Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημέρα!!! Απο που πήρες γιατι δεν ξέρω για την ποιότητα..σε ποια σελίδα μπήκες??:)

απο anatelo ειχα δει μια της ιδιας εταιριας σε μαγαζι και μου φανηκε καλη δεν την εχω παραλαβει ακομα αλλα ηταν 25 ε φθηνοτερη βαζω το εμπορικο ονομα αυτου που θελω στο σκρουτζ και μου βγαζει τα πιο φθηνα αναλογα και με τα μεταφορικα και την αντικαταβολη.. ετσι πηρα αποστειρωτη,ενδοεπικοινωνια,μαξιλαρι θηλασμου,στεγνωτηρα,επιθεματα κτλ πολυ φθηνοτερα

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό που μου είπε είναι ότι δεν έπιανε και της έκαναν 8φορες ένεση για να την πιάσει και επίσης η ίδια έμαθε και από άλλες κοπέλες ότι η δόση της ένεσης στην επισκληριδιο στο Έλενα δεν είναι όπως και στα υπόλοιπα γι'αυτό και δεν πιάνει Καλά μάλλον βάζουν λιγότερη ποσότητα δεν ξέρω τι να πω

Περικοπες και στην δοση της αναισθησιας!! Το ΔΝΤ φταιει καλε,οχι ο αναισθησιολογος!!!

Σπουδαγμενος ανθρωπος......;)

Γιαυτο πηγαινε σε κανα Ιασω να σκασεις κανα τετραχιλιαρο-πενταχιλιαρο να σου βαλουν δοση σαν αυτες που βαζουν στα αλογα!!!!να σε κρατησει και για το σπιτι μετα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσι μου εγω απο ιντερνετ πηρα κατι σελτεδακια, λαβετες και πανουλες (motherbaby λεγεται το σαιτ), ηρθαν σημερα ειναι πολυ ωραια και πολυ οικονομικα! το εχω ψαξει πολυ γιατι τα οικονομικα μας δεν ειναι και στη καλυτερη φαση φετος!

What is λαβετες?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσι μου εγω απο ιντερνετ πηρα κατι σελτεδακια, λαβετες και πανουλες (motherbaby λεγεται το σαιτ), ηρθαν σημερα ειναι πολυ ωραια και πολυ οικονομικα! το εχω ψαξει πολυ γιατι τα οικονομικα μας δεν ειναι και στη καλυτερη φαση φετος!

λαβετες αν εννοεις τα πανακια τα πετσετε για τις γουλιες στα τζαμπο εχουν 50λεπτα το ενα!!απο κει πηρα και σελτεδες και φλισ παμθηνα.εχω γινει πολυ σκρουτζ χαχα...

KPOzp2.png deXnp3.png

Βρε κορίτσια έχω μια απορία ειδικά εσείς οι ήδη

μανούλες θα ξέρετε;Πότε γυρνάει το μωρό;θα το καταλάβω όταν γυρίσει;Πότε περνει δηλ θέση;

Εξαρταται ποσο μεγαλο η' μικροκαμωμενο ειναι.δεν υπαρχει στανταρ απαντηση.μπορει να εισαι 37-38 βδομαδων με ενα μετριο μωρακι 2800-3000 κιλα που να μπορει ανετα να κινηθει μεσα στην κοιλια σου.Μπορει νασαι 35-36 βδομαδων με ενα μωρο 3500 κιλα και να εχει φρακαρει σε καποια θεση μεσα στη μητρα σου και να μην γυρισει. δεν το ξερει κανεις αυτο.ολα ειναι τυχερα πιστευω.και οχι, δεν καταλαβαινεις οταν γυρναει προς τα κατω,ετσι πιστευω....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι. Ειναι μια φουσκα που μπαίνει μεσα στον κόλπο και στην άλλη άκρη σαν πιεσόμετρο, αρχίζεις να φουσκώνεις. Δεν ρώτησα και πολλές λεπτομέρειες γιατί μόλις το είδα έπαθα ενα σοκ

Και δεν βαζεις τον συζυγο να την κανει τη δουλεια αυτη,να το ευχαριστηθειτε και οι δυο,που θα βαλεις το ψευτικο μαραφετι????εκτος και αν εχεις ορεξη για ποικιλια !! χαχαχα αχ τι λεμε βραδιατικα παλι,αντε να με παρει ο υπνος τωρα......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

λαβετες αν εννοεις τα πανακια τα πετσετε για τις γουλιες στα τζαμπο εχουν 50λεπτα το ενα!!απο κει πηρα και σελτεδες και φλισ παμθηνα.εχω γινει πολυ σκρουτζ χαχα...

Δεν εισαι η μονη αγαπη,ολοι ξεψυριζουμε τη μαιμου νομιζω....:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σε καταλαβαινω μαναρι μου,αντε να τελειωνουμε αυτο λεω εγω...ετσι ειμαι σχεδον καθε μερα,ζαλαδες με ταση για λιποθυμια,κρυος ιδρωτας στα καλα καθουμενα,σιγουρα η πιεση πιανει πατο αλλα δεν μετριεμαι γιατι δεν εχω περιθωρια να αρρωστησω η' να δηλωσω αδιαθεσια.Εχω δυο μικρα παιδια που δεν θα καταλαβουν αν τους πω η μαμα δεν νιωθει καλα-ζαλιζεται,αντε το πολυ πολυ να με αφησουν στην ησυχια μου για 30" αλλα μετα ξαναρχιζουν απο την αρχη.Γιαυτο και το εχω παρει χαλαρα,λεω μια πιεση ειναι δεν πεθαινω κιολας!!οταν εχεις παιδια δεν σε παιρνει να τα αναλυεις ολα,θα το δεις και εσυ μεθαυριο, ο εαυτος σου θα μπαινει παντα σε τελευταια μοιρα.Γιαυτο σου απαντησα και λιγο ψυχρα, εχω παθει ανοσια με τα "προβληματα" μεσα στην εγκυμοσυνη:).Αλλα σε καταλαβαινω απολυτα,οτι ειναι σα να νιωθεις τη γη να χανεται κατω απτα ποδια σου:(

Δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια να αφηνομαι οταν εχω κρισεις ... εχω θεματα με την καρδια μου τα τελευταια χρονια και τωρα απο το πρωτο τριμηνο μου εχει πει ο γιατρος να μετριεμαι καθε μερα δεν το κανω ομως... Απο την αρχη της εγκυμοσυνης με καρδιολογο κ γυναικολογο μαζι σε συνεργασια ημουνα τα ειχα γραψει στις αρχες οταν γραφτηκα εδω.. ποσο πολυ ταλαιπορηθηκα και μου ειχαν απογορεψει μεχρι κ σκαλες να ανεβαινω οχι οτι μπορουσα κιολας.Καπως ειχα καλυτερεψει ομως τωρα παλι ξεκινησαμε μια πανω μια κατω η πιεση ... δεν ειμαι απλα υποτασικη ο θυροειδης μου εκανε μεγαλη ζημια στο θεμα καρδιας κ οχι μονο εκει . Ακομη και μωρακια να εχω πολλα παλι θα πρεπει να τρεχω για εξετασεις παντα ... δεν μαρεσει που τα λεω αλλα δεν ειναι παντα ιδιες οι καταστασεις .Αν δεν ειμαι εγω καλα πως θα μεγαλοσω το μωρακι . Πολυ μεγαλη ευθηνη. Και εγω σαν κ εσενα δεν θα εχω βοηθεια με το μεγαλωμα παιδιον :rolleyes:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Βρε κορίτσια έχω μια απορία ειδικά εσείς οι ήδη

μανούλες θα ξέρετε;Πότε γυρνάει το μωρό;θα το καταλάβω όταν γυρίσει;Πότε περνει δηλ θέση;

Κοριτισα εχω νεα σημερα... Μαχη μου κ παλιοτερα ενιωσα οτι το μωρο αλλαξε θεση! Και ειχα ανακουφιστει παραπολυ που πηγε πανω.

Σημερα εκει που εκανα μπανακι ζωριστικα ... το μωρο αλλαξε θεση!!!! Πολυ πιεση νιωθεις πετρωμα κτλ.Παλι πηγε κατωωω παλι δεν μπορω να περπατησω κανονικα!...αφου ο καλος μου επαθε πλακα...λεει αλλαξε η κοιλιτσσα σου ,κατευηκε!..απο την μια χαρηκα ...λετε να πηρε θεση? μαλλον οχι ε.... εχουμε ακομη...για να δουμεεεεε οι πρωτομανουλες ολο αποριες ειμαστε.!

mI14p3.png

vEpEp3.png

στη γέννα δεν ακούστηκα

στο ράψιμο παίξαμε μπουνιές και κλωτσιές με το γιατρό και με άκουσε όλο το νοσοκομείο....

φώναξε έξτρα νοσοκόμους για να μου κρατάνε τα πόδια γιατί τον κλώτσαγα ασυνείδητα από τον πόνο και αυτός έβριζε γιατί δεν καθόμουν ακίνητη....έριξα κάτω από κλωτσιά μέχρι και τη λάμπα που είχε για να βλέπει και έσπασε!!!

δεν είχα κάνει αναισθησία και με έραψε μόνο με λίγη ξυλοκαίνη που ψέκασε τοπικά......ο πόνος της γέννας δεν ήταν τίποτα μπρόστα σ'αυτό που ακολούθησε μετά!!!!

ένιωθα τη βελόνα και τη κλωστή να περνάει κανονικότατα

έκατσα καθιστή μετά τον σαραντισμό

ξαπλωμένη έτρωγα και θήλαζα

για να μην πώ για το σεξ μετά τον τοκετό

τίποτα δεν είναι όπως πριν εκεί κάτω:evil:

στη δεύτερη γέννα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα...

μη σας τρομάζω....εμένα μου είπε ο γιατρός όταν του ζήτησα τα ρέστα ότι έσπρωξα κάποια στιγμή που δεν έπρεπε να σπρώξω και έγινε όλη αυτή η ζημιά....εγώ δε θυμάμαι να το έκανα

τεσπα στο 2ο συνεργαστήκαμε καλύτερα και δεν έπαθα τέτοια ζημιά

Πω πω βρε κορίτσι τι τράβηξες... :shock: Πάντως χρέος του γιατρού είναι να σε καθοδηγεί και να μειώνει τον πόνο. Τι πάει να πει έσπρωξες ενώ δεν έπρεπε; Και μετά δεν όφειλε να κάνει κάτι για να μην πονάς με τα ράμματα; Άκου εκεί έφερε και άλλους νοσηλευτές για να σε κρατάνε! Που ζούμε; Στον μεσαίωνα; :evil::evil::evil: Απαράδεκτος γιατρός κατά την γνώμη μου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

θυμάσαι μαρουσκάκι που έλεγες ότι ο γιατρός σου ήθελε να σου κάνει μέθη μετά τη γέννα για να σε ράψει.....και το έβρισκες υπερβολικό

εγώ από την εμπειρία μου θα έλεγα ναι....

οι πόνοι της γέννας είναι φυσικοί και παλεύονται χωρίς αναισθησία

οι πόνοι για τα ράμματα όμως......δεν παλεύονται αν έχεις ξεσκιστεί όπως εγώ και είσαι ήδη εξαντλημένη από μια γέννα

η μέθη κρατάει 1/2 ώρα και είναι η αναισθησία που κάνουν στις αποξέσεις....

μου την είχαν κάνει στην απόξεση και ξύπνησα ξεκούραστη και ήρεμη

χωρίς ζαλάδες

τεσπά στο Έλενα ούτε μέθη κάνουν για τα ράμματα.. ούτε τίποτα

γεννάς μόνος σου... εσύ κι ο πόνος σου.....

Μέθη έχω κάνει και εγώ και πράγματι κρατάω μόνο μισή ώρα. Σα να σε παίρνει ένας ελαφρύς ύπνος. Μετά κυρία! Ούτε παρενέργειες, ούτε τίποτα! Σε δέκα λεπτά από την στιγμή που έχεις ξυπνήσει, μέχρι και σίδερο βάζεις! :tongue: Χωρίς να έχω γεννήσει ποτέ, θα συμφωνήσω με την chrimai. Καλύτερα μέθη, παρά να τα ζήσεις όλα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

παντως ρε κοριτσια εχει αρχισει να με πιανει μια ανησυχία...τα βραδυα ξυπναω και παω τουαλετα και βλεπω το βρακι μου εχοντας τον φοβο μην δω αιμα....φοβαμαι να σηκωθω απο το κρεβατι και την καρεκλα μην μου σπασουν τα νερα...δεν ξερω γιατι με εχουν πιασει τετοιοι φοβοι....η κοιλια μου ειναι τοοοοοσο τσιτα....στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ηταν τοσο πολυ!τωρα νομιζω οτι θα σκιστει!επισης νιωθω απιστευτα το καθε σημειο της οταν το τσιτωνει...χερι ποδι ακγωνας ποπος....απο την μια μου αρεσει πολυ απο την αλλη με τρομαζει λιγουλακι :?

Αυτό για την τσίτα κοιλιά, το νιώθω και εγώ. Στο λέω για να μην αγχώνεσαι. Ειδικά μετά το μεσημεριανό φαγητό τεντώνεται τόσο πολύ που λέω θα είμαι σαν τα καρτούν που κάποιος τα φουσκώνει τόσο πολύ και στο τέλος εκρήγνυνται! :tongue: Επίσης, και εγώ τι νιώθω πολύ έντονα την μικρή όταν τεντώνεται. Τις περισσότερες φορές μάλιστα με πονάει κιόλας. Και όταν την χαϊδεύω για να χαλαρώσει, τεντώνεται ακόμη πιο πολύ. Ή όταν είμαι όρθια ή περπατάω πολύ ώρα. Κατάλαβα ότι και αυτό δεν της αρέσει και αρχίζει πάλι να τεντώνεται! Μεγάλωσαν τα σποράκια μας και έχουν και άποψη! :tongue::tongue::tongue: Οπότε χαλάρωσε και "απόλαυσέ το"! Δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου. Χθες στα καλά καθούμενα άρχισε να τρέχει η μύτη μου αίμα. Εγώ είμαι συνηθισμένη γιατί πολλές φορές στο παρελθόν από την ζέστη μου έτρεχε. Ο άντρας μου, πάλι, ένα μικρό σοκ το έπαθε (τι πρωτότυπο για εκείνον!). Διαβάσαμε μετά στο ίντερνετ ότι είναι συνηθισμένο στις εγκύους, γιατί χαλαρώνουν τα αιμοφόρα αγγεία της μύτης. Ωστόσο, με έπρηξε να πάρω το απόγευμα τον γιατρό να τον ενημερώσω. Και φυσικά για τις επόμενες 3 ώρες ούτε τουαλέτα με άφηνε να πάω! Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν πήγα 3 φορές να φτύσω φλέματα τα οποία ήταν κόκκινα (αίμα)... Υπέθεσα ότι μάλλον κατάπια αίμα όταν έτρεχε από την μύτη και ότι τώρα ο οργανισμός μου το απομάκρυνε. Αλλά ο σύζυγος που να ηρεμήσει. Τέλος πάντων. Ενημέρωσα τον γιατρό και μου είπε πως πιθανόν η αιμόπτυση δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά αν μου συνέχιζε να τον ενημέρωνα. Ευτυχώς δεν επαναλήφθηκε και ηρεμήσαμε οικογενειακώς...

Για ψώνια που λέτε, εγώ θα τα πάρω όλα από το μαγαζί που σας έλεγα. Από το τζάμπο είχα πάρει για μια φίλη πανάκια για τις γουλίτσες αλλά μου είπε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένη γιατί είναι λεπτά και όχι τόσο απορροφητικά. Προσωπικά, εξόρμηση στα μαγαζιά με βλέπω να κάνω τον άλλο μήνα. Μες στις ζέστες δηλαδή...

Και κάτι άσχετο. Τι θέμα διακόσμησης διαλέξατε για το παιδικό δωμάτιο; Εγώ baby looney tunes. Ήταν από τα αγαπημένα μου καρτούν όταν ήμουν παιδί

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου. Χθες στα καλά καθούμενα άρχισε να τρέχει η μύτη μου αίμα. Εγώ είμαι συνηθισμένη γιατί πολλές φορές στο παρελθόν από την ζέστη μου έτρεχε. Ο άντρας μου, πάλι, ένα μικρό σοκ το έπαθε (τι πρωτότυπο για εκείνον!). Διαβάσαμε μετά στο ίντερνετ ότι είναι συνηθισμένο στις εγκύους, γιατί χαλαρώνουν τα αιμοφόρα αγγεία της μύτης. Ωστόσο, με έπρηξε να πάρω το απόγευμα τον γιατρό να τον ενημερώσω. Και φυσικά για τις επόμενες 3 ώρες ούτε τουαλέτα με άφηνε να πάω! Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν πήγα 3 φορές να φτύσω φλέματα τα οποία ήταν κόκκινα (αίμα)... Υπέθεσα ότι μάλλον κατάπια αίμα όταν έτρεχε από την μύτη και ότι τώρα ο οργανισμός μου το απομάκρυνε. Αλλά ο σύζυγος που να ηρεμήσει. Τέλος πάντων. Ενημέρωσα τον γιατρό και μου είπε πως πιθανόν η αιμόπτυση δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά αν μου συνέχιζε να τον ενημέρωνα. Ευτυχώς δεν επαναλήφθηκε και ηρεμήσαμε οικογενειακώς...

