Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαγδάκι, μια από τα ίδια με την κάψα...Ω ρε κι έχουμε ακόμη!!!Ήθελα να σε ρωτήσω πώς πάτε με τα τσίσα του μεγάλου σου.Εμένα μετά που άρχισα να τον βάζω εγώ τη νύχτα έστρωσε και νύχτα δεν, αλλά την ημέρα συνεχίζει αλλά όχι τόσο έντονα, τον έχουμε βέβαια και στενό μαρκάρισμα.Πήγα και του έκανα και γενική και καλλιέργεια ούρων γτ κρατώντας τα τσίσα παραπάνω ώρα διάβασα πως προκαλούνται κυστίτιδες και λοιπές φλεγμονές (αυτό μας έλειπε!)κι η παιδίατρος συμφώνησε πως καλό είναι να κάνουμε, ευτυχώς βγήκε αρνητική...Έχει γενέθλια το γιοκαρίνι σου σήμερα ή είχε και θέλει αλλαγή το τικεράκι σου?Όπως και να έχει να χαίρεσαι το γλυκό σου διδυμάκι , με το καλό μεγάλος αδερφός το αγόρι μου!:P:p:p

Μονο εγω κοιμαμαι σαν το βοδι????? πεφτω 11 το βραδυ και ξυπναω κατα τις 7 ποια για κατουρημα!,Στον μεσαιο ειχα θεμα με τον υπνο πολυ ποιο δυσκολη εγκυμοσυνη! ξυπνουσα καθε 2 ωρες για κατουρημα ακομα και για να γυρισω πλευρο επειδη πονουσα ολοκληρη ξυπνουσα!!!!!! Κοριτσια με τα τσισα μην ανχωνεστε υπαρχουν παιδακια που θελουν το χρονο τους για να βγαλουν το βραδυνο μπεμπιλινο ο γιοα μου ο μεγαλος το εβγαλε 5,5 χρονων η δε ανιψια του αντρα μου 7 χρονων! ειναι πολυ προσωπικη υποθεση! η παιδιατρος ειχε πει να μην τον ζοριζουμε θα το κοψει μονος!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσόπουλα γεια σας!!! Είμαι σε άδεια κ έχω ξεκινήσει δουλειες, μαγειρέματα (οίστρος) και βόλτες που είχα αφήσει!!! Πολλή κούραση!! Εννοείται κ ΙΚΑ κ τράπεζες, όλα τα θελήματα...

Παιδιάααα τι ζέστη είναι αυτή???? Το ξερα ότι δε θα αντέξω... είμαι ήδη πολύ άσχημα... ιδρώνω χωρίς άυριο κ όταν βγαίνω έξω υποφέρω... εννοείται μέχρι τις 10 το πρωί,,,πήγα στη λαική στις 9 κ γύρισα άρων άρων, με έπιασε κατιτίς... κοιμήθηκα μία ωρίτσα να στρώσω... για το μωρό ακόμα τίποτα.... σε 2 μέρες έχουμε ραντεβού να δούμε επιτέλους...ΓΥΡΙΣΕ?????? κλωτσάει χωρίς τελειωμό!!! Το βραδυ λοιπόν με τη ζέστη δεν την παλεύω, είπα να μη βάλω από τώρα κλιματιστικό,,, τον Αύγουστο τι θα κάνω... άσε που οι υπόλοιποι είναι νορμαλ κ τι φταίνε να κρυώσουν??? Όχι ακόμα δε φύγαμε "διακοπές",,, σε 2 βδομάδες!!!

κ συνεχίζω τη νύχτα που ξθπνάω γύρω στις 5-6 φορές, για τσίσα, νερό, ιδρώτα κτλ, βγαίνω στο μπαλκόνι κ με παίρνει ο ύπνος στην καρέκλα... δροσίζομαι, στεγνώνω από ιδρώτα (κρυώνω κ λίγο...) κ ξαναμπαίνω... θα με βλέπουν από καμιά μεριά 4-5 η ώρα η τρελή που κοιμάται όρθια!!!

χχχαχααχαχχαχαχα...

ευτυχώς μου κόπηκε η όρεξη το βράδυ τη βγάζω ίσως με απλό γιαούρτι ή τίποτα... το πρωινό μου περιορίστηκε... τα ενδιάμεσα κόπηκαν... πρέπει να έχω σταματήσει στα +20... εεε πόσα άλλα... μήπως χάσω κ κανένα... έλεγα να πάω σε καμια πισινούλα τα πρωινά για κολύμπι..αλλά φοβάμαι μήπως κολλήσω τίποτα... θα ρωτήσω κ το γιατρό μου...

