Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Τι να πω...μια στις αρχες και μια στα τελη τα καφετια....δεν ξαναχα κατι προς το παρον....Ας ειναι ζεστη ας ειναι το σκοτωμενο αιμα που λεει κι η βροχουλα....Ξαπλωνω ολη την ωρα...τα μεγαλα ειναι ησυχα ως τωρα λογω ταμπλετ-οταν περασει η ωρα που δικαιουνται δεν ξερω τι θα κανουν- κι ο μικρος σχολειο ως τις δυο.στεναχωρεθηκα και γτ παλι δεν ηρθε ο βαφιας αφου αρρωστησε η μοναχοκορη του και τρεχαν γιατρους...παλι αναμονη και γι αυτον....:cry: Φαγητο ευτυχως εχω μαζεματα απο τα προηγουμενα κι η μαμα μου ειπε θα σιδερωσει εκεινη...σιχαινομαι να νιωθω ανημπορη....δεν εχω συνηθισει ετσι....ευχαριστω Μαριανθακι μου για λινκ!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να πω...μια στις αρχες και μια στα τελη τα καφετια....δεν ξαναχα κατι προς το παρον....Ας ειναι ζεστη ας ειναι το σκοτωμενο αιμα που λεει κι η βροχουλα....Ξαπλωνω ολη την ωρα...τα μεγαλα ειναι ησυχα ως τωρα λογω ταμπλετ-οταν περασει η ωρα που δικαιουνται δεν ξερω τι θα κανουν- κι ο μικρος σχολειο ως τις δυο.στεναχωρεθηκα και γτ παλι δεν ηρθε ο βαφιας αφου αρρωστησε η μοναχοκορη του και τρεχαν γιατρους...παλι αναμονη και γι αυτον....:cry: Φαγητο ευτυχως εχω μαζεματα απο τα προηγουμενα κι η μαμα μου ειπε θα σιδερωσει εκεινη...σιχαινομαι να νιωθω ανημπορη....δεν εχω συνηθισει ετσι....ευχαριστω Μαριανθακι μου για λινκ!!

Γεια σας κορίτσια μου..μαρουσκακι μου εγώ όταν είχα καφέ και τον πήρα τηλ μου είχε πει ότι είναι στην αλλαγή του μήνα συμβαίνει αυτό και όντως είχε δίκιο κάθε 10του μήνα αλλάζω μήνα και έτσι ήταν το είχα παρατηρήσει Γιατί είχα πάει από το ιατρείο και με είχε ελέγξει δεν ήταν κάτι άλλο...

ewKwp3.png

Εμ αυτο ειναι το ζητουμενο.Να ειμαστε ορθιες στα ποδια μας μεχρι τελους γιατι υπαρχουν καποια πλασματα που στηριζονται απο εμας.γιαυτο ολες λεμε για βοηθεια,για να μην φτασουμε στο σημειο να πεσουμε στο κρεββατι.τι λεμε τοσο καιρο οι καημενες? Σε ποιον αρεσει η ανημπορια marouska mou? Περαστικο να ειναι,που θα ειναι σιγουρα, και κοιταμε αισιοδοξα μπροστα, που σε ενα μηνα θα εχουμε αγκαλια τα αγγελουδια μας....

Υ.γ. διαβασα για τις πανες της chicco οτι παρολο που ειναι πολυ καλες ειναι ακριβες.τι ερευνα αγορας εχεις κανει εσυ? Οι pampers ειναι πιο οικονομικες στις προσφορες?διαφωτισε με λιγο γιατι εχω αρχισει να κανω καβατζες στα babylino...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα.... Επίσημα και στην 30η εβδομάδα... ε τώρα μετράμε αντίστροφααα :P:p:p:p .

Μια ερώτηση θέλων κάνω εάν κάποια γνωρίζει. Δίνει το ίκα κανένα επίδομα .. σε ασφαλισμένες; Εννοώ να μην εργάζονται αλλά απλά να έχουν ασφαλιστική κάλυψη; Τα ψάχνω... τα ξαναψάχνω... και άκρη δεν βγάζω!!!!!!!!

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

μαντατα χρονια πολλα!

ο μπεμπης μου εφτασε τα 2 κιλακια!ολοκληρος αντρας(τι λεω...) ειναι εδω και ενα μηνα με το κεφαλι κατω,δεν μπορουμε να τον βγαλουμε φωτο,ελπιζω να μην ξαναγυρισει

οσο για τις πεθερες,νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου,δεν εχει να κανει με το αν ειναι μανα αντρα ή γυναικας δεν γινεται να συμπεριφερεσαι διαφορετικα στην οικογενεια του γιου σου και διαφορετικα στης κορης σου.αμα το κανεις αυτο διαχωριζεις τα παιδια σου και εισαι σκαρτος ανθρωπος,ή απλα χαζος..γιατι κοριτσια υπαρχουν παντα αυτοι που κλαιγονται και ζητανε συνεχεια βοηθεια απο τους γονεις τους,και αυτοι που θελουν να ειναι υπερανω και λενε αν μου προτεινουν την βοηθεια θα δεχτω.ετσι αν τελικα καποιος δε ζηταει ποτε τιποτα ενω ο αλλος ζηταει ο γονιος δινει σαυτον που ζηταει και ο αλλος παιρνει τον π...εκει τωρα πρεπει ο γονιος να δειξει οτι ειναι σωστος ανθρωπος και να συμπεριφερεται το ιδιο σε ολα τα παιδια του.

βεβαια υπαρχουν και αυτοι που απλα ειναι κακοι ανθρωποι και σου ετυχε να πεσεις στο σοι τους.τι κανεις?γραψτους.καλο δε θα δεις ετσι κι αλλιως. το να τσακωνεσαι με τον αντρα σου γι'αυτους, νοημα δεν εχει.δεν γινεται να παραδεχτει καποιος πως οι γονεις του δεν ειναι καλοι,ακομα κι αν το βλεπει.εσενα αν σου βρισει ο αντρας σου την μανα σου(ακομα και να εχει δικιο) θα σου ρθει?δεν θα στενοχωρηθεις?σιγουρα θα στενοχωρηθεις κι απο αντιδραση θα τα βαλεις με αυτον που ειναι μπροστα αυτη τη στιγμη,δηλαδη τον αντρα σου.

και μετα θα πας και θα τσακωθεις και με τη μανα σου και θα τα χουν ολοι μαζι σου...σκεφτειτε μηπως το κανουν αυτο οι αντρες σας και δεν το ξερετε?

δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα απτο να εισαι στη μεση και να μην θες να στενοχωρησεις κανενα και να καταληγεις να μαλωνεις με ολους οσους αγαπας

KPOzp2.png deXnp3.png

Βρε κορίτσια πείτε μου και εμένα για τις πάνες από που θα τις παραγγείλετε;Και πόσες να πάρω για αρχή και τι νούμερο;εμένα η μαία μου είπε μην πάρω ποτέ libero..

Η καθεμια βολευεται με οτι ταιριαξει στο πωπουδακι του παιδιου της.Αυτα τα μην παρεις το ενα,μην παρεις το αλλο μου την δινουν στα νευρα:evil: Συναδελφος μου μου ειπε οτι αγοραζε στα παιδια της πανες απο το lidl ,απο βρεφακια και τις ειχε καταευχαριστηθει και οι pampers της κανανε κοκκινιλες.Δεν βγαζεις ακρη! Αν δεν δοκιμασεις εσυ η ιδια στο παιδι σου πανω δεν μπορεις ποτε να πεις ποτε!! Επισης εγω χρησιμοποιησα libero μετα τον εναμιση χρονο αν εβρισκα προσφορες σε σουπερμαρκετ και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.Με τι κριτηρια ειναι τοσο απολυτοι μερικοι ανθρωποι?Στον δικο τους κ@λο τα τεσταρουν??:evil: τελοσπαντων,εγω δεν εχω κανει ποτε παραγγελια απο internet αλλα τωρα ψηνομαι αν δω καμια καλη προσφορα.το νο1 δηλαδη απο 2-5 κιλα θα παρω ισως ενα η' δυο το πολυ πακετα γιατι ειναι πολυ μικρα και μπορει να εχουμε και διαρροες...θα προτιμησω το νο2 δηλαδη απο 4-8 κιλα στο περιπου γιατι μπορει το μωρο να ειναι μπαμπατσικο η' να βαζει γρηγορα βαρος η' να ειναι κατρουλιαρα οποτε θελω να εχει περισσοτερη απορροφητικοτητα,συν του οτι περνουν γρηγορα βαρος και οπως και να εχει θα το βρεις μπροστα σου τα 7-8 κιλα.θα μεγαλωσει δεν θα μεγαλωσει??θα χρησιμοποιηθει σιγουρα..τωρα απο ποσοτητα.οχι πολλα για να δουμε αρχικα αν μας κανει η ποιοτητα της πανας(οπως ειπαμε) και δεν ερεθιζει το μωρο.μεχρι να βρεις τι σου ταιριαζει αγοραζεις λιγα,οταν καταληξεις εκει αγοραζεις ποσοτητα.........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα και απο εμενα. Απο χθες το πρωι εχω τσιμπιματα σαν τραβηγματα κατω χαμηλα στην κοιλια πιο πολυ στα δεξια και καθομαι ξαπλωμενη να ηρεμησω γιατι και εγω δε μπορω να καθομαι βαριεμαι. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα. Επισης το βραδυ εχω ασχημο πρηξιμο στα ποδια.. οσο για το θεμα με τις πεθερες και μενα αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο απο ολα ειναι πως μπορουν και ξεχωριζουν τα παιδια τους.. εγω σταματησα να τσακωνομαι με τον αντρα μου για αυτο το θεμα απλα στεναχωριεμαι γιατι μετα απο καιρο βεβαια εχει καταλαβει και εκεινος οτι ο αδερφος του περνει περισσοτερα απο οτι αυτος και δε μιλαω μονο απο αποψη οικονομικη.. για να μη σας πω το αλλο οτι η πεθερα μου θελει μονο κοριτσια οποτε ειναι με την αλλη μερια. Τι να κανουμε της λεω εγω ειμαι αγορομανα και μου αρεσει. Τα ειπα και εγω να μου βγουν απο μεσα μου.. και απο φιλες μια ζηλια βλεπω τιποτα αλλο. Απλα στην τελικη εισαι εσυ ο αντρας σου τα παιδια σου και καποια ατομα απο την οικογενεια κανεις αλλος

UstLp3.png

Εμ αυτο ειναι το ζητουμενο.Να ειμαστε ορθιες στα ποδια μας μεχρι τελους γιατι υπαρχουν καποια πλασματα που στηριζονται απο εμας.γιαυτο ολες λεμε για βοηθεια,για να μην φτασουμε στο σημειο να πεσουμε στο κρεββατι.τι λεμε τοσο καιρο οι καημενες? Σε ποιον αρεσει η ανημπορια marouska mou? Περαστικο να ειναι,που θα ειναι σιγουρα, και κοιταμε αισιοδοξα μπροστα, που σε ενα μηνα θα εχουμε αγκαλια τα αγγελουδια μας....

Υ.γ. διαβασα για τις πανες της chicco οτι παρολο που ειναι πολυ καλες ειναι ακριβες.τι ερευνα αγορας εχεις κανει εσυ? Οι pampers ειναι πιο οικονομικες στις προσφορες?διαφωτισε με λιγο γιατι εχω αρχισει να κανω καβατζες στα babylino...

Οι κικο ειναι ακριβες στα πιο μεγαλα μεγεθη στα 1 2 ειναι φτηνες.θα παρω αυτες η απο το www.tofarmakeiomou.gr pampers απλως επειδη ειμαι ξαπλα στον καναπε θα μπω να δω απο τον υπολογιστη και να συγκρινω.εχεις δικιο ομως στο οτι καθεμια παιρνει οτι βολεψει το μωρο της....απο το λιντλ τον ενα γιο δεν τον πειραζαν τον δευτερο ναι...η γειτονισσα τα μεγαλωσε με μπειμπιλινο και κανενα προβλημα....οσο για νουμερα εγω θα παραγγειλω δυαρι δηλαδη 3-6 κιλα....ε δε νομιζω να γεννηθει λιγοτερο...κι αν παλι γεννηθει λιγοτερο παιρνω κι απο τοσουπερ μαρκετ ενα πακετο 2-5 κιλα δε χαθηκε ο κοσμος....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

