Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου!

Πως είστε σήμερα? Εγώ κάνω δουλειές, και έχω στρώσει και τον άντρα μου γιατί περιμένουμε φίλους απο Ελλάδα το απόγευμα.

Σήμερα μάλλον θα τη βγάλουμε με barbeque και μπυρίτσες (για τους άλλους) στο μπαλκόνι, και άυριο καμιά εκδρομούλα.

Η μπέμπα εξακολουθεί να είναι συγκριτικά με παλιότερα πολύ ήσυχη. Ευτυχώς που κουνιέται ώρες ώρες η ρίχνει κάνα λόξυγγα για να παρηγοριέμαι λιγάκι.

Ανησυχώ μηπως το παιδί μου δεν περνάει καλά εκεί μέσα!

Μια χαρουλα περναει το κοριτσακι σου εκει μεσα! Κανε εσυ τις εκδρομουλες σου!οσο η μανουλα ειναι καλα κ χαλαρη τοσο και το μωρακι :):rolleyes:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε καλά, γιατί εγώ είμαι τέλεια! Προχτές γέννησε μια φίλη μου και χάρηκα πάρα πολύ! Χθες την επισκεφτήκαμε στην κλινική και από τότε σκέφτομαι συνεχώς την ζωή μου μετά την γέννηση της Αναστασίας μου! Ονειρικές στιγμές! Πως τόσο απλά πράγματα μπορούν να μας κάνουν τόσο ευτυχισμένους! Κρίμα για κάποιους ανθρώπους που κυνηγάν και αναλώνονται με ανούσια πράγματα...

Να την χαιρεται η φιλη σου! Πολυ θα ηθελα να γεννησει καποια γνωστη μου πριν απο εμενα ! Να το ζησω ,να χαρω, να ετοιμαστω ,να δω πως ειναι ...ααααααααχ :):tongue:

Οσο για τους καποιους.... εμ κυνηγαν ανουσια πραγματα εμ και ζηλευουν τους αλλους που πανω απο ολα εχουν την οικογενεια και λαχταρανε ενα υγιες μωρο οσο τπτ αλλο!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Τσα !!! Τι κανετε κοριτςια !!!

Πετάχτηκα απο δίπλα απο τις μανουλες ιουνιου να σας πω ΄ενα γεια!

Κ επισης υπομονη με τις ζεστές...

Εμεις , οι μιςες Δηλαδή απο εμάς ειμαστε σε αναμονή ...έχουν βγει τεμπέλικα τα μωρά μας!! Χαχαχα

Όλο συσπασεις, όλο πονάκια ...κ σταματάμε εκει!

Διάβασα διαφορά μηνυματα σας κ εχω να σας πω τα εξής..μην αγχώνεστε για τη θεση του μωρού ακόμα.. Ειναι πολυ νωρίς κ θα αλλάζει συνεχώς!

Οποία αισθανθεί ομως μπούκωμα απο κάτω , σαν να νοιωθει βάρος κ να θέλει να βγάλει κατι απο μέσα που την ενοχλεί..βασικά το μπούκωμα ειναι η πιο σωστή λέξη ,..να πάρει αμέσως το γιατρό της τηλ. Το μπούκωμα σημαίνει οτι εχει κατέβει αρκετά το παιδι κ μπορεί να εχει εμπεδωθεί κιόλας στη λεκάνη πραγμα που για εσάς ειναι πολυ νωρίς...εγω το ειχα νοιώσει αυτο στον 8 ..δε θυμάμαι ακριβώς τη εβδομάδα ήμουν νομιζω στην αρχή...κ με έβαλε να κάθομαι καναπε για τουλαχιστον 15 μέρες . ο μικρός μου είχε κατέβει , τοςο σε επικίνδυνο σημείο, ώστε να εμπεδωθεί, κ αυτο έγινε γιατί εγω δεν ειχα βάλει κ*ο κάτω! Όλο βόλτες, περπάτημα , δουλειές στο σπιτι κλπ κλπ. Μην ξεκινήσετε το περπάτημα με τις ώρες απο τόσο νωρίς! Κ να ξεκουράζεςτε οςο μπορείτε!