έκανα το λάθος κ είδα τοκετούς στα γιουτούμπια που λέει κ η Μαρούσκα... αχ τι έπαθα.....αναστατώθηκα!!!! ανιγουει,,,

Εχετε γενεθλια????? να τα εκατοστησει ο αγορινος σου!

θα γυρισει μωρε μην ανχωνεσαι! τα δευτερα παιδια αργουν ποιο πολυ απο τα πρωτα!!!η ορεξη και μενα μου κοπηκε και μαζι με αυτο και τα κιλα στο προηγουμενο αντεβου ημουν μειον 2 και τωρα η ζυγαρια ειναι στασημη ακομα! 6 κιλα + μονο για μενα :D:D

79o6p3.png

Μονο εγω κοιμαμαι σαν το βοδι????? πεφτω 11 το βραδυ και ξυπναω κατα τις 7 ποια για κατουρημα!,Στον μεσαιο ειχα θεμα με τον υπνο πολυ ποιο δυσκολη εγκυμοσυνη! ξυπνουσα καθε 2 ωρες για κατουρημα ακομα και για να γυρισω πλευρο επειδη πονουσα ολοκληρη ξυπνουσα!!!!!! Κοριτσια με τα τσισα μην ανχωνεστε υπαρχουν παιδακια που θελουν το χρονο τους για να βγαλουν το βραδυνο μπεμπιλινο ο γιοα μου ο μεγαλος το εβγαλε 5,5 χρονων η δε ανιψια του αντρα μου 7 χρονων! ειναι πολυ προσωπικη υποθεση! η παιδιατρος ειχε πει να μην τον ζοριζουμε θα το κοψει μονος!

Εμείς έχουμε κόψει τη βραδυνή από 2,5 μανάρι μου, αλλά ξανακυλάει κατά καιρούς...Τώρα ήμασταν στο ''κατά καιρούς'', κατάλαβες?:tongue:Το πολύ ζόρι όμως είναι που όλη μέρα δεν πάει παρά αν φτάσει στο αμήν και τότε έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν τα πρώτα οπότε μιλάμε για πολύ βρακί τη μέρα.....:?:?:? Εγώ κοιμάμαι 10 βαριά 11 και ανά δίωρο ξυπνάω για τουαλέτα....Δε θυμάμαι, νιώθω πολύ κουρασμένη για να θυμηθώ....:?:-?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσια μου! τι κανετε???

πολλη ζεστη σημερα! οσο ειμαι σπιτι καλα ειναι αναβω αιρκοντισιον και ολα καλα το πρωι ομως επρεπε να παω σχολειο να παρω του μεγαλο το απολυτηριο! ναιιιιιιιι!!! τελειωσαμε την Πρωτη!!!! και εσκασα κοριτσια μου! ανεβηκα πανω απο 100 σκαλια μου βγηκε η γλωσσα και εμεις στο νησι δεν εχουμε την ζεστη που εχετε Αθηνα! Την τεταρτη επιτελους εχω γιατρο να δω πως πανε οι αντιστασεις και ποτε θα γεννησω!

loveisintheair κοριτσι μου υπομονη! σκεψου το κοριτσακι σου αξιζει την ακινησια!

Αχ ναι, καλέ κι εσείς προαχθήκατε στη δευτέρα!Κι εμένα όλο καμάρι ήταν ο μεσαίος, για να μη μιλήσω για το μεγάλο που προήχθη στην τετάρτη!:tongue::tongue::tongue:

Να μας πεις νέα από το ντοκ, ελπίζω να βρει καλές τις πιέσεις στις αρτηρίες....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσόπουλα γεια σας!!! Είμαι σε άδεια κ έχω ξεκινήσει δουλειες, μαγειρέματα (οίστρος) και βόλτες που είχα αφήσει!!! Πολλή κούραση!! Εννοείται κ ΙΚΑ κ τράπεζες, όλα τα θελήματα...

Παιδιάααα τι ζέστη είναι αυτή???? Το ξερα ότι δε θα αντέξω... είμαι ήδη πολύ άσχημα... ιδρώνω χωρίς άυριο κ όταν βγαίνω έξω υποφέρω... εννοείται μέχρι τις 10 το πρωί,,,πήγα στη λαική στις 9 κ γύρισα άρων άρων, με έπιασε κατιτίς... κοιμήθηκα μία ωρίτσα να στρώσω... για το μωρό ακόμα τίποτα.... σε 2 μέρες έχουμε ραντεβού να δούμε επιτέλους...ΓΥΡΙΣΕ?????? κλωτσάει χωρίς τελειωμό!!! Το βραδυ λοιπόν με τη ζέστη δεν την παλεύω, είπα να μη βάλω από τώρα κλιματιστικό,,, τον Αύγουστο τι θα κάνω... άσε που οι υπόλοιποι είναι νορμαλ κ τι φταίνε να κρυώσουν??? Όχι ακόμα δε φύγαμε "διακοπές",,, σε 2 βδομάδες!!!

