Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και που να εμενες Αθηνα κοριτσι ,ειδικα ο Ιουλιος δεν παλευεται.Λιγες μερες εχει τυχει να ερθω Αθηνα το καλοκαιρι κυριως για ψωνια στις εκπτωσεις και δεν εβλεπα την ωρα να γυρισω στο νησι.Παντως αλλο κλιμα στα.νησια το καλοκαιρι βρε κοριτσια ,το βραδυ θες ζακετακι για να βγεις.Φυσαει αυτο το ευλογημενο μελτεμακι του Αιγαιου...αχ!!!Δεν πειραζει ομως θα εχω το μεγαλυτερο δωρο της ζωης μου φετος.Τα θυσιαζω ολα γι αυτο.

Καλά, ναι σίγουρα... Σαν τα νησιά δεν έχει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου πήγαμε και εμείς σήμερα στον γιατρό και κάναμε και Nst και Doppler...Όλα μια χαρά και από εδώ και πέρα κάθε φορά εκτός από την εξέταση που θα βλέπουμε την μπεμπουλα θα κάνουμε Doppler και Nst...η μπεμπουλα είναι 2226κιλα το κοριτσάκι μου...

Πω πω πως μεγάλωσε! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα Κοριτσια μου!!! τι κανετε??? πως παει η ζεστη??? χθες ελιωσα στην Αθηνα! ειχα και γιατρο στις 3 το μεσημερι βεβαια

Τα νεα μας ο μπεμπης μας μεγαλωσε ειναι 1850 Αδυνατουλης μου ειπε αλλα αφου περνει δεν μας πολυνοιαζει,στις ομφαλικες αρτηριες η αντιστασεις συνεχιζουν να ειναι ψιλες το παρακολουθουμε θα με ξαναδει 1 Ιουλιου και μαλλον 6-8 ιουλιου γενναω!

πηγα στα jumbo χθες και αγορασω στα αγορια μου (και τα 3 ) ενα σωρο καλουδια το ευχαριστηθηκα!!!! τι να κανω η Μανα ειμαι ερωτευμενη με τα αγορια μου!!

Μονο ο μπεμπουλης δεν μου κανει την χαρη να δω την φατσουλα του 3D ειναι γυρισμενος προς τα μεσα! φιλακια κουκλες παω να κανω καμοια δουλεια!

