Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εγω κοριτσια σημερα ειμαι σχετικα χαλαρα(πρωτοτυπο):rolleyes:Εκτος απο ενα πλυντηριο και ενα φαγητο που εφτιαξα ολη μερα σχεδον τα παιδια ειναι με τον συζυγο,το πρωι σε παιδικο παρτυ και τωρα στο κτημα,θα ερθουν οπου ναναι , μπανακι- γαλα- υπνο και θα βγω για μπυριτσα με κοπελες απτην δουλεια! Επιτελους γιατι εχω καιρο να βγω και σκεφτομαι και την κλεισουρα που θα φαω σε ενα μηνα και αρχιζω να φρικαρω απο τωρα...

Αχ τελεια η μερα σου σημερα....Εγω πριν ενα μισαωρο εχασα την συναντηση μετα εικοσι ετων της γ λυκειου.Δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε το κουραγιο να ξεμυτισω....Ασε που διπλωμενη στα δυο δε θα ειμαι και ωραιο θεαμα!Να περασεις υπεροχα...Μαζευε δυναμεις για τη νεα ζωη που ερχεται τον αλλο μηνα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυ ωραια ολα τα σχεδια σου,οπως τα περιγραφεις! Και εγω ετσι σαν κι εσενα ειμαι, πολυ τακτικη και παντα με προγραμμα...κουραστικο ναι μεν,αλλα δεν μπορω να λειτουργησω διαφορετικα.Δυστυχως δεν αφηνω τιποτα στο χαλαρο,πρεπει ολα να περνανε απο τον προγραμματισμο μου και ετσι μονο κοιμαμαι ησυχη τα βραδυα.Ουφ!! Κουραστηκα παλι....Οσο για τον πονο οπως λες,και εμεις οταν καναμε την ανακαινιση καθε μερα απο την εξαντληση ποναγα απιστευτα παντου.Σε καταλαβαινω, τωρα στο τελος κανε τον σταυρο σου να σε φυλαξη ο Θεος μην εχεις τιποτα απροοπτα,γιατι κριμα θαναι,εφαγες τον γαιδαρο να κολλησεις στην ουρα?Αν και δεν νομιζω να γινει τιποτα,συνηθως τα κουρασμενα κορμια εχουν αποκτησει αντοχες μεγαλες, δεν μασανε ευκολα....:cool:

Εχω και τον αντρα μου να με λεει γηραλεα και τη μαμα μου να λεει αλλο στα 29 αλλο στα 38 εγκυμοσυνη....σαπιοκαραβο ντιπ....γηρας...ου γαρ ερχεται μονον....:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Η μηχανικος πριν 7 χρονια που φτιαχναμε το σπιτι ειχε τη φαεινη ιδεα να κανουμε παραθυρο πανω απο την κεντρικη εισοδο για πςρισσοτερο φως.Το παραθυρο ομως δεν καθαριζεται παρα με την πολυ μακρια σκαλα την οποια δεν εχουμε κ μια φορα στα τοσα χρονια που το τολμησα ηταν παρα πολυ επικινδυνο γτ δεν εχεις προσβαση απο καπου, στο δευτερο οροφο εχω μπαλκονι το μισο χωλ και το μισο κενο.Αυτο το τζαμι θα βγαλουμε και θα μπουνε υαλοτουβλα.Αμα καταλαβες κσταλαβες....Βρηκα ωραια χρωματακια για τα παιδικα την κρεβατοκαμαρα κλπ...Ο τυχερακιας συζυγος την Πεμπτη που γυριζει θα τα βρει προς τα τελειωματα...Ας ειναι...το προτελευταιο ειναι αυτο, μετα γενικη και τζαμια κουρτινες και μπορω να γεννησω ησυχη! Ειμαι φρικιο προγραμματισμου λεμε....Σημερα κοντεψα να μεινω απο τον πονο, πρωτη φορα ειπα ρε λες να γεννησω στον ογδοο;;;;Τωρα καθομαι παλι...

Βρε κορίτσι να προσεχείς! Ας μην γίνουν και οι δουλειές, δεν πειράζει! Εσύ να σαι καλά! Εγώ κατάλαβα τι ακριβως παιζει με το παράθυρο και ένα έχω να πω: ανοιξατε μεγάλες δουλειές!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; Εγώ επέστρεψα στην έδρα μου, Καβάλα. Χαμός σήμερα ο καιρός. Χτες λιακάδα μετά από 2 μέρες συνεχόμενης βροχής και σημερα καταιγίδα και άνεμος παγωμένος!:shock:

Αχ κορίτσια σήμερα πρόσεξαν ότι άνοιξε ομάδα με μανουλες Ιανουαρίου 2016! Πάει το 15!!! Ανοίκουμε στο παρελθόν πια...!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; Εγώ επέστρεψα στην έδρα μου, Καβάλα. Χαμός σήμερα ο καιρός. Χτες λιακάδα μετά από 2 μέρες συνεχόμενης βροχής και σημερα καταιγίδα και άνεμος παγωμένος!:shock:

Αχ κορίτσια σήμερα πρόσεξαν ότι άνοιξε ομάδα με μανουλες Ιανουαρίου 2016! Πάει το 15!!! Ανοίκουμε στο παρελθόν πια...!!!

Αστα να πανε....εγω οταν ειδα μανουλες Ιανουαριου 2016 ....ειπα....ρε συ...εγω δεν ημουν μανουλα ιανουαριου 2011;;;;;σοκκκκκκ!!!!ετσι να γεμιζουμε μανουλες κ μωρακια ολες τις χρονιες κι ολους τους μηνες....κι εδω παλιοκαιρος....κρυο και βροχη και απο τη μια λεω γλιτωσαμε το σκασιμο απο την αλλη αντε βαψε με τη βροχα!!!!!!:evil: Και ναι ανοιξαμε δουλειες αλλα θα γινουν ολα σιγα σιγα....μια βδομαδα δεκα δεκαπεντε μερες θα γινουν....σημερα βγαλαμε με τον αντροτλη κουρτινες κι αρχισα να τις πλενω κι αυτες...α παρηγγειλα και πανες αξημερωτα χαχα....Το ενα πηρα τελικα....162 πανες 28 ευρω....Σε δυο τρεις μερες θα τις εχω εδω....εννοειται θα τις ανοιξω να τις χαζευω χαχα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Αστα να πανε....εγω οταν ειδα μανουλες Ιανουαριου 2016 ....ειπα....ρε συ...εγω δεν ημουν μανουλα ιανουαριου 2011;;;;;σοκκκκκκ!!!!ετσι να γεμιζουμε μανουλες κ μωρακια ολες τις χρονιες κι ολους τους μηνες....κι εδω παλιοκαιρος....κρυο και βροχη και απο τη μια λεω γλιτωσαμε το σκασιμο απο την αλλη αντε βαψε με τη βροχα!!!!!!:evil: Και ναι ανοιξαμε δουλειες αλλα θα γινουν ολα σιγα σιγα....μια βδομαδα δεκα δεκαπεντε μερες θα γινουν....σημερα βγαλαμε με τον αντροτλη κουρτινες κι αρχισα να τις πλενω κι αυτες...α παρηγγειλα και πανες αξημερωτα χαχα....Το ενα πηρα τελικα....162 πανες 28 ευρω....Σε δυο τρεις μερες θα τις εχω εδω....εννοειται θα τις ανοιξω να τις χαζευω χαχα...

Μαρουσκακι και εμείς σήμερα πολλές δουλειες φτιάξαμε την αποθήκη κάτω ,πληναμε παπλώματα κουβέρτες κάναμε ντουλάπες μαγείρεμα άστα κουράστηκα από το πρωί τώρα έκατσα..ευτυχώς που τα έκανε η μαμά μου τα περισσότερα αλλά ακόμη και αυτά τα λίγα που έκανα κουράστηκα..Τώρα μου έμεινε μόνο το δωμάτιο της μικρής να το βαψουμε και να έρθουν τα έπιπλα τέλος του μήνα και κουρτίνα να της πάρω και ένα αυτοκόλλητο για τον τοίχο της που θέλω που το έχω παραγγείλει..Εσύ πως είσαι σήμερα πονάς;πάλι ξεθεωθηκες στις δουλειές;

ewKwp3.png

Μαρουσκακι και εμείς σήμερα πολλές δουλειες φτιάξαμε την αποθήκη κάτω ,πληναμε παπλώματα κουβέρτες κάναμε ντουλάπες μαγείρεμα άστα κουράστηκα από το πρωί τώρα έκατσα..ευτυχώς που τα έκανε η μαμά μου τα περισσότερα αλλά ακόμη και αυτά τα λίγα που έκανα κουράστηκα..Τώρα μου έμεινε μόνο το δωμάτιο της μικρής να το βαψουμε και να έρθουν τα έπιπλα τέλος του μήνα και κουρτίνα να της πάρω και ένα αυτοκόλλητο για τον τοίχο της που θέλω που το έχω παραγγείλει..Εσύ πως είσαι σήμερα πονάς;πάλι ξεθεωθηκες στις δουλειές;

Όχι μανάρι, σήμερα είμαι καλύτερα γιατί δεν είμαι τόση ώρα όρθια...Αλλά ήδη μπήκε το τρίτο πλυντήριο κουρτίνες, έχω πάρα πολλές, όλο παράθυρα είναι το σπίτι μας, πολύ φωτεινό αλλά όλα πακέτα οπότε πίκρα το βάλε βγάλε, κάθε χρόνο ο άντρας μου βρίζει την ώρα και τη στιγμή που διάλεξα τέτοιες κουρτίνες!:? Ακόμη κι αν σε βοηθά άλλος πάντως είσαι κι εσύ στο πόδι...Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να κάνει δουλειές η μαμά μου ή η γυναίκα κι εγώ να ξαπλώνω....Δε μου πάει, χθες ξάπλωσα αφού έβαλα στα παιδιά να φάνε για μεσημέρι και μετά, αλλά εκεί πραγματικά ήμουν σε οριακό σημείο....Τεσπα, άντε, αύριο μια άλλη μέρα!Καλή ξεκούραση!Θα έχεις το δωμάτιο πεντακάθαρο, θα βάλεις και έπιπλα αυτοκόλλητα και λοιπά , θα στρώσεις κρεβατάκι και μετά θα αναμένεις!!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Πως ειστε σήμερα? Εγώ νιωθω λίγο πεσμένη, λίγο ο σκατόκαιρος, λίγο οι ορμόνες είμαι στα down μου.

Την εβδομάδα που μας έρχεται θα αγοράσουμε και τα παιδικά έπιπλα. Έχουμε σχεδόν αποφασίσει, αλλα δεν ξερουμε τι να κάνουμε με τη συρταριέρα. Είναι πανάκριβες. Λετε να συμφέρει καλύτερα να πάρουμε μια ντουλάπα με συρταρια? Θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω αλλά θα την πάρουμε μια φορά, γιατί άλλωστε ντουλάπα θα χρειαστεί αργότερα. Πείτε μου τη γνωμη σας!

c8i6p2.png

Όχι μανάρι, σήμερα είμαι καλύτερα γιατί δεν είμαι τόση ώρα όρθια...Αλλά ήδη μπήκε το τρίτο πλυντήριο κουρτίνες, έχω πάρα πολλές, όλο παράθυρα είναι το σπίτι μας, πολύ φωτεινό αλλά όλα πακέτα οπότε πίκρα το βάλε βγάλε, κάθε χρόνο ο άντρας μου βρίζει την ώρα και τη στιγμή που διάλεξα τέτοιες κουρτίνες!:? Ακόμη κι αν σε βοηθά άλλος πάντως είσαι κι εσύ στο πόδι...Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να κάνει δουλειές η μαμά μου ή η γυναίκα κι εγώ να ξαπλώνω....Δε μου πάει, χθες ξάπλωσα αφού έβαλα στα παιδιά να φάνε για μεσημέρι και μετά, αλλά εκεί πραγματικά ήμουν σε οριακό σημείο....Τεσπα, άντε, αύριο μια άλλη μέρα!Καλή ξεκούραση!Θα έχεις το δωμάτιο πεντακάθαρο, θα βάλεις και έπιπλα αυτοκόλλητα και λοιπά , θα στρώσεις κρεβατάκι και μετά θα αναμένεις!!;)

Αμαν βρε Μαρουσκάκι, μην κουράζεσαι τόσο κοπέλα μου. Ναι να τα κάνει η μαμα ή η γυναίκα κι εσύ να κάθεσαι, 8 μηνών είσαι με άλλες πόσες υποχρεώσεις.

Πω πω οι κουρτίνες είναι το χειρότερο μου εν τω μεταξύ. Αυτες και τα μπαλκόνια - παντζούρια κλπ

c8i6p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Πως ειστε σήμερα? Εγώ νιωθω λίγο πεσμένη, λίγο ο σκατόκαιρος, λίγο οι ορμόνες είμαι στα down μου.

Την εβδομάδα που μας έρχεται θα αγοράσουμε και τα παιδικά έπιπλα. Έχουμε σχεδόν αποφασίσει, αλλα δεν ξερουμε τι να κάνουμε με τη συρταριέρα. Είναι πανάκριβες. Λετε να συμφέρει καλύτερα να πάρουμε μια ντουλάπα με συρταρια? Θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω αλλά θα την πάρουμε μια φορά, γιατί άλλωστε ντουλάπα θα χρειαστεί αργότερα. Πείτε μου τη γνωμη σας!

