

Άρα έχω ένα ολοκαίνουριο στημένο παιδικό δωμάτιο σπίτι μου...και ελπίζω η μικρούλα που έρχεται να το τιμήσει....διαφορετικά.....ειναι άχρηστο!!!!!

Δεν είναι βέβαια όλα τα παιδιά ίδια...το δικό μου είναι ανάποδο...αλλά ποιός θα το φανταζόταν...?????

Πω πω δουλειες με φουντες τα κοριτσια! Κι εγω μια απο τα ιδια, θελω να τα εχω ολα τελεια γιατι αλλιως δεν ησυχαζω. Ευτυχως με βοηθαει πολυ κι ο αντρας μου ανεκαθεν ηταν πολυ τακτικος κλπ και ενα παραπανω τωρα. Απο ρουχαλακια pampers καλλυντικα ειμαστε κομπλε, εγω κοριτσια μια συρταριερα δικη μας αδειασα για το μωρακι ελπιζω να τα χωρεσει ολα. Αυτο που με αγχωνει μονο τωρα ειναι οτι θα γεννησω στο νοσοκομειο με αλλο γιατρο, που μου συστησε ευτυχως ο δικος μας, γιατι με τα αιματολογικα που εχω δεν αναλαμβανει κανεις ευθυνη. Το μονο που θελω ειναι να κατσει κανενα μηνα εκει μεσα ο μπεμπης μου και να τον παρω αγκαλια! Δεν ειναι να μπλεκεις με πολλους γιατρους σε τρελαινουν:evil::evil:

Απο τις τυχερές κι εσύ που σε βοηθάει ο άντρας σου! Κι εμένα βοηθάει πάρα πολύ, αλλά έχει το εξης θέμα. Πρέπει να του πω εγώ τι θέλω να κάνει και θα το κάνει. Απο μόνος του δεν θα πιάσει να κάνει κάτι. Όταν κάνουμε δουλειες δηλαδή του κάνω λίστα τι θέλω από αυτόν, και τον αφήνω να τα κάνει με την ησυχια του (στο διπλάσιο χρόνο δηλ :D )

Ας είναι, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Πήρες ήδη ρουχα και καλλυντικά? Πολύ μπροστά σε βρίσκω.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Απο τις τυχερές κι εσύ που σε βοηθάει ο άντρας σου! Κι εμένα βοηθάει πάρα πολύ, αλλά έχει το εξης θέμα. Πρέπει να του πω εγώ τι θέλω να κάνει και θα το κάνει. Απο μόνος του δεν θα πιάσει να κάνει κάτι. Όταν κάνουμε δουλειες δηλαδή του κάνω λίστα τι θέλω από αυτόν, και τον αφήνω να τα κάνει με την ησυχια του (στο διπλάσιο χρόνο δηλ :D )

Ας είναι, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Πήρες ήδη ρουχα και καλλυντικά? Πολύ μπροστά σε βρίσκω.

Αφου βοηθανε το αποτελεσμα ειναι το ιδιο οποτε ολα καλα! χαχαχα

Να σου πω τα ετοιμασα ολα, εμενα τουλαχιστον μου εκανε πολυ καλο στη ψυχολογια να σκεφτομαι οτι ολα θα πανε καλα και να κανω σχεδια, γιατι κι εμεις δεν εχουμε περασει και λιγα με το θεμα μωρο...στην αρχη ημουν τοσο διστακτικη και φοβισμενη που ουτε ηθελα να μου το θυμιζουν οτι ειμαι εγκυος αλλα οταν το ειδα αλλιως αισθανθηκα αλλος ανθρωπος! θετικη σκεψη λοιπον και ολα καλα θα πανε :P:p

c6vNp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εγώ σήμερα έκανα κοπάνα από τα Γερμανικά και αράζω με ζεστό κακάο.

Εχω και συμμαζεμένο σπίτι, έχω και γίγαντες από χθες, τίποτα δεν θα κάνω σήμερα, θα λιώσω στις ξένες σειρές και στο βιβλίο μου.

Για τις δουλειές που λέτε εγώ κάνω μόνο τα συνηθισμένα καθημερινά. Σκούπισμα σφουγγάρισμα τα έχει αναλάβει ο άντρας μου, και οποιαδήποτε άλλη βαριά δουλειά προκύψει. Τα μπαλκόνια και τα παράθυρα ας μείνουν βρωμικα, δεν πειράζει. Αρχές Αυγούστου θα έρθει η μανούλα μου και θα κάνει και αυτή καμιά δουλεια :). Δεν με αγχώνομαι αρκεί πάτωμα, κουζίνα και μπάνια να είναι καθαρά, θα ζήσω και με βρώμικα τζάμια. Κουρτίνες δεν έπλυνα επίσης, χαρά στο κουράγιο σου Μαρουσκάκι.

