Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

πίεση....

εγώ έχω δεί στο πιεσόμετρο 8 με 4 και τη μικρή ακόμα πιο κάτω 3,5....

μόλις όμως πάω στο γιατρό να του το πώ με μετράει και από το άγχος μου το πιεσόμετρο του δείχνει 13!!!

ράμματα στο περίνεο....

κι εγώ σκίστηκα πολύ άσχημα στο πρώτο τοκετό

από μπρός μέχρι πίσω

έπαθα ρήξη τραχήλου και σκίστηκα μεχρι το πρωκτό.....

10λεπτά έκανα στο χειρουργείο για τις εξωθήσεις και 45 για το ράψιμο...

στη γέννα δεν ακούστηκα

στο ράψιμο παίξαμε μπουνιές και κλωτσιές με το γιατρό και με άκουσε όλο το νοσοκομείο....

φώναξε έξτρα νοσοκόμους για να μου κρατάνε τα πόδια γιατί τον κλώτσαγα ασυνείδητα από τον πόνο και αυτός έβριζε γιατί δεν καθόμουν ακίνητη....έριξα κάτω από κλωτσιά μέχρι και τη λάμπα που είχε για να βλέπει και έσπασε!!!

δεν είχα κάνει αναισθησία και με έραψε μόνο με λίγη ξυλοκαίνη που ψέκασε τοπικά......ο πόνος της γέννας δεν ήταν τίποτα μπρόστα σ'αυτό που ακολούθησε μετά!!!!

ένιωθα τη βελόνα και τη κλωστή να περνάει κανονικότατα

έκατσα καθιστή μετά τον σαραντισμό

ξαπλωμένη έτρωγα και θήλαζα

για να μην πώ για το σεξ μετά τον τοκετό

τίποτα δεν είναι όπως πριν εκεί κάτω:evil:

στη δεύτερη γέννα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα...

μη σας τρομάζω....εμένα μου είπε ο γιατρός όταν του ζήτησα τα ρέστα ότι έσπρωξα κάποια στιγμή που δεν έπρεπε να σπρώξω και έγινε όλη αυτή η ζημιά....εγώ δε θυμάμαι να το έκανα

τεσπα στο 2ο συνεργαστήκαμε καλύτερα και δεν έπαθα τέτοια ζημιά

Εχμμμ ναι... Αυτο το μηχανημα - sex toy για να μαλακώσει το περίναιο που μου πρότεινε ο γιατρός μου φαίνεται πολύ πιο ελκυστικό τώρα. Θα του δώσω μια ευκαιρία, φουσκωνε ξεφούσκωνε, χαλάλι

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θυμάσαι μαρουσκάκι που έλεγες ότι ο γιατρός σου ήθελε να σου κάνει μέθη μετά τη γέννα για να σε ράψει.....και το έβρισκες υπερβολικό

εγώ από την εμπειρία μου θα έλεγα ναι....

οι πόνοι της γέννας είναι φυσικοί και παλεύονται χωρίς αναισθησία

οι πόνοι για τα ράμματα όμως......δεν παλεύονται αν έχεις ξεσκιστεί όπως εγώ και είσαι ήδη εξαντλημένη από μια γέννα

η μέθη κρατάει 1/2 ώρα και είναι η αναισθησία που κάνουν στις αποξέσεις....

μου την είχαν κάνει στην απόξεση και ξύπνησα ξεκούραστη και ήρεμη

χωρίς ζαλάδες

τεσπά στο Έλενα ούτε μέθη κάνουν για τα ράμματα.. ούτε τίποτα

γεννάς μόνος σου... εσύ κι ο πόνος σου.....

Ανατριχιασα κι εχω περασει τρεις φ.τ....να γιατι προτιμουν την περινεοτομη οι γιατροι απο το να μας αφησουν να σκιστουμε οπως να ναι....κι εμενα ξυλοκαινη μου κανουν στο ραψιμο....προς το τελος τα καταλαβαινω κι εγω ολα αλλα ειναι τοση η ανακουφιση μου που γεννησα που απλως περιμενω να τελειωσει....οσο για τη μεθη...επειδη εκανα αναισθησια για αφαιρεση ενος γρομπαλακιου στο στηθος και μετα ειχα ζαλαδες ως παρενεργεια-ολικη αναισθησια ομως εκει-δε θελω να το ξαναζησω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ωχ ρε συ μη μου λες τετοια. Κι εμενα οι τιμες ήταν λίγο τσιμπημένες. Μου είπε όμως να μην ανησυχώ, οτι είναι απλά κάτι που πρέπει να παρακολουθουμε. Δεν θέλω καισαρική, δεν θελω...

Καλε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,μην συγρινεις με μενα μπορει εσενα να μην ειναι τοσο πολυ η να ειναι σε μονο 1 εξαλλου η μπεμπα σου ειναι αν θυμαμαι καλα στην τελευταια μετρηση ηταν 1600???? εμενα ειναι μολις 1349

οσο περνει η μικρη μην ανχωνεσαι ! αφου δεν ανησυχει εκεινος μην σε νοιαζει εξαλλου εγω καισαρικη θα κανω επειδη εχω 2 προηγουμενες οχι λογο του προβληματος!

79o6p3.png

Ανατριχιασα κι εχω περασει τρεις φ.τ....να γιατι προτιμουν την περινεοτομη οι γιατροι απο το να μας αφησουν να σκιστουμε οπως να ναι....κι εμενα ξυλοκαινη μου κανουν στο ραψιμο....προς το τελος τα καταλαβαινω κι εγω ολα αλλα ειναι τοση η ανακουφιση μου που γεννησα που απλως περιμενω να τελειωσει....οσο για τη μεθη...επειδη εκανα αναισθησια για αφαιρεση ενος γρομπαλακιου στο στηθος και μετα ειχα ζαλαδες ως παρενεργεια-ολικη αναισθησια ομως εκει-δε θελω να το ξαναζησω....

η ολικη ειναι ασχημο πραγμα κοροτσια μετα αισθανεσαι αρρωστος ζαλισμενος,ακανα ολικη οταν αφαιρεσα τον θυροειδη μου,επισκληριδιο δεν το συζητω αν και αυτη εχει τις παρενεργειες τις αλλα καμοια σχεση με την ολικη!

79o6p3.png

ουφφφφφ τη περασε η καημενη! κ εγω εχω μια που τις εμεινε ψυχολογικο, αλλα εμπιστευομαι πολυ τον γιατρο μου θελω να πιστευω ολα καλα θα πανε... ουφφφ :oops::)

κοριτσακι μου δεν εχει να κανει μονο με τον γιατρο ειναι η συνεργασια γενικα αναμεσα σε σενα και τον γιατρο σου οπως και το ποσο ελαστικη εισαι εκει κατω

αλλα και φυσικα ποσο μεγαλο παιδι θα κανεις!!:)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

θυμάσαι μαρουσκάκι που έλεγες ότι ο γιατρός σου ήθελε να σου κάνει μέθη μετά τη γέννα για να σε ράψει.....και το έβρισκες υπερβολικό

εγώ από την εμπειρία μου θα έλεγα ναι....

οι πόνοι της γέννας είναι φυσικοί και παλεύονται χωρίς αναισθησία

οι πόνοι για τα ράμματα όμως......δεν παλεύονται αν έχεις ξεσκιστεί όπως εγώ και είσαι ήδη εξαντλημένη από μια γέννα

η μέθη κρατάει 1/2 ώρα και είναι η αναισθησία που κάνουν στις αποξέσεις....

μου την είχαν κάνει στην απόξεση και ξύπνησα ξεκούραστη και ήρεμη

χωρίς ζαλάδες

τεσπά στο Έλενα ούτε μέθη κάνουν για τα ράμματα.. ούτε τίποτα

γεννάς μόνος σου... εσύ κι ο πόνος σου.....

Μιας και έγινε αναφορά για το Έλενα ..Μια φίλη μου που γεννησε πριν κανένα δίμηνο κορίτσια της έκαναν 8φορες επισκληριδιο και όταν τους ρώτησε για ποιο λόγο της είπαν ότι είναι χοντροπετση...

ewKwp3.png

Μιας και έγινε αναφορά για το Έλενα ..Μια φίλη μου που γεννησε πριν κανένα δίμηνο κορίτσια της έκαναν 8φορες επισκληριδιο και όταν τους ρώτησε για ποιο λόγο της είπαν ότι είναι χοντροπετση...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αυτο πρωτη φορα το ακουω μαλλον η αναισθησιολογος ηταν αχρηστη και τι εννοεις 8 φορες??? 8 φορες προσπαθησαν να της βαλουν την βελονα για να περασουν το καθετιρακι??????

79o6p3.png

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη πήραμε το καρότσι μας για την μπουμπουκα μας πολύ ωραίο..inglessina σε μπεζ γκρι χρώμα ..τα πήραμε όλα μαζί καρότσι port be be και κάθισμα αυτοκινήτου..είχε μια πολύ καλή προσφορά και κλείσαμε και την κούνια της με σιφινιερα και την προίκα της...σε 20 μέρες θα έρθουν τα έπιπλα...Επιτέλους ξεκινήσαμε να της φτιάχνουμε το δωματιάκι της ..Τώρα θέλω να βάψω το δωματιάκι της και όλα να τακτοποιηθούν σιγά σιγα

δηλαδη ποσο το πηρατε αν επιτρεπετε γιατι ενδιαφερομαι και εγω

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Και εμένα μου έχει ανοίξει η όρεξη το τελευταίο διάστημα. Νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Τώρα προς το τέλος δεν λένε ότι το μωρό παίρνει τα πιο πολλά κιλά; Όσο για τα κιλά σου, μήπως είχε καμιά ξαφνική ανάπτυξη το μωρό; Γιατί και εμένα η δική μου, ενώ ήταν στα χαμηλά όρια του φυσιολογικού ξαφνικά και βάρος πήρε και η κοιλιά μου πετάχτηκε προς τα έξω! Για να καταλάβεις μέχρι πριν από 3 εβδομάδες κανείς δεν καταλάβαινε ότι είμαι έγκυος. Τώρα φαίνεται...

Μαλλον ετσι ειναι γιατι και εμενα ενω δεν φαινοταν η κοιλια μου καθολου εδω και 2 εβδομαδες εγινε τεραστια :shock: και πηρα αποτομα +1,5 κιλο ...τωρα ειμαι στα +8,5!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

δηλαδη ποσο το πηρατε αν επιτρεπετε γιατι ενδιαφερομαι και εγω

Ναι παιδάκι μου γιατι μυστικό το εχω:):)από 700ε τα πήραμε 490ε όλα μαζί portbebe,κάθισμα αυτοκινήτου ,καρότσι ,τσάντα..Αυτά..πήγαινε σε ένα μεγάλο prenatal που έχει πολλά και έχει απίστευτες προσφορές τρελάθηκα σου λέω...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

παντως ρε κοριτσια εχει αρχισει να με πιανει μια ανησυχία...τα βραδυα ξυπναω και παω τουαλετα και βλεπω το βρακι μου εχοντας τον φοβο μην δω αιμα....φοβαμαι να σηκωθω απο το κρεβατι και την καρεκλα μην μου σπασουν τα νερα...δεν ξερω γιατι με εχουν πιασει τετοιοι φοβοι....η κοιλια μου ειναι τοοοοοσο τσιτα....στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ηταν τοσο πολυ!τωρα νομιζω οτι θα σκιστει!επισης νιωθω απιστευτα το καθε σημειο της οταν το τσιτωνει...χερι ποδι ακγωνας ποπος....απο την μια μου αρεσει πολυ απο την αλλη με τρομαζει λιγουλακι :?

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ναι παιδάκι μου γιατι μυστικό το εχω:):)από 700ε τα πήραμε 490ε όλα μαζί portbebe,κάθισμα αυτοκινήτου ,καρότσι ,τσάντα..Αυτά..πήγαινε σε ένα μεγάλο prenatal που έχει πολλά και έχει απίστευτες προσφορές τρελάθηκα σου λέω...

αληθεια???μονο????τελεια!!!θα παω το Σαββατο!!!Ευχαριστω! ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αυτο πρωτη φορα το ακουω μαλλον η αναισθησιολογος ηταν αχρηστη και τι εννοεις 8 φορες??? 8 φορες προσπαθησαν να της βαλουν την βελονα για να περασουν το καθετιρακι??????

Αυτό που μου είπε είναι ότι δεν έπιανε και της έκαναν 8φορες ένεση για να την πιάσει και επίσης η ίδια έμαθε και από άλλες κοπέλες ότι η δόση της ένεσης στην επισκληριδιο στο Έλενα δεν είναι όπως και στα υπόλοιπα γι'αυτό και δεν πιάνει Καλά μάλλον βάζουν λιγότερη ποσότητα δεν ξέρω τι να πω

ewKwp3.png

αληθεια???μονο????τελεια!!!θα παω το Σαββατο!!!Ευχαριστω! ;)

Τι ευχαριστείς παιδάκι μου πας καλά τέτοιες προσφορές τις λεμε..Δεν ξέρω που μένεις εγώ πήγα σε αυτό στην πειραιως και έχει σε αυτό το χρώμα στην τιμή που το πήρα εγώ αλλά 2 κομμάτια είναι το inglessina zippy pro kκατι τέτοιο σε μπεζ γκρι το έχει και σε κόκκινο μπεζ και σε μπλε νομίζω...Επίσης να δώσεις 15ε να σόυ βγάλουν αυτήν την κάρτα που έχεις 30%για ένα χρόνο σε όλα λευκά είδη η ρούχα σαλιαρες πετσέτες ότι θες και επίσης πες τους να σου βγάλουν και την κάρτα τους άλλη αυτή που έχεις έτσι και αλλιώς 10%..Τους κάνω διαφήμιση αλλά κορίτσια έχει απίστευτες τιμές σε τόσα μαγαζιά πήγα αλλά κανένα τέτοιες τιμές..Και κάνουν και άτοκες δόσεις το πιο σημαντικό...Καλά ψώνια :):)

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...