Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σου ξαναέχω γράψει ότι με τον ερχομό του τρίτου παιδιού θα ζοριστείς πολύ, θα φτάσεις στα όρια που νόμιζες ότι είχες ήδη περάσει...Τον άντρα σου θα τον θες σύμμαχο σε όλο αυτό, όχι απέναντί σου...Άσ' την να κουρεύεται η πεθερά σου, μην μεταφέρεις στο σύζυγο το τι σου έκανε ή δεν σου έκανε εκείνη, μην του μιλάς γι' αυτή, γενικά, σαν να μην υπάρχει ένα πράγμα...Θα είσαι τόσο πιεσμένη μέχρι να βρεις τους ρυθμούς σου με τρία μικρά μες στο σπίτι που το λιγότερο που θα θες είναι καβγάδες με το σύζυγο επιπλέον!Τα ίδια ισχύουν και για σένα Ανθή μου, γιατί είπαμε με κάθε παιδί διαταράσσεται η ισορροπία του ζευγαριού και της οικογένειας εν γένει...

Μαναρι μου συμφωνω απολυτα με οσα λες αλλα μαλλον δεν το εθεσα σωστα για να το καταλαβετε: με τον συζυγο δεν εφτασα στα προθυρα του χωρισμου επειδη του γκρινιαζα για την μανα του,αλλα επειδη υποστηριζε αυτην και οχι εμενα.Ειτε ειχα δικαιο ειτε αδικο, στη μανα του εδινε παντα ελαφρυντικα και εγω ημουνα αυτη που τα δημιουργουσα ολα με τις ιδιοτροπιες μου.Και προχθες που ξαναφορτωσα ητανε γιατι εδωσε παλι στα παιδια γλυκα ενω ειχαμε πει να τα περιορισει(γινεται σε καθημερινη βαση) και οταν του ειπα οτι η μανα του συνεχιζει το βιολι της εκεινος την δικαιολογησε και εβγαλε εμενα υπερβολικη.

Ε τοτε τι να λεμε?? Μια ζωη εγω θα ειμαι η παραλογη και η αλλη θα την περναει λαδι..... Αν ητανε απο αυτους που με υποστηριζε εννοειτε θα το εραβα και θα κοιταζα το σπιτι μου, τι να κανω ομως τωρα?? Δεν μπορω να τα γκρεμισω, το παλευω οπως μπορω. Τελοσπαντων πρεπει να ανοιξουμε ενα αλλο θεμα με πεθεροπληκτες να τα λεμε γιατι εδω υποτιθεται πρεπει να λεμε ευχαριστα πραγματα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koρίτσια πονεμένο θέμα βλεπω πιάσατε με τις πεθερές, οι περισσοτερες πεθερόπληκτες ε? Λίγες οι τυχερες που έχετε καλές σχεσεις, γιατί ρε παιδί μου αυτή η σχέση πεθεράς νύφης να είναι πάντα τοσο δύσκολη?

Συμφωνώ μαζί σας πάντως, όσο κακιά και να είναι μια πεθερά ο άντρας είναι αυτός που κρατάει τις ισορροπιες. Αλλα τι να κανουμε που οι περισσοτεροι έχουν μια αδυναμία στη μανούλα τους!

Εγώ είμαι τυχερή γιατί μένει στον Καναδά, οπότε αυτο το απο μακριά και αγαπημένες ισχύει. Συν ότι δεν είναι ελληνίδα, και είναι και μεγάλη σε ηλικία οπότε δεν έχουμε μεγάλο θάρρος και οικειότητα μεταξύ μας. Καλύτερα από το να πλακωνόμαστε.

Σας ζηλευω που έχετε ωραιο ζεστό καιρό στην Ελλαδίτσα μας, εδώ εχει δυο βδομάδες που μας πάει χειρότερα και από Οκτώβριο. Βροχές, μουντάδα και ψυχρούλα. Χθες το πρωί όταν βγήκα από το σπίτι φαινόταν η ανάσα μου στον αέρα. Αι σιχτίρ δηλαδή. Ας δω την θετική πλευρά, ότι τουλαχιστον δεν αγκομαχώ από τη ζέστη. Αλλά μου έλειψε ο ήλιος και η θάλασσα και ας ήμουν με το κλιματιστικό.

