Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Πατώντας πάνω στον κωδικό που έχεις βάλει το βγάζει το εικονίδιο, κάτι έκανες λάθος μάλλον στην αντιγραφή.Για δέστο λίγο...

Τώρα λειτουργεί αλλά πρέπει να το ανοίξω σε νέα καρτέλα... Όταν συνωμοτεί το σύμπαν τελικά...!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[quote=crochetmania;2417848

κοριτσια εχετε Facebook??? Να φτιαξουμε μια κλειστη ομαδα να τα λεμε και απο κει να γνωριστουμε καλυτερα να δουμε και φατσες χιχιχχιχιχιχιχι

Εγώ είμαι σύμφωνη πάντως!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γειά σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες. Είμαι και εγώ εδώ έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου. Πριν τα Χριστούγεννα ακούσαμε την καρδούλα του και αύριο θα πάμε για δεύτερη φορά. Ιδιαίτερες ενοχλήσεις δεν έχω, κάτι ναυτίες που και που. Έχω πολύ άγχος αν και η δεύτερη εγκυμοσύνη, καθώς είχα και μία παλλύνδρονη κύηση. Ελπίζω να εξελιχθούν όλα ομαλά για όλες μας και να σφίξουμε τα αγγελούδια μας στην αγκαλιά μας. Πολλά φιλούδια και θα τα λέμε από εδώ και πέρα, αν φυσικά το θέλετε και εσείς. :-D

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

σας παρακολουθώ αλλά περιμένα να ακούσω καρδούλα για να γράψω στο καφέ σας. Περιμένω το τρίτο μου παιδάκι περίπου 26/08.

είμαι φούλ αχγωμένη με πολλά πράγματα....

ήθελα πολύ ένα ακόμα παιδάκι αλλά δεν είμασταν έτοιμοι για εγκυμοσύνη αυτή τη χρονική στιγμή ....οικονομικά ψυχολογικά και σωματικά

ο σύζυγος δεν το θέλει αλλά και τι να κάνει...

εγώ έχω τέσσερις μήνες που αλλαξα δουλειά με πολυ καλή θέση και χρήματα και δεν ξέρω πως θα τους το ξεφουρνίσω...

και ακόμα προσπαθούμε να θυμηθούμε πως πρόεκυψε η εγκυμοσύνη αφού δεν θυμόμαστε να είχαμε επαφες στις γονιμες ή κοντα στις γόνιμες μέρες και όσες είχαμε δεν ηταν ελεύθερες...μα ποιός μένει έγκυος με επαφές εκτός γόνιμων και με τράβηγμα....σε σταθερό σχετικά κύκλο...με τρομάζουν αυτές οι περιπτώσεις τζόκερ...δεν είμαι συνηθισμένη...

το μόνο που θέλω είναι να πάει καλα η εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρο...

τα άλλα όλα ξεπερνιούνται....ή μπορεί και να μην ξεπερνιούνται αλλά ένα γερό μωρό θα απαλύνει τα υπόλοιπα προβλήματα....

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αχ, όσο και αν δεν το θέλατε ή αγχώνεστε, για εμένα είστε από τους ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΥΣ! Πολλά ζευγάρια, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου και του άντρα μου, προσπαθούν χρόνια και χρόνια για ένα θετικό τεστ! Οπότε, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ! Εύχομαι και εγώ να ναι πάνω από όλα γερό το μωράκι σας και ότι άλλες δυσκολίες έχετε θα μπουν σε δεύτερη μοίρα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μπραβο Χρυσα μου.Τωρα ειδα τα νεα σου,μαζι γραφαμε.Ολα καλα λοιπον με το σπορακι σου.Η ξεκουραση και η βοηθεια απ τους δικους σου επιασαν τοπο.Δημητρα λενε το κοριτσακι σου;Θυμισε μου ποσο ειναι?Κοριτσια τωρα τα μωρακια μας ειναι περιπου δυο εκατοστα?Πως γινεται νσ ναι κσνονικα σχηματισμενα "ανθρωπακια"σε δυο εκατοστα?Δεν το χωραει ο νους μου.Φιλια

<3<3<3

ΥΓ: Αυτά υποτίθεται είναι καρδούλες, αλλά δεν τις αναγνωρίζει το σύστημα...!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

