Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Και να γραψουμε και καποια στιγμη την λιστα για την βαλιτσα του μαιευτηριου...βιαζομαι ε? I know...;);)

Νομίζω τα είχαμε ψιλοαναφερει και παλιότερα... Εγώ ακόμη σκέφτομαι την επιλογή του σακίδιο πλάτης, αν και όλες μου λεγατε ότι δεν θα χωράει με τίποτα τα πράγματα μου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα!!!!!

Ναι όντως ο γιόκας μου είχε γενεθλια!!! έγινε 4!!! μεγάλωσε πωπω!!! μπροστα στο μωρό θα φαίνεται γίγαντας μου είπανε!!!χαχααχχαχα

Ναι Μαρούσκα ψιλοβελτιώθηκε το θέμα με τα τσίσα που φεύγουν την ημέρα,,, έχουμε πολύ λιγότερα περιστατικά πια... όχι κ καθόλου όμως... μέσα σε μία μέρα χτες άκου... το απόγευμα βγήκαμε στα γκουντις κ φώναζε για κακά κακά...τρέχουμε στην τουαλέτα... έχουμε βρει τρόπο να μην ακουμπάει για κακά έξω, αλλά τελικά αλλάζει γνώμη κ κάνει μόνο τσίσα κ βρέχεται all over,,,δεν είχα παντελόνι κ τον έβγαλα με το βρακί,,,να δούμε ίσως ντραπεί.. χτες πάλι τη νύχτα ξυπνάει στον ύπνο του κ φωνάζει τσίσα τσίσαααααα!!! πετάγομαι κ γω, σκέφτομαι καλό δείγμα που ξύπνησε!!!κ πάμε τουαλέτα, κατεβάζει τα βρακιά καιιιιιιιιι μαντέψτεεεεεε βρέχει παλι τα βρακιά κ τη πιτζάμα γιατί δε βλέπει που πάει αυτό το ρημαδοτσουτσούνι!!!!! τρελάθηκαααααα τα έχω όλα κρεμασμένα, μου φαίνεται θα του βάζω πάλι τα κατουρημένα!!!!!χαχααχχαχα κρίμαααα ο καημενούλης δεν το κάνει επίτηδες, του φεύγουνε.... δε θέλω να τον μαλώσω... αχχχχχχ

κορίτσια κ μένα μουδιάζουν τα χέρια μου κ τώρα που σας γράφω, έχω δύο δάχτυλα σίγουρα κουλά....τουμπανιασμένα....

Νovember moυ σε καταλαβαίνωωωωωωω όχι για την πεθερά , αλλά για το έτερον ήμισι,,,,να μην επεκταθώ,,,,σου στέλνω συναδελφικούς χαιρετισμούς...

Χρόνια πολλά στον πριγκιπάκο σου! Πω πω 4 χρόνων και θα είναι πλέον ο " μεγάλος"!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα !!!

εγώ και σήμερα αδειούχα....διότι η κατάστασή μου χειροτερεύει...

χτες τρελλάθηκα στις συσπάσεις....και πλέον η απόσταση από το κρεβάτι μέχρι την τουαλέτα μου φαίνεται μαραθώνιος....πηγαίνω σέρνοντας τα πόδια μου...αν ανοίξω τα πόδια να κάνω κανονικό βήμα...νιώθω σουβλιές και ξυραφιές από κάτω.

αύριο πρωί πρωί έχω ραντεβου.

η μικρή μου χτες ηρθε σπίτι αργά το βράδυ...την ξάπλωσα μαζί μου στο κρεβάτι...ήπιαμε το γάλα μας...και την άφησα να αποκοιμηθεί μαζί μου.....ευτυχώς ήταν κουρασμένη από το πολύ παιχνίδι...οπότε δεν μου έκανε πολλές γκρίνιες.

παρακαλάω....για αυτά που θα ακούσω αύριο....

ας αλλάξω θέμα......για να ξεχαστώ!

και εγώ θέλω να της κόψω την πάνα...πήρα το γιογιο...αλλά δεν ξέρω πως να την κάνω να μου πει ότι θέλει να τσίσα...έχει καταλάβει τι είναι..πηγαίνει σε άσχετες στιγμές ,κάθεται..και μου λέει τσισσσσσ αλλά μέχρι εκεί!!!!! πιάνω το παμπερς αλλά δεν έχει κάνει τπτ!

