Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

παντως ρε κοριτσια εχει αρχισει να με πιανει μια ανησυχία...τα βραδυα ξυπναω και παω τουαλετα και βλεπω το βρακι μου εχοντας τον φοβο μην δω αιμα....φοβαμαι να σηκωθω απο το κρεβατι και την καρεκλα μην μου σπασουν τα νερα...δεν ξερω γιατι με εχουν πιασει τετοιοι φοβοι....η κοιλια μου ειναι τοοοοοσο τσιτα....στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ηταν τοσο πολυ!τωρα νομιζω οτι θα σκιστει!επισης νιωθω απιστευτα το καθε σημειο της οταν το τσιτωνει...χερι ποδι ακγωνας ποπος....απο την μια μου αρεσει πολυ απο την αλλη με τρομαζει λιγουλακι :?

Και εμένα είναι τσίτα άσε που όταν την νοιώθω χαμηλά νομίζω ότι θα μου φύγει από κάτω...εμένα η μπέμπα όλη την ώρα πάει και κάθεται από την δεξιά πλευρά και Όταν τουρλωνει τον πωπουδακο της είναι λες και θα σκάσω...άρα λογικό που και εμείς οι πρωτομανουλες έχουμε τα άγχη μας αφού και εσείς που έχετε ήδη παιδάκια τα περνάτε και εσείς..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πίεση....

εγώ έχω δεί στο πιεσόμετρο 8 με 4 και τη μικρή ακόμα πιο κάτω 3,5....

μόλις όμως πάω στο γιατρό να του το πώ με μετράει και από το άγχος μου το πιεσόμετρο του δείχνει 13!!!

Μα ετσι ακριβως κ εγω! αλλα τους το λεω εκει..

ράμματα στο περίνεο....

κι εγώ σκίστηκα πολύ άσχημα στο πρώτο τοκετό

από μπρός μέχρι πίσω

έπαθα ρήξη τραχήλου και σκίστηκα μεχρι το πρωκτό.....

10λεπτά έκανα στο χειρουργείο για τις εξωθήσεις και 45 για το ράψιμο...

στη γέννα δεν ακούστηκα

στο ράψιμο παίξαμε μπουνιές και κλωτσιές με το γιατρό και με άκουσε όλο το νοσοκομείο....

φώναξε έξτρα νοσοκόμους για να μου κρατάνε τα πόδια γιατί τον κλώτσαγα ασυνείδητα από τον πόνο και αυτός έβριζε γιατί δεν καθόμουν ακίνητη....έριξα κάτω από κλωτσιά μέχρι και τη λάμπα που είχε για να βλέπει και έσπασε!!!

δεν είχα κάνει αναισθησία και με έραψε μόνο με λίγη ξυλοκαίνη που ψέκασε τοπικά......ο πόνος της γέννας δεν ήταν τίποτα μπρόστα σ'αυτό που ακολούθησε μετά!!!!

ένιωθα τη βελόνα και τη κλωστή να περνάει κανονικότατα

έκατσα καθιστή μετά τον σαραντισμό

ξαπλωμένη έτρωγα και θήλαζα

για να μην πώ για το σεξ μετά τον τοκετό

τίποτα δεν είναι όπως πριν εκεί κάτω:evil:

στη δεύτερη γέννα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα...

μη σας τρομάζω....εμένα μου είπε ο γιατρός όταν του ζήτησα τα ρέστα ότι έσπρωξα κάποια στιγμή που δεν έπρεπε να σπρώξω και έγινε όλη αυτή η ζημιά....εγώ δε θυμάμαι να το έκανα

τεσπα στο 2ο συνεργαστήκαμε καλύτερα και δεν έπαθα τέτοια ζημιά

Θεουλη μουυυυ δεν εχω λογια η μαμα μου κατι τετοια μου ειπε οτι επαθε...αλλα τοτε αλλες εποχες ελεγα

mI14p3.png

vEpEp3.png

παντως ρε κοριτσια εχει αρχισει να με πιανει μια ανησυχία...τα βραδυα ξυπναω και παω τουαλετα και βλεπω το βρακι μου εχοντας τον φοβο μην δω αιμα....φοβαμαι να σηκωθω απο το κρεβατι και την καρεκλα μην μου σπασουν τα νερα...δεν ξερω γιατι με εχουν πιασει τετοιοι φοβοι....η κοιλια μου ειναι τοοοοοσο τσιτα....στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ηταν τοσο πολυ!τωρα νομιζω οτι θα σκιστει!επισης νιωθω απιστευτα το καθε σημειο της οταν το τσιτωνει...χερι ποδι ακγωνας ποπος....απο την μια μου αρεσει πολυ απο την αλλη με τρομαζει λιγουλακι :?

Κι εγώ το παθαίνω αυτό που λες με την τουαλέτα, δε θυμάμαι να ήμουν έτσι στα άλλα τρία...Κι είναι και νωρίς, άντε στον ένατο έχει μια λογική.... Κι η κοιλιά πιο τσίτα από τσίτα, δεν ξέρω πόσο μπορεί ακόμη να τεντωθεί...όλοι καλή λευτεριά μου έλεγαν σήμερα...:rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω αν χρειαστω καισαρικη θα πρεπει σιγουρα να ειναι με γενικη αναισθησια, απαγορευεται η επισκληριδιος λόγω του αιματολογικου που εχω. Εχει κανει καμια σας? Με αγχωνει πολυ αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι, προτιμω βεβαια σιγουρα φυσιολογικο τοκετο και ας μη κανω επισκληριδιο!

c6vNp3.png

καλημέρα!!! Απο που πήρες γιατι δεν ξέρω για την ποιότητα..σε ποια σελίδα μπήκες??:)

Κοριτσι μου εγω απο ιντερνετ πηρα κατι σελτεδακια, λαβετες και πανουλες (motherbaby λεγεται το σαιτ), ηρθαν σημερα ειναι πολυ ωραια και πολυ οικονομικα! το εχω ψαξει πολυ γιατι τα οικονομικα μας δεν ειναι και στη καλυτερη φαση φετος!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγω αν χρειαστω καισαρικη θα πρεπει σιγουρα να ειναι με γενικη αναισθησια, απαγορευεται η επισκληριδιος λόγω του αιματολογικου που εχω. Εχει κανει καμια σας? Με αγχωνει πολυ αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι, προτιμω βεβαια σιγουρα φυσιολογικο τοκετο και ας μη κανω επισκληριδιο!

Ετσι εχει κανει μια καλη μου φιλη και στις δυο γεννες της! Δεν ειχε κανενα προβλημα μετα ,πριν γεννησει εκανε και πλακιτσα..ελεγε παω να κανω νυχακια μαλλακια ναμαι ετοιμη οταν ξυπνησω .

Υγεια πανω απ ολα! Θα κανουμε τα παντα αρκει να πανε ολα καλα!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Εγινα χαλια ειναι η δευτερη φορα που το επαθα αυτον τον καιρο κ μετρησαμε την πιεση :? οχι απλη ζαλαδα αλλα πολλα μαζι ωωφφ

