Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

πριν ένα χρόνο περίπου έπαθε ο μεγάλος μου γιός νεανικό διαβήτη (λίγο πριν κλείσει τα 3) ....ακόμα όμως δεν έχουμε συνέλθει και φυσικά δεν τον έχουμε ρυθμίσει....είμαστε πολύ κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά με αυτό που μας έτυχε.....είναι σαν να πέφτεις από το συννεφάκι που ζείς με φόρα στο χώμα και γίνονται όλα σκόνη.....κάνει πολλές ενέσεις ινσουλίνης τη μέρα άπειρες μετρήσεις μέρα και νύχτα....και παρόλο που είμαστε από πάνω του το ζάχαρο του δεν ρυθμίζεται....λόγω της ηλικίας του....

εκτός αυτού τον Νοέμβριο λίγες μέρες πριν την εγκυμοσύνη είχα ένα περιστατικό με την υγεία μου με αίσιο τέλος αλλά την τρομάρα μου την πήρα και πριν προλάβω να συνέλθω κι απ'αυτό διαπιστώνω μια εγκυμοσύνη η οποία δεν ξέρω πως προέκυψε πραγματικά...αυτό με τον άλλο που μου έγραψες το σκέφτηκα κι εγω...μήπως με υπνώτισε κανείς???

και στο τελευταίο που με ρωτάς δουλεύω σε ναυτιλιακή εταιρεία με εμπορικά πλοία στη διεύθυνση....πέρασα από τρείς συνεντεύξεις για να παρω τη θέση....τους είχα πεί μάλιστα να με πρότιμήσουν γιατί την οικογένεια μου την έκανα...τώρα θα κοιτάξω τη καριέρα μου....και σήμερα τους είπα ότι είμαι έγκυος.....icon10.gif

Κι εγώ θα ήθελα αν γλινεται να μας πεις πώς το ανακαλύψατε..Με τις κλασικές αιματολογικές τις ετήσιες ή κάτι άλλο?Ναι, τώρα καταλαβαίνω το άγχος σου με όσα αναφέρεις στο παραπάνω μήνυμά σου, αλλά και πάλι κοριτσάκι μου, να ξέρεις ότι ο Θεός μας στέλνει όσα -παιδιά ή ζόρια ή οτιδήποτε- αντέχει ο καθένας όχι παραπάνω... Το σημαντικό είναι ότι βρήκατε το πρόβλημα...Αλήθεια, ο νεανικός διαβήτης μεγαλώνοντας θα υπάρχει ή είναι κάτι των παιδικών χρόνων?? :oops::oops::oops: Συγνώμη για τη βλακεία ερώτηση αλλά δεν ξέρω καθόλου....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια!!!

όντως οι τριτομανούλες έχετε κατακλύσει τον Αύγουστο!!! ακολουθούν οι πρωτομανούλες........!!!!!που κακά τα ψέματα...η πρώτη φορά είναι μαγεία!!!εγώ έκανα σαν τρελή να μείνω έγκυος γρήγορα..να είναι κοντά τα μωρά...το ήθελα πάρα πολύ!!!αλλά βλέπω πως όπως και να έχει δεν είναι σαν τη πρώτη φορά!στην πρώτη κοιμόμουνα και ξυπνούσα με τον υπέρηχο κάτω από το μαξιλάρι!!! τώρα ακόμα δεν αποφάσισα να φτιάξω το φάκελο από το σποράκι!παρόλα αυτά ...η γλυκειά προσμονή κερδίζει τα πάντα!

κορίτσια εγώ ψάχνω για vbac...το γιατρό μου δεν τον είδα και πολυ θερμό..αλλά είπα ας κάνουμε και την αυχενική και βλέπουμε...

το πιο πιθανό είναι να ψάξω γιατρό Θεσ/νικη...γιατί στην πόλη μου δεν παίζει και λόγω υποδομών κλινικής.

ξέρω ότι κανένας δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι θα γεννήσω φυσιολογικά....αλλά θέλω να μου δώσει την ευκαιρία εφόσον όλα καλά με εμένα και το μωρό...να προσπαθήσω.....