εγώ ρούχα ακόμα δεν έπλυνα...τα έχω βγάλει...και είναι σε μια κούτα στην άκρη του σαλονιού. Κάποια στιγμή θα μπουν και στο πλυντήριο...Πρώτα όμως πρέπει να βάψουμε το δωμάτιο...να καθαρίσουμε....έτσι ώστε να φτιάξουμε και την ντουλάπα του μωρού. Νομίζω ότι αποφάσισα για το χρώμα...λέω να το κάνω μπλε οινοπνευματί (παστελ) με κίτρινο....αν και κορίτσι....θα κινηθώ σε άλλους τόνους!!!!

στο ιντερνετ έχει τόσες ιδέες...που χάνεσαι...και είπα να σταματήσω το ψάξιμο....

μετά πρέπει να πάμε ικεα να πάρω μερικά επιπλάκια...και διακοσμητικά....

και οπωσδηποτε πρέπει να πάμε jumbo να πάρουμε το δώρο που θα φέρει το μωράκι...στη μικρή μας...όχι ότι θα καταλάβει τπτ...αλλά να μην έρθει και αυτό με άδεια χέρια!!!!

ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσω να κάνω όλα αυτά....γιατί ο καιρός περναέι...αν μπούμε στον Ϊούλιο...ποιός ξέρει τι αναπάνεχα θα έχουμε!!!!

Μακάρι όλα καλά να πάνε και να επανέλθεις σύντομα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σταματα βρε....θετικη σκεψη ειπαμε!!!! Κι εγω σκεφτομαι κατι τετοια αλλα τις διωχνω τις σκεψεις απο κει που ηρθαν!!!!Κι εσυ παλι....δυο κυησεις δυο γεννες ολα τα επαθες πια αμαν....:tongue: Η μπεμπα θα σε αποζημιωσει για ολες τις ως τωρα ταλαιπωριες!

Χ#σε μεσα, φιλεναδα!:P:p Σαπιοκαραβο η βροχουλα....γιαυτο τεταρτη φορα δεν το ματαξανακανω:cool:

Καλημερα ειπα?? Καλημεραααααααα......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγώ τίποτα δεν έχω κάνει. Μόνο κρεβατακι και συρταριερα που μας πήρε η πεθερα. Τα υπόλοιπα... Ε κάποια στιγμή μέχρι να γέννησω...!!!:rolleyes:

Στην κλινική ο άντρας μου θα μείνει. Εκτός και αν δεν τον βολεψει ο καναπές. Στο σπίτι θα φιλοξενουμε γονείς και πεθερικά, οπότε θα είναι λίγο στριμωγμένα...

Πεθερα διαβαζω... :shock:

Κ εγω αυτα εχω κ συν που πηραμε το καροτσακι εχθες..τιποτα αλλο..

Κ μενα ο αντρας μου θα ειναι μαζι μου στην κλινικη , ειμαι τοσο περιεργη να δω πως θα το ζει κ αυτος ολο αυτο :rolleyes:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στο αγόρι σου !!!! Κ μπράβο για τα κιλά!!! Οςο για τις συσπασεις μη στεναχωριέσαι. Απλα ξεκουράσου !!! Ειχα κ εγω στην εβδομάδα που ειςαι καμια 40 άρια κάθε μερα!!! Ο γιατρός έφριξε ! Δε ειχα βάλει κ*λο κάτω βλέπεις...όλο βόλτες η κυρία ήθελα... Άραζαν λοιπον στο μπαλκόνι με βιβλία κ μια χαρά!! Ξεκουράσου, μην απογοητεύεσαι!! Θα περάσουν οι 5 βασικές επόμενες εβδομαδες. Δεν θα το καταλάβεις...

Ευχαριστω καλη μου! Με το καλο το αγορακι σου τωρα οπου να ναι! :D

mI14p3.png

vEpEp3.png

Πολύ καλημερα σας κορίτσια. Πρωινό ξύπνημα σήμερα λόγω μαστόρων στο σπίτι. Επιτέλους βάλαμε το κλιματιστικό στην κρεβατοκάμαρα... και απ οσήμερα θέλω να πιστεύω οτι θα κοιμηθώ. Εγώ που άντεχα τη ζέστη... τώρα λόγω εγκυμοσύνης, τα έχω δεί όλα. Εν τωμεταξύ αναγκάζομαι να φοράω σουτιέν στον ύπνο και επιθέματα διότι το στήθος μου τρέχει υγρό. Τι να πω... χαλαρώνει πιο πολύ το βράδυ; Ή πιέζεται επειδή κοιμάμαι στο πλάι. Άν το πιέσω και απο μόνη μου βγάζει! Χθες πήγα για μπάνιο και κάθησα 1 ώρα μέσα στο νερό. Μούλιασα!!!! χαχαχχα. Είπε σήμερα θα δροσίσει.. εγώ ακόμα δέν το έχω πάρει χαμπάρι.

