Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εγω το εχω νιώσει αυτο που λες κανα 2-3 φορές μέχρι στιγμής. Σαν ξυράφι και πονάει το άτιμο. Δεν ξερω αν εχει σχέση με το παιδί αν ειναι ανάποδα η οχι. Εμένα στις 28 βδομάδες ήταν με το κεφάλι κάτω. Απόψε με ταραξεεεεε χτύπαγε όπου έβρισκε. Αφού με ξύπνησε!! :shock: Και με πονάει ώρες ώρες. Κορίτσια σαν πρώτο μανούλα εκτός απο τα χτυπήματα που ρίχνει..... Κάτι παρατεταμένα κουνήματα τα οποία αν είμαι ξαπλωμένη με ταρακουνάει ολόκληρη, το νιώθετε;;;

ναι εχει πολύ πλάκα ..κουνιεται ολοκληρη η κοιλια σαν κύμα!!

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω το εχω νιώσει αυτο που λες κανα 2-3 φορές μέχρι στιγμής. Σαν ξυράφι και πονάει το άτιμο. Δεν ξερω αν εχει σχέση με το παιδί αν ειναι ανάποδα η οχι. Εμένα στις 28 βδομάδες ήταν με το κεφάλι κάτω. Απόψε με ταραξεεεεε χτύπαγε όπου έβρισκε. Αφού με ξύπνησε!! :shock: Και με πονάει ώρες ώρες. Κορίτσια σαν πρώτο μανούλα εκτός απο τα χτυπήματα που ρίχνει..... Κάτι παρατεταμένα κουνήματα τα οποία αν είμαι ξαπλωμένη με ταρακουνάει ολόκληρη, το νιώθετε;;;

Εγώ ναι τα νιώθω! Την πρώτη φορά είχα τρομάξει. Τώρα το συνήθισα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ ναι τα νιώθω! Την πρώτη φορά είχα τρομάξει. Τώρα το συνήθισα...

Κι εγω το εχω αυτο! στην αρχη τρομαξα αλλα τωρα το ευχαριστιεμαι! Και αυτοι οι πονοι σαν ξυραφιες ορισμενες φορες με πιανουν αλλα ρωτησα τη γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι νορμαλ. Πω πω κοριτσια διαβαζω μερικες πολυ ταλαιπωρηθηκατε στις γεννες, τι να πω μαλλον τα ξεχναμε ολα οταν δουμε το παιδακι μας και ολα ειναι καλα. Προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι τελικα ακους τα παντα, αλλη ταλαιπωρηθηκε στον φτ αλλη με την καισαρικη ..οποτε ολα παιζουν! Μα ειναι τοσο ευχαριστη η διαδικασια να μπει το μωρακι στη κοιλιτσα γιατι να ειναι τοσο δυσκολη να βγει????χαχαχαχα:-P:razz::-P

c6vNp3.png

Αχ πρωτομανούλες μην κοιτάτε τις δύσκολες γέννες, το βασικό είναι να πάτε με ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, άμα πάτε σκεφτόμενες και αν σπρώξω όταν δεν πρέπει και αν δε γυρίσει και αν πέσουν οι παλμοί και αν και αν και αν μόνο που θα αγχωθείτε, θα σφίγγεστε και δε θα μπορείτε να βοηθήσετε καθόλου μα καθόλου το μωρό σας να έρθει κοντά σας!Οπότε κλείστε μάτια και αυτιά και γιουτούμπια με γέννες και καθίστε στο μπαλκονάκι σας όπως είπε η Μελνταν μας!;););)Αυτό θα είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε αυτή τη φάση...

Στα γρήγορα, Αντωνία μπορεί η αδερφούλα να είχε καθυστερημένη σύλληψη, σε καμιά 10αριά μέρες κάτι θα ακούσουν!Μπράβο για τον τράχηλο, συνέχισε την ξεκούραση!

Λαβ, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ το γιατρό να ρωτήσεις να μη σκας για δυο βδομάδες μέχρι το ραντεβού?