οχι δεν ειναι απαραιτητα κακο το να εχουμε υγρα ...απλως εμενα ειναι λιγακι κιτρινα ...οχι δε μυριζουν απλα οταν θα σηκωθω απο το κρεβατι τα νιωθω πιο εντονα ...ο γιατρος δεν ανησυχησε απλως προληπτικα θα κανω την καλλιεργεια...

uAVIp3.png

sWUop3.png

Καλημέρα!Τι κρίμα που μπάινω από το γραφείο κι όχι από το σπίτι να γεμίσω το πινακάκι καρδούλες και χαμογελάκια!!!:P:p:p:p:pΣυγχαρητήρια σε όλα τα κοριτσάκια που επιτέλους είδαν τα μωρουλίνια τους κι άκουσαν τις καρδούλες τους!Με το καλό και στην ...νιοστή τριτομανούλα που της ήρθε το δωράκι και ακόμη ψάχνει πώς!Αλήθεια, πόσες τρίτεκνες πια αυτόν τον Αύγουστο?Πριν λίγες μέρες έμαθα και για μια ακόμη συνάδελφό μου που ανέλπιστα περιμένει το τρίτο...ναι, καλά μαντέψατε τον Αύγουστο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ καλά, γύρισα γραφείο, ανανεώθηκα η γυναίκα χαχα!Αύριο μπαίνω στον τρίτο και πετάωωωωωωω!

Για τις αγκαλιές που λέγατε...σηκώνω κανονικά το 4χρονο που ζυγίζει μόλις 13-14 κιλά...Δε φοβάμαι, είναι κι αυτό στα πλαίσια του ότι όλα θα πάνε καλά που με χαρακτηρίζει στις εγκυμοσύνες....Δε μπορώ να κάνω κι αλλιώς, είναι πολύ αγαπουλίνι!Προχθές ήρθε και ο μεσαίος 22κιλά και τον πήρα κι εκείνον...Αχ κορίτσια, να τα προσέχετε τα δεύτερα που θα γίνουν μεσαία....είναι πιο ζόρικα κι από το μωρό...το γνωστό φαινόμενο σάντουιτς...

Ωχ μη μου λες τετοια! Εμενα η μικρη μου ειναι ηδη ζορικη, δηλαδη τι με περιμενει?:confused::confused: oh God...

Οσο για το σηκωμα των παιδιων, εγω εχω ασχημες εμπειριες απο τις εγκυμοσυνες μου.Ουτε κατα διανοια να σηκωσω βαρος,ρητα και κατηγορηματικα.Δυστυχως δεν ημουνα απο τις τυχερες που περναγαν εγκυμοσυνη καλη, με ανεπαρκεια τραχηλου απο τον 5ο μηνα:evil:Τα λατρευω τα παιδια μου αλλα ο φοβος σωζει τα ερμα...στην περιπτωση μου τωρα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα !!!κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω κατι ...εχω αρκετα υγρα το ειπα στο γιατρο και μαλλον θα κανω την ερχομενη βδομαδα κολπικη καλλιεργεια...εσεις εχετε κατι τετοιο η εχετε περασει κατι παρομοιο??

Και εγω εχω περισσοτερα υγρα,αλλα το θεωρω φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη.και ετσι πρεπει να ειναι,αρκει να μην πονας-τσουζεις-βρωμανε.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

πριν ένα χρόνο περίπου έπαθε ο μεγάλος μου γιός νεανικό διαβήτη (λίγο πριν κλείσει τα 3) ....ακόμα όμως δεν έχουμε συνέλθει και φυσικά δεν τον έχουμε ρυθμίσει....είμαστε πολύ κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά με αυτό που μας έτυχε.....είναι σαν να πέφτεις από το συννεφάκι που ζείς με φόρα στο χώμα και γίνονται όλα σκόνη.....κάνει πολλές ενέσεις ινσουλίνης τη μέρα άπειρες μετρήσεις μέρα και νύχτα....και παρόλο που είμαστε από πάνω του το ζάχαρο του δεν ρυθμίζεται....λόγω της ηλικίας του....