Ανυπομονώ να πάω να δώ το κοριτσάκι μου. Έχω το doppler στις 8 Ιουλίου δλδ. θα είμαι 32+κάτι. Καλά δεν είναι; Νωρίς ή αργά εννοώ. Το χα μια βδομάδα πιο νωρίς αλλά θα φύγω λίγες μέρες στο εξοχικό .. να κάνω τα μπάνια μου και να χαλαρώσω... (μόνη χωρίς τον άντρα γιατί δουλεύει :?).

Απο εξοπλισμό για το μωρό.... το στρωματάκι της κούνιας μου λείπει που τώρα θα παραγγείλω.. όλα τα άλλα είναι έτοιμα... ε και σιγα-σιγά πέρνω τα μικροπράγματα του. Ευχαριστούμε για τη λίστα με τη βαλίτσα. Βέβαια θα γεννήσω σε ιδιωτική κλινική οπότε κάποια απο αυτά, μου τα παρέχουν εκεί πέρα. Μόνο θέλων να μου πείτε.. κατα την έξοδο απο το μαιευτήριο ... να το έχω σκεπασμένο το μωρό με κανα πικέ κουβερτάκι.. και με το ζιπουνάκι του μόνο; Είναι και Άυγουστος οπότε.. σίγουρα θα υπάρχει αρκετή ζέστη.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημερα κι απο μας.Βρηκα αυτην την ωρα της μερας για να μαι τελειως μονη μου και ηρεμη και πολυ το χαιρομαι.Παιρνω τις ανασες μου για να βγει η μερα.Δυσκολα τα πραγματα,δεν εχω ξανανιωσει το σωμα μου και τον οργανισμο μου τοσο καταπονημενα.Ντυνομαι και πρεπει να κατσω,μαγειρευω σε δοσεις,τα κανω μπανιο και νομιζω οτι εχω σκαψει.Κι εγω την τεταρτη φορα πλεον ουτε να την ακουω.Η εγκυμοσυνη μου μια χαρα δε λεω αλλα το προβλημα προερχεται απ τα παιδια που ναι μικρα και τη μετακομιση που με τσακισε.Τελοσπαντων.Χθες πηγαμε παλι θαλασσα,εκει το μυαλο μου αδειαζει.Χθες στην παραλια μου γυρισαν τα αντερα γιατι ηταν ενας πενηνταχρονος μ εβα δεκαπενταχρονο κοριτσι.Στην αρχη τον περασαμε για μπαμπα,μετα αρχισαν τα φιλια...Ολη η παραλια το σχολιαζε και καβεις μας δεν εκανε τιποτα.Ολο το βραδυ το σκεφτομουν...Το κοριτσι ειχε αυτο το ασχηματιστο,αδυνατο εφηβικο σωμα κι αυτος σκετος λιγουρης.Τι επρεπε να κανουμε λετε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ηabibi μου κι εγω συσπασεις και παιρνω κι εξι τροφοκαρντ τη μερα.Εσυ παιρνεις κατι?Νοβεμπερ ασε τις βλακειες,εχεις σκληρο οργανισμο,τιποτα δε θα παθεις.

Εγω και τις δυο φορες μονη μου ημουν στι μαιευτηριο.Λογω φ.τ ημουν καλα,δε χρειαζομουν βοηθεια,ουτε για μπανιο,ουτε για τουαλετα τιποτα.Τωρα ελπιζω σε μια ιδια τυχη γιατι αν γεννησω αυγουστι ολοι θα λειπουν κι ο αντρας μου με τον μπαμπα μου θα μοιραζονται τα παιδια.Μαριανθη μου επιμενεις στο σακιδιο πλατης ε?Και λιγα πραγματα να παρεις γιατι να τα στριμωξεις κα

Παρε ενα μικρο σακ βουαγιαζ.Ανθη μου να πας για ξεκουραση εστω μονη σου,να παρεις δυναμεις πριν το μεγαλο γεγονος.Τη νελιβα που γεννηθηκε και ιουλιο δεν την σκεπασα βγαινοντας.Ειχε πολυ ζεστη.Εμεις εχουμε ντοπλες 1η ιουλιου.Μακαρι να φευγαμε εστω τρεις μερουλες αλλα ο αντρας μου δε μπορει ιουλιο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκα τι παιδια ειναι αυτα που μολις τελειωσαν το σχολειο νεκετανε τα βιβλια της βιβλιοθηκης και μαλιστα αθορυβα?Θα μας τρελανεις?Εγω καθε πρωι βαρεθηκα να τσακωνομαι με τη μικρη γθα τα ρουχα και τα μαλλια.. Θελει το σκατουλακι μονο φορεμα,ολα τ αλλα τα χει αχρηστεψει...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Ηabibi μου κι εγω συσπασεις και παιρνω κι εξι τροφοκαρντ τη μερα.Εσυ παιρνεις κατι?Νοβεμπερ ασε τις βλακειες,εχεις σκληρο οργανισμο,τιποτα δε θα παθεις.