Τυχερουλα!!!!!!!! Ναι ενω εμενα που ειναι Ελληνιδα και σχετικα νεα,καθε μερα χεζομασταν στον καφε. Μη συζητας......:evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσάκι μου καλησπέρα!!! Σήμεραέχω τα γενέθλια μου και ο αντρούλης μου μου έφερε μια ταιράστια ανθοδέσμη που γέμισα 3 βάζα..είχε και μπλε τριαντάφυλλα λόγο του μπεμπέ μας!!! Σαν δωράκι πήγαμε και στο γιατρό να δούμε το αντράκι μας...Το μωράκι είναι 2 εβδομάδων μεγαλύτερο και γιέστατο..1600 γραμμάρια παρακαλώ..:):)σημειώστε με..Μια χαρά είπε όλα.Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!ΑΑΑ και το μωρό απο τον 4ο μήνα με το κεφάλι κάτω..'ετοιμο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπραβο κοπελα μου,και συγχαρητηρια!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλά εγώ σου λέω είμαι τόσο πισματάρα και εγωήστρια (βασικά έγινα)... που είμαι ικανή ... όχι το ονομά της να μην δώσω.. αλλά να της το στερώ και το μωρό όσο δεν πάει. Άλλωστε έχει δηλώσει πως δεν θα μπορεί να το κρατάει. Εδώ δεν πατάει στο σπίτι μας. Έχω να την δώ και να της μιλήσω 2 βδομάδες. Ούτε που πέρνει τηλέφωνο να μάθει τι κάνω και αν χρειάζομαι κάτι. Μόνο το γιό της ρωτάει. Και μένει απο ΚΑΤΩ :shock: . Ρε συ 75 είναι... και ναι όντως έχει κάτι θέματα υγείας... αλλά δεν είναι κατάκοιτη. Δόξα το θεό στα πόδια της μια χαρά στέκεται. και ξέρεις... δέν είναι απο εκείνες που βγάζουν κακία κλπ .... δείχνουν οτι είναι απο τις πίο ήρεμες... αλλάαα.... άλλο ειναι στην πραγματικότητα. Τέλος πάντων... εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις και θα εχω υπόψιν μου τις συμβουλές σου. Ουφ... επιτέλους........ τα πα και ξεθ'υμανα και εγώ. Απο δώ και πέρα έταξα στον εαυτό μου πως μέχρι να γεννήσω τουλάχιστον .. δνε θα ξανασυγχιστώ για αυτήν. Το παιδί μου πάνω απ'ολα ο άντρας μου και την υγειά μας να έχουμε.

Μμμμμμμ 75 χρονων? Αισιοδοξο αυτο! Τι να πω και εγω που ειναι μονο 60? 20 χρονακια ακομα θα με τηγανιζει'........:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου καλησπέρα!!! Σήμεραέχω τα γενέθλια μου και ο αντρούλης μου μου έφερε μια ταιράστια ανθοδέσμη που γέμισα 3 βάζα..είχε και μπλε τριαντάφυλλα λόγο του μπεμπέ μας!!! Σαν δωράκι πήγαμε και στο γιατρό να δούμε το αντράκι μας...Το μωράκι είναι 2 εβδομάδων μεγαλύτερο και γιέστατο..1600 γραμμάρια παρακαλώ..:):)σημειώστε με..Μια χαρά είπε όλα.Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!ΑΑΑ και το μωρό απο τον 4ο μήνα με το κεφάλι κάτω..'ετοιμο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χρόνια σου πολλά! Πολύχρονη και με το καλό να γίνεις και μανούλα! Να χαίρεσαι και το μωράκι σου! Από μικρό βιάζεται να βγει στον έξω κόσμο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

Γεννητούρια μας!!

Εγκυούλες ακόμη!

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-1450gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-1396 gr

-lonestar 5/8αγοράκι!

-Mάχη84 5/8 κοριτσάκι!- 2226 gr

-Crochetmania 4-8/8 αγοράκι! -1850 gr

-Novemberrain 9/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Loveisintheair 9/8 κοριτσάκι! -1334 gr

-Marouskaki 10/8 αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8 αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 κοριτσάκι!-2016 gr

-Cristi84 12/8 αγοράκι! -1800 gr

-Evangelia_kapa 13/8κοριτσάκι!-1880 gr

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1408 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-ARCA 19/8κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-1350 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!

