Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ε Ναι όλο τους άλλους βοηθάνε εμάς στα Ά....Τους...Δεν με ενδιαφέρει ούτε την βοήθεια της θέλω ούτε τίποτα πλέον να είναι καλά η οικογένεια μου και εγώ και ο άντρας μου αλλά δεν μας έχει βοηθήσει σε τίποτα ούτε οικονομικά ούτε τίποτα ρε παιδί μου ούτε μια οδοντογλυφίδα πως να το πω...μόνοι μας κάναμε τον γάμο μας με την βοήθεια φυσικά των γονιών μου...ο άντρας μου τα βλέπει και τα καταλαβαίνει όλα και πολλές φορές ντρέπεται που μας βοηθάνε τόσο πολύ οι γονείς μου και όταν πάω και του λέω κάτι για την μάνα του το ξέρει ότι έχω δίκιο απλά με το να του το λέω τον στεναχωρώ ακόμα πιο πολύ Όχι ότι δεν το ξέρει τι είναι η μάνα του και αν μας έχει βοηθήσει...Αλλά και αυτές βολευονται τα κρατάει για την κόρη της..σου λέει Αφού αυτή τα έχει όλα και σπίτι και την βοηθάνε οι γονείς της εγώ ας βοηθήσω την κόρη μου..Αλλά δεν είναι έτσι θα γίνουμε γονεις και θα κάνουμε παιδιά και θα πρέπει να μάθουμε να μην ξεχωρίζουμε τα παιδιά μας..γι'αυτό να κοιτάς τον εαυτό σου το παιδί σου και τον άντρα σου την οικογένεια σου...Και ας την να κουρευεται και οι άντρες από την φύση τους είναι και λίγο μπουνταλαδες Και ειδικά με το θέμα μαμά...

Μαχη μου ακριβως οτι εγραψες ζω εγω εδω και χρονια! Με μια διαφορα μονο... ειναι πολυ πονηρη κ με τσιγκλαει πολυ ασχημα προσπαθει να μου την λεει οταν ειμαστε μονες! Σε οποιον ειπα τι μου λεει απορουν πως δεν εκανα φασαρια! 3 μερες ημουν μαλωμενη με τον αντρα μου επειδη μας εκανε ανω κατω η κυρια με τις υπουλες κακιες της! εμ δεν βοηθαει εμ με μιωνει ποια ειμαι εγω κ θελω κλινικες κ τ λ.! λες κ θα δωσει δραχμη! Στεναχωρησε ολο το σπιτι μου ειχαμε πολυ ενταση! εκλεγα επι μερες σας ειδα κ εσας να γραφετε αυτα.......Ντρεπεται ο αντρας μου ξεσπαει πανω μου επειδη του τα λεω μετα ομως μετανιωνει !

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επειδη με τις παμπερς μεγαλωσα τρια παιδια κ κανενα δεν εμφανισε κατι δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα συνηθειας δηλ μετα την κικο να το ερεθισει η παμπερς.αλλα μετα την παμπερς οταν εβαλα λιντλ ειχαμε θεμα στο Φανη.ολα εξαρτωνται απο το ποσο ευαισθητο δερματακι εχει το παιδι...κι εγω κικο θα παρω Μαριανθη....αλλα θα παρω απο τωρα αφου θα μου χρειαστουν και στο νοσοκομειο εκει δεν μας δινουν τιποτα....

Όταν με το καλό έρθει εκείνη η στιγμή και γεννήσεις και τις χρησιμοποιήσεις, να μπεις να μου πεις πως σου φάνηκαν ;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαχη μου ακριβως οτι εγραψες ζω εγω εδω και χρονια! Με μια διαφορα μονο... ειναι πολυ πονηρη κ με τσιγκλαει πολυ ασχημα προσπαθει να μου την λεει οταν ειμαστε μονες! Σε οποιον ειπα τι μου λεει απορουν πως δεν εκανα φασαρια! 3 μερες ημουν μαλωμενη με τον αντρα μου επειδη μας εκανε ανω κατω η κυρια με τις υπουλες κακιες της! εμ δεν βοηθαει εμ με μιωνει ποια ειμαι εγω κ θελω κλινικες κ τ λ.! λες κ θα δωσει δραχμη! Στεναχωρησε ολο το σπιτι μου ειχαμε πολυ ενταση! εκλεγα επι μερες σας ειδα κ εσας να γραφετε αυτα.......Ντρεπεται ο αντρας μου ξεσπαει πανω μου επειδη του τα λεω μετα ομως μετανιωνει !