Εγω και τις δυο φορες μονη μου ημουν στι μαιευτηριο.Λογω φ.τ ημουν καλα,δε χρειαζομουν βοηθεια,ουτε για μπανιο,ουτε για τουαλετα τιποτα.Τωρα ελπιζω σε μια ιδια τυχη γιατι αν γεννησω αυγουστι ολοι θα λειπουν κι ο αντρας μου με τον μπαμπα μου θα μοιραζονται τα παιδια.Μαριανθη μου επιμενεις στο σακιδιο πλατης ε?Και λιγα πραγματα να παρεις γιατι να τα στριμωξεις κα

Παρε ενα μικρο σακ βουαγιαζ.Ανθη μου να πας για ξεκουραση εστω μονη σου,να παρεις δυναμεις πριν το μεγαλο γεγονος.Τη νελιβα που γεννηθηκε και ιουλιο δεν την σκεπασα βγαινοντας.Ειχε πολυ ζεστη.Εμεις εχουμε ντοπλες 1η ιουλιου.Μακαρι να φευγαμε εστω τρεις μερουλες αλλα ο αντρας μου δε μπορει ιουλιο.

Kαλημερα κοριτσι μου. Οι τοσο συνεχομενες τωρα ξεκινησαν οποτε μου ειπε πως τις μετραω κ τον ενημερωνω. Συσπασεις ειχα απο την αρχη αρχη απλα οσο μπορουσαμε το τραβουσαμε....

Τα χαπια αυτα δεν μου τα δινει επειδη παιρνω πολλα αλλα και δεν θελουμε γενικα αλα φαρμακα... να χθες για πρωτη φορα μου ειπε να παρω ασβεστιο π.χ.

Εσυ τωρα και με τις συσπασεις κ με τις μετακομισεις κ με τα παιδακια καταλαβαινεις οτι ειναι λογικο να εισαι τοσο εξαντλημενη ! Μονο τα βασικα να κανεις . Εγω λογω συσπασεων απο την αρχη ουτε να παω στο σουπερ μαρκετ μπορουσα..σε καθε γωνια σταματουσα και με κοιταζαν , στο σπιτι ομως οπως ειπες με το παραμικρο καθομαι κατω αλλα μαζι με τις συσπασεις ειχα αυτην την πιεση αναμεσα στα ποδια μου τωρα ειμαι πιο καλα, λιγο μας εμεινε να προσεχουμε οσοοοοοο μπορουμε τις κοιλιτσες μας που ειναι λιγο πιο ανησυχες χεχε :tongue:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Μαρουσκα τι παιδια ειναι αυτα που μολις τελειωσαν το σχολειο νεκετανε τα βιβλια της βιβλιοθηκης και μαλιστα αθορυβα?Θα μας τρελανεις?Εγω καθε πρωι βαρεθηκα να τσακωνομαι με τη μικρη γθα τα ρουχα και τα μαλλια.. Θελει το σκατουλακι μονο φορεμα,ολα τ αλλα τα χει αχρηστεψει...

Τους αρεσει πολυ το διαβασμα....εχουν να μοιαξουν....καλα εσενα ειναι μικρη κ κοριτσι....λογικο να εχει κολλημα με τα ρουχα...εμενα ο εννιαχρονος που θελει μονο κοκκινη η πορτοκαλι μπλουζα συνδυασμενη με μπλε παντελονακι τι να πω

...που ειναι σα να βγηκε απο ιδρυμα....καθε μερα ιδια χρωματα και τοσο παραταιρα....σημερα εχω απο το πρωι πονους περιοδου....ξαπλα ειμαι,ευτυχως μαγειρεψα κ σιδερωσα κ συμμαζεψα χθες....κι ευτυχως ο μεγαλος πηγε να παιξει μπαλα στο σχολειο κι ο μεσαιος παιζει πανω πλεημομπιλ....Αντωνια κι εγω σαν τσακισμενο καραβι νιωθω....κι ακομη δεν ξεσηκωσαμε για το βαψιμο....τα κοριτσακια σου ειναι μικρα....εξτρα κουραση....τι τεταρτο να σκεφτεις....κατσε να πανε κανα δημοτικο και τα ξαναλεμε....συγνωμη που δε συμπληρωσα τα κιλακια φραουλιτσας κ χαμπιμπι θα το κανω οταν ανοιξω υπολογιστη..

