Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαρουσκακι γιατί πήρες το 1στις πάνες αν είναι 3,5 κιλακια ας πούμε θα κάνουν η θα χρειάζεται μεγαλυτεο νουμερακι..Έχω μπερδευτεί τι νουμερακι τελικά να πάρω;

Χαχα, ναι, μ' αρέσει που είπα θα πάρω το δυάρι....Το 1 είναι για 2-5 κιλάκια κι έχει μέσα 162 πάνες.Το δικό μου δε νομίζω να είναι πάνω από 3200 βαριά στα κιλά, είναι αδυνατούλης... 162 πάνες ...Λοιπόν, αν αλλάζεις 6 πάνες κατά μέσο όρο, μπορεί και παραπάνω την ημέρα, δε φτάνουν ούτε για ένα μήνα αυτές.Ε, σε ένα μήνα δε θα είναι πάνω από 5 κιλά.Αν δω κι αρχίζουν οι διαρροές παίρνω το 2 νούμερο και άμα μου μείνουν λίγες από το 1 θα τις βάζω μες στη μέρα κι όχι νύχτα.Μιλάμε, γα διατριβή έγραψα για τις πάνες χαχα, το μελέτησα πολύ το θέμα!:tongue:Εσένα αν θυμάμαι καλά, είναι ήδη πιο αφρατούλα έτσι, ήδη 2 κιλάκια και?Οπότε το 2 που είναι 3-6 κιλά είναι οκ...Ουφ, ζαλίστηκα έτσι που τα έγραψα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ έκανα μαζί δουλειες δεν μπορουσα να καθομαι να κοιτάω η να ξαπλώσω..δίκιο έχεις αλλά δεν σου κρύβω ότι με τόσες ώρες όρθια με πιάσανε τυψεις μην κάνω κακό στο κοριτσάκι μου...

Αν πονάς να σταματάς, κανείς δε θα σε παρεξηγήσει, ε δε θα τυραννάμε και τα μωρά τώρα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αν πονάς να σταματάς, κανείς δε θα σε παρεξηγήσει, ε δε θα τυραννάμε και τα μωρά τώρα....

Ευχαριστώ για τις πανουλες τελικά το 2θα παραγγείλω..Όχι εντάξει δεν ποναγα αλλά ξέρεις μέση και τέτοια απλά αγχωθηκα μην το έχω παρακάνει..Και όταν είσαι στο σπίτι όλο και κάποια δουλίτσα θες να κάνεις εσύ ξέρεις καλύτερα Αφού σήμερα που έκανα δουλειές εσένα σκεφτόμουν...χαχαχαχ:):):):)

ewKwp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Πως ειστε σήμερα? Εγώ νιωθω λίγο πεσμένη, λίγο ο σκατόκαιρος, λίγο οι ορμόνες είμαι στα down μου.

Την εβδομάδα που μας έρχεται θα αγοράσουμε και τα παιδικά έπιπλα. Έχουμε σχεδόν αποφασίσει, αλλα δεν ξερουμε τι να κάνουμε με τη συρταριέρα. Είναι πανάκριβες. Λετε να συμφέρει καλύτερα να πάρουμε μια ντουλάπα με συρταρια? Θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω αλλά θα την πάρουμε μια φορά, γιατί άλλωστε ντουλάπα θα χρειαστεί αργότερα. Πείτε μου τη γνωμη σας!

Αν σας περισσευουν τα μπικικινια,παρτε και συρταριερα και ντουλαπα.Αν εχετε χωρο επισης μπορεις να τα βαλεις και τα δυο.Εγω θα επερνα μονο ντουλαπα βεβαια,γιατι δεν μου περισσευουν και θεωρω την συρταριερα προαιρετικη και οχι απαραιτητη.Α! Καλε γιατι δεν λετε στην καλη σας πεθερουλα να σας την αγορασει και εσεις να παρετε την ντουλαπα,οποτε να εισαστε κομπλε??

Υ.Γ. χιχιχιχι:cool::cool: Αυτα θα τα λεω σε εσας που λετε οτι εχετε πεθερες "μαλαμα"(ειμαι πολυ κακια ε??)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσαρες μου τι χαμπαρια??εμεις σημερα πηγαμε θαλασσα,εγω δεν εκανα μπανιο βεβαια,τα παιδια λιγο βουτηξανε αλλα ξεπαγιασανε νομιζω:) τους αρεσε ομως πολυ,ειχανε πολυ γελιο ετσι οπως κανανε,σαν κατσικια χοροπηδαγανε.Ο συζυγος ειχε παρει και τα καλαμια του και ψαρευε παραδιπλα,κατσαμε 4-5 ωρες να φανταστειτε,πηγαμε και για φαγητο-παγωτο , ητανε πολυ χαλαρωτικη η μερα μας.Αυτο το σκ ητανε οντως οτι πρεπει μετα απο τοσους μηνες τρεξιματος και πιεσης.Βασικα αυτο ειχα κατα νου: να τελειωσω με τα του σπιτιου,και να μου μεινει ενας μηνας χαλαρωσης πριν την μεγαλη μερα.Εμεις μπορει να μην παμε πουθενα για διακοπες αυτο το καλοκαιρι,αλλα τουλαχιστον να ξεκουραστω θελω λιγο οσο προλαβαινω πριν ξεκινησει το τρεξιμο....:tongue::tongue:Το σπιτι ετοιμο στο περιπου, τα μωρουδιακα και αυτα ετοιμα,πανες και εγω θελω να αγορασω το νο2 της chicco, αλλα περιμενω μπας και βρω καμια προσφορα σε σουπερ μαρκετ του στυλ 50%, που λιγο χλωμο το κοβω βεβαια:cool: Να σας πω και την μαυρη μου αληθεια, περιμενω να μπω και στον μηνα μου πρωτα ,δεν θελω να βιαστω σε αυτο,σαν να εχω και λιγο φοβο μεσα μου....:|

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Όχι μανάρι, σήμερα είμαι καλύτερα γιατί δεν είμαι τόση ώρα όρθια...Αλλά ήδη μπήκε το τρίτο πλυντήριο κουρτίνες, έχω πάρα πολλές, όλο παράθυρα είναι το σπίτι μας, πολύ φωτεινό αλλά όλα πακέτα οπότε πίκρα το βάλε βγάλε, κάθε χρόνο ο άντρας μου βρίζει την ώρα και τη στιγμή που διάλεξα τέτοιες κουρτίνες!:? Ακόμη κι αν σε βοηθά άλλος πάντως είσαι κι εσύ στο πόδι...Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να κάνει δουλειές η μαμά μου ή η γυναίκα κι εγώ να ξαπλώνω....Δε μου πάει, χθες ξάπλωσα αφού έβαλα στα παιδιά να φάνε για μεσημέρι και μετά, αλλά εκεί πραγματικά ήμουν σε οριακό σημείο....Τεσπα, άντε, αύριο μια άλλη μέρα!Καλή ξεκούραση!Θα έχεις το δωμάτιο πεντακάθαρο, θα βάλεις και έπιπλα αυτοκόλλητα και λοιπά , θα στρώσεις κρεβατάκι και μετά θα αναμένεις!!;)

Ωχ marouska και εγω πακετα εχω σε σαλονι-κουζινα,σε καταλαβαινω ειδικα το λυσιμο- δεσιμο πριν και μετα το κατεβασμα,με νευριαζει πολυ.και εγω στον συζυγο εχω αναθεσει αυτη τη δουλεια:DΚαλη συνεχεια στις δουλιτσες σας;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια μου εμεις σημερα πηγαμε θαλασσα και με επιασε ο ιδιος πονος με αυτον της πεμπτης δε μπορουσα να περπατησω και πηγα κληνικη δε μου βρηκαν κατι αυριο θα κανω και εξετασεις ουρων. Πολυ ασχημος πονος εγω φοβηθηκα για καμια σκωληκοειδιτιδα

UstLp3.png

Κοριτσια μου εμεις σημερα πηγαμε θαλασσα και με επιασε ο ιδιος πονος με αυτον της πεμπτης δε μπορουσα να περπατησω και πηγα κληνικη δε μου βρηκαν κατι αυριο θα κανω και εξετασεις ουρων. Πολυ ασχημος πονος εγω φοβηθηκα για καμια σκωληκοειδιτιδα

Ωχ περαστικα κοριτσακι,μωρε μην κουραζεσαι πολυ,και μην ζοριζεσαι μπορει να ειναι κανας κολλικος εντερου...

κοριτσια και εγω νομιζω οτι το 2 ειναι μεγαλο για νεογγενητο και εγω το 1 πηρα και στα 2 παιδια μου το 1 θα παρω και σε αυτο

Καλε τι εχετε παθει ολες με τις δουλειες???? τωρα βρηκατε ν τις κανετε στον 8ο μηνα??? τα χοντρα τα κανουν ποιο γρηγορα! εγω οταν ειμαι μαιευτηριο θα φερω καθαριστρια και θα μου κανει το σπιτι

Πηγαμε και εμεις Θαλασσα εγω εχω κανει ηδη 2 και τα παιδια 10 ο μεγαλος και 3 ο μικρος το κατα ευχαριστουνται τα παιδακια μου και πραγματικα αξιζει ολη την κουραση που εχω μετα!