Ντουλάπα πουλάκι μου, ντουλάπα, σε λίγα χρόνια θα την πάρεις αναγκαστικά, πού θα χωρέσουν τα φορεματάκια, τα καλσονάκια και τα χίλια μύρια της μικρής μαθήτριας?Ειδικά αν εννοείς συρταριέρα-αλλαξιέρα μια βλακεία και μισή είναι, δε θα βασιζόμουν ποτέ να αλλάζω κάπου ψηλά το μωρό μου...Εκτός κι αν σας περισσεύουν τα χρήματα, εκεί πάω πάσο...Αλλά και πάλι δεν το θεωρώ ακίνδυνο...Πες πας να πάρεις μωρομάντηλα ή ένα φορμάκι που ξέχασες για να τη ντύσεις, βασίζεσαι ότι δε θα γυρίσει, πέσει κλπ...Θεός φυλάξοι!Απαπα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Αμαν βρε Μαρουσκάκι, μην κουράζεσαι τόσο κοπέλα μου. Ναι να τα κάνει η μαμα ή η γυναίκα κι εσύ να κάθεσαι, 8 μηνών είσαι με άλλες πόσες υποχρεώσεις.

Πω πω οι κουρτίνες είναι το χειρότερο μου εν τω μεταξύ. Αυτες και τα μπαλκόνια - παντζούρια κλπ

Κι εμένα δώσε μου να σιδερώσω, δεν με πειράζει, δώσε μου ό,τι θες, αλλά κουρτίνες κρέμασμα...τζάμια...μακριά, μαλωμένη με το άθλημα!:tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι γιατί πήρες το 1στις πάνες αν είναι 3,5 κιλακια ας πούμε θα κάνουν η θα χρειάζεται μεγαλυτεο νουμερακι..Έχω μπερδευτεί τι νουμερακι τελικά να πάρω;

ewKwp3.png

Ντουλάπα πουλάκι μου, ντουλάπα, σε λίγα χρόνια θα την πάρεις αναγκαστικά, πού θα χωρέσουν τα φορεματάκια, τα καλσονάκια και τα χίλια μύρια της μικρής μαθήτριας?Ειδικά αν εννοείς συρταριέρα-αλλαξιέρα μια βλακεία και μισή είναι, δε θα βασιζόμουν ποτέ να αλλάζω κάπου ψηλά το μωρό μου...Εκτός κι αν σας περισσεύουν τα χρήματα, εκεί πάω πάσο...Αλλά και πάλι δεν το θεωρώ ακίνδυνο...Πες πας να πάρεις μωρομάντηλα ή ένα φορμάκι που ξέχασες για να τη ντύσεις, βασίζεσαι ότι δε θα γυρίσει, πέσει κλπ...Θεός φυλάξοι!Απαπα!

Μπα η αλλαξιέρα δεν με νοιάζει, κι εγώ πιστέυω οτι μετά από λίγο καιρό που θα αρχίσει να κουνιέται θα είναι επικινδυνο το ύψος. Αυτό που σκέφτομαι είναι ο χώρος, αν χρειάζονται αυτά τα έξτρα συρτάρια για να βάζω και τα σεντονάκια της κλπ. Αν πάρω μια ντουλάπα τριφυλλη μόνο φτάνει λες?

c8i6p2.png

Κι εμένα δώσε μου να σιδερώσω, δεν με πειράζει, δώσε μου ό,τι θες, αλλά κουρτίνες κρέμασμα...τζάμια...μακριά, μαλωμένη με το άθλημα!:tongue::tongue:

Και εγώ έκανα μαζί δουλειες δεν μπορουσα να καθομαι να κοιτάω η να ξαπλώσω..δίκιο έχεις αλλά δεν σου κρύβω ότι με τόσες ώρες όρθια με πιάσανε τυψεις μην κάνω κακό στο κοριτσάκι μου...

ewKwp3.png

Μπα η αλλαξιέρα δεν με νοιάζει, κι εγώ πιστέυω οτι μετά από λίγο καιρό που θα αρχίσει να κουνιέται θα είναι επικινδυνο το ύψος. Αυτό που σκέφτομαι είναι ο χώρος, αν χρειάζονται αυτά τα έξτρα συρτάρια για να βάζω και τα σεντονάκια της κλπ. Αν πάρω μια ντουλάπα τριφυλλη μόνο φτάνει λες?

Καλέ εγώ τρίφυλλη έχω και βάζω τα ρούχα και των τριών!!Χειμωνιάτικα ΚΑΙ καλοκαιρινά και μετά φέρνω τα πάνω κάτω στην αλλαγή σεζόν, αλλά φτάνει σχεδόν ως το ταβάνι... Οπότε για τα ρούχα της συν σεντονάκια, κουβερτούλες και παπλώματα κλπ για αργότερα, είσαι καρακομπλέ με την τρίφυλλη!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...