Μπραβο στα ζουμπουρλουδια σας!!!καλημερα σε ολες...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Α!! Εμεις την προηγουμενη βδομαδα δεν θελαμε κολαν καπρι, τον προηγουμενο μηνα δεν θελαμε φορεματα, σημερα δεν ηθελε να φορεσει πεδιλακια αλλα σπορτεξ,οσο για τα μαλλια?? αυτη μου λεει πως να της τα φτιαξω καθε μερα και τι χρωμα κοκκαλακια να βαλω :confused: και ειναι μονο 3,5 :shock::shock: Γυναικες παιδι μου...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι κάνετε?Εγώ είμαι στις μανούλες Σεπτεμβρίου,αλλά θα γεννήσω τελικά μέσα στον Αύγουστο με ΠΗΤ 31/08.Είπα να σας πω μια καλημέρα.Εμείς κάναμε και doopler όλα μια χαρά δόξα το Θεό.

Είναι το πρώτο μου παιδάκι κι ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να το πάρω στην αγκαλιά μου.Και είναι και κοριτσάκι και ζυγίζει μόλις 1300 γρ :D:D:D

Υ.Γ.Κι εμείς μετακομίζουμε αυτές τις μέρες,και η κούραση δεν παλεύεται.Βέβαια κι εγώ παίρνω 6 trofocard απ τον 3 μήνα λόγω συσπάσεων.

Πφφ υπομονή και καλό υπόλοιπο να έχουμε όλες

7H5Lp3.png

Καλημερα κι απο μας.Βρηκα αυτην την ωρα της μερας για να μαι τελειως μονη μου και ηρεμη και πολυ το χαιρομαι.Παιρνω τις ανασες μου για να βγει η μερα.Δυσκολα τα πραγματα,δεν εχω ξανανιωσει το σωμα μου και τον οργανισμο μου τοσο καταπονημενα.Ντυνομαι και πρεπει να κατσω,μαγειρευω σε δοσεις,τα κανω μπανιο και νομιζω οτι εχω σκαψει.Κι εγω την τεταρτη φορα πλεον ουτε να την ακουω.Η εγκυμοσυνη μου μια χαρα δε λεω αλλα το προβλημα προερχεται απ τα παιδια που ναι μικρα και τη μετακομιση που με τσακισε.Τελοσπαντων.Χθες πηγαμε παλι θαλασσα,εκει το μυαλο μου αδειαζει.Χθες στην παραλια μου γυρισαν τα αντερα γιατι ηταν ενας πενηνταχρονος μ εβα δεκαπενταχρονο κοριτσι.Στην αρχη τον περασαμε για μπαμπα,μετα αρχισαν τα φιλια...Ολη η παραλια το σχολιαζε και καβεις μας δεν εκανε τιποτα.Ολο το βραδυ το σκεφτομουν...Το κοριτσι ειχε αυτο το ασχηματιστο,αδυνατο εφηβικο σωμα κι αυτος σκετος λιγουρης.Τι επρεπε να κανουμε λετε?

Και δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι..:rolleyes: οπως αν ητανε σε μια παραλια ενα ζευγαρι αντρες και μπαλαμουτιαζονταν και θα μου γυριζαν τα αντερα αλλα δεν θα μπορουσα και να τους το απαγορεψω..ουτε η μανα της κοπελας ησουνα, ουτε ο πατερας, οποτε δεν μπορεις κατι να κανεις.αν δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις τοτε φευγεις απο την παραλια γιατι να τους διωξεις δεν μπορεις.Και δεν ειναι σιγουρο οτι ητανε ανηλικο,εχω δει κοπελιτσες στην γειτονια μου πλακα στηθος και ατριχες που δουλευουνε σε καφετεριες,εχουνε τελειωσει το σχολειο και ειναι 20 χρονων.Δυστυχως αυτη ειναι η κοινωνια μας,σαπιλα και διαστροφη. Για μενα φταινε οι γονεις του κοριτσιου,γιατι για να βρει ενδιαφερον στην αγκαλια ενος μεσηλικα,καπου μπερδεψε τον δρομο της και δεν ειχε κανεναν διπλα της να την κρατησει.Κριμα....Ε καπως ετσι δεν εκμεταλλευονται και τα ανηλικα? Οταν τα παιδια ειναι χωρις ελεγχο και υπερβολικη ελευθερια,συμβαινουν πολλα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...