Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Οχι κοριτσακι μου μην το ευχεσαι αυτο 36+1 ακομα τα μωρακια θεωρουνται προωρα και πολλες φορες θελουν και θερμοκοιτιδα

εμενα 36 +4 εμεινε 7 μερες θερμοκοιτιδα οπως και πιθανον θα μεινε και το μικρο τωρα αφου παλι θα γεννησω προωρα στις 36 εβδομαδες αφου εχω θεμα και φοβατε ο γιατρος για προεκλαμψια Εχεις δικιο βεβαια γιατι και εγω βιαζομαι επιτελους να τον γνωρισω και για εσας τις πρωτομανουλες ειδικα ενας λογος παραπανω εμεις εχουμε βιωσει την μητροτητα ηδη :D:D

Τι θέμα εχεις και φοβάται ο γιατρός για προεκλαμψία;

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάνθη μου η La Leche Leque ειναι ο παγκόσμιος οργανισμός πιστοποιημένων σύμβουλων θηλασμού. Εχουμε και στην Ελλάδα, Αθηνα και Θεσσαλονίκη νομίζω. Αλλα αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή απορία με το θηλασμό μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και σε καθοδηγούν τηλεφωνικά. Εγώ θα πάρω αν χρειαστεί και στον ελληνικό συνδεσμο από Γερμανία.

c8i6p2.png

Οχι κοριτσακι μου μην το ευχεσαι αυτο 36+1 ακομα τα μωρακια θεωρουνται προωρα και πολλες φορες θελουν και θερμοκοιτιδα

εμενα 36 +4 εμεινε 7 μερες θερμοκοιτιδα οπως και πιθανον θα μεινε και το μικρο τωρα αφου παλι θα γεννησω προωρα στις 36 εβδομαδες αφου εχω θεμα και φοβατε ο γιατρος για προεκλαμψια Εχεις δικιο βεβαια γιατι και εγω βιαζομαι επιτελους να τον γνωρισω και για εσας τις πρωτομανουλες ειδικα ενας λογος παραπανω εμεις εχουμε βιωσει την μητροτητα ηδη :D:D

Καλημερουδια:)! Οχι προς θεου δεν εννοουσα να γεννηθει πιο νωρις ενα μηνα... απλα βλεπω γυρω μου περισσοτερο προγραμματισμενες γεννες η γεννες που ξεπερνουν τις 40 εβδομαδες κ οι μαμαδες ειναι παραπολυ ταλαιπωρημενες.... εγω θα ηθελα απλα να μου σπασουν τα νερα οπως στα εργα και να με βρει λιγο απροετοιμαστη η μερα να προλαβω να εχω κοιμηθει χαλαρα κτλ...μονο αυτο...

κ εγω εχω θεμα με την πιεση στην αρχη για καισαρικη ειχανε πει κ δεν χαρηκα καθολου! Για να δουμε τι θα δουμε ολα παιζονται πραγματικα

mI14p3.png

vEpEp3.png

εχει φοβερες προσφορες, εγω ολα απο κει τα πηρα, 4 σεντονακια, κουβερτακι, μπανακι,αλλαξιερα 75 ευρω! και το καροτσι με τσαντα και ενα μειωτη χωρου για νεογεννητα 220 ευρω, Εχει και μια καρτα που πληρωνεις 15 ευρω εφαπαξ και εχεις εκπτωση 30% σε παρα πολλα πραγματα. (ουτε να με πληρωναν για διαφημιση χαχαχα):tongue::tongue::tongue:

εμας εδω τετοιες προσφορες δεν εχουν... την εκανα και γω την καρτα,ισχυει μονο για ρουχα και λευκα ειδη ομως. αλλα ρε συ μονο για ρουχα λεει.. τα σεντονακια τους ειναι πολυ μικρα για την κουνια μας,δεν εχουν πετσετες μονο μπουρνουζια,και εχουν μονο μια κουνουπιερα που κανει 100ε.ετσι πηρα σετ προικας απο το ιντερνετ.εχω παρει πολυ πραμα απο ιντερνετ!

KPOzp2.png deXnp3.png

εμας εδω τετοιες προσφορες δεν εχουν... την εκανα και γω την καρτα,ισχυει μονο για ρουχα και λευκα ειδη ομως. αλλα ρε συ μονο για ρουχα λεει.. τα σεντονακια τους ειναι πολυ μικρα για την κουνια μας,δεν εχουν πετσετες μονο μπουρνουζια,και εχουν μονο μια κουνουπιερα που κανει 100ε.ετσι πηρα σετ προικας απο το ιντερνετ.εχω παρει πολυ πραμα απο ιντερνετ!