Μαχη μια χαρα η μπεμπουλα σου :-D

79o6p3.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Μαχη μου ποσο μεγαλωσε η μπουμπουκα,ολοκληρος κοριτσαρος.Μπραβο σας.Ανθη μου ναι το nst το κανα κι εγω καθε εβδομαδα στον ενατο.Ειναι ωραια εξεταση και ξεκουραστη.Εμεβα βεβαια στη μελινα μου δειξε φυσιολογ κινηση ενα σαββατο πρωι και το ιδιο βραδυ μ επιασαν οι πονοι.Καλα μεσολαβησε και η γνωστη εξεταση με χερι που βοηθησε την κατασταση.Αχ κροκετ μου δε πιστευω οτι μιλας για γεννα τοσο συντομα.Μου φαινεται απιστευτο πραγματικα.Πιστευω θα φτασει και τα δυο κιλακια ως τοτε που θεωρουνται σημαντικα.Ποσο καταλαβαινω τον ερωτα που περιγραφεις.Τις βλεπω με τα βρακακια μεσα στο σπιτι να τρεχουνκαι να γελανε και σκεφτομαι τη στιγμη που τις γεννησα και τις ειδα πρωτη φορα.Love ξαναπηγες στο γιατρο?Πως εισαι?Μπες οποτε μπορεσεις να μας πεις νεα σου.Εμ ποπακι μου ειπαμε με τι να συγκρινεις τη σαντορινη?Με την τρελα και την καψα της αθηνας?Μαρια "καινουρια"με το καλο το κοριτσι σας.Μετακομιζετε παναγια μου?Σε καταλαβαινω απολυτα,κανε ο τι μπορεις λιγοτερο.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κι ημουν ετοιμη χθες στο πινακακι να βαλω στηλη γεννητουρια αλλα λεω θα με κραξετε νωρις ειναι!!!Κροκετουλι μου δεν το πιστευω οτι φτανει ο καιρος!!!Ελα μαναρι μου να ανοιξεις το χορο των γεννησεων στον καφε μας!Κακομοιρα μου δε φανταζομαι να μας παρατησεις για τις μανουλες Ιουλιου:tongue: Τοσους μηνες μαζι.....κλαψψψψψ....συγκινηση....κλαψψψψψ.....Καλημερα...χθες ξαπλα ολη μερα πηγε τα ειπε των δικων μου ο ανηρ κι ετσι σημερα μονο διαβαζω και θα μαγειρεψει η μαμα μου.απο αυριο βαφουμε!!!!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Νοβεμπερ μου τι να πω μακαρι να ταν ενηλικο το κοριτσι και να ξερε τι εκανε αλλα φαινοταν πολυ μικρη.Καλυτερα να βλεπα γκει παρα μια κατασταση που μου φαινοταν στα ορια της παιδεραστιας.Λιγα ακουμε για περιπτ που τσιμπανε απ το ιντερνετ ξι εξαφανιζονται απ τα σπιτια τους?Μαρουσκακι οντως τα αγορια σου μεγαλωσαν κι απασχολουνται αρκετα και μονα τους,πολυ σημαντικο.Θελω το απογ να βγω να κοιταξω για κανα δυο φορεματακια.Παντου λεφτα....Τι μαγειρευετε?Εγω προχειρα αυγα με πατατουλες και σαλατα κι αυριο μαγειρευει η πεθερα μου.Φιλια σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα Κοριτσια μου!!! τι κανετε??? πως παει η ζεστη??? χθες ελιωσα στην Αθηνα! ειχα και γιατρο στις 3 το μεσημερι βεβαια

Τα νεα μας ο μπεμπης μας μεγαλωσε ειναι 1850 Αδυνατουλης μου ειπε αλλα αφου περνει δεν μας πολυνοιαζει,στις ομφαλικες αρτηριες η αντιστασεις συνεχιζουν να ειναι ψιλες το παρακολουθουμε θα με ξαναδει 1 Ιουλιου και μαλλον 6-8 ιουλιου γενναω!

πηγα στα jumbo χθες και αγορασω στα αγορια μου (και τα 3 ) ενα σωρο καλουδια το ευχαριστηθηκα!!!! τι να κανω η Μανα ειμαι ερωτευμενη με τα αγορια μου!!

Μονο ο μπεμπουλης δεν μου κανει την χαρη να δω την φατσουλα του 3D ειναι γυρισμενος προς τα μεσα! φιλακια κουκλες παω να κανω καμοια δουλεια!

Meldan μου σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και εσύ με το καλό ...Μέχρι να γεννήσεις θα πάρει πολύ βάρος ακόμη μου κάνει τρομερή εντύπωση πόσο γρήγορα παιρνουν βάρος...Και εγώ σήμερα ομελέτα θα φτιάξω για τον σύζυγό και εγώ μακαρόνια από χθες..Ά ούτε εμένα μου κάνει την χάρη να την δω να μου την βγάλει και μια φώτο όλο τα χέρια της βάζει μπροστά...

ewKwp3.png

Μεγάλωσε και ο δικός σου! Να τον χαίρεσαι κορίτσι! Και μην αγχώνεσαι για τα κιλά! Και η δικιά μου αδυνατούλα είναι. Επίσης, ούτε εγώ έχω δει ποτέ την μικρούλα μου. Ο γιατρός μου έχει το παλιό, κλασσικό μηχάνημα υπερήχων και τα βλέπουμε όλα ασπρόμαυρα. Υπομονή και σε καναδυο μήνες θα τα βλέπουμε live τα ζουζούνια μας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πω πω πως μεγάλωσε! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Σευχατιστω πολύ Μαριάνθη μου και εσύ με το καλό το κοριτσάκι σου..Τι λέει η Θεσσαλονίκη έχει ζεστή;εδώ Αθήνα αρχίζει και δροσίζει λίγο...Και μετά βροχές λένε...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Meldan μου σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και εσύ με το καλό ...Μέχρι να γεννήσεις θα πάρει πολύ βάρος ακόμη μου κάνει τρομερή εντύπωση πόσο γρήγορα παιρνουν βάρος...Και εγώ σήμερα ομελέτα θα φτιάξω για τον σύζυγό και εγώ μακαρόνια από χθες..Ά ούτε εμένα μου κάνει την χάρη να την δω να μου την βγάλει και μια φώτο όλο τα χέρια της βάζει μπροστά...