κ συνεχίζω τη νύχτα που ξθπνάω γύρω στις 5-6 φορές, για τσίσα, νερό, ιδρώτα κτλ, βγαίνω στο μπαλκόνι κ με παίρνει ο ύπνος στην καρέκλα... δροσίζομαι, στεγνώνω από ιδρώτα (κρυώνω κ λίγο...) κ ξαναμπαίνω... θα με βλέπουν από καμιά μεριά 4-5 η ώρα η τρελή που κοιμάται όρθια!!!

χχχαχααχαχχαχαχα...

ευτυχώς μου κόπηκε η όρεξη το βράδυ τη βγάζω ίσως με απλό γιαούρτι ή τίποτα... το πρωινό μου περιορίστηκε... τα ενδιάμεσα κόπηκαν... πρέπει να έχω σταματήσει στα +20... εεε πόσα άλλα... μήπως χάσω κ κανένα... έλεγα να πάω σε καμια πισινούλα τα πρωινά για κολύμπι..αλλά φοβάμαι μήπως κολλήσω τίποτα... θα ρωτήσω κ το γιατρό μου...

έκανα το λάθος κ είδα τοκετούς στα γιουτούμπια που λέει κ η Μαρούσκα... αχ τι έπαθα.....αναστατώθηκα!!!! ανιγουει,,,

Εγω καθε πρωι απο τις 11 εως τις 18.00 ειμαι με air condition στους 25 βαθμους βεβαια,αλλα δεν παιζει να κλεισει.Νιωθω θα πεθανω, με πιανει ταχυκαρδια και δυσπνοια.

Σουπερ μαρκετ το πρωι στις 8.30 και μετα σπιτι γιατι εχω λιποθυμικες τασεις.....τωρα σου γραφω και ολα τα παραθυρα ειναι τερμα ανοιχτα....:cool: πως γινεται ο ανθρωπος!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια....

πρώτα από όλα θέλω να πω...πως οι κοπέλες που κάθονται σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...είτε ξάπλα είτε στον καναπέ....είναι ηρωίδες....

ο γιατρός μου με έβαλε όλο το πκσ....σε ακινησία...μόνο για πιπι...τπτ άλλο.....

θέλω να πω...ότι έχω φρικάρει....

η μικρή δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό και ερχόταν και με τραβούσε και έκλαιγε στο κρεβατι....έπιασε και απότομα η ζέστη....

χάλια μαύρα...

το ραντεβού μας θα γίνει πριν τις 1/7...και πιθανότατα την Τετάρτη.

Σήμερα είμαι αδειούχα....αλλά τι να το κάνω...αφού πάλι ξάπλα θα μείνω...αλλά ολομόναχη μιας και η μικρή πήγε στη γιαγιά!!!

Ωχ!!!:shock::shock: αΔεν υπαρχει χειροτερο.....Το χειροτερο μου.....

Αν σου πω οτι σε νιωθω θα αλλαξει κατι?μακαρι να αλλαζε...αλλα....Το οτι ολα για καποιον λογο γινονται το εχουμε καταλαβει,πως περναει ο καιρος ομως δεν σου λεει κανενας!!

Εμεινα σε πληρη ακινησια απο την 23η βδομαδα ως την 36η στον γιο μου,που σημαινει οτι εφτασα στον πατο και συρθηκα.....Αδειασα.....απο σκεψεις,συναισθηματα και οτι αλλο ωραιο νιωθει μια εγκυος στην πιο "ομορφη περιοδο" της ζωης της.Παρολα αυτα νιωθω οτι η περιπτωση σου ειναι χειροτερη απο την δικη μου γιατι υπαρχει και ενα παιδι που περιμενει απο σενα και αντε να εξηγησεις...τι??? Και λιγο οι ορμονες,λιγο η ψυχικη κουραση τοσων μηνων,δενουν το ..."γλυκο" της απολυτης απελπισιας!!!!!εγω δεν ειχα παιδι μονο το τομαρι μου που λενε, γιαυτο πιστευω οτι οτι εισαι σε πιο δυσκολη θεση.

Αν σου πω οτι ο μεγαλυτερος φοβος μου σε μια εγκυμοσυνη ειναι μην αναγκαστω να μεινω στο κρεβατι και μετα ποιος θα κοιταξει τα παιδια? Η μανα μου που ειναι 900χλμ μακρια? Η' η πεθερα που δεν μιλιομαστε?