40 euro 240 πανες 3-6 κιλα στα παμπερς...40 euro 250 πανες κικο με μειον 15% αν παρεις πανω απο ενα κουτι....πιο οικονομικα βγαινουν οι κικο ρε γμτ....ο αντρας μου φοβαται μη συνηθισει το κωλακι του νινιου στις κικο και μετα δε δεχτει παμπερς στα μεγαλυτερα νουμερα....καλα ακομη δεν τον ειδαμε...φανταρο τον στειλαμε....:rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια πείτε μου και εμένα για τις πάνες από που θα τις παραγγείλετε;Και πόσες να πάρω για αρχή και τι νούμερο;εμένα η μαία μου είπε μην πάρω ποτέ libero..

Εγώ πάνες chicco θα πάρω. Νομίζω ότι είναι οι πιο οικονομικές (εκτός και αν εκείνο το διάστημα πετύχεις σε προσφορά άλλη μάρκα) και όσον αφορά το νούμερο, περίμενε να δεις πόσα κιλάκια θα γεννηθεί το μωρό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα.... Επίσημα και στην 30η εβδομάδα... ε τώρα μετράμε αντίστροφααα :P:p:p:p .

Μια ερώτηση θέλων κάνω εάν κάποια γνωρίζει. Δίνει το ίκα κανένα επίδομα .. σε ασφαλισμένες; Εννοώ να μην εργάζονται αλλά απλά να έχουν ασφαλιστική κάλυψη; Τα ψάχνω... τα ξαναψάχνω... και άκρη δεν βγάζω!!!!!!!!

Όχι. Μόνο όσες εργάζονται

SJqRp2.pngPvhnp2.png

40 euro 240 πανες 3-6 κιλα στα παμπερς...40 euro 250 πανες κικο με μειον 15% αν παρεις πανω απο ενα κουτι....πιο οικονομικα βγαινουν οι κικο ρε γμτ....ο αντρας μου φοβαται μη συνηθισει το κωλακι του νινιου στις κικο και μετα δε δεχτει παμπερς στα μεγαλυτερα νουμερα....καλα ακομη δεν τον ειδαμε...φανταρο τον στειλαμε....:rolleyes:

Στα μεγαλύτερα νούμερα είναι η αλήθεια δεν κοίταξα καθόλου. Αλλά στα μικρότερα, είδες που έχει διαφορά; Γιατί υπάρχει περίπτωση το μωρό να συνηθίσει σε μια μάρκα και να μην δέχεται άλλη μεγαλώνοντας; :shock:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Στα μεγαλύτερα νούμερα είναι η αλήθεια δεν κοίταξα καθόλου. Αλλά στα μικρότερα, είδες που έχει διαφορά; Γιατί υπάρχει περίπτωση το μωρό να συνηθίσει σε μια μάρκα και να μην δέχεται άλλη μεγαλώνοντας; :shock:

Επειδη με τις παμπερς μεγαλωσα τρια παιδια κ κανενα δεν εμφανισε κατι δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα συνηθειας δηλ μετα την κικο να το ερεθισει η παμπερς.αλλα μετα την παμπερς οταν εβαλα λιντλ ειχαμε θεμα στο Φανη.ολα εξαρτωνται απο το ποσο ευαισθητο δερματακι εχει το παιδι...κι εγω κικο θα παρω Μαριανθη....αλλα θα παρω απο τωρα αφου θα μου χρειαστουν και στο νοσοκομειο εκει δεν μας δινουν τιποτα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015

Γεννητούρια μας!!

Εγκυούλες ακόμη!

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-1450gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-1396 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2000 gr

-Mάχη84 5/8 κοριτσάκι!- 2226 gr

-Crochetmania 4-8/8 αγοράκι! -1850 gr

-Novemberrain 9/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Loveisintheair 9/8 κοριτσάκι! -1334 gr

-Marouskaki 10/8 αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8 αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 κοριτσάκι!-2016 gr

-Cristi84 12/8 αγοράκι! -1800 gr

-Evangelia_kapa 13/8κοριτσάκι!-1880 gr

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1408 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-ARCA 19/8κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-1350 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!

-habibi 26/8 αγοράκι! -1420 gr

-litsaballet 27/8αγοράκι!-1295 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1600 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...