Ντουλαπα δεν το συζητω!!!!!!!!!! η συρταριερα καποια στιγμη θα πεταχτει και παλι θα παρεις ντουλαπα οποτε ποιος ο λογος διπλων Εξοδων?????

Βλεπω τελικο Voice Και πεφτω για υπνο φιλακια μανουλες!

79o6p3.png

Ωχ περαστικα κοριτσακι,μωρε μην κουραζεσαι πολυ,και μην ζοριζεσαι μπορει να ειναι κανας κολλικος εντερου...

κοριτσια και εγω νομιζω οτι το 2 ειναι μεγαλο για νεογγενητο και εγω το 1 πηρα και στα 2 παιδια μου το 1 θα παρω και σε αυτο

Καλε τι εχετε παθει ολες με τις δουλειες???? τωρα βρηκατε ν τις κανετε στον 8ο μηνα??? τα χοντρα τα κανουν ποιο γρηγορα! εγω οταν ειμαι μαιευτηριο θα φερω καθαριστρια και θα μου κανει το σπιτι

Πηγαμε και εμεις Θαλασσα εγω εχω κανει ηδη 2 και τα παιδια 10 ο μεγαλος και 3 ο μικρος το κατα ευχαριστουνται τα παιδακια μου και πραγματικα αξιζει ολη την κουραση που εχω μετα!

Ντουλαπα δεν το συζητω!!!!!!!!!! η συρταριερα καποια στιγμη θα πεταχτει και παλι θα παρεις ντουλαπα οποτε ποιος ο λογος διπλων Εξοδων?????

Βλεπω τελικο Voice Και πεφτω για υπνο φιλακια μανουλες!

Α εσυ αντεχεις να δεις και τιβι ως τις 2!!!!Εγω στις 11 εγκατελειψα....Θα μου πεις τι κανω στις 4....Τα γνωστα, τσισακια και απλωμα τεταρτου πλυντηριου κουρτινων....Μαναρι κι εγω ηθελα σπιτι κομπλε ως τωρα, να εχω να κανω τα βασικα και τα του μωρου μονο, αλλα το βαψιμο πηγε ενα μηνα πισω τι να εκανα;;;;Πολυ καλα κανετε και πατε θαλασσα....η απολυτη χαλαρωση και τα παιδια καταευχαριστιουνται.....Εμεις ως 18 ιουλιου θα τη βγαζουμε καθε σκ Κατερινη....Μετα δεν παω με την καμια....Καθομαι κσι κλωσσαω αυγα μετα:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κροκετουλι με τοκετο αρχες του ενατου δαγκωτο το 1 θα παρεις για το μωρακι σου εννοειται....αντε τελειωνει ο ιουνιος....κοντοζυγωνετε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Σαν ωορρηξιας πονος ε;αλλα απο τη μια μερια;κατι πατανε τα ζουζουνια εκει και ποναει...καλα κανεις κ κανεις αναλυσεις αλλα μονο ουρων σου ειπαν;η σκωληκοειδιτις απο τα ανεβασμενα λευκα στο αιμα δεν διαγιγνωσκεται;;;οπως καταλαβες την εχω βγαλει οποτε εμενα το μυαλο πηγε μονο στον εσωτερικο συγκατοικο οταν ενιωσα τετοιους πονους....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσαρες μου τι χαμπαρια??εμεις σημερα πηγαμε θαλασσα,εγω δεν εκανα μπανιο βεβαια,τα παιδια λιγο βουτηξανε αλλα ξεπαγιασανε νομιζω:) τους αρεσε ομως πολυ,ειχανε πολυ γελιο ετσι οπως κανανε,σαν κατσικια χοροπηδαγανε.Ο συζυγος ειχε παρει και τα καλαμια του και ψαρευε παραδιπλα,κατσαμε 4-5 ωρες να φανταστειτε,πηγαμε και για φαγητο-παγωτο , ητανε πολυ χαλαρωτικη η μερα μας.Αυτο το σκ ητανε οντως οτι πρεπει μετα απο τοσους μηνες τρεξιματος και πιεσης.Βασικα αυτο ειχα κατα νου: να τελειωσω με τα του σπιτιου,και να μου μεινει ενας μηνας χαλαρωσης πριν την μεγαλη μερα.Εμεις μπορει να μην παμε πουθενα για διακοπες αυτο το καλοκαιρι,αλλα τουλαχιστον να ξεκουραστω θελω λιγο οσο προλαβαινω πριν ξεκινησει το τρεξιμο....:tongue::tongue:Το σπιτι ετοιμο στο περιπου, τα μωρουδιακα και αυτα ετοιμα,πανες και εγω θελω να αγορασω το νο2 της chicco, αλλα περιμενω μπας και βρω καμια προσφορα σε σουπερ μαρκετ του στυλ 50%, που λιγο χλωμο το κοβω βεβαια:cool: Να σας πω και την μαυρη μου αληθεια, περιμενω να μπω και στον μηνα μου πρωτα ,δεν θελω να βιαστω σε αυτο,σαν να εχω και λιγο φοβο μεσα μου....:|
Πλακα εχεις ρε μαναρι....Γκρεμισες και ξαναφτιαξες απο την αρχη το σπιτι...εβαψες παιδικα....ετοιμασες μωρουδιακα και κολλησες στις πανες;;;;;δεν πιστςυω στη γρουσουζια....ενταξει....δεν ειπαμε να αγορασω και κρεβατια καροτσια απο εξι εβδομαδων...αλλα στον ογδοο;;;Θετικη σκεψη λεμε....αυτη θελουμε να μεταφερεται και στο εμβρυακι μας κι απο κει και περα κανεις το σταυρο σου και προχωρας την καθε μερα που σε φερνει πιο κοντα στο τριτο παιδακι σου...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Περαστικά σου βρε κορίτσι! Να πας, να πας στο νοσοκομείο να το προλάβεις ότι και αν είναι! Άντε όλα καλά να πάνε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας χαιρετώ από την Σιβηρία! Γιατί εδώ έχει πολικό ψύχος! Ο χρόνος επιτάχυνε και φτάσαμε Οκτώβρη. Από χτες βρέχει και έχει βοριά. Κλείσαμε όλα τα παράθυρα και ξαναβγάλαμε μακρυμάνικα!