Αχ βρε habibi μου τι να πω έχεις δίκιο έτσι είναι μερικές από αυτές βέβαια ξέρω και άλλες πεθερές που είναι μια χαρά...προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία αλλά πολλές φορές και εγώ δεν αντέχω και τα ακούει όλα Ο αντρουλης μου όπου συμφωνεί με εμένα και τα βλέπει και ο ίδιος αλλά είναι μάνα του και επειδή έχει πεθάνει και ο πατέρας του την έχει ξέρεις το μοναδικό άτομο...θα σου πω κάτι να γελάσεις την ημέρα που παντρευομασταν κάναμε πολιτικό λόγω οικονομικού και μετά τους πήγαμε σε μια ταβερνουλα περίπου 50ατομα..Και ενώ η κυρία δεν έχει δώσει ούτε καρφίτσα για το σπίτι μας τι έλεγε ...Αχ αν ζούσε ο Μιχάλης μου και καλά ο μπαμπάς του άντρα μου εγώ το γάμο του παιδιού μου θα το έκανα στο κτήμα nasioutzik ...δηλ Όχι για γέλια αλλά για κλάματα η κυρία...Γι'αυτό σου λέω κοίτα Εσύ να είσαι καλά με τον αντρουλη σου και γραυτην έξω από το σπίτι σου..Και επίσης όταν αυτή σου λέει κάτι να της απαντάς εγώ πάει να μου πει κάτι και της το βουλωνω και δεν μπορεί Γιατί ξέρει ότι είμαι γλωσσοκοπανα....

ewKwp3.png

Όταν με το καλό έρθει εκείνη η στιγμή και γεννήσεις και τις χρησιμοποιήσεις, να μπεις να μου πεις πως σου φάνηκαν ;)

Χιχι...αν γεννησω πριν απο σενα ναι...θα σου πω!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη!Ηρθαν οι κυριοι να αρχισουν βαψιμο!Θα προλαβω να καθαρισω πριν γεννησω χαχα....Ακομη ποναω οταν ανεβοκατεβαινω σκαλες....για να δουμε....Καλημεραααααα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χιχι...αν γεννησω πριν απο σενα ναι...θα σου πω!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη!Ηρθαν οι κυριοι να αρχισουν βαψιμο!Θα προλαβω να καθαρισω πριν γεννησω χαχα....Ακομη ποναω οταν ανεβοκατεβαινω σκαλες....για να δουμε....Καλημεραααααα!!!!

Μαρουσκακι μου Καλημέρα προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο γίνεται...Και εγώ τελικά chicco θα παραγγείλω να πάρω το 2 Καλά θα είναι;

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Μαρουσκακι μου Καλημέρα προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο γίνεται...Και εγώ τελικά chicco θα παραγγείλω να πάρω το 2 Καλά θα είναι;

Καλημερα κοριτσακι μου!Το 2 ειναι για 3-6 κιλα μωρακι κι εχει 250 πανες μεσα το κιβωτιο.Βεβαια ειναι επιφοβο να παρεις δυο κιβωτια γιατι το μωρακι σου μπορει να ειναι ανεπτυγμενο και να σου ξεμεινουν πολλα.Τα κιλα που γραφουν ειναι στο περιπου,δηλαδη μπορει στα 5 κιλα και να εχεις διαρροες.τοτε ειναι καιρος για το επομενο νουμερο.τεσπα...για να μη σε ζαλιζω....ενα κιβωτιο δυαρι ειναι καλα για αρχη και μετα βλεπουμε....Απο το πρωι τωρα εκατσα, το σπιτι ειναι απ εξω αναστα ο Κυριος αλλα ευτυχως ηρθαν οι δικοι μου...εγω ανελαβα το φαγητο!Ολα θα γινουν Παναγια μου και μετα θα ερθει κι ο μπουμπουλικος!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσακι μου!Το 2 ειναι για 3-6 κιλα μωρακι κι εχει 250 πανες μεσα το κιβωτιο.Βεβαια ειναι επιφοβο να παρεις δυο κιβωτια γιατι το μωρακι σου μπορει να ειναι ανεπτυγμενο και να σου ξεμεινουν πολλα.Τα κιλα που γραφουν ειναι στο περιπου,δηλαδη μπορει στα 5 κιλα και να εχεις διαρροες.τοτε ειναι καιρος για το επομενο νουμερο.τεσπα...για να μη σε ζαλιζω....ενα κιβωτιο δυαρι ειναι καλα για αρχη και μετα βλεπουμε....Απο το πρωι τωρα εκατσα, το σπιτι ειναι απ εξω αναστα ο Κυριος αλλα ευτυχως ηρθαν οι δικοι μου...εγω ανελαβα το φαγητο!Ολα θα γινουν Παναγια μου και μετα θα ερθει κι ο μπουμπουλικος!