κ σε μας ετσι!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Μαριάνθη μου η La Leche Leque ειναι ο παγκόσμιος οργανισμός πιστοποιημένων σύμβουλων θηλασμού. Εχουμε και στην Ελλάδα, Αθηνα και Θεσσαλονίκη νομίζω. Αλλα αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή απορία με το θηλασμό μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και σε καθοδηγούν τηλεφωνικά. Εγώ θα πάρω αν χρειαστεί και στον ελληνικό συνδεσμο από Γερμανία.

Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο... Σε ευχαριστώ πολύ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερουδια:)! Οχι προς θεου δεν εννοουσα να γεννηθει πιο νωρις ενα μηνα... απλα βλεπω γυρω μου περισσοτερο προγραμματισμενες γεννες η γεννες που ξεπερνουν τις 40 εβδομαδες κ οι μαμαδες ειναι παραπολυ ταλαιπωρημενες.... εγω θα ηθελα απλα να μου σπασουν τα νερα οπως στα εργα και να με βρει λιγο απροετοιμαστη η μερα να προλαβω να εχω κοιμηθει χαλαρα κτλ...μονο αυτο...

κ εγω εχω θεμα με την πιεση στην αρχη για καισαρικη ειχανε πει κ δεν χαρηκα καθολου! Για να δουμε τι θα δουμε ολα παιζονται πραγματικα

Εμένα πάντως όλες μου οι φίλες-πρωτομανούλες ταλαιπωρήθηκαν πολύ και πήραν και μέρες από τον 10ο... Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν περιμένω έναν γρήγορο και απροετοίμαστο τοκετό! :tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τι θέμα εχεις και φοβάται ο γιατρός για προεκλαμψία;

Εχω ψιλες Αντιστασεις στις μητριαιες αρτηριες (δεν ρεει το αιμα οπως θα επρεπε και δεν τρεφεται καλα το μωρο) αυτο δειχνει προδιαθεση για προεκλαμψια

γιαυτο και θα μου τον παρει νωρις για αποφυγει προεκλαμψιας και ενδομητριου θανατου

79o6p3.png

Ναι Αυτο στο ευχομαι! Μακαρι με το που μπεις 38 εβδομαδων να γεννησεις! οσο περιμενεις και περνανε οι μερες τοσο ποιο πολυ ταλαιπωρια θα ειναι :D

Οαο για την καισαρικη δεν την θεωρω κατι καλο γιατι δεν παυει να ειναι χειρουργειο,αλλα τι να κανουμε?

ξερω κοπελα που εχει γεννησει το πρωτο φυσιολογικα και το Δευτερο με καισαρικη και συνεχεια λεει χιλιες φορες και τα 2 με καισαρικη! ειχε να κατσει σε καρεκλα καλα 2 μηνες λογο ασχημου σκησιματος στην γεννα.

:oops::shock:

79o6p3.png

Εμένα πάντως όλες μου οι φίλες-πρωτομανούλες ταλαιπωρήθηκαν πολύ και πήραν και μέρες από τον 10ο... Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν περιμένω έναν γρήγορο και απροετοίμαστο τοκετό! :tongue::tongue::tongue:

Οοοοοο να βλεπετε :tongue: εσεις θα γεννησετε θα επανελθετε κ εγω θα γενναω δλδ αρχες σεπτεμβριου ωχχ :rolleyes: χεχε

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Ναι Αυτο στο ευχομαι! Μακαρι με το που μπεις 38 εβδομαδων να γεννησεις! οσο περιμενεις και περνανε οι μερες τοσο ποιο πολυ ταλαιπωρια θα ειναι :D

Οαο για την καισαρικη δεν την θεωρω κατι καλο γιατι δεν παυει να ειναι χειρουργειο,αλλα τι να κανουμε?

ξερω κοπελα που εχει γεννησει το πρωτο φυσιολογικα και το Δευτερο με καισαρικη και συνεχεια λεει χιλιες φορες και τα 2 με καισαρικη! ειχε να κατσει σε καρεκλα καλα 2 μηνες λογο ασχημου σκησιματος στην γεννα.

:oops::shock:

ουφφφφφ τη περασε η καημενη! κ εγω εχω μια που τις εμεινε ψυχολογικο, αλλα εμπιστευομαι πολυ τον γιατρο μου θελω να πιστευω ολα καλα θα πανε... ουφφφ :oops::)

mI14p3.png

vEpEp3.png

Εχω ψιλες Αντιστασεις στις μητριαιες αρτηριες (δεν ρεει το αιμα οπως θα επρεπε και δεν τρεφεται καλα το μωρο) αυτο δειχνει προδιαθεση για προεκλαμψια

γιαυτο και θα μου τον παρει νωρις για αποφυγει προεκλαμψιας και ενδομητριου θανατου

Ωχ ρε συ μη μου λες τετοια. Κι εμενα οι τιμες ήταν λίγο τσιμπημένες. Μου είπε όμως να μην ανησυχώ, οτι είναι απλά κάτι που πρέπει να παρακολουθουμε. Δεν θέλω καισαρική, δεν θελω...

c8i6p2.png

καλημέρα!!! Απο που πήρες γιατι δεν ξέρω για την ποιότητα..σε ποια σελίδα μπήκες??:)

LMb5p2.png

πίεση....

εγώ έχω δεί στο πιεσόμετρο 8 με 4 και τη μικρή ακόμα πιο κάτω 3,5....

μόλις όμως πάω στο γιατρό να του το πώ με μετράει και από το άγχος μου το πιεσόμετρο του δείχνει 13!!!

ράμματα στο περίνεο....

κι εγώ σκίστηκα πολύ άσχημα στο πρώτο τοκετό

από μπρός μέχρι πίσω

έπαθα ρήξη τραχήλου και σκίστηκα μεχρι το πρωκτό.....

10λεπτά έκανα στο χειρουργείο για τις εξωθήσεις και 45 για το ράψιμο...

στη γέννα δεν ακούστηκα

στο ράψιμο παίξαμε μπουνιές και κλωτσιές με το γιατρό και με άκουσε όλο το νοσοκομείο....

φώναξε έξτρα νοσοκόμους για να μου κρατάνε τα πόδια γιατί τον κλώτσαγα ασυνείδητα από τον πόνο και αυτός έβριζε γιατί δεν καθόμουν ακίνητη....έριξα κάτω από κλωτσιά μέχρι και τη λάμπα που είχε για να βλέπει και έσπασε!!!

δεν είχα κάνει αναισθησία και με έραψε μόνο με λίγη ξυλοκαίνη που ψέκασε τοπικά......ο πόνος της γέννας δεν ήταν τίποτα μπρόστα σ'αυτό που ακολούθησε μετά!!!!

ένιωθα τη βελόνα και τη κλωστή να περνάει κανονικότατα

έκατσα καθιστή μετά τον σαραντισμό

ξαπλωμένη έτρωγα και θήλαζα

για να μην πώ για το σεξ μετά τον τοκετό

τίποτα δεν είναι όπως πριν εκεί κάτω:evil:

στη δεύτερη γέννα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα...

μη σας τρομάζω....εμένα μου είπε ο γιατρός όταν του ζήτησα τα ρέστα ότι έσπρωξα κάποια στιγμή που δεν έπρεπε να σπρώξω και έγινε όλη αυτή η ζημιά....εγώ δε θυμάμαι να το έκανα

τεσπα στο 2ο συνεργαστήκαμε καλύτερα και δεν έπαθα τέτοια ζημιά

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

θυμάσαι μαρουσκάκι που έλεγες ότι ο γιατρός σου ήθελε να σου κάνει μέθη μετά τη γέννα για να σε ράψει.....και το έβρισκες υπερβολικό

εγώ από την εμπειρία μου θα έλεγα ναι....

οι πόνοι της γέννας είναι φυσικοί και παλεύονται χωρίς αναισθησία

οι πόνοι για τα ράμματα όμως......δεν παλεύονται αν έχεις ξεσκιστεί όπως εγώ και είσαι ήδη εξαντλημένη από μια γέννα

η μέθη κρατάει 1/2 ώρα και είναι η αναισθησία που κάνουν στις αποξέσεις....

μου την είχαν κάνει στην απόξεση και ξύπνησα ξεκούραστη και ήρεμη

χωρίς ζαλάδες

τεσπά στο Έλενα ούτε μέθη κάνουν για τα ράμματα.. ούτε τίποτα

γεννάς μόνος σου... εσύ κι ο πόνος σου.....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...