Άντε μανουλες Αυγούστου σας φιλώ κ οτι χρειαστείτε εδώ ειμαστε εμεις!

Εμεις , οι μιςες Δηλαδή απο εμάς ειμαστε σε αναμονή ...έχουν βγει τεμπέλικα τα μωρά μας!! Χαχαχα

Διάβασα διαφορά μηνυματα σας κ εχω να σας πω τα εξής..μην αγχώνεστε για τη θεση του μωρού ακόμα.. Ειναι πολυ νωρίς κ θα αλλάζει συνεχώς!

Οποία αισθανθεί ομως μπούκωμα απο κάτω , σαν να νοιωθει βάρος κ να θέλει να βγάλει κατι απο μέσα που την ενοχλεί..βασικά το μπούκωμα ειναι η πιο σωστή λέξη ,..να πάρει αμέσως το γιατρό της τηλ. Το μπούκωμα σημαίνει οτι εχει κατέβει αρκετά το παιδι κ μπορεί να εχει εμπεδωθεί κιόλας στη λεκάνη πραγμα που για εσάς ειναι πολυ νωρίς...εγω το ειχα νοιώσει αυτο στον 8 ..δε θυμάμαι ακριβώς τη εβδομάδα ήμουν νομιζω στην αρχή...κ με έβαλε να κάθομαι καναπε για τουλαχιστον 15 μέρες . ο μικρός μου είχε κατέβει , τοςο σε επικίνδυνο σημείο, ώστε να εμπεδωθεί, κ αυτο έγινε γιατί εγω δεν ειχα βάλει κ*ο κάτω! Όλο βόλτες, περπάτημα , δουλειές στο σπιτι κλπ κλπ. Μην ξεκινήσετε το περπάτημα με τις ώρες απο τόσο νωρίς! Κ να ξεκουράζεςτε οςο μπορείτε!

Καλημέρα κοριτσακι μου!!!απο στιγμη σε στιγμη θα γίνεις μανούλα!!!:):):)Σε ευχαριστουμε πολύ για τις συμβουλές και σου ευχομαι γρηγορα με να γερό γερό μωράκι!!!!

:tongue:

LMb5p2.png

Καλημέρα κοριτσακι μου!!!απο στιγμη σε στιγμη θα γίνεις μανούλα!!!:):):)Σε ευχαριστουμε πολύ για τις συμβουλές και σου ευχομαι γρηγορα με να γερό γερό μωράκι!!!!

:tongue:

Ευχαριστωωωω πολυ!!! Κ σε εσάς όλες το ιδιο!!! Με ΄ενα γερό μωρο κ εμάς καλα για να το μεγαλώσουμε!!!! :D

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές! Με το καλό να ρθει και σε εσένα το αγοράκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα κορίτσια....

πρώτα από όλα θέλω να πω...πως οι κοπέλες που κάθονται σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...είτε ξάπλα είτε στον καναπέ....είναι ηρωίδες....

ο γιατρός μου με έβαλε όλο το πκσ....σε ακινησία...μόνο για πιπι...τπτ άλλο.....

θέλω να πω...ότι έχω φρικάρει....

η μικρή δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό και ερχόταν και με τραβούσε και έκλαιγε στο κρεβατι....έπιασε και απότομα η ζέστη....

χάλια μαύρα...

το ραντεβού μας θα γίνει πριν τις 1/7...και πιθανότατα την Τετάρτη.

Σήμερα είμαι αδειούχα....αλλά τι να το κάνω...αφού πάλι ξάπλα θα μείνω...αλλά ολομόναχη μιας και η μικρή πήγε στη γιαγιά!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

με το καλό...να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια της ομάδας σας!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

με το καλό...να έρθουν και τα υπόλοιπα μωράκια της ομάδας σας!!!!!