Εσύ τουλάχιστον ξεκίνησες εγώ με βλέπω να γεννά η και να μην έχει ερθει ακόμη ο άνθρωπος να μου βάψει το δωμάτιο βλέπεις όταν μπλέκεις με συγγενείς είναι της υπομονής ..Και μου αρέσει που ήθελα μέχρι τέλος Ιουνίου να είναι όλα έτοιμα..Αλλά τι να κάνουμε υπομονή..Καλό μαγείρεμα πάω και εγώ να βάλω φαγητακι μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ σήμερα...

ewKwp3.png

Ω

Εσύ τουλάχιστον ξεκίνησες εγώ με βλέπω να γεννά η και να μην έχει ερθει ακόμη ο άνθρωπος να μου βάψει το δωμάτιο βλέπεις όταν μπλέκεις με συγγενείς είναι της υπομονής ..Και μου αρέσει που ήθελα μέχρι τέλος Ιουνίου να είναι όλα έτοιμα..Αλλά τι να κάνουμε υπομονή..Καλό μαγείρεμα πάω και εγώ να βάλω φαγητακι μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ σήμερα...

Αγαπη μου εσυ θες να βαψεις ενα δωματιο εγω βαφω μεσα εξω ολο το σπιτι και βαζω υαλοτουβλα αντι για τζαμι πανω απο την εισοδο γι αυτο αγχωθηκα....το δωματιο ποσο να κανει...αντε δυο μερες;αν εχεις ετοιμα κρεβατακι ρουχαλακια κλπ...εισαι σουπερ.εγω αρχες ιουλιου θα τα πλυνω....κανω κοτοπουλο με μουσταρδα και ρυζακι...καλη ορεξη!!!!κοριτσια....σε λιγες βδομαδες μπαινουμε τελικη ευθεια!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ω

Αγαπη μου εσυ θες να βαψεις ενα δωματιο εγω βαφω μεσα εξω ολο το σπιτι και βαζω υαλοτουβλα αντι για τζαμι πανω απο την εισοδο γι αυτο αγχωθηκα....το δωματιο ποσο να κανει...αντε δυο μερες;αν εχεις ετοιμα κρεβατακι ρουχαλακια κλπ...εισαι σουπερ.εγω αρχες ιουλιου θα τα πλυνω....κανω κοτοπουλο με μουσταρδα και ρυζακι...καλη ορεξη!!!!κοριτσια....σε λιγες βδομαδες μπαινουμε τελικη ευθεια!!!!!

Ωχ ωχ!ανοιξατε δουλειες βλεπω και τωρα που θελεις λιγη ξεκουραση παραπανω,ξεκινανε τα μαστορια.....καλη δυναμη σου ευχομαι!! Τι ακριβως θα κανετε με τα υαλοτουβλα,γιατι δεν το καταλαβα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωχ ωχ!ανοιξατε δουλειες βλεπω και τωρα που θελεις λιγη ξεκουραση παραπανω,ξεκινανε τα μαστορια.....καλη δυναμη σου ευχομαι!! Τι ακριβως θα κανετε με τα υαλοτουβλα,γιατι δεν το καταλαβα...