εκτός αυτού τον Νοέμβριο λίγες μέρες πριν την εγκυμοσύνη είχα ένα περιστατικό με την υγεία μου με αίσιο τέλος αλλά την τρομάρα μου την πήρα και πριν προλάβω να συνέλθω κι απ'αυτό διαπιστώνω μια εγκυμοσύνη η οποία δεν ξέρω πως προέκυψε πραγματικά...αυτό με τον άλλο που μου έγραψες το σκέφτηκα κι εγω...μήπως με υπνώτισε κανείς???

και στο τελευταίο που με ρωτάς δουλεύω σε ναυτιλιακή εταιρεία με εμπορικά πλοία στη διεύθυνση....πέρασα από τρείς συνεντεύξεις για να παρω τη θέση....τους είχα πεί μάλιστα να με πρότιμήσουν γιατί την οικογένεια μου την έκανα...τώρα θα κοιτάξω τη καριέρα μου....και σήμερα τους είπα ότι είμαι έγκυος.....icon10.gif

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας!!:mrgreen: Αφου δεν σε εβρισαν τοτε εχεις μελλον σ'αυτην τη δουλεια.Αυτο με το αγορακι σου πως το καταλαβες?εννοω τι συνεβει και καταλαβες οτι κατι δεν παει καλα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις τελειωσαμε γαλατα,,αερισματα,κρεβατια κσι τωρα που εχω εδω τον αντρα μου μπαινω για ενα απολαυστικο,χαλαρο μπανακι γιατι οταν λειπει το μπανιο μετατρεπεται σε ντουζ και πολυ μου ειναι..Παντως με τις γιορτες βγηκαμε τελειως απ τον ρυθμο μας και βαριεμαι να ξαναμπουμε.Η μελινα ,ενω ο παιδικος ειναι ιδιωτικος κι εκλεισε μονο τις επισημες αργιες,εχει να παει δυο εβδομαδες.Δεν πειραζει,απο Δευτερα τερμα τα ψεματα.Υγρα εχω κι εγω παρα πολλα και τωρα και τις προηγ φορες.Chrimai η κατασταση που περιγραφεις ειναι οντως πολυ δυσκολη για να χεις αντοχες να ασχοληθεις και με το νεο μωτο.Αν δεν σε πιεζουμε γραψε μας πως το καταλαβατε για να χουμε κι εμεις το νου μας.Ετδι ξαφνικα συνεβη η ειχατε καποιες ενδειξεις απο παλια?Τουλαχιστον σε αντιμετωπισαν καλα στη δουλεια οποτε ενα αγχος λιγοτερο.Εχεις καλη εγκυμοσυνη?Εμενα μου εφυγαν οι υπνηλιες και μου ηρθαν οι αυπνιες.Τι σου ειναι οι ορμονες?Οσο για προαισθηματα εγω νιωθω οτι αυτη τη φορα εχω αγορακι.Φιλια και καλημερα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκακθ διαβασα καποια αρθρα απο τo blogπου εβαλες καθως προερχομαι απο πολυτεκνη οικογενεια και μ ενδιεφερε.Εμεις ειμαδτε τεσσερα αδελφια,τρεις αδελφες κι ενας αδελφος,δευτερος στη σειρα,εγω ειμαι η τριτη.Λεει το blog οτι η πολυτεκνη οικογενεια δεχετσι μεγαλο κοινωνικο ρατσισμο.Τι να πω βρε παιδια,ειμαι στον κοσμο μου?Ποτε ως παιδι δεν ακουσα παραξενα σχολια,ισα ισα που ολοι ηθελαν να συγχαρουν τους γονεις μου για τη θεληση τους να κανουν μεγαλη οικογενεια.Και οσο για τα παιδια που ειναι στη μεση,ενω ειμαι η τριτη δεν ενιωσα να καταπιεζομαθ η να ζοριζομαι απ τους υπολοιπους.Βεβαια αναγνωριζω στους γονεις μου οτι ενω ημασταν τεσσερις δεν μπορουσες να καταλαβεις σε ποιον ειχαν αδυναμια,πραγμα που θελω οπωσδηποτρ βα πετυχω κι εγω.Βεβαια η σημερινη πολυτεκνη οικογενεια ξενιζει οντως καποιους.Για πες μας μαρουσκακι εσυ που ηδη εχεις την πιο μεγαλη οικογενεια.Εσεις κοριτσια ποσα αδελφια εχετε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκακθ διαβασα καποια αρθρα απο τo blogπου εβαλες καθως προερχομαι απο πολυτεκνη οικογενεια και μ ενδιεφερε.Εμεις ειμαδτε τεσσερα αδελφια,τρεις αδελφες κι ενας αδελφος,δευτερος στη σειρα,εγω ειμαι η τριτη.Λεει το blog οτι η πολυτεκνη οικογενεια δεχετσι μεγαλο κοινωνικο ρατσισμο.Τι να πω βρε παιδια,ειμαι στον κοσμο μου?Ποτε ως παιδι δεν ακουσα παραξενα σχολια,ισα ισα που ολοι ηθελαν να συγχαρουν τους γονεις μου για τη θεληση τους να κανουν μεγαλη οικογενεια.Και οσο για τα παιδια που ειναι στη μεση,ενω ειμαι η τριτη δεν ενιωσα να καταπιεζομαθ η να ζοριζομαι απ τους υπολοιπους.Βεβαια αναγνωριζω στους γονεις μου οτι ενω ημασταν τεσσερις δεν μπορουσες να καταλαβεις σε ποιον ειχαν αδυναμια,πραγμα που θελω οπωσδηποτρ βα πετυχω κι εγω.Βεβαια η σημερινη πολυτεκνη οικογενεια ξενιζει οντως καποιους.Για πες μας μαρουσκακι εσυ που ηδη εχεις την πιο μεγαλη οικογενεια.Εσεις κοριτσια ποσα αδελφια εχετε?