Περυσι το καλοκαιρι ειχα παθει ρωγμωδες καταγμα στο γονατο με ποδι στον γυψο απο το υψος του γοφου εως τον αστραγαλο και ακινησια για ενα μηνα.Αν εβλεπες τα χερια μου θα ελεγες οτι κανω πρωταθλητισμο στην αρση βαρων!Με τις πατεριτσες σφουγγαριζα,σκουπιζα,εκανα μπανιο τα παιδια,και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις...σχεδον τα παντα.....δεν εχεις επιλογες μερικες φορες δυστυχως :( και ας κινδυνευα να αφησω κουσουρι στο γονατο,οπως και εγινε,γιατι δεν αναρρωσα σωστα. Εδω κολλανε τα μπινελικια προς τα πεθερικα που εμεναν κατω απο το σπιτι μας και δεν ηρθανε μια φορα να ρωτησουν πως τα βγαζω περα με δυο παιδια....

Μακαρι να σου δωσει δυναμη ο Θεος να το αντεξεις ολο αυτο,γιατι ειναι ψυχολογικο στραπατσαρισμα ολο αυτο και το παιδι σου να ξερεις οτι θα το ξεχασει οντως, εσυ θα το κουβαλας πληγη μεσα σου για παντα....Καλο κουραγιο!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Με τοσα νευρα και τοσο σιχτιρισμα που εχω ριξει σημερα...δεν ξερω πως θα με πιασει ο υπνος παλι:evil: Νευρα,νευρα,νευρα.....:evil::evil:Για αλλη μια φορα τα εχω βαλει με τον διαολο που μενει απο κατω...ουφ!! Και κλασσικα ξαναμαλωσα με τον δικο μου.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σημερα ειχα γυναικολογο.Υγιεστατο το παιδι μου και στα 2 κιλα!Σευχαριστω Παναγια μου, που με λυπηθηκες και εχεις γερα τα παιδια μου.Γιατι αν περιμενω απο αλλου χαρες να δω........θα ασπρισουν τα μαλλια μου:(

Συγνωμη βρε κοριτσια για το μελοδραμα σημερα αλλα φροντισαν να μου χαλασουν την διαθεση και δεν ειμαι και πολυ καλα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμείς έχουμε κόψει τη βραδυνή από 2,5 μανάρι μου, αλλά ξανακυλάει κατά καιρούς...Τώρα ήμασταν στο ''κατά καιρούς'', κατάλαβες?:tongue:Το πολύ ζόρι όμως είναι που όλη μέρα δεν πάει παρά αν φτάσει στο αμήν και τότε έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν τα πρώτα οπότε μιλάμε για πολύ βρακί τη μέρα.....:?:?:? Εγώ κοιμάμαι 10 βαριά 11 και ανά δίωρο ξυπνάω για τουαλέτα....Δε θυμάμαι, νιώθω πολύ κουρασμένη για να θυμηθώ....:?:-?:?

Και εμενα ο γιος μου καπως σαν τον δικο σου ειναι.τα κραταει ,τα κραταει,θα σκασει στο τελος!!! Το βραδινο το εκοψε πανευκολα στα 2,5 πραγματικα δεν το περιμενα,αλλα γενικα δεν ειναι και πολυ της τουαλετας.τωρα ειμαστε σε φαση που κοβουμε το βραδινο της κορης μου,της ημερας το παμπερς τοχει κοψει απο περυσι και αυτη.Πρεπει να κοψουμε και το βραδινο λοιπον γιατι δεν μπορω να αγοραζω και παμπερς νο7 και νο2.....Too much!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σημερα ειχα γυναικολογο.Υγιεστατο το παιδι μου και στα 2 κιλα!Σευχαριστω Παναγια μου, που με λυπηθηκες και εχεις γερα τα παιδια μου.Γιατι αν περιμενω απο αλλου χαρες να δω........θα ασπρισουν τα μαλλια μου:(

Συγνωμη βρε κοριτσια για το μελοδραμα σημερα αλλα φροντισαν να μου χαλασουν την διαθεση και δεν ειμαι και πολυ καλα.

Μπράβο για το παιδάκι σου να είναι υγιέστατο και καλοτυχο και όλα τα παιδάκια..Όσο για τα πεθερικά σου έχεις απόλυτο δίκιο αλλά τι να κάνεις απλά κρατά τους μακριά κΙ ας είναι τόσο κοντα..ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτα;

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Κοπελα μου προσπαθησε να μη δινεις σημασια σε οσους σε στεναχωρουν δεν αξιζει!Τα παιδακια σου ο αντρας σου και οσοι σας αγαπανε, αυτο εχει σημασια!