Μπέρδεψα το όνομα κορίτσι μου..συγνωμη

ewKwp3.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Μαχη μου ποσο μεγαλωσε η μπουμπουκα,ολοκληρος κοριτσαρος.Μπραβο σας.Ανθη μου ναι το nst το κανα κι εγω καθε εβδομαδα στον ενατο.Ειναι ωραια εξεταση και ξεκουραστη.Εμεβα βεβαια στη μελινα μου δειξε φυσιολογ κινηση ενα σαββατο πρωι και το ιδιο βραδυ μ επιασαν οι πονοι.Καλα μεσολαβησε και η γνωστη εξεταση με χερι που βοηθησε την κατασταση.Αχ κροκετ μου δε πιστευω οτι μιλας για γεννα τοσο συντομα.Μου φαινεται απιστευτο πραγματικα.Πιστευω θα φτασει και τα δυο κιλακια ως τοτε που θεωρουνται σημαντικα.Ποσο καταλαβαινω τον ερωτα που περιγραφεις.Τις βλεπω με τα βρακακια μεσα στο σπιτι να τρεχουνκαι να γελανε και σκεφτομαι τη στιγμη που τις γεννησα και τις ειδα πρωτη φορα.Love ξαναπηγες στο γιατρο?Πως εισαι?Μπες οποτε μπορεσεις να μας πεις νεα σου.Εμ ποπακι μου ειπαμε με τι να συγκρινεις τη σαντορινη?Με την τρελα και την καψα της αθηνας?Μαρια "καινουρια"με το καλο το κοριτσι σας.Μετακομιζετε παναγια μου?Σε καταλαβαινω απολυτα,κανε ο τι μπορεις λιγοτερο.Φιλια

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και εσύ με το καλό..

ewKwp3.png

Αχ κι ημουν ετοιμη χθες στο πινακακι να βαλω στηλη γεννητουρια αλλα λεω θα με κραξετε νωρις ειναι!!!Κροκετουλι μου δεν το πιστευω οτι φτανει ο καιρος!!!Ελα μαναρι μου να ανοιξεις το χορο των γεννησεων στον καφε μας!Κακομοιρα μου δε φανταζομαι να μας παρατησεις για τις μανουλες Ιουλιου:tongue: Τοσους μηνες μαζι.....κλαψψψψψ....συγκινηση....κλαψψψψψ.....Καλημερα...χθες ξαπλα ολη μερα πηγε τα ειπε των δικων μου ο ανηρ κι ετσι σημερα μονο διαβαζω και θα μαγειρεψει η μαμα μου.απο αυριο βαφουμε!!!!!!!!

Μαρουσκακι μου πως είσαι;έχεις ακόμη κονάκια;

ewKwp3.png

Σιγα μην σας αφησω!!!!!!! :D:D Ουτε εγω μπορω να το πιστεψω οτι σε λιγο θα τον κραταω στην αγκαλια μου! ανυπομονω! τελικα οσες φορες και να μεινεις εγκυος οσα παιδακια και να εχεις η προσμονη ειναι ιδια ακριβως!!

79o6p3.png

και εμεις αυτο ελπιζουμε!να φτασουμε τα 2 κιλακια να μην χρειαστει θερμοκοιτιδα ο μπεμπαρος ετσι ειχα γενησει και το μικρακι μου 36 εβδομαδων 2290 οποτε θα τα πιασουμε που θα παει!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...