Καλημέρα κορίτσι μου έλα κάνε υπομονή τουλάχιστον κάνε αυτό που σου είπε ογιατρος σου είναι πολύ δύσκολο...θύμησε μου γιατί σου είπε να κάτσεις σε ακινησία;

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε; Να σας πω τα νέα μου. Αποφάσισα σήμερα να πάω για την άδεια κυήσεως του ικα, μιας και ξεκίνησα να διανύω την 32η εβδομάδα και θεώρησα πως έφτασε ο καιρό. Πάω στο ικα, λοιπόν, και μου λένε ότι πρώτα βγαίνω στην άδεια και μετά κάνω τα χαρτιά μου! :shock: Από την 56η μέρα δηλαδή και έπειτα. Που για μένα είναι στις 23 του μήνα. Μέχρι τότε δεν μπορούν να μου δώσουν τίποτα. Απογοήτευση... Και μέσα στην ζέστη και με πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω την λογική τους. Γιατί την τελευταία στιγμή; Επίσης, για να ξέρετε και οι υπόλοιπες, τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε είναι:

1) Βεβαίωση από γιατρό του ΠΕΔΥ ή του νοσοκομείου για την πιθανή ημερομηνία τοκετού.

2) Βιβλιάριο υγείας

3) Για όσες έχετε ήδη ένα παιδάκι, οικογενειακό βιβλιάριο

4) Μία υπεύθυνη δήλωση για εσάς που δηλώνετε τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας και ότι δεν έχετε επιδοτηθεί από άλλον ασφαλιστικό φορέα (την χορηγεί το ικα)

5) Μία βεβαίωση του εργοδότη και δική σας ότι σταματήσατε να δουλεύετε (την χορηγεί το ικα, αλλά θα πρέπει να πάτε να την υπογράψει ο εργοδότης)

6) Βιβλιάριο τραπέζης

7) Να έχετε 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια (δεν χρειάζεται βεβαίωση ενσήμων)

Με όλα αυτά, πάτε στο τμήμα παροχών ΑΦΟΥ βγείτε στην άδεια κυήσεως. Αυτά...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια....

πρώτα από όλα θέλω να πω...πως οι κοπέλες που κάθονται σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...είτε ξάπλα είτε στον καναπέ....είναι ηρωίδες....

ο γιατρός μου με έβαλε όλο το πκσ....σε ακινησία...μόνο για πιπι...τπτ άλλο.....

θέλω να πω...ότι έχω φρικάρει....

η μικρή δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό και ερχόταν και με τραβούσε και έκλαιγε στο κρεβατι....έπιασε και απότομα η ζέστη....

χάλια μαύρα...

το ραντεβού μας θα γίνει πριν τις 1/7...και πιθανότατα την Τετάρτη.

Σήμερα είμαι αδειούχα....αλλά τι να το κάνω...αφού πάλι ξάπλα θα μείνω...αλλά ολομόναχη μιας και η μικρή πήγε στη γιαγιά!!!

Λογω αυτων των πονων που περιεγραφες η ξαπλα ε;πως εισαι τωρα με την ακινησια;σταματησαν;καταλαβαινω πως νιωθεις για το κοριτσακι σου που σε βλεπει ετσι...το καλο ειναι οτι θα το ξεχασει....πριν τα τρια χρονια η μνημη τους δουλευει αλλιως....μη στεναχωριεσαι....για καλο το κανεις....να μας πεις νεα.καλημερα σε ολες....πολλη ζεστη ρε παιδια!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε; Να σας πω τα νέα μου. Αποφάσισα σήμερα να πάω για την άδεια κυήσεως του ικα, μιας και ξεκίνησα να διανύω την 32η εβδομάδα και θεώρησα πως έφτασε ο καιρό. Πάω στο ικα, λοιπόν, και μου λένε ότι πρώτα βγαίνω στην άδεια και μετά κάνω τα χαρτιά μου! :shock: Από την 56η μέρα δηλαδή και έπειτα. Που για μένα είναι στις 23 του μήνα. Μέχρι τότε δεν μπορούν να μου δώσουν τίποτα. Απογοήτευση... Και μέσα στην ζέστη και με πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω την λογική τους. Γιατί την τελευταία στιγμή; Επίσης, για να ξέρετε και οι υπόλοιπες, τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε είναι:

1) Βεβαίωση από γιατρό του ΠΕΔΥ ή του νοσοκομείου για την πιθανή ημερομηνία τοκετού.