Εμεις καναμε το doppler σημερα ο μπεμπης μας ειναι 1800 κι κινητικοτατος- ολα καλα! Εχω φυσικα τον κινδυνο προωροτητας λογω μητρας και εκανα τις ενεσεις κορτιζονης, ευτυχως ομως δεν εχω συσπασεις, παρολα αυτα και ο εμβρυολογος και η γυναικολογος μου ειπαν να ξεκουραζομαι περισσοτερο και συνεστησαν ξαπλα γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι συχνοι οι απροειδοποιητοι προωροι τοκετοι. Ελπιζω να τα καταφερουμε να φτασουμε τουλαχιστον 36 εβδομαδες.

Με τη ζεστη κοριτσια πηγα να λυποθυμησω σημερα γαι τιποτα δεν ειμαι!!:shock::shock:

c6vNp3.png

Μην στεναχωριέσαι! Πες τα σε εμάς να ξεσπάσεις! Για αυτό είμαστε εδώ...:)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μπράβο για το παιδάκι σου να είναι υγιέστατο και καλοτυχο και όλα τα παιδάκια..Όσο για τα πεθερικά σου έχεις απόλυτο δίκιο αλλά τι να κάνεις απλά κρατά τους μακριά κΙ ας είναι τόσο κοντα..ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτα;

Καλημερα!

Αστο καλυτερα μην σου απαντησω γιατι θα ανεβει η πιεση μου πρωι πρωι:evil::evil:

Ειναι μια κατασταση που δεν αλλαζει, οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ευκολα, το ιδιο και ο αντρας μου,αν σου δινω να καταλαβεις λιγακι.......ειναι ενα θεμα που το εχουμε ξανασυζητησει εδω μεσα στο παρελθον και για μενα ειναι μια πληγη που δεν θα κλεισει ποτε(μονο αν τα κακαρωσει η καρακαξα χεχεχε:cool::cool:)Τελοσπαντων προχωραμε,εχουμε και σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθουμε! Απλα χθες λιγο η κουραση της ημερας,λιγο η ζεστη,λιγο οι ορμονες δεν ηθελα κιαλλο να ξεσπασω και να γινουμε κ@&ος με το ετερον ημισυ..Αντε καλημερα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μην στεναχωριέσαι! Πες τα σε εμάς να ξεσπάσεις! Για αυτό είμαστε εδώ...:)

Αυτο κανω κοριτσι μου,σας τα εχω πρηξει και εσας καθε τρεις και λιγο,εχετε τα δικα σας ζορια και ανησυχιες και λεω και εγω τον πονο μου!! Γραφικη εχω καταντησει...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Λοιπον συνεχιζουμε με τις προετοιμασιες και αστους αλλους να κουρευονται...

Μου δανεισε μια φιλη το πορτ μπεμπε με την βαση του και την καλαθουνα του για τον πρωτο καιρο και τις μετακινησεις μας.Σε λιγο θα τα πλυνω και αυτα,θα πλυνω και τα καθισματακια του αυτοκινητου, το ενα για το μπεμπεδακι πλεον 0-18kg και το μεγαλυτερο 9-36kg για την μεσαια.Τωρα ο γιος μου θα μεινει χωρις καθισματακι..Θα καθεται στην μεση,εχω καρεκλα καθισμα για αυτοκινητο,ειναι ανυψωμενη θεση που δενει με ζωνη και ειναι για λιγο μεγαλυτερα παιδακια.Οποτε παει και αυτο....Τι αλλο εχει μεινει? Εσεις κοριτσια πως πατε απο ετοιμασιες? Α! Εγω τα ρουχα τα τελειωσα,τα επλυνα,σιδερωσα,και εχω βαλει στην θεση τους.Τα εχω σκεπασει βεβαια με ενα σεντονι να μην σκονιστουν για ενα μηνα ακομα! Μου εμεινε μονο την κουνια να στησουμε και την αλλαξιερα,αλλα αυτα οταν μπω στον μηνα μου:)

Εχω κιαλλη ερωτηση: ποιος θα μεινει μαζι σας στο μαιευτηριο αυτες τις μερες? Εμενα στις προηγουμενες γεννες ητανε ο αντρας μου,τωρα θα ερθει η μαμα μου για να μεινει ο αντρας με τα παιδια και οχι οι γιαγιαδες.Αυτες ειναι ικανες για τρεις μερες να μου τα σαλταρουν τα παιδακια μου:o

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...