-habibi 26/8 αγοράκι! -1420 gr

-litsaballet 27/8αγοράκι!-1295 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1600 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα!Μαντατουλι,πολυχρονη κοριτσακι μου, με το καλο το γλυκο σας αγορακι να γεμισει το σπιτακι σας γλυκιες φωνουλες!!!Θα βαλω και τα κιλακια σας!!!Βροχουλα μου στα λογια μου ερχεσαι...Βλεπεις οτι ο καβγας σας παλι ξεκινησε ΛΕΓΟΝΤΑΣ του ΤΙ ΕΚΑΝΕ η μαμα του;;;Γι αυτο σου ειπα μην του τα μεταφερεις...ακρη δε θα βγαλεις...οι παππουδες παντα τα δικα τους κανουν...αντε σχεδον παντα...καλε εμενα θελανε να δωσουν καριοκα στο τριων μηνων μωρο μην τη λιμπιστει κι ειναι αγορι και δεν κανει κλπ κλπ....Ο αντρας ειναι στη μεση απο τη μια η μανα απο την αλλη η συζυγος....προσπαθει να κρατα μια μπαλαντζα....δε θελω να λεω πολλα γτ κι εγω πεθερα θα γινω για 4 κοριτσια κι απο τωρα λεω αχ τι κοριτσια θα βρουνε....θα ειναι τεμπελες....θα τους αγαπανε κλπ κλπ ειναι στο DNA μας αυτο το κολλημα νομιζω....οτι λεω τα λεω απο ενδιαφερον για το καλο της οικογενειας επειδη το εζησα το δραμα για τρια χρονια....να εχεις δυο μωρα σε μια πολη το πρωι να σου κανουν χιλιες δυο βλακειες τα πεθερικα κ το βραδυ να κανεις αναμεταδοση στο συζυγο να μαλωνεις να εισαι νευρικη και σιγουρα λιγοτερο αποτελεσματικη στο ρολο της μαμας....παντα με αγαπη μιλαω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marianthi μου, ποιο ήταν το λινκ για παραγγελία πάνες της chicco?Βάλτο βρε πουλάκι μου λίγο να συγκρίνω με τις πάμπερς και να αποφασίσω τι θα πάρουμε...Πριν είχα κάτι καφετιά στο σερβιετάκι, δεν έκανα τίποτα από το πρωί, τι είναι τούτο πάλι??:?:-?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσακια μου εκνευρισμενα.Εχετε την κατανοηση μου ειδικα οσες μενετε με τα πεθερικα πανω κατω.Δυσκολες καταστασεις ζειτε οι περισσοτερες.Κι εγω πιστευω θα ανηκα στηβ κατηγορια αυτη αν μεναμε ετσι γιατι ενω ειναι καλη σε γενικες γραμμες ειναι τελειως αλλης νοοτροπιας,λες και δεν εφυγε ποτε απ τι χωριο της,αγνοει βασικα πραγματα κι ειναι παρα πιλυ υπερβολικη ως προς τα παιδια,σε βαθμο αηδιας.Επειδη ομως δεν τους βλεπουμε συχνα κι επειδη κανουν για την οικογ μου ο τι μπορουν,ειτε αυτο σημαινει μαγειρεμα μια στο τοσο η οικονομικη βοηθεια σε κατι σοβαρο που θα τυχει,ειμαι ευχαριστημενη.Δεν ειβαι κακια σε καμια περιπτωση απλως πολυ στενομυαλη και πολυ "πισω" γενικως.Συμφωνω οτι τα "ξερεις τι μου πε" η "ξερεις τι μου κανε" μεσα στο σπιτι μονο εξτρα προβληματα δημιουργουν.Απ την αλλη θες να τα πεις γιατι θα σκασεις.Εκει που τσαντιζομαι περισσοτερο ειναι οταν οι πεθερες η και οι μαναδες μας ξεχωριζουν τα παιδια τους η τα εγγονια τους.Εκει σηκωνω τα χερθα ψηλα.Δε λεω αναλογως τηβ κατασταση βοηθα οποιον εχει νεγαλυτερη αναγκη αλλα οχι τον ενα δεκα ωρες τη μερα και τον αλλο καθολου.Ειναι προκλητικο...Κατα τ αλλα συμφωνω νε την κριμαι οτι οσο μπαινουν μεσα στο σπιτι αποκτουν και περισσοτεραδικαιωματα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!!! Madata χρονια σου πολλα κοριτσι μου,πολυχρονη και με το καλο το μπεμπεδακι σας:):)