Σε 10 μέρες ο ανήρ φεύγει Αθήνα για σεμινάριο με τη δουλειά του κι εγώ με το τρίο στούτζες εδώ...Θα έχω και το μπογιατζή μαζί (ελπίζω....).Πάμε για βάψιμο όοοοολου του σπιτιού οπότε ανοίγουμε μεγάλες δουλειές καλοκαιριάτικα....

Γεια σας, καλό σκ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

κορίτσια εκπέμπω SOS...

από χτες νιώθω τα χτυπήματα της μικρής μου κάτω χαμηλά στα γεννητικά όργανα....σαν ξυράφι...πολύ ενοχλητκά...

από την β'επιπέδου ήταν γυρισμένη με το κεφαλάκι κάτω...λέτε να μου γύρισε και να με χτυπάει με τα ποδαράκια της? ραντεβού εχω σε 2 εβδομάδες......θα σκάσω...

το πιο ενοχλητικό όμως είναι ότι δεν μπορώ να περπατήσω ..νιώθω πόνο...και σε κάθε δυο βήματα σταματώ....νομίζω ότι θα μου φύγει από κάτω + τον πόνο...

το ένιωσε ποτέ καμία σας αυτό???

ναι εγω...καθε φορα αυτα γραφω ... δεν μπορω να βγω απο το σπιτι ...

ο γιατρος ειπε η θεση του μωρου ειναι πολυ χαμηλα και η κατασκευη του σωματος μου ευθυνεται. Απλα ξεκουραση θελει και συχνο υπερηχο ..

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω το εχω αυτο! στην αρχη τρομαξα αλλα τωρα το ευχαριστιεμαι! Και αυτοι οι πονοι σαν ξυραφιες ορισμενες φορες με πιανουν αλλα ρωτησα τη γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι νορμαλ. Πω πω κοριτσια διαβαζω μερικες πολυ ταλαιπωρηθηκατε στις γεννες, τι να πω μαλλον τα ξεχναμε ολα οταν δουμε το παιδακι μας και ολα ειναι καλα. Προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι τελικα ακους τα παντα, αλλη ταλαιπωρηθηκε στον φτ αλλη με την καισαρικη ..οποτε ολα παιζουν! Μα ειναι τοσο ευχαριστη η διαδικασια να μπει το μωρακι στη κοιλιτσα γιατι να ειναι τοσο δυσκολη να βγει????χαχαχαχα:-P:razz::-P

Βέβαια, πολλοί δυσκολευτήκαμε και για την αρχή... Να βάλουμε το μωράκι στην κοιλίτσα μας...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βέβαια, πολλοί δυσκολευτήκαμε και για την αρχή... Να βάλουμε το μωράκι στην κοιλίτσα μας...

κι εγω κοπελα μου σε καταλαβαινω, το πρωτο μας μωρακι που εχασα στον 5ο μηνα, καναμε να το πιασουμε 2 χρονια σχεδον, το δευτερο μας ηρθε ξαφνικα! τι να κανουμε ολα στη ζωη ειναι!

c6vNp3.png

Δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια να αφηνομαι οταν εχω κρισεις ... εχω θεματα με την καρδια μου τα τελευταια χρονια και τωρα απο το πρωτο τριμηνο μου εχει πει ο γιατρος να μετριεμαι καθε μερα δεν το κανω ομως... Απο την αρχη της εγκυμοσυνης με καρδιολογο κ γυναικολογο μαζι σε συνεργασια ημουνα τα ειχα γραψει στις αρχες οταν γραφτηκα εδω.. ποσο πολυ ταλαιπορηθηκα και μου ειχαν απογορεψει μεχρι κ σκαλες να ανεβαινω οχι οτι μπορουσα κιολας.Καπως ειχα καλυτερεψει ομως τωρα παλι ξεκινησαμε μια πανω μια κατω η πιεση ... δεν ειμαι απλα υποτασικη ο θυροειδης μου εκανε μεγαλη ζημια στο θεμα καρδιας κ οχι μονο εκει . Ακομη και μωρακια να εχω πολλα παλι θα πρεπει να τρεχω για εξετασεις παντα ... δεν μαρεσει που τα λεω αλλα δεν ειναι παντα ιδιες οι καταστασεις .Αν δεν ειμαι εγω καλα πως θα μεγαλοσω το μωρακι . Πολυ μεγαλη ευθηνη. Και εγω σαν κ εσενα δεν θα εχω βοηθεια με το μεγαλωμα παιδιον :rolleyes:

Δεν θυμομουνα που ειχες γραψει για το θεμα με το καρδιολογικο προβλημα,νομιζα τωρα οτι σου πεφτει η πιεση λογω εγκυμοσυνης.παω πασο,οταν υπαρχει θεμα τοτε αλλαζουν τα πραγματα. Μακαρι να σου δωσει κουραγιο ο Θεος να πανε ολα καλα μαναρι,και τωρα και μετα στο μεγαλωμα του παιδιου σου.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κορίτσια εκπέμπω SOS...

από χτες νιώθω τα χτυπήματα της μικρής μου κάτω χαμηλά στα γεννητικά όργανα....σαν ξυράφι...πολύ ενοχλητκά...

από την β'επιπέδου ήταν γυρισμένη με το κεφαλάκι κάτω...λέτε να μου γύρισε και να με χτυπάει με τα ποδαράκια της? ραντεβού εχω σε 2 εβδομάδες......θα σκάσω...

το πιο ενοχλητικό όμως είναι ότι δεν μπορώ να περπατήσω ..νιώθω πόνο...και σε κάθε δυο βήματα σταματώ....νομίζω ότι θα μου φύγει από κάτω + τον πόνο...

το ένιωσε ποτέ καμία σας αυτό???

Καπως ετσι ημουνα εγω στον γιο μου,ητανε ισχιακη προβολη με χτυπαγε με τα ποδια η' μαλλον ειχε σφινωσει σε θεση τετοια που ητανε στραπατσαρισμενος και με τρελαινε στον πονο, τι τα πολυλογω??

Απο το πολυ χτυπημα και την δικη μου δυσφορια, εκανε διαστολη ο τραχηλος στις 36 βδομαδες.το μωρο ειχε σφινωσει ασχημα σε μια περιεργη θεση και υπεφερε κιαυτο το καημενο :(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καπως ετσι ημουνα εγω στον γιο μου,ητανε ισχιακη προβολη με χτυπαγε με τα ποδια η' μαλλον ειχε σφινωσει σε θεση τετοια που ητανε στραπατσαρισμενος και με τρελαινε στον πονο, τι τα πολυλογω??

Απο το πολυ χτυπημα και την δικη μου δυσφορια, εκανε διαστολη ο τραχηλος στις 36 βδομαδες.το μωρο ειχε σφινωσει ασχημα σε μια περιεργη θεση και υπεφερε κιαυτο το καημενο :(

oooo αυτο δλδ που μου ανεφερε ο γιατρος μου οτι δεν θελει να γινει...:oops: με το δευτερο μωρακι πως τα πηγατε προς το τελος? πω πω εχω πολλες αποριες!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

oooo αυτο δλδ που μου ανεφερε ο γιατρος μου οτι δεν θελει να γινει...:oops: με το δευτερο μωρακι πως τα πηγατε προς το τελος? πω πω εχω πολλες αποριες!

Στο δευτερο παιδι δεν ειχα τιποτα τετοιο,ειχα μια σχετικα καλη εγκυμοσυνη χωρις ενοχλησεις,χωρις πονους,ειχε παρει θεση για φτ αλλα ειχε προηγηθει καισσαρικη και δυστυχως ητανε μονοδρομος πια.Αλλα ποτε η μια εγκυμοσυνη δεν συγκρινεται με την αλλην,παντα υπαρχουν διαφορες και τα μωρακια μας επιλεγουν αυτα την θεση που θα παρουν μεσα στην μητρα.γιαυτο δεν ειναι τιποτα στο χερι μας σχεδον......

Υ.Γ. καλε εσεις τα βραδυα βρικολακιαζετε? 3.30 πμ εισαι ξυπνια και σερφαρεις???

Η' μετα τα τσισακια ειπες να κανεις μια σταση στον Η/Υ???:):):)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια μου!

Πως είστε σήμερα? Εγώ κάνω δουλειές, και έχω στρώσει και τον άντρα μου γιατί περιμένουμε φίλους απο Ελλάδα το απόγευμα.

Σήμερα μάλλον θα τη βγάλουμε με barbeque και μπυρίτσες (για τους άλλους) στο μπαλκόνι, και άυριο καμιά εκδρομούλα.

Η μπέμπα εξακολουθεί να είναι συγκριτικά με παλιότερα πολύ ήσυχη. Ευτυχώς που κουνιέται ώρες ώρες η ρίχνει κάνα λόξυγγα για να παρηγοριέμαι λιγάκι.

Ανησυχώ μηπως το παιδί μου δεν περνάει καλά εκεί μέσα!

c8i6p2.png

Γεια σας κοριτσια μου!

Πως είστε σήμερα? Εγώ κάνω δουλειές, και έχω στρώσει και τον άντρα μου γιατί περιμένουμε φίλους απο Ελλάδα το απόγευμα.

Σήμερα μάλλον θα τη βγάλουμε με barbeque και μπυρίτσες (για τους άλλους) στο μπαλκόνι, και άυριο καμιά εκδρομούλα.

Η μπέμπα εξακολουθεί να είναι συγκριτικά με παλιότερα πολύ ήσυχη. Ευτυχώς που κουνιέται ώρες ώρες η ρίχνει κάνα λόξυγγα για να παρηγοριέμαι λιγάκι.

Ανησυχώ μηπως το παιδί μου δεν περνάει καλά εκεί μέσα!

Barbeque ε; Γιάμι γιάμι!

Διάβαζα ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο ήσυχα τα παιδάκια μας γιατί περιορίζεται ο χώρος τους. Οπότε μην στεναχωριέσαι. Άλλωστε σε 2 μήνες θα την έχεις έξω από την κοιλιά να κάνει τόσο σαματά που θα νοσταλγείς τις μέρες ηρεμίας εντός της κοιλιάς! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε καλά, γιατί εγώ είμαι τέλεια! Προχτές γέννησε μια φίλη μου και χάρηκα πάρα πολύ! Χθες την επισκεφτήκαμε στην κλινική και από τότε σκέφτομαι συνεχώς την ζωή μου μετά την γέννηση της Αναστασίας μου! Ονειρικές στιγμές! Πως τόσο απλά πράγματα μπορούν να μας κάνουν τόσο ευτυχισμένους! Κρίμα για κάποιους ανθρώπους που κυνηγάν και αναλώνονται με ανούσια πράγματα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Στο δευτερο παιδι δεν ειχα τιποτα τετοιο,ειχα μια σχετικα καλη εγκυμοσυνη χωρις ενοχλησεις,χωρις πονους,ειχε παρει θεση για φτ αλλα ειχε προηγηθει καισσαρικη και δυστυχως ητανε μονοδρομος πια.Αλλα ποτε η μια εγκυμοσυνη δεν συγκρινεται με την αλλην,παντα υπαρχουν διαφορες και τα μωρακια μας επιλεγουν αυτα την θεση που θα παρουν μεσα στην μητρα.γιαυτο δεν ειναι τιποτα στο χερι μας σχεδον......

Υ.Γ. καλε εσεις τα βραδυα βρικολακιαζετε? 3.30 πμ εισαι ξυπνια και σερφαρεις???

Η' μετα τα τσισακια ειπες να κανεις μια σταση στον Η/Υ???:):):)

Ευτυχως την δευτερη φορα ηταν πιο ευκολα... αχ εμενα παλι το μωρακι γυρισε ειναι με το κεφαλι πανω οποτε εχει χωρο κ παει πανω κατω ...τι να πω. Ναι εχω μεγαλο προβλημα αυπνιας :cry: μπορει να φταινε κ τα χαπια απλα φοβαμαι την ημερα του τοκετου να μην ειμαι ξενυχτισμενη! Σαν τον σωστο υπνο δεν εχει...

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...