Για το παιδικό δωμάτιο ακόμα κοιτάμε, και έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Βρήκαμε τι θέλουμε και απλά ψάχνουμε για την καλύτερη τιμή. Αλλά ακόμα δεν έχω πάρει ούτε πάνες ούτε μπιμπερο (να πάρω λέτε? αφού θέλω να θηλάσω αποκλειστικά), ούτε ρουχαλάκια, και γενικά είμαι στα χαμένα, δεν ξέρω τι χρειάζομαι και πόσα χρειάζομαι. Χθες που ήμουν και στα κάτω μου, αγχώθηκα και λίγο παραπάνω.

Κορίτσια αλήθεια με τις ραγάδες πως πάτε? Εβγαλε καμία τίποτα? Πότε συνήθως εμφανίζονται οι πρώτες? Εγώ αλέιφομαι καθημερινά με λάδια αμυγδάλου και καρύδας, και απλα κάνω το σταυρό μου!

για τις ραγάδες που λες...η κοιλιά τώρα θα τσιτώσει...θα φτάσει στα όρια της...άλλες τις εμφανίζουν από πολύ νωρίτερα και άλλες τελευταία στιγμή...ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ στην προηγούμενη με μια κοιλιά τεράστια δεν έκανα καμία..και έβαζα μόνο αμυγδαλέλαιο. Ούτε και τώρα είδα τπτ...και παρακαλάω έτσι να μείνει!!!!

και εγώ μαζί σου είμαι για τον θηλασμό...αλλά για κάθε ενδεχόμενο..πάρε ένα μπιμπερό..και μια πιπίλα...και ας μην τα χρειαστείς τους πρώτους 6 μηνες...μετά όμως όλο και κάτι θα δώσεις...νερό..τσάι...εγώ δεν έδωσα ποτέ τσάι.Τα χρησιμοποιούσα όμως στο θήλαστρο όταν έβγαζα γάλα. Της Nuk τα στενά μπουκάλια κουμπώνουν στο θήλαστρο της Medela!!!!

Πιπίλα έδωσα στις 10 μέρες...άλλες δεν δίνουν για να μην πάθει το μωρό σύγχυση θηλών....είναι στην κρίση του καθενός!

Όσο για τα φορμάκια...πάρε λίγα...και καθώς θα μεγαλώνει η μπουμπού σου θα της ψωνίζεις συνέχεια!!!!!!ξέχνα τα λούσα για εσένα...μόνο η μικρή θα σε ενδιαφέρει!!!!πάρε το 1-3 για σίγουρα ..όχι το 0 θα σου είναι άχρηστο!!!

μαρουσκάκι...εμένα τα άπλυτα ξεχειλίζουν από το καλάθι.....

χαρά στο κουράγιο σου με τα αξημέρωτα πλυσίματα....και δεν είναι αυτό το δύσκολο...να το βάλεις..το άπλωμα είναι το μανίκι.....

από την Πέμπτη εδώ βρέχει ασταμάτητα...τρελη υγρασία....οπότε δεν μπήκα καν στον κόπο να τα βάλω...απλά τα μαζεύω!!!!!!

σήμερα είδα ήλιο....αλλά βαριέμαι!!!!!

στο ιντερνετ ....για την 33η εβδομάδα λέει να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες για την κλινική!!

εδώ γελάμε.......

άλλα και άλλα δεν έχουμε κάνει...η βαλίτσα μας μάρανε!!!!!

(με έχει πιάσει η πολυλογία μου...!!!)

Καλημέρα κορίτσια Καλημέρα μαρουσκακι Όχι παιδάκι μου τι μας επρηξες Καλά εσύ τέλος λες και όλο κάτι βρησκεις και κάνεις..Μέχρι πότε πρέπει να πίνουμε μαγνήσιο ποτέ το κόβουμε;

Mπαίνοντας στο μήνα σου το κόβεις, γιατί το μαγνήσιο δεν επτρέπει τις συσπάσεις...ε, στον ένατο τις θέλουμε τς συσπάσεις για να γεννήσουμε;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...