Σε καταλαβαινω μαναρι μου,αντε να τελειωνουμε αυτο λεω εγω...ετσι ειμαι σχεδον καθε μερα,ζαλαδες με ταση για λιποθυμια,κρυος ιδρωτας στα καλα καθουμενα,σιγουρα η πιεση πιανει πατο αλλα δεν μετριεμαι γιατι δεν εχω περιθωρια να αρρωστησω η' να δηλωσω αδιαθεσια.Εχω δυο μικρα παιδια που δεν θα καταλαβουν αν τους πω η μαμα δεν νιωθει καλα-ζαλιζεται,αντε το πολυ πολυ να με αφησουν στην ησυχια μου για 30" αλλα μετα ξαναρχιζουν απο την αρχη.Γιαυτο και το εχω παρει χαλαρα,λεω μια πιεση ειναι δεν πεθαινω κιολας!!οταν εχεις παιδια δεν σε παιρνει να τα αναλυεις ολα,θα το δεις και εσυ μεθαυριο, ο εαυτος σου θα μπαινει παντα σε τελευταια μοιρα.Γιαυτο σου απαντησα και λιγο ψυχρα, εχω παθει ανοσια με τα "προβληματα" μεσα στην εγκυμοσυνη:).Αλλα σε καταλαβαινω απολυτα,οτι ειναι σα να νιωθεις τη γη να χανεται κατω απτα ποδια σου:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ευχαριστώ πολύ Κορίτσι μου Ναι έχεις δίκιο όταν ξεκινάς και πέρνεις πραγματάκια καταλαβαίνεις ότι έρχεται το μπαμπάκι..ελπίζω να τα προλάβω μέχρι τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου..Και να ετοιμάσω και την βαλιτσουλα...Ά με το που μπήκες στον μήνα σου γεννησες;να σε ρωτήσω αυτό θεωρείται πρόωρο;

Ναι,πριν τις 37 βδομαδες προωρο θεωρειται.μου το κρατησανε μιαμιση μερα στην μοναδα αλλα μου το δωσανε μετα γιατι ειχε γεννηθει μεγαλουτσικο,3500 κιλα:shock:γιαυτο πρεπει να εισαστε ετοιμες με το που μπειτε στον μηνα σας.....ποτε δεν ξερεις....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ηταν το πρωτο σου μωρακι??? κ εγω θα ηθελα ξαφνικα να γεννησω :oops:

Ναι στο πρωτο γεννησα ξαφνικα. να σου πω, γλιτωνεις το αγχος της αναμονης...καλο ειναι αυτο! Γιαυτο πρεπει να εχουμε και την βαλιτσα μας ετοιμη,εγω την ειχα φτιαξει πριν 2 μερες στις 35+5 δηλαδη,λες και κατι μου λεγε οτι θα εχουμε προωρα γεννητουρια!! Δεν θελω να σας αγχωσω ομως,αλλα αντεεεεεεε πλησιαζει ο καιροςςςςςς!!!!!γιουπιιιιιιιιιι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

πίεση....

εγώ έχω δεί στο πιεσόμετρο 8 με 4 και τη μικρή ακόμα πιο κάτω 3,5....

μόλις όμως πάω στο γιατρό να του το πώ με μετράει και από το άγχος μου το πιεσόμετρο του δείχνει 13!!!

ράμματα στο περίνεο....

κι εγώ σκίστηκα πολύ άσχημα στο πρώτο τοκετό

από μπρός μέχρι πίσω

έπαθα ρήξη τραχήλου και σκίστηκα μεχρι το πρωκτό.....

10λεπτά έκανα στο χειρουργείο για τις εξωθήσεις και 45 για το ράψιμο...

στη γέννα δεν ακούστηκα

στο ράψιμο παίξαμε μπουνιές και κλωτσιές με το γιατρό και με άκουσε όλο το νοσοκομείο....

φώναξε έξτρα νοσοκόμους για να μου κρατάνε τα πόδια γιατί τον κλώτσαγα ασυνείδητα από τον πόνο και αυτός έβριζε γιατί δεν καθόμουν ακίνητη....έριξα κάτω από κλωτσιά μέχρι και τη λάμπα που είχε για να βλέπει και έσπασε!!!

δεν είχα κάνει αναισθησία και με έραψε μόνο με λίγη ξυλοκαίνη που ψέκασε τοπικά......ο πόνος της γέννας δεν ήταν τίποτα μπρόστα σ'αυτό που ακολούθησε μετά!!!!

ένιωθα τη βελόνα και τη κλωστή να περνάει κανονικότατα

έκατσα καθιστή μετά τον σαραντισμό

ξαπλωμένη έτρωγα και θήλαζα

για να μην πώ για το σεξ μετά τον τοκετό

τίποτα δεν είναι όπως πριν εκεί κάτω:evil:

στη δεύτερη γέννα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα...

μη σας τρομάζω....εμένα μου είπε ο γιατρός όταν του ζήτησα τα ρέστα ότι έσπρωξα κάποια στιγμή που δεν έπρεπε να σπρώξω και έγινε όλη αυτή η ζημιά....εγώ δε θυμάμαι να το έκανα

τεσπα στο 2ο συνεργαστήκαμε καλύτερα και δεν έπαθα τέτοια ζημιά

:shock::shock::shock: .Oh! God υπαρχουν και χειροτερα δηλαδη!!!!! Τι ζημια αλλη να παθεις κοριτσι μου,λιγη επαθες στο πρωτο??????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εχμμμ ναι... Αυτο το μηχανημα - sex toy για να μαλακώσει το περίναιο που μου πρότεινε ο γιατρός μου φαίνεται πολύ πιο ελκυστικό τώρα. Θα του δώσω μια ευκαιρία, φουσκωνε ξεφούσκωνε, χαλάλι

Συγνωμη αυτο μπαινει μεσα στον κολπο αν καταλαβα καλα??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Συγνωμη αυτο μπαινει μεσα στον κολπο αν καταλαβα καλα??

Ναι ναι. Ειναι μια φουσκα που μπαίνει μεσα στον κόλπο και στην άλλη άκρη σαν πιεσόμετρο, αρχίζεις να φουσκώνεις. Δεν ρώτησα και πολλές λεπτομέρειες γιατί μόλις το είδα έπαθα ενα σοκ

c8i6p2.png

η ολικη ειναι ασχημο πραγμα κοροτσια μετα αισθανεσαι αρρωστος ζαλισμενος,ακανα ολικη οταν αφαιρεσα τον θυροειδη μου,επισκληριδιο δεν το συζητω αν και αυτη εχει τις παρενεργειες τις αλλα καμοια σχεση με την ολικη!

Εγω παλι πιστευω οτι ειναι θεμα αναισθησιολογου! Εχω κανει και απο τα δυο,για να μην πω ολα τα ειδη αναισθησιας,επισκληριδιο,ραχιαια,γενικη,μεθη,υπαρχει τιποτα αλλο???Η ραχιαια ειναι μια μ@#κια και μιση.Για ενα μηνα μετα ειχα τρομερους πονοκεφαλους.Η επισκληριδιος ειναι επισης μια μ@#κια και μιση.Στην κορη μου,επεσα σε αναισθησιολογο(δη διευθυντης τρομαρα του) που βαραγε στον γαμο του καραγκιοζη,με την τεταρτη αποπειρα μπηκε στον νωτιαιο σωληνα με αποτελεσμα εγω να υποφερω απο πονους στην σπονδυλικη στηλη απο τοτε.Συν του οτι και τις δυο φορες ενιωθα να μου τραβανε τα εντερα ,να τα μετακινουνε δεξια αριστερα για να ανοιξει το οπτικο τους πεδιο,με τα αγκιστρα να με ξεκοιλιαζουν για να χωσει τις χερουκλες του μεσα ο γιατρος και να βγαλει επιτελους το μωρο...τι ρομαντικο!!!!σαν να ζεις ταινια θριλερ:confused: και μετα εμφανιζεται ενα μωρο,εσυ εχεις αγριευτει απο το ψυχολογικο θριλερ που εχεις βιωσει και αντε μετα να σου βγει το γλυκο και τρυφερο μητρικο ενστικτο......Μα που πηγε οεο????εδω ητανε πριν μιση ωρα.....αυτην την φορα θα ζητησω γενικη αναισθησια να μην καταλαβω τιποτα,να ξυπνησω και να νομιζω οτι ολα ητανε ενα ονειρο.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μιας και έγινε αναφορά για το Έλενα ..Μια φίλη μου που γεννησε πριν κανένα δίμηνο κορίτσια της έκαναν 8φορες επισκληριδιο και όταν τους ρώτησε για ποιο λόγο της είπαν ότι είναι χοντροπετση...

Εγω το πιστευω αυτο που λες,εμενα σας λεω με την τεταρτη προσπαθεια......ηλιθιοι......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...