Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κριμαι μου εχεις περασει και δυσκολες εγκυμοσυνες και δυσκολο τοκετο.Παναγια μου φρικαρα με την εμπειρια σου.Εγω σαν το νινακι σε προχωρημενη διαστολη εκανα επισκληρηδιο.Ολικη δεν εχω κανει ποτε αλλα η επισκληρ και τις δυο φορες μου φανηκε παιχνιδακι.Μεθη εχω κανει για αφαιρεση πολυποδα.Δεν μπορουσα βα κρατησω τα ματια μου ανοιχτα,πηγα σπιτι κι επεσα σε ληθαργο αλλα μετα συνηλθα.Κοριτσακια μου σε οσες ψωνιζετε και σε οσες φτιαχνετε δωματια ευχομαι καλη απολαυση και πολυ δημιουργικηδιαθεση.Οσο το επιτρεπουν οι τσιτωμενες κοιλιτσες.Κι η δικη μου οπως τα λετε.Πιο τσιτα γινεται?Κι ομως γινεται,το χω ξαναδει το εργο!!!Ηabibi μου εφοσον το προβλημα σου ειναι σοβαρο να κανεις ακριβως ο τθ πρεπει.Αν πρεπει να μςτριεσαθ καθε μερα να το κανεις για σενα και το παιδακι σου.Ευαγγελια μου μεγαλωσε η κοιλιτσα και στενεψε ο χωρος δρασης της μπεμπας.Μην ανησυχεις.Νινακι μου κι εγω φοβαμαθ πολυ.Ολο ελεγχω την κατασταση στην τουαλετα αλλα παρολα τα θεματακια δεβ ανυπομονω να γεννησω οπως η νοβεμπερ μας.Ισα ισα που νομιζω οτι περασε πολυ γρηγορα ο καιρος.Μαρουσκακθ,μαριανθη και μαγδα ειστε πλεον αδειουχες?Μαγδα μου ειστε χαλκιδικη?Ποπακι μου εσυ πως εισαι τωρα,Κοριτσια πρεπει να φυγω.Στο σπιτι εχουμε μι

μια καταπληκτικη βεραντα με θεα που καθομαι τα βραδια μολις τις κοιμισω και θελω να σας γραψω τοσες σκεψεις....αλλα δε μπορω και ξενερωνω.Φιλια σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Σημερα ηρθα για καφεδακι μονη μου για να απολαυσω λιγη ησυχια και ιντερνετ καθως στο σπιτθ ακομη γιοκ.Δεν υπαρχει δικτυο λεει ο οτε εν ετει 2015 σε προαστιο της αθηνας.Τι να πει κανεις?Να σας πω τα νεα μας.Χθες πηγανε γιατρο,ο τραχηλος ευτυχως στασιμος στα 25 χιλ,συνεχιζουμε χαπια και σχετικη ξεκουραση.Η μπουμπου πηρε θεση,γυρισε το καλο μου και με ξεαγχωσε.Κι εγω την καταλαβα που γυρισε,οχι ακριβως τη στιγμη αλλα αρχισα να νιωθω κατι μεγαλο χαμηλα που ευχομουν να ταν κεφαλακι κι οχι κολαρακι.Τον ρωτησα και για θαλασσα γιατι δε θα παμε διακοπες αλλα θελω να κανουν τα κοριτσια καμια δεκαρια μπανακια,εστω κι εδω γυρω και μου πε οκ.Δεν τοβ ανησυχει η θαλασσα αλλα η εξτρα κουραση αλλα εγω θα πηγαινω παντα με τη μεγαλη μου αδελφη η καποια βοηθεια.Η αδελφουλα μου δεν ακουσαν καρδουλα γιατι ο γιατρος το βρισκει μονο 4.5 εβδομαδων αλλα ειδε κουκιδα και σακο.Ετσι δικαιολογειται οτι και στην αρχη της εβγαινε αρνητικο το τεστ.Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Καλημέρα meldan μου άντε να απολαύσεις το καφεδάκι σου ..χρειάζεται και αυτό για να χαλαρώσεις..Και εμένα την πρώτη φορά δεν είχε ακούσει την καρδούλα της ο γιατρός ενώ και τα δύο test που είχα κάνει ήταν θετικά αλλά την επόμενη φορά την άκουσε οπότε όταν θα ξαναπάει θα ακούσει καρδουλιτσα :)και εγώ νοιώθω από την δεξιά πλευρά κάτι σκληρό αλλά όχι χαμηλά δίπλα στον αφαλό αλλά είναι το κωλαράκι μας..Από την αρχή εκεί είναι ..Πόσο χαμηλά νοιώθεις δηλ το κεφάλι;έχω φαγωθεί να δω αν θα καταλάβω ότι έχει πάρει θέση;

ewKwp3.png

Τι ευχαριστείς παιδάκι μου πας καλά τέτοιες προσφορές τις λεμε..Δεν ξέρω που μένεις εγώ πήγα σε αυτό στην πειραιως και έχει σε αυτό το χρώμα στην τιμή που το πήρα εγώ αλλά 2 κομμάτια είναι το inglessina zippy pro kκατι τέτοιο σε μπεζ γκρι το έχει και σε κόκκινο μπεζ και σε μπλε νομίζω...Επίσης να δώσεις 15ε να σόυ βγάλουν αυτήν την κάρτα που έχεις 30%για ένα χρόνο σε όλα λευκά είδη η ρούχα σαλιαρες πετσέτες ότι θες και επίσης πες τους να σου βγάλουν και την κάρτα τους άλλη αυτή που έχεις έτσι και αλλιώς 10%..Τους κάνω διαφήμιση αλλά κορίτσια έχει απίστευτες τιμές σε τόσα μαγαζιά πήγα αλλά κανένα τέτοιες τιμές..Και κάνουν και άτοκες δόσεις το πιο σημαντικό...Καλά ψώνια :):)

και εγω σε αυτο θα παω ....Πειραια μενω!Την PRENATAL την καρτα την εχω απο αγορες που εκανα πιο παλια ;) τελεια...θα παω αυριο να δω!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα meldan μου άντε να απολαύσεις το καφεδάκι σου ..χρειάζεται και αυτό για να χαλαρώσεις..Και εμένα την πρώτη φορά δεν είχε ακούσει την καρδούλα της ο γιατρός ενώ και τα δύο test που είχα κάνει ήταν θετικά αλλά την επόμενη φορά την άκουσε οπότε όταν θα ξαναπάει θα ακούσει καρδουλιτσα :)και εγώ νοιώθω από την δεξιά πλευρά κάτι σκληρό αλλά όχι χαμηλά δίπλα στον αφαλό αλλά είναι το κωλαράκι μας..Από την αρχή εκεί είναι ..Πόσο χαμηλά νοιώθεις δηλ το κεφάλι;έχω φαγωθεί να δω αν θα καταλάβω ότι έχει πάρει θέση;

Εγω δεν το είχα καταλάβει όταν πήρε θέση, δεν ένιωσα καμιά περίεργη κίνηση, ούτε καμιά διαφορά στην κοιλιά πέρα από τα συνηθισμένα. Επειδή έχει λόξυγγα κάθε μέρα όμως, κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω το λόξυγγα κάτω από τον αφαλό και υπέθεσα οτι εκεί είναι τα πνευμονάκια της και άρα το κεφάλι κάτω

c8i6p2.png

Καλημερα κοριτσια.Σημερα ηρθα για καφεδακι μονη μου για να απολαυσω λιγη ησυχια και ιντερνετ καθως στο σπιτθ ακομη γιοκ.Δεν υπαρχει δικτυο λεει ο οτε εν ετει 2015 σε προαστιο της αθηνας.Τι να πει κανεις?Να σας πω τα νεα μας.Χθες πηγανε γιατρο,ο τραχηλος ευτυχως στασιμος στα 25 χιλ,συνεχιζουμε χαπια και σχετικη ξεκουραση.Η μπουμπου πηρε θεση,γυρισε το καλο μου και με ξεαγχωσε.Κι εγω την καταλαβα που γυρισε,οχι ακριβως τη στιγμη αλλα αρχισα να νιωθω κατι μεγαλο χαμηλα που ευχομουν να ταν κεφαλακι κι οχι κολαρακι.Τον ρωτησα και για θαλασσα γιατι δε θα παμε διακοπες αλλα θελω να κανουν τα κοριτσια καμια δεκαρια μπανακια,εστω κι εδω γυρω και μου πε οκ.Δεν τοβ ανησυχει η θαλασσα αλλα η εξτρα κουραση αλλα εγω θα πηγαινω παντα με τη μεγαλη μου αδελφη η καποια βοηθεια.Η αδελφουλα μου δεν ακουσαν καρδουλα γιατι ο γιατρος το βρισκει μονο 4.5 εβδομαδων αλλα ειδε κουκιδα και σακο.Ετσι δικαιολογειται οτι και στην αρχη της εβγαινε αρνητικο το τεστ.Ελπιζω να πανε ολα καλα.

meldan μου καλημέρα, μας έλειψες!

Nα χαίρεσαι το σπιτάκι σου το καινούριο, να το χαρείτε με τον άντρα σου και τα κοριτσια σας. Ευτυχώς ο τράχηλος έμεινε σταθερός αλλά μην παίρνεις πολύ θάρρος και κουράζεσαι. Να το έχεις στο μυαλό σου να μένεις ξεκούραστη.

Με το καλό και το ανηψάκι! Γερό και δυνατό να είναι

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγω παλι πιστευω οτι ειναι θεμα αναισθησιολογου! Εχω κανει και απο τα δυο,για να μην πω ολα τα ειδη αναισθησιας,επισκληριδιο,ραχιαια,γενικη,μεθη,υπαρχει τιποτα αλλο???Η ραχιαια ειναι μια μ@#κια και μιση.Για ενα μηνα μετα ειχα τρομερους πονοκεφαλους.Η επισκληριδιος ειναι επισης μια μ@#κια και μιση.Στην κορη μου,επεσα σε αναισθησιολογο(δη διευθυντης τρομαρα του) που βαραγε στον γαμο του καραγκιοζη,με την τεταρτη αποπειρα μπηκε στον νωτιαιο σωληνα με αποτελεσμα εγω να υποφερω απο πονους στην σπονδυλικη στηλη απο τοτε.Συν του οτι και τις δυο φορες ενιωθα να μου τραβανε τα εντερα ,να τα μετακινουνε δεξια αριστερα για να ανοιξει το οπτικο τους πεδιο,με τα αγκιστρα να με ξεκοιλιαζουν για να χωσει τις χερουκλες του μεσα ο γιατρος και να βγαλει επιτελους το μωρο...τι ρομαντικο!!!!σαν να ζεις ταινια θριλερ:confused: και μετα εμφανιζεται ενα μωρο,εσυ εχεις αγριευτει απο το ψυχολογικο θριλερ που εχεις βιωσει και αντε μετα να σου βγει το γλυκο και τρυφερο μητρικο ενστικτο......Μα που πηγε οεο????εδω ητανε πριν μιση ωρα.....αυτην την φορα θα ζητησω γενικη αναισθησια να μην καταλαβω τιποτα,να ξυπνησω και να νομιζω οτι ολα ητανε ενα ονειρο.....

oh my God!!!!!Ρε κοριτσια τι εχετε ζησει????πωπω.....εγω δοξα τον Θεο ειχα υπεροχο τοκετο!!!:shock:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Αυτό για την τσίτα κοιλιά, το νιώθω και εγώ. Στο λέω για να μην αγχώνεσαι. Ειδικά μετά το μεσημεριανό φαγητό τεντώνεται τόσο πολύ που λέω θα είμαι σαν τα καρτούν που κάποιος τα φουσκώνει τόσο πολύ και στο τέλος εκρήγνυνται! :tongue: Επίσης, και εγώ τι νιώθω πολύ έντονα την μικρή όταν τεντώνεται. Τις περισσότερες φορές μάλιστα με πονάει κιόλας. Και όταν την χαϊδεύω για να χαλαρώσει, τεντώνεται ακόμη πιο πολύ. Ή όταν είμαι όρθια ή περπατάω πολύ ώρα. Κατάλαβα ότι και αυτό δεν της αρέσει και αρχίζει πάλι να τεντώνεται! Μεγάλωσαν τα σποράκια μας και έχουν και άποψη! :tongue::tongue::tongue: Οπότε χαλάρωσε και "απόλαυσέ το"! Δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη!

ναι οντως...μετα το μεσημεριανο τουμπανιαζομαι!!!:tongue:

Και μενα οταν τεντωνεται και την χαιδευω τεντώνεται περισσοτερο...σαν να θελει να την τριψω...σαν γατακι...πεθαινω...το απολαμβανω οσο μπορω γιατι πιθανοτατα να ειναι και η τελευταια φορα και θα μου λειπψει πολυ αυτο το συναισθημα!!! :(

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου. Χθες στα καλά καθούμενα άρχισε να τρέχει η μύτη μου αίμα. Εγώ είμαι συνηθισμένη γιατί πολλές φορές στο παρελθόν από την ζέστη μου έτρεχε. Ο άντρας μου, πάλι, ένα μικρό σοκ το έπαθε (τι πρωτότυπο για εκείνον!). Διαβάσαμε μετά στο ίντερνετ ότι είναι συνηθισμένο στις εγκύους, γιατί χαλαρώνουν τα αιμοφόρα αγγεία της μύτης. Ωστόσο, με έπρηξε να πάρω το απόγευμα τον γιατρό να τον ενημερώσω. Και φυσικά για τις επόμενες 3 ώρες ούτε τουαλέτα με άφηνε να πάω! Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν πήγα 3 φορές να φτύσω φλέματα τα οποία ήταν κόκκινα (αίμα)... Υπέθεσα ότι μάλλον κατάπια αίμα όταν έτρεχε από την μύτη και ότι τώρα ο οργανισμός μου το απομάκρυνε. Αλλά ο σύζυγος που να ηρεμήσει. Τέλος πάντων. Ενημέρωσα τον γιατρό και μου είπε πως πιθανόν η αιμόπτυση δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά αν μου συνέχιζε να τον ενημέρωνα. Ευτυχώς δεν επαναλήφθηκε και ηρεμήσαμε οικογενειακώς...

Για ψώνια που λέτε, εγώ θα τα πάρω όλα από το μαγαζί που σας έλεγα. Από το τζάμπο είχα πάρει για μια φίλη πανάκια για τις γουλίτσες αλλά μου είπε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένη γιατί είναι λεπτά και όχι τόσο απορροφητικά. Προσωπικά, εξόρμηση στα μαγαζιά με βλέπω να κάνω τον άλλο μήνα. Μες στις ζέστες δηλαδή...

Και κάτι άσχετο. Τι θέμα διακόσμησης διαλέξατε για το παιδικό δωμάτιο; Εγώ baby looney tunes. Ήταν από τα αγαπημένα μου καρτούν όταν ήμουν παιδί

εγω ημουν ευχαριστημενη απο τα πανακια και τα σελτεδακια του τζαμπο....φτηνα και τα εχω ακομη απο την πρωτη μου!Εμας το δωματιο ειναι ρομαντικο...δεν εχει θεμα...ροζ ο μισος τοιχος απο την μεση και πανω και απο την μεση και κατω ριγε ταπετσαρια λευκο ροζ....τωρα σκεφτομαι μηπως βαλω στο ενα κομματι τοιχου που θα ακουμπαει το κρεβατι της μεγαλης ταπετσαρια με πριγκιπισσες disney

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

meldan...ουτε εγω βιαζομαι να γεννησω!!!δεν ειμαι ετοιμη ακομη!!!εχω δουλειες...χαχαχα...αααα....και θελω να την απολαυσω λιγο ακομη την κοιλουμπιτσα μου! :tongue:

ολα καλα θα πανε με την αδελφουλα σου...ειναι νωρις ακομη για καρδουλα!μετα τις 6 εβδοαμαδες ακουγεται!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Εγω βασικα ειμαι να σκασω!!!Πηγα εχτες στο ικα να καταθεσω χαρτια και μου λειπουν 15 ενσημα για να παρω το επιδομα τοκετου και λοχειας...με επιασαν τα νευρα μου...πηγα να σκασω!!!Δουλεω σε αυτη την εταιρεια απο τον Οκτωβρη του 2013 και δεν μου ειχαν ενσημα...οταν τους ειπα για την εγκυμοσυνη τον Γεναρη μου εκαναν προσληψη 20 Φλεβαρη...αν μου την ειχαν κανει απο 1 Φλεβαρη δεν θα ειχα θεμα!Στο μεταξυ οταν ειχα παει να ρωτησω για το αν τα δικαιουμαι μου ειχαν πει οτι πρεπει να εχω 200 ενσημα απο την ΠΗΤ και 2 χρονια πισωεγω ΠΗΤ εχω 3 Αυγουστου...κανεις ομως δεν μου ειπε οτι ο εγοδοτης απο την στιγμη που βγαινεις σε αδεια δεν βαζει ενσημα και ετσι στην ουσια ειναι απο την ΠΗΤ μετρας 2 χρονια πισω μεχρι την αδεια που βγαινεις :evil:

Ευτυχως ομως η διευθυντρια μου ειπε να δηλωσω και να υπογραψω με τον εργοδοτη οτι θα δουλεψω μεχρι τελος του μηνα για να μου μπουν τα υπολοιπα ενσημα και οτι θα βγω σε αδεια οταν μπω στον μηνα μου !Ετσι θα παρω κατι απο το ΙΚΑ απλα θα ειναι μειωμενο αλλα τουλαχιστον δεν θα χασω το επιδομα λοχειας!Και επισης θα τα παρω μετα τον τοκετο...πριν δεν θα παρω τιποτα :evil::evil::evil:

Απ οτι καταλαβαινεται....αλλιως τα ειχα υπολογισει ...θα πληρωνομαουν και απο το γραφειο γιατι θα δουλευα θα επαιρνα και το επιδομα απο το Ικα....τωρα σκατουλες!!! :cry::cry::cry:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Κριμαι μου εχεις περασει και δυσκολες εγκυμοσυνες και δυσκολο τοκετο.Παναγια μου φρικαρα με την εμπειρια σου.Εγω σαν το νινακι σε προχωρημενη διαστολη εκανα επισκληρηδιο.Ολικη δεν εχω κανει ποτε αλλα η επισκληρ και τις δυο φορες μου φανηκε παιχνιδακι.Μεθη εχω κανει για αφαιρεση πολυποδα.Δεν μπορουσα βα κρατησω τα ματια μου ανοιχτα,πηγα σπιτι κι επεσα σε ληθαργο αλλα μετα συνηλθα.Κοριτσακια μου σε οσες ψωνιζετε και σε οσες φτιαχνετε δωματια ευχομαι καλη απολαυση και πολυ δημιουργικηδιαθεση.Οσο το επιτρεπουν οι τσιτωμενες κοιλιτσες.Κι η δικη μου οπως τα λετε.Πιο τσιτα γινεται?Κι ομως γινεται,το χω ξαναδει το εργο!!!Ηabibi μου εφοσον το προβλημα σου ειναι σοβαρο να κανεις ακριβως ο τθ πρεπει.Αν πρεπει να μςτριεσαθ καθε μερα να το κανεις για σενα και το παιδακι σου.Ευαγγελια μου μεγαλωσε η κοιλιτσα και στενεψε ο χωρος δρασης της μπεμπας.Μην ανησυχεις.Νινακι μου κι εγω φοβαμαθ πολυ.Ολο ελεγχω την κατασταση στην τουαλετα αλλα παρολα τα θεματακια δεβ ανυπομονω να γεννησω οπως η νοβεμπερ μας.Ισα ισα που νομιζω οτι περασε πολυ γρηγορα ο καιρος.Μαρουσκακθ,μαριανθη και μαγδα ειστε πλεον αδειουχες?Μαγδα μου ειστε χαλκιδικη?Ποπακι μου εσυ πως εισαι τωρα,Κοριτσια πρεπει να φυγω.Στο σπιτι εχουμε μι

μια καταπληκτικη βεραντα με θεα που καθομαι τα βραδια μολις τις κοιμισω και θελω να σας γραψω τοσες σκεψεις....αλλα δε μπορω και ξενερωνω.Φιλια σε ολες

Ναι! Από την Τρίτη αδειούχα! Κάθομαι στο μπαλκόνι και απολαμβάνω την ζέστη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγω βασικα ειμαι να σκασω!!!Πηγα εχτες στο ικα να καταθεσω χαρτια και μου λειπουν 15 ενσημα για να παρω το επιδομα τοκετου και λοχειας...με επιασαν τα νευρα μου...πηγα να σκασω!!!Δουλεω σε αυτη την εταιρεια απο τον Οκτωβρη του 2013 και δεν μου ειχαν ενσημα...οταν τους ειπα για την εγκυμοσυνη τον Γεναρη μου εκαναν προσληψη 20 Φλεβαρη...αν μου την ειχαν κανει απο 1 Φλεβαρη δεν θα ειχα θεμα!Στο μεταξυ οταν ειχα παει να ρωτησω για το αν τα δικαιουμαι μου ειχαν πει οτι πρεπει να εχω 200 ενσημα απο την ΠΗΤ και 2 χρονια πισωεγω ΠΗΤ εχω 3 Αυγουστου...κανεις ομως δεν μου ειπε οτι ο εγοδοτης απο την στιγμη που βγαινεις σε αδεια δεν βαζει ενσημα και ετσι στην ουσια ειναι απο την ΠΗΤ μετρας 2 χρονια πισω μεχρι την αδεια που βγαινεις :evil:

Ευτυχως ομως η διευθυντρια μου ειπε να δηλωσω και να υπογραψω με τον εργοδοτη οτι θα δουλεψω μεχρι τελος του μηνα για να μου μπουν τα υπολοιπα ενσημα και οτι θα βγω σε αδεια οταν μπω στον μηνα μου !Ετσι θα παρω κατι απο το ΙΚΑ απλα θα ειναι μειωμενο αλλα τουλαχιστον δεν θα χασω το επιδομα λοχειας!Και επισης θα τα παρω μετα τον τοκετο...πριν δεν θα παρω τιποτα :evil::evil::evil:

Απ οτι καταλαβαινεται....αλλιως τα ειχα υπολογισει ...θα πληρωνομαουν και απο το γραφειο γιατι θα δουλευα θα επαιρνα και το επιδομα απο το Ικα....τωρα σκατουλες!!! :cry::cry::cry:

Σκατά τα έχουν κάνει! Με το συμπάθιο κιόλας... Αντί να κυνηγάν αυτόν που σε είχε και δούλευες αδήλωτη, σου κόβουν το επίδομα! Έλεος πια με αυτή την χώρα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κορίτσια εκπέμπω SOS...

από χτες νιώθω τα χτυπήματα της μικρής μου κάτω χαμηλά στα γεννητικά όργανα....σαν ξυράφι...πολύ ενοχλητκά...

από την β'επιπέδου ήταν γυρισμένη με το κεφαλάκι κάτω...λέτε να μου γύρισε και να με χτυπάει με τα ποδαράκια της? ραντεβού εχω σε 2 εβδομάδες......θα σκάσω...

το πιο ενοχλητικό όμως είναι ότι δεν μπορώ να περπατήσω ..νιώθω πόνο...και σε κάθε δυο βήματα σταματώ....νομίζω ότι θα μου φύγει από κάτω + τον πόνο...

το ένιωσε ποτέ καμία σας αυτό???

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

κορίτσια εκπέμπω SOS...

από χτες νιώθω τα χτυπήματα της μικρής μου κάτω χαμηλά στα γεννητικά όργανα....σαν ξυράφι...πολύ ενοχλητκά...

από την β'επιπέδου ήταν γυρισμένη με το κεφαλάκι κάτω...λέτε να μου γύρισε και να με χτυπάει με τα ποδαράκια της? ραντεβού εχω σε 2 εβδομάδες......θα σκάσω...

το πιο ενοχλητικό όμως είναι ότι δεν μπορώ να περπατήσω ..νιώθω πόνο...και σε κάθε δυο βήματα σταματώ....νομίζω ότι θα μου φύγει από κάτω + τον πόνο...

αν αισθανεσαι κατι σαν μπουκωμα να ενημερωσεις τον γιατρο σου!μην το αφηνεις ετσι!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

κορίτσια εκπέμπω SOS...

Εγω το εχω νιώσει αυτο που λες κανα 2-3 φορές μέχρι στιγμής. Σαν ξυράφι και πονάει το άτιμο. Δεν ξερω αν εχει σχέση με το παιδί αν ειναι ανάποδα η οχι. Εμένα στις 28 βδομάδες ήταν με το κεφάλι κάτω. Απόψε με ταραξεεεεε χτύπαγε όπου έβρισκε. Αφού με ξύπνησε!! :shock: Και με πονάει ώρες ώρες. Κορίτσια σαν πρώτο μανούλα εκτός απο τα χτυπήματα που ρίχνει..... Κάτι παρατεταμένα κουνήματα τα οποία αν είμαι ξαπλωμένη με ταρακουνάει ολόκληρη, το νιώθετε;;;

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...