Eγώ έχω μια αδερφή μόνο.Η αλήθεια είναι ότι στην πόλη μου οι τρίτεκνες οικογένειες είναι πάρα πολλές, δηλαδή πάρα πολλές τι να σας πω...Και εδώ στην ενορία μας βλέπω και πολλές οικογένειες με 4, 5, 6...ως και 9 παιδιά.Γενικά είναι μια πόλη...πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια!Οπότε δε νομίζω να ακούσω πολλά από τους γύρω όσο από τα σόγια αλλά σκασίλα μου!Έχει τύχει να έχω τον Ανδρέα μικρό στο καρότσι να ουρλιάζει, τι πρωτότυπο, και τα άλλα δυο μαζί μου και να προσπαθώ να βγάλω το μισθό από το μηχάνημα και μου λέει μια καραάσχετη κυρία :Eμ τι τα ΄θελες τα τρία??Οκ, τέτοια θα ακούσεις αλλά σκασίλα μας!:D:D:D Εμείς με τα τρία ώρες ώρες υποφέρουμε, όταν μαλώνουν, που συνέχεια βρίσκουν κάτι να μαλώσουν.Θεωρώ ότι δεν ξεχωρίζω κανένα παιδάκι μου και το ίδιο θα προσπαθήσω και στο μέλλον.Πιστεύω ότι από τους γονείς εξαρτάται να βρεθούν οι ισορροπίες στο σπίτι και να μη νιώθει κανείς παραμελημένος....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ωχ μη μου λες τετοια! Εμενα η μικρη μου ειναι ηδη ζορικη, δηλαδη τι με περιμενει?:confused::confused: oh God...

Οσο για το σηκωμα των παιδιων, εγω εχω ασχημες εμπειριες απο τις εγκυμοσυνες μου.Ουτε κατα διανοια να σηκωσω βαρος,ρητα και κατηγορηματικα.Δυστυχως δεν ημουνα απο τις τυχερες που περναγαν εγκυμοσυνη καλη, με ανεπαρκεια τραχηλου απο τον 5ο μηνα:evil:Τα λατρευω τα παιδια μου αλλα ο φοβος σωζει τα ερμα...στην περιπτωση μου τωρα.

Ναι βρε πουλάκι μου, εσύ με τέτοιο ιστορικό...ποιος θα σου πει γιατί δε σηκώνεις τα παιδάκια σου?Εγώ μιλάω ως γυναίκα με τρεις -προς τέσσερις:tongue:- καλές εγκυμοσύνες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα!Φυσικά κι εσύ θα προσέχεις εξτρα!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...