Για ψώνια που λέτε, εγώ θα τα πάρω όλα από το μαγαζί που σας έλεγα. Από το τζάμπο είχα πάρει για μια φίλη πανάκια για τις γουλίτσες αλλά μου είπε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένη γιατί είναι λεπτά και όχι τόσο απορροφητικά. Προσωπικά, εξόρμηση στα μαγαζιά με βλέπω να κάνω τον άλλο μήνα. Μες στις ζέστες δηλαδή...

Και κάτι άσχετο. Τι θέμα διακόσμησης διαλέξατε για το παιδικό δωμάτιο; Εγώ baby looney tunes. Ήταν από τα αγαπημένα μου καρτούν όταν ήμουν παιδί

Καλημέρα κορίτσια Καλημέρα μαριανθη μου για την μύτη μην ααγχωνεσαι είμαι τρανό παράδειγμα μου έχει ανοίξει γύρω στις 6 φορές στην εγκυμοσύνη και άλλες τόσες φλεματα κόκκινα .είχα πάρει τον γιατρό και με έβαλε να μετρήσω και την πίεση και ήταν μια χαρά απλά σε πολλές γυναίκες συμβαίνει στην εγκυμοσύνη όπως επίσης και να αισθάνεσαι συνέχεια μπουκωμενη την μύτη σου...το δωμάτιο έχω σκεφτεί πως θέλω να το κάνω θα το βάψω ένα κιτρινινο με πράσινο απαλό και θέλω στον τοίχο να κάνω κάτι με την φύση.Θέλω να βάλω ένα πολύ μεγάλο δέντρο που στα φύλα του θα χει κάποια πουλάκια η cartoonakia και στα κκλαρια του θα βάλω μικρά ραφακια όπου εκεί πάνω θα το γεμίσω με κουκλάκια η βιβλία μα παραμυθάκια..το είδα στο internet και μου άρεσε πάρα πολύ...

ewKwp3.png

Καλημερα κοριτσια.Σημερα ηρθα για καφεδακι μονη μου για να απολαυσω λιγη ησυχια και ιντερνετ καθως στο σπιτθ ακομη γιοκ.Δεν υπαρχει δικτυο λεει ο οτε εν ετει 2015 σε προαστιο της αθηνας.Τι να πει κανεις?Να σας πω τα νεα μας.Χθες πηγανε γιατρο,ο τραχηλος ευτυχως στασιμος στα 25 χιλ,συνεχιζουμε χαπια και σχετικη ξεκουραση.Η μπουμπου πηρε θεση,γυρισε το καλο μου και με ξεαγχωσε.Κι εγω την καταλαβα που γυρισε,οχι ακριβως τη στιγμη αλλα αρχισα να νιωθω κατι μεγαλο χαμηλα που ευχομουν να ταν κεφαλακι κι οχι κολαρακι.Τον ρωτησα και για θαλασσα γιατι δε θα παμε διακοπες αλλα θελω να κανουν τα κοριτσια καμια δεκαρια μπανακια,εστω κι εδω γυρω και μου πε οκ.Δεν τοβ ανησυχει η θαλασσα αλλα η εξτρα κουραση αλλα εγω θα πηγαινω παντα με τη μεγαλη μου αδελφη η καποια βοηθεια.Η αδελφουλα μου δεν ακουσαν καρδουλα γιατι ο γιατρος το βρισκει μονο 4.5 εβδομαδων αλλα ειδε κουκιδα και σακο.Ετσι δικαιολογειται οτι και στην αρχη της εβγαινε αρνητικο το τεστ.Ελπιζω να πανε ολα καλα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...