Σημερα φασολαδα για την οικογενεια,κολοκυθια γεμιστα για μενα μιαμ μιαμ!!!!! Ειχα παραγγελια απτον συζυξ για φασολακια με πατατες-καροτακια αλλα θα τα φτιαξω αυριο με μοσχαρακι.....Κοριτσια τι νυστα εχω??δεν βλεπω μπροστα μου.Τα βραδυα πλεον κοιμαμαι ελαχιστα και ο υπνος μου ειναι αστατος.Εκτος απο την συχνοουρια που την συνηθισαμε πλεον, εχω πολλους πονους στην πλατη - μεση με αποτελεσμα καθε πεντε λεπτα να αλλαζω πλευρο για να ανακουφιζομαι.Μετα πονανε πολυ οι ταρσοι και το μεταταρσιο στα ποδια μου.Απο το πολυ πρηξιμο ολη την ημερα,το βραδυ με καινε σε εκεινο το σημειο και δεινοπαθω μεχρι να ηρεμησω.Μετα τις 3.30 με παιρνει ο υπνος καθε νυχτα και 7.30 ξυπναω,ουφ αντε να γεννησω γιατι το σωμα μου αγκομαχαει:evil:

Θυμαμαι στην δευτερη εγκυμοσυνη μετα τον 7ο μηνα δεν ηθελα να ερχεται η νυχτα,γιατι βγαινανε ολα τα κουσουρια στην επιφανεια,μου αρεσε η μερα και οταν γεννησα ελεγα ποτε θα ερθει το βραδυ να κοιμουνται ολοι να ηρεμησω λιγο....γιατι ολη τη μερα γινοτανε χαμος!!Και τωρα το ιδιο λεω παλι:)Να μην ερθει το βραδυ που δεν μπορω να κοιμηθω και σε ενα μηνα θα λεω ποτε θα βραδιασει να ηρεμησει το κορμακι μου......Η ιστορια επαναλαμβανεται.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαντατα χρονια πολλα να τα εκατοστησεις και με το καλο το αντρακι σου.Ευαγγελια μου κι εμενα θα μου λειπε το κλιμα της ελλαδας.Οσο κι αν με κουραζει η ζεστη απ την αλλη τη θελω για βα προλαβουμε να κανουμε καμια δεκαρια μπανακια.Ο γιατρος σου μου φαινεται πολυ "μπροστα".Μπραβο,θα νιωθα πολυ ασφαλης.Εμενα κανει η μικρη σαν τρελη και φοβαμαι κι εγω μην ξαναγυρισει.Εφυγαν οι φιλοι σας?Σας αφηνω,παω για ψωνια σουπερ μαρκετ και φαρμακειο.Φιλιαι

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Marianthi μου, ποιο ήταν το λινκ για παραγγελία πάνες της chicco?Βάλτο βρε πουλάκι μου λίγο να συγκρίνω με τις πάμπερς και να αποφασίσω τι θα πάρουμε...Πριν είχα κάτι καφετιά στο σερβιετάκι, δεν έκανα τίποτα από το πρωί, τι είναι τούτο πάλι??:?:-?:?

Θυμαμαι που ειχες πει οτι ειχες πονους περιοδου πριν 2-3 μερες.προφανως εχει σπασει καποιο αγγειο,η' απο δυνατες συσπασεις εκεινης της ημερας και τωρα βγαινει το "σκοτωμενο" αιμα.Στο πρωτο τριμηνο ετσι μου το περιεγραφε ο doc και κλασσικα συνεστηνε ξεκουραση.Αν ειναι καφε μην στεναχωριεσαι,κοκκινο μην ειναι...Απλα να ξεκουραζεσε...Με τρια παιδια πως ε?? Εχεις δικιο, αλλα τι αλλο να κανεις!!???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

http://www.paneschicco.gr/

Εγώ παλιότερα, πριν μείνω έγκυος, μου είχε τύχει δυο φορές να βγάλω καφέ υγρά (χωρίς να περιμένω ή να έχω περίοδο) και τότε ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι είναι λόγο ζέστης...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...