2) Βιβλιάριο υγείας

3) Για όσες έχετε ήδη ένα παιδάκι, οικογενειακό βιβλιάριο

4) Μία υπεύθυνη δήλωση για εσάς που δηλώνετε τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας και ότι δεν έχετε επιδοτηθεί από άλλον ασφαλιστικό φορέα (την χορηγεί το ικα)

5) Μία βεβαίωση του εργοδότη και δική σας ότι σταματήσατε να δουλεύετε (την χορηγεί το ικα, αλλά θα πρέπει να πάτε να την υπογράψει ο εργοδότης)

6) Βιβλιάριο τραπέζης

7) Να έχετε 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια (δεν χρειάζεται βεβαίωση ενσήμων)

Με όλα αυτά, πάτε στο τμήμα παροχών ΑΦΟΥ βγείτε στην άδεια κυήσεως. Αυτά...

Τοσα λιγα χαρτια;;;;;;;πωπωπω....και τι κουφο ειναι αυτο πρωτα αδεια μετα χαρτια;;;;ντοινγκ!!!!!αντε ξανα στην αναμονη λοιπον ε;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδααααα!!! Πως είστε; Εγώ μια χαρούλα αν εξαιρέσεις πως υποφέρω απο τη ζέστη. Ημαρτον πλάκωσε απότομα . Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Να σας πω κατι άλλο... είναι μέρες τώρα που όταν ξύπναγα έβρισκα κάτι σημάδια στην μπλούζα μου... στην αρχή δέν έδωσα σημασία αλλά τελικά παρατήρησα οτι το στήθος μου βγάζει ενα διαφανές κολώδες υγρό και ιδιαίτερα πρέπει να συμβαίνει το βράδυ που οταν κοιμάμαι στο πλάι, το στήθος πιέζεται. Φυσιολογικό είναι τώρα αυτό; :?

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Τοσα λιγα χαρτια;;;;;;;πωπωπω....και τι κουφο ειναι αυτο πρωτα αδεια μετα χαρτια;;;;ντοινγκ!!!!!αντε ξανα στην αναμονη λοιπον ε;

Ναι ευτυχώς αυτή την φορά το ελληνικό κράτος είπε να περιορίσει την γραφειοκρατία!

Πολύ κουφό! Αλλά να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε άνθρωποι της τελευταίας στιγμής!

Και αυτό με την αναμονή με αγχώνει πάρα πολύ! Όταν έχω τέτοιες δουλειές, θέλω να τις τελειώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και τώρα μάλιστα που δεν εξαρτάται και από μένα, αγχώθηκα ακόμη περισσότερο. Με πήραν και από την δουλειά να με ρωτήσουν πότε θα πάω τα χαρτιά γιατί θέλουν να ετοιμάσουν τις μισθοδοσίες του Ιουνίου. Άλλο άγχος και από εκεί τώρα... Ευτυχώς έδειξαν κατανόηση. Άλλωστε, δεν είναι στο χέρι μου...:|

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδααααα!!! Πως είστε; Εγώ μια χαρούλα αν εξαιρέσεις πως υποφέρω απο τη ζέστη. Ημαρτον πλάκωσε απότομα . Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Να σας πω κατι άλλο... είναι μέρες τώρα που όταν ξύπναγα έβρισκα κάτι σημάδια στην μπλούζα μου... στην αρχή δέν έδωσα σημασία αλλά τελικά παρατήρησα οτι το στήθος μου βγάζει ενα διαφανές κολώδες υγρό και ιδιαίτερα πρέπει να συμβαίνει το βράδυ που οταν κοιμάμαι στο πλάι, το στήθος πιέζεται. Φυσιολογικό είναι τώρα αυτό; :?

Ναι, φυσιολογικό είναι. Είναι το γαλατάκι σου. Πολλές εγκυμονούσες βγάζουν γάλα ήδη από την εγκυμοσύνη. Δεν είναι καθόλου ανησυχητικό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...