όλοι έχουν πέσει να με φάνε...η μάνα μου μουρμουρίζει όλη μέρα.....και ξέρετε πως είναι η γκρίνια της μάνας!!!!!

ο άντρας μου δεν θέλει.....παρακαλάει οι γιατροί να πουν ότι δεν γίνεται........

και εγώ η κακομοίρα....πολλές νύχτες ονειρεύομαι ότι γεννάω φυσιολογικά....

μπορεί να είμαι και υπερβολική ...δεν ξέρω.....αλλά ΘΕΛΩ...

ας αλλάξουμε κλίμα!!! κορίτσια έχετε καθόλου προαίσθημα τι θα είναι τα μωράκια μας?

εγώ λέω ότι θα είναι κοριτσάκι.....δεν ξέρω αυτό νιώθω....αρχές Φλεβάρη θα πάρουμε μια ιδέα...στη μικρή μου είχε πει στην αυχενική..ότι 90% κορίτσι...και πέτυχε!

Στο πάρεντς έχεις ψάξει καθόλου?Για κοίτα τι πληροφορίες μπορείς να πάρεις από εκεί....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67041 http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28932

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα!Αχ τόση ώρα μόνη μου μιλούσα...τώρα θέλουν βραδυνό!!!Εύχομαι Αρκούλι να είσαι καλά κι εσύ κι όλες σας, έφυγαααααααααααα!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ κοριτσακια μου επιτελους εκατσα.Μολις τα εβαλα για υπνο,εφτιαξα και 2 φαγητα για αυριο και αντε να ξεκουραστω λιγακι γιατι δεν με βλεπω καλα.Ποναει η κοιλια μου παλι:evil::evil:Βεβαια τι βραδυ θα κανουμε και σημερα δεν ξερω γιατι ο γιος μου ειναι αρρωστος,καθε 4 ωρες ανεβαζει πυρετο,βηχας πολυς,τον ξεκινησα εισπνεομενα και την Δευτερα παμε παιδιατρο.Φανταστειτε απτον πολυ βηχα κανει και κανα εμετο.Πολυ κουρασμενη νιωθω σημερα.Και αρκετα στα down μου....Και η κορη βλεπω να τον ακολουθει,ξεκινησε τον βηχα.:twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω μια αδερφη εχω.Αχ βρε κοριτσια νιωθω πως δυσκολευομαι πολυ σωματικα ως προς την εγκυμοσυνη,εννοω νιωθω το σωμα μου γερασμενο,ταλαιπωρημενο,κουρασμενο.Ποναω συνεχεια,ζοριζομαι στη μεση,το στομαχι μου υποφερει,γιαυτο και η διαθεση μου ειναι πεσμενη τις πιο πολλες φορες.Και ειμαι ακομα στην αρχη!Πως θα την παλεψω αλλους 7 μηνες?????Μην μου πειτε οτι ειναι η τριτη εγκυμοσυνη και ειναι αναμενομενο,πειτε μου τι να κανω,εσεις πως νιωθετε,τι κανετε,υπαρχει σωτηρια?Μονο οταν ειμαι ξαπλα ειμαι καλα και παλι μετα απο ωρα πιανετε η μεση μου.Ολα του γαμου δυσκολα και η νυφη γκαστρωμενη.....Εσυ marouskaki πως την παλευεις,αντεχεις τεταρτη φορα?τοσο δυνατη εισαι?πραγματικα σε θαυμαζω....ειχες ηδη 3 παιδακια και ηθελες και τεταρτο.και αντεχεις και αλλη μια φορα?:confused::confused: Συγχαρητηρια μονο αυτο εχω να σου πω.Εσυ meldan κοριτσι μου πως εισαι?σε καλυτερη κατασταση απο μενα? Αλλα ειμαι σιγουρη,μονο εγω μαλλον σερνομαι.Γνωριζα πολυ καλα τι με περιμενει γιατι και τις αλλες εγκυμοσυνες ετσι βαρια τις περναγα,αλλα παρολα αυτα ηθελα κιαλλο μωρακι.Ειμαι τρελη????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωχ βρε Νοvember τι χειμωνας ειναι αυτος.Ποσο σε καταλαβαινω με τον βηχα,τι ταλαιπωρια περνανε κι αυτα κι εμεις οταν αρρωσταινουν.Εμενα τον τελευτ καιρο ειναι ολο με μυξουλες,χθες τις πηγα παιδιατρο και μου πε οτι ειναι υπολειμματα απ την τελευταια ιωση που περασαΚι εγω ειμαι στα down μου.Ολη μερα σημερα μεσα,περιμενα πως και πως εναν κυριακατικο καφε και τωρα μου δηλωσε ο αντρας μου οτι δουλευει αυριο απ τις εννια το πρωι ως τις εντεκα το βραδυ.Δε μπορω καποιες μερες δεν την παλευω στο σπιτι,κουραστηκα να μη δουλευω.Πανω που χα αρχισει να σκεφτομαθ να παει κι η δαναη βρεφονηπιακο και να ξαναπηγαινα για δουλεια,τσουπ το τριτο.Πολυ δυσκολο να μενεις σπιτι ειδικα οταν ησουν συνηθισμενη σε τοσα χρονια δουλειας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Σημερα θα σας ψυχοπλακωσω ειμαι σιγουρη,αλλα θελω καπου να μιλησω.Μονο η μανα μου θα με καταλαβαινε αλλα τετοια ωρα πως να την παρω τηλ να της πω τον πονο μου?Ο συζυγος κοιμαται απο τωρα και δεν φτανει μονο αυτο,ροχαλιζει κιολας:evil::evil:Τα νευρα μου.:evil::evil::evil:Ετσι οπως εχει βγει η ριζα στο μαλλι φαινονται ξεκαθαρα οι ασπρες μου τριχουλες.........οι αρκετες ασπρες μου τριχουλες…......Εχετε βγαλει εσεις κοριτσια? Η' παλι μονο εγω γερασα πριν την ωρα μου?