Για ντουλάπες που λέτε και εγώ από την αρχή σκεφτόμουν μόνο ντουλάπα, όχι συρταριέρα. Παραγγείλαμε μία (γιατί δεν βρίσκαμε έτσι όπως την θέλαμε). Είναι τρίφυλλη, με 3 πατάρια (για παπλώματα και πιο βαριά είδη), καμιά 10αρια ράφια, 3 συρτάρια ευρύχωρα και κρεμάστρα. Αλλά η πεθερά μου φαγώθηκε και μας πήρε και συρταριέρα. Αφού πληρώνει άλλος, δεν λέω τίποτα. Αλλά είναι δεδομένο πως η συρταριέρα θα είναι άχρηστη και σε κανένα χρόνο θα καταλήξει στην ανακύκλωση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας χαιρετώ από την Σιβηρία! Γιατί εδώ έχει πολικό ψύχος! Ο χρόνος επιτάχυνε και φτάσαμε Οκτώβρη. Από χτες βρέχει και έχει βοριά. Κλείσαμε όλα τα παράθυρα και ξαναβγάλαμε μακρυμάνικα!

Για ντουλάπες που λέτε και εγώ από την αρχή σκεφτόμουν μόνο ντουλάπα, όχι συρταριέρα. Παραγγείλαμε μία (γιατί δεν βρίσκαμε έτσι όπως την θέλαμε). Είναι τρίφυλλη, με 3 πατάρια (για παπλώματα και πιο βαριά είδη), καμιά 10αρια ράφια, 3 συρτάρια ευρύχωρα και κρεμάστρα. Αλλά η πεθερά μου φαγώθηκε και μας πήρε και συρταριέρα. Αφού πληρώνει άλλος, δεν λέω τίποτα. Αλλά είναι δεδομένο πως η συρταριέρα θα είναι άχρηστη και σε κανένα χρόνο θα καταλήξει στην ανακύκλωση!

Άχρηστη δε θα είναι, μωρέ, όλο και κάτι θα βρεθεί να βάλεις, χαχα!Άλλωστε αύριο μεθαύριο θα έρθει κι άλλο νινάκι σωστά?;) Σε μια ώρα πάω νοσοκομείο, δεν το πιστεύω ότι θα μου γράψουν μαγνήσιο για τελευταία φορά χαχα!:tongue:Σας είπα?Σχεδόν τέλος τα πλυσίματα κουρτινών χχα, άλλα δυο πλυντήρια έμειναν!Σας έπρηξα ε??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...