Η μηχανικος πριν 7 χρονια που φτιαχναμε το σπιτι ειχε τη φαεινη ιδεα να κανουμε παραθυρο πανω απο την κεντρικη εισοδο για πςρισσοτερο φως.Το παραθυρο ομως δεν καθαριζεται παρα με την πολυ μακρια σκαλα την οποια δεν εχουμε κ μια φορα στα τοσα χρονια που το τολμησα ηταν παρα πολυ επικινδυνο γτ δεν εχεις προσβαση απο καπου, στο δευτερο οροφο εχω μπαλκονι το μισο χωλ και το μισο κενο.Αυτο το τζαμι θα βγαλουμε και θα μπουνε υαλοτουβλα.Αμα καταλαβες κσταλαβες....Βρηκα ωραια χρωματακια για τα παιδικα την κρεβατοκαμαρα κλπ...Ο τυχερακιας συζυγος την Πεμπτη που γυριζει θα τα βρει προς τα τελειωματα...Ας ειναι...το προτελευταιο ειναι αυτο, μετα γενικη και τζαμια κουρτινες και μπορω να γεννησω ησυχη! Ειμαι φρικιο προγραμματισμου λεμε....Σημερα κοντεψα να μεινω απο τον πονο, πρωτη φορα ειπα ρε λες να γεννησω στον ογδοο;;;;Τωρα καθομαι παλι...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Η μηχανικος πριν 7 χρονια που φτιαχναμε το σπιτι ειχε τη φαεινη ιδεα να κανουμε παραθυρο πανω απο την κεντρικη εισοδο για πςρισσοτερο φως.Το παραθυρο ομως δεν καθαριζεται παρα με την πολυ μακρια σκαλα την οποια δεν εχουμε κ μια φορα στα τοσα χρονια που το τολμησα ηταν παρα πολυ επικινδυνο γτ δεν εχεις προσβαση απο καπου, στο δευτερο οροφο εχω μπαλκονι το μισο χωλ και το μισο κενο.Αυτο το τζαμι θα βγαλουμε και θα μπουνε υαλοτουβλα.Αμα καταλαβες κσταλαβες....Βρηκα ωραια χρωματακια για τα παιδικα την κρεβατοκαμαρα κλπ...Ο τυχερακιας συζυγος την Πεμπτη που γυριζει θα τα βρει προς τα τελειωματα...Ας ειναι...το προτελευταιο ειναι αυτο, μετα γενικη και τζαμια κουρτινες και μπορω να γεννησω ησυχη! Ειμαι φρικιο προγραμματισμου λεμε....Σημερα κοντεψα να μεινω απο τον πονο, πρωτη φορα ειπα ρε λες να γεννησω στον ογδοο;;;;Τωρα καθομαι παλι...

Σε βλέπω ομως εκεί δεν το βάζεις κάτω ..Την Γενική τουλάχιστον θα την κάνεις με καμία γυναίκα η και αυτή όλα μόνη σου;ήθελα να ξερά μια μέρα το πρόγραμμα σου από το πρωί έως το βράδυ που πας για ύπνο βρε αδερφέ να δω αν ξεκουραζεσαι και καθολου

ewKwp3.png

Πολυ ωραια ολα τα σχεδια σου,οπως τα περιγραφεις! Και εγω ετσι σαν κι εσενα ειμαι, πολυ τακτικη και παντα με προγραμμα...κουραστικο ναι μεν,αλλα δεν μπορω να λειτουργησω διαφορετικα.Δυστυχως δεν αφηνω τιποτα στο χαλαρο,πρεπει ολα να περνανε απο τον προγραμματισμο μου και ετσι μονο κοιμαμαι ησυχη τα βραδυα.Ουφ!! Κουραστηκα παλι....Οσο για τον πονο οπως λες,και εμεις οταν καναμε την ανακαινιση καθε μερα απο την εξαντληση ποναγα απιστευτα παντου.Σε καταλαβαινω, τωρα στο τελος κανε τον σταυρο σου να σε φυλαξη ο Θεος μην εχεις τιποτα απροοπτα,γιατι κριμα θαναι,εφαγες τον γαιδαρο να κολλησεις στην ουρα?Αν και δεν νομιζω να γινει τιποτα,συνηθως τα κουρασμενα κορμια εχουν αποκτησει αντοχες μεγαλες, δεν μασανε ευκολα....:cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω κοριτσια σημερα ειμαι σχετικα χαλαρα(πρωτοτυπο):rolleyes:Εκτος απο ενα πλυντηριο και ενα φαγητο που εφτιαξα ολη μερα σχεδον τα παιδια ειναι με τον συζυγο,το πρωι σε παιδικο παρτυ και τωρα στο κτημα,θα ερθουν οπου ναναι , μπανακι- γαλα- υπνο και θα βγω για μπυριτσα με κοπελες απτην δουλεια! Επιτελους γιατι εχω καιρο να βγω και σκεφτομαι και την κλεισουρα που θα φαω σε ενα μηνα και αρχιζω να φρικαρω απο τωρα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σε βλέπω ομως εκεί δεν το βάζεις κάτω ..Την Γενική τουλάχιστον θα την κάνεις με καμία γυναίκα η και αυτή όλα μόνη σου;ήθελα να ξερά μια μέρα το πρόγραμμα σου από το πρωί έως το βράδυ που πας για ύπνο βρε αδερφέ να δω αν ξεκουραζεσαι και καθολου

Οχι γενικη εγω αγαπη,δ

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Οχι γενικη εγω αγαπη,δεν ειμαι τρελη....Γυναικα συν μαμα μου...Το προγραμμα μου φυσικα και περιλαμβανει ξεκουραση....οποτε μπορω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...