Marouskaki και εμενα εδω στην γειτονια μου εχουμε μια οικογενεια με 5 παιδια,παραδιπλα με 9 παιδια και στην δουλεια μου οι περισσοτερες εχουν 3 και 4 παιδακια.Πολυ μου αρεσει που οι ανθρωποι φερνουν ακομα παιδακια στον κοσμο,ειναι πολυ αισιοδοξο αυτο.Απο ποια πολη εισαι εσυ by the way?γιατι πολυ μας την παινευεις!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωχ βρε Νοvember τι χειμωνας ειναι αυτος.Ποσο σε καταλαβαινω με τον βηχα,τι ταλαιπωρια περνανε κι αυτα κι εμεις οταν αρρωσταινουν.Εμενα τον τελευτ καιρο ειναι ολο με μυξουλες,χθες τις πηγα παιδιατρο και μου πε οτι ειναι υπολειμματα απ την τελευταια ιωση που περασαΚι εγω ειμαι στα down μου.Ολη μερα σημερα μεσα,περιμενα πως και πως εναν κυριακατικο καφε και τωρα μου δηλωσε ο αντρας μου οτι δουλευει αυριο απ τις εννια το πρωι ως τις εντεκα το βραδυ.Δε μπορω καποιες μερες δεν την παλευω στο σπιτι,κουραστηκα να μη δουλευω.Πανω που χα αρχισει να σκεφτομαθ να παει κι η δαναη βρεφονηπιακο και να ξαναπηγαινα για δουλεια,τσουπ το τριτο.Πολυ δυσκολο να μενεις σπιτι ειδικα οταν ησουν συνηθισμενη σε τοσα χρονια δουλειας.

Τι δουλεια εκανες αν επιτρεπεται?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ελα βρε november μαζι γραφαμε.Σωματικα εγω καλα ειμαι,δεν εχω περασει τις δυσκολες εγκυμοσυνες που ειχες εσυ και που σιγουρα εχουν επιβαρυνει το σωμα σου.Εγω κοριτσι οπως σου γραψα πιο πολυ ειμαι επιβαρυμενη ψυχολογικα.Ενταξει δεν ειμαι καθε μερα ετσι, βλεπω και τα καλα του να μαι σπιτι και να μεγαλωνω τα μικρα και ναι ειμαθ κι εγω αλλη μια "τρελη"που ηθελα τριτο χωρις καμια ουσιαστικη βοηθεια.Απλως ειναι δυσκολο το οτι ο αντρας μου δουλευει εφτα μερες την εβδομαδα κι εγω πηζω.Τωρα πια το θεμα δουλεια μου φαινεται μακρινο να το σκεφτω αλλα θελω βα ελπιζω οτι οταν με το καλο ξεπεταχτει και το μικρο θα ξανακανω κατι.Φιλια,ολα θα τα ξεπερασουμε.Τα παιδακια σου ειναι ευκολα παιδακια η σε τρεχουν πολυ?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Επιτρεπεται βεβαια,σιγα την απορρητη πληροφορια!Εχω τελειωσει νομικη (σχεδον)κι ασχοληθηξα λιγο με τον κλαδο αλλα αποφασισα οτι δε μου αρεσε.Ετσι εκμεταλλευτηκα το πτυχια αγγλικων και εγινα καθηγητρια σε φροντιστηρια και ιδιαιτερα.Ημουν πολυ ευχαριστημενη αλλα τοτε εκανα την μεγαλυτερη βλακεια μου.Επεκτεινε ο αντρας μου τη δουλεια του και παρατησα τη δουλεια μου για να τον βοηθησω Το μετανιωσα γιατι η δουλεια δεν μου αρεσε καθολου (αναψυκτηριο). Ετσθ οταν εκανα και τη δαναη καθ μου δοθηκε η ευκαιρια να σταματησω,προτιμησα να κατσω απ το να κανω μια δουλεια τελειως αγγαρεια.Τωρα θα θελα να γυρισα στ αγγλικα αλλα ειναθ πολυ δυσκολο γιατι ο αντρας μου δουλευει καθε μερσ απογευμσ και με δεδομενο οτι και τα φροντιστ δουλευουν απογευμα ποιος θα κραταγε τα παιδια?Τελοσπαντων ετσι κι αλλιως τωρα η προοπτικη να ξαναγυρισω ειναθ μακρινη.Σορυ για τα λαθη αλλα γραφω απο κινητο με τη δαναη να με τραβαει

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ελα βρε november μαζι γραφαμε.Σωματικα εγω καλα ειμαι,δεν εχω περασει τις δυσκολες εγκυμοσυνες που ειχες εσυ και που σιγουρα εχουν επιβαρυνει το σωμα σου.Εγω κοριτσι οπως σου γραψα πιο πολυ ειμαι επιβαρυμενη ψυχολογικα.Ενταξει δεν ειμαι καθε μερα ετσι, βλεπω και τα καλα του να μαι σπιτι και να μεγαλωνω τα μικρα και ναι ειμαθ κι εγω αλλη μια "τρελη"που ηθελα τριτο χωρις καμια ουσιαστικη βοηθεια.Απλως ειναι δυσκολο το οτι ο αντρας μου δουλευει εφτα μερες την εβδομαδα κι εγω πηζω.Τωρα πια το θεμα δουλεια μου φαινεται μακρινο να το σκεφτω αλλα θελω βα ελπιζω οτι οταν με το καλο ξεπεταχτει και το μικρο θα ξανακανω κατι.Φιλια,ολα θα τα ξεπερασουμε.Τα παιδακια σου ειναι ευκολα παιδακια η σε τρεχουν πολυ?

Τα παιδια μου ευκολα ειναι τις περισσοτερες φορες,δεν ειναι δυσκολα παιδια μπορω να πω.Εγω ειμαι βαρια σε αυτην την φαση της ζωης μου και νομιζω οτι ολα με δυσκολευουν.Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ σημαντικο αυτο που λες,για τον χρονο μεσα και εξω απο το σπιτι.Μεσα στο σπιτι σε τρωει η ρουτινα,οι δουλειες,η βαρεμαρα,το τιποτα.Εξω συναναστρεφεσαι με κοσμο,περνανε οι στιγμες πιο ευχαριστα,πιο γρηγορα.Το εχουμε αναγκη το εξω και τωρα ενας λογος παραπανω.Για την καλη ψυχολογια μας.Ακομα και μονος σου να πας για περπατημα(με αυτο το κ@λοκρυο που να πας) , για καφε με φιλη,ακομα και να παρεις τα παιδια να τα πας σε εναν παιδοτοπο,να πιεις εκει τον καφε σου.Εγω μεσα στο σπιτι πνιγομαι μετα απο καποιες μερες,ευτυχως παω στη δουλεια μου,αλλα σε λιγο θα βγω σε αδεια κυησεως,παλι μεσα θα κλειστω?Να μας περισσευαν και τα φραγκα να καναμε shopping therapy?Καθε μερα εξω θα ημουνα…......

Καλε ο συζυγος τι δουλεια κανει και βαραει υπερωριες?Επιχειρηματιας ειναι??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Επιτρεπεται βεβαια,σιγα την απορρητη πληροφορια!Εχω τελειωσει νομικη (σχεδον)κι ασχοληθηξα λιγο με τον κλαδο αλλα αποφασισα οτι δε μου αρεσε.Ετσι εκμεταλλευτηκα το πτυχια αγγλικων και εγινα καθηγητρια σε φροντιστηρια και ιδιαιτερα.Ημουν πολυ ευχαριστημενη αλλα τοτε εκανα την μεγαλυτερη βλακεια μου. Επεκτεινε ο αντρας μου τη δουλεια του και παρατησα τη δουλεια μου για να τον βοηθησω Το μετανιωσα γιατι η δουλεια δεν μου αρεσε καθολου (αναψυκτηριο). Ετσθ οταν εκανα και τη δαναη καθ μου δοθηκε η ευκαιρια να σταματησω,προτιμησα να κατσω απ το να κανω μια δουλεια τελειως αγγαρεια.Τωρα θα θελα να γυρισα στ αγγλικα αλλα ειναθ πολυ δυσκολο γιατι ο αντρας μου δουλευει καθε μερσ απογευμσ και με δεδομενο οτι και τα φροντιστ δουλευουν απογευμα ποιος θα κραταγε τα παιδια?Τελοσπαντων ετσι κι αλλιως τωρα η προοπτικη να ξαναγυρισω ειναθ μακρινη.Σορυ για τα λαθη αλλα γραφω απο κινητο με τη δαναη να με τραβαει

Καλα ειπα εγω επιχειρηματιας.......!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οντως δεν επρεπε να αφησεις την δουλεια σου,αλλα δεν μου λες,οταν εκανες τα παιδια παλι δεν θα την παραταγες για να εισαι μεσα στο σπιτι να τα μεγαλωνεις?

Οτι και να λεμε εμεις οι γυναικες ειμαστε αδικημενες σε πολλους τομεις.Η δημιουργια οικογενειας σε φρεναρει να ανοιξεις τα φτερα σου επαγγελματικα,να κανεις κατι παραπανω.Παντα θα ειμαστε μετριες.Εκτος και αν εχεις 2 ντανταδες απο πισω(βλεπε Μενεγακη) και γινεις βασιλισσα στα θελω σου....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πολυ πεσμενες σας ακουω τριτομανουλες... Βροχουλα μενουμε 50 χλμ απο σαλονικα αλλα δε λεω χαχα.Η πολη μας δεν εχει τιπιτα το ιδιαιτερο πριν του τριπτυχου που ανεφερα:D Για την ψυχοσωματικη κουραση τωρα....πιστευω οτι σε 3-4 βδομαδες που θα αλλαξουμε τριμηνο θα εισαι πολυ καλυτερα.μονο οι αναγουλες που θα περασουν λιγο το χεις;ο αντρας σου οπως και καθε αντρας βιωνει αλλιως ρην εγκυμοσυνη-δεν τη βιωνει γενικα χαχα-ενταξει μπαινουν καπου εκει κι οι ορμονες και μας φταινε ολα-φανταζομαι το ροχαλητο πχ υπηρχε και πριν το δεκεμβριο ε;- βαλε και την ιωση που ταλαιπωρει το γιο και τριγυριζει την κορη σου θες κι αλλα για να νιωθεις χχχχχχαααααλλλλλιιιιααααα;;;;;;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...