Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Δεν ξέρω που μένεις;λοιπόν είναι το inglessina zippy pro το περσινό και είναι σε ένα μπεζ γκρι και επειδή φέτος βγάλανε το ίδιο χρώμα και θέλουν να ξεστοκαρουν τι παλιό το έχουν σε αυτή την τιμή..Εμείς πήγαμε στο μεγάλο prenatal στην Πειραιώς και είχε δύο κομματια φαντάσου αλλά πιστεύω ότι θα βρεις πήγαινε να δεις και έχει και άλλα σε προσφορά..φαντάσου ότι βρήκα πάπλωμα και πάντα για την κούνια της 34euro ..Και επειδή είχε μόνο σε ένα πορτοκάλι μπεζ χρώμα το είχαν μόνο τόσο..ακόμη και η κούνια με την σιφινιερα αλλαξιερα Και στρωμα τα πήραμε 500e..

Οντως πολυ καλες τιμες:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εχει καμια σας ποτε πιεση 9/5 ? εφαγα αλμυρο πορτοκαλι κρεατακι τπτ

Δεν μετραω την πιεση μου αλλα γιατι αγχωθηκες?εγκυος εισαι και καταπονημενη.εγω συνηθως εκτος εγκυμοσυνης εχω 9 με 6,και οταν ζαλιζομαι σιγουρα εχει πεσει και πιο κατω.Φυσιολογικο το βρισκω και λογω της καταστασης ενας λογος παραπανω......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

εχει φοβερες προσφορες, εγω ολα απο κει τα πηρα, 4 σεντονακια, κουβερτακι, μπανακι,αλλαξιερα 75 ευρω! και το καροτσι με τσαντα και ενα μειωτη χωρου για νεογεννητα 220 ευρω, Εχει και μια καρτα που πληρωνεις 15 ευρω εφαπαξ και εχεις εκπτωση 30% σε παρα πολλα πραγματα. (ουτε να με πληρωναν για διαφημιση χαχαχα):tongue::tongue::tongue:

Όχι Καλά κάνεις και εγώ λες και τους κάνω διαφήμιση αλλά έχει τρομερές τιμές Ναι το έκανα αυτό με την κάρτα Αφού με αυτή την έκπτωση. Που έχει κιόλας εγώ όλα από εκεί θα τα πάρω πήγα και σε άλλα μαγαζιά καμία σχέση ακόμα και χωρίς το 30% πάλι είναι πολύ πιο οικονομικα

ewKwp3.png

κοριτσια εχει καμια σας ποτε πιεση 9/5 ? εφαγα αλμυρο πορτοκαλι κρεατακι τπτ

Μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα στην εγκυμοσύνη η πίεση πέφτει και ο γιατρός μου μου έχει πει καλύτερα να πέφτει παρα να ανεβαίνει. .οπότε μην σε προβληματιζει

ewKwp3.png

Δεν μετραω την πιεση μου αλλα γιατι αγχωθηκες?εγκυος εισαι και καταπονημενη.εγω συνηθως εκτος εγκυμοσυνης εχω 9 με 6,και οταν ζαλιζομαι σιγουρα εχει πεσει και πιο κατω.Φυσιολογικο το βρισκω και λογω της καταστασης ενας λογος παραπανω......

Εγινα χαλια ειναι η δευτερη φορα που το επαθα αυτον τον καιρο κ μετρησαμε την πιεση :? οχι απλη ζαλαδα αλλα πολλα μαζι ωωφφ

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Καλοριζικα!! Οταν αγοραζεις μωρουδιακα τοτε αρχιζεις να συνειδητοποιεις οτι το μωρακι ....ερχεται!! Αντε κοριτσια βιαστειτε πλησιαζει η μεγαλη μερα.κανονικα με το που τελειωσει ο 8ος μηνας πρεπει να ειναι ολα ετοιμα,φανταστειτε εγω στο πρωτο μου παιδι ξεκινησα να αγοραζω-πλενω οταν μπηκα στον 8ο,και ευτυχως ειχα 2 μερες που ειχα τελειωσει τις ετοιμασιες και τη βαλιτσα του μαιευτηριου,γιατι μια μερα πηρα απο τον μηνα μου 36+1 γεννησα ξαφνικα:shock:

Ευχαριστώ πολύ Κορίτσι μου Ναι έχεις δίκιο όταν ξεκινάς και πέρνεις πραγματάκια καταλαβαίνεις ότι έρχεται το μπαμπάκι..ελπίζω να τα προλάβω μέχρι τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου..Και να ετοιμάσω και την βαλιτσουλα...Ά με το που μπήκες στον μήνα σου γεννησες;να σε ρωτήσω αυτό θεωρείται πρόωρο;

ewKwp3.png

Μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα στην εγκυμοσύνη η πίεση πέφτει και ο γιατρός μου μου έχει πει καλύτερα να πέφτει παρα να ανεβαίνει. .οπότε μην σε προβληματιζει

εμενα η πρωτη μου γιατρος μας ειχε τρομαξει ελεγε δεν κανει να εχουμε τοσο χαμηλη πιεση οτι δεν κυκλοφορει το αιμα κ για το μωρακι δεν ειναι καλο κτλ...απλα εμενα μια πολυ πανω μια πολυ κατω παει τελος παντων :cool: παει κ αυτο

mI14p3.png

vEpEp3.png

εχει φοβερες προσφορες, εγω ολα απο κει τα πηρα, 4 σεντονακια, κουβερτακι, μπανακι,αλλαξιερα 75 ευρω! και το καροτσι με τσαντα και ενα μειωτη χωρου για νεογεννητα 220 ευρω, Εχει και μια καρτα που πληρωνεις 15 ευρω εφαπαξ και εχεις εκπτωση 30% σε παρα πολλα πραγματα. (ουτε να με πληρωναν για διαφημιση χαχαχα):tongue::tongue::tongue:

εχω αυτην την καρτουλα που μας κανει εκπτωση αλλα ειναι μονο για ρουχαλακια .... ειχα ψωνισει κατι ρουχα για μενα εκει.... τωρα θα δουμε κ τα υπολοιπα ευχαριστω :tongue:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλοριζικα!! Οταν αγοραζεις μωρουδιακα τοτε αρχιζεις να συνειδητοποιεις οτι το μωρακι ....ερχεται!! Αντε κοριτσια βιαστειτε πλησιαζει η μεγαλη μερα.κανονικα με το που τελειωσει ο 8ος μηνας πρεπει να ειναι ολα ετοιμα,φανταστειτε εγω στο πρωτο μου παιδι ξεκινησα να αγοραζω-πλενω οταν μπηκα στον 8ο,και ευτυχως ειχα 2 μερες που ειχα τελειωσει τις ετοιμασιες και τη βαλιτσα του μαιευτηριου,γιατι μια μερα πηρα απο τον μηνα μου 36+1 γεννησα ξαφνικα:shock:

Ηταν το πρωτο σου μωρακι??? κ εγω θα ηθελα ξαφνικα να γεννησω :oops:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Ηταν το πρωτο σου μωρακι??? κ εγω θα ηθελα ξαφνικα να γεννησω :oops:

Οχι κοριτσακι μου μην το ευχεσαι αυτο 36+1 ακομα τα μωρακια θεωρουνται προωρα και πολλες φορες θελουν και θερμοκοιτιδα

εμενα 36 +4 εμεινε 7 μερες θερμοκοιτιδα οπως και πιθανον θα μεινε και το μικρο τωρα αφου παλι θα γεννησω προωρα στις 36 εβδομαδες αφου εχω θεμα και φοβατε ο γιατρος για προεκλαμψια Εχεις δικιο βεβαια γιατι και εγω βιαζομαι επιτελους να τον γνωρισω και για εσας τις πρωτομανουλες ειδικα ενας λογος παραπανω εμεις εχουμε βιωσει την μητροτητα ηδη :D:D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

εμενα η πρωτη μου γιατρος μας ειχε τρομαξει ελεγε δεν κανει να εχουμε τοσο χαμηλη πιεση οτι δεν κυκλοφορει το αιμα κ για το μωρακι δεν ειναι καλο κτλ...απλα εμενα μια πολυ πανω μια πολυ κατω παει τελος παντων :cool: παει κ αυτο

Αντε καλε μην ανχωνεσαι φαε λιγο αλατακι περισσοτερο και ολα καλα! την ψιλη πιεση να φοβασαι!

79o6p3.png

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη πήραμε το καρότσι μας για την μπουμπουκα μας πολύ ωραίο..inglessina σε μπεζ γκρι χρώμα ..τα πήραμε όλα μαζί καρότσι port be be και κάθισμα αυτοκινήτου..είχε μια πολύ καλή προσφορά και κλείσαμε και την κούνια της με σιφινιερα και την προίκα της...σε 20 μέρες θα έρθουν τα έπιπλα...Επιτέλους ξεκινήσαμε να της φτιάχνουμε το δωματιάκι της ..Τώρα θέλω να βάψω το δωματιάκι της και όλα να τακτοποιηθούν σιγά σιγα

Καλορίζικα! Για την inglesina έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Αν θες, στείλε μας φωτογραφίες να το δούμε έτοιμο το δωματιάκι όταν θα το κάνετε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Βλέπω αρχίσαμε όλες τις ετοιμασίες και τα βαψίματα ε? Τα νινάκια ερχονται, λίγο μας έμεινε.

Κι εγώ τωρα περιμένω τον άντρα μου να έρθει από τη δουλειά να πάμε να κοιτάξουμε πάλι για πραγματάκια. Απο τις τελευταίες έμεινα νομιζω. Και εμείς τίποτα δεν κάναμε ακόμη, οπότε μην μου αγχώνεσαι!

Εγώ σήμερα και χθες έχω μια ανησυχία γιατί η μπουμπού παραείναι ήσυχη. Την νιώθω μεν να κουνιέται αλλά με είχε συνηθίσει σε τρελή κινητικότητα. Τωρα κανει κατι απαλές κινησουλες που και που. Αυτή που δεν ανεχόταν τιποτα να ακουμπάει την κοιλιά, τώρα την εντοπίζω και την πειράζω λίγο και δεν αντιδράει. Όλα τα μωράκια έτσι είναι. Με τις μέρες τους. Βασικά είναι σαν και εμάς. Άλλοτε έχουμε όρεξη και μιλάμε συνεχώς ή κάνουμε συνεχώς δουλειές και άλλοτε άκρα του τάφου σιωπή... Αφού σου δείχνει έστω και μικρά σημάδια, όλα καλά!

Ουφφ τι αγχος κι αυτό, ολο στο μυαλό μου την έχω, ακόμα και στον ύπνο μου το μωρό σκεφτομαι.

Κατα τα άλλα είμαι μια χαρά, μετράω πιέσεις τακτικά και ειμαι στα φυσιολογικά, τα κιλά μου ειναι +6.5, δεν έχω πρηξίματα και νιώθω πολύ ελαφριά και όμορφη! Τρελαίνομαι να βλεπω την κοιλιά μου και τις αλλαγές στο σώμα μου.

Εχει μεγαλώσει πολύ η κοιλίτσα και έχω αρχίσει να φοβάμαι για ραγάδες. Πρωί βραδυ βαζω αμυγδαλελαιο και λαδι καρύδας.

Εχω πορωθεί με το θηλασμό τελευταία και όλο για αυτό διαβάζω. Παω και στις συναντήσεις της LLL και είναι πολύ βοηθητικές. Τι είναι αυτές οι συναντήσεις; Τον Ιούλιο θα ξεκινήσω και μαθηματα ανωδυνου τοκετού με τον άντρα μου, και έχω βρει και μαία που θα ερχεται σπίτι μετά τη γέννα να μου δείχνει και να με βοηθάει. Επίσης μου σύστησαν μια σύμβουλο, ειδική σε sling και carriers, η οποια σε βοηθάει να διαλέξεις τον καλύτερο τύπο μαρσιπου και σου δείχνει και ακριβώς πώς να το χρησιμοποιεις ωστε να είσαι σιγουρη οτι το μωρο εχει τη σωστη σταση και δεν καταπονείται το κορμάκι του, και επίσης σου δειχνει και τρόπους να κουβαλας το μωρό και να θηλάζει για να εχεις και τα χερια σου ελευθερα αν χρειαστει. Πάντως και στο ίντερνετ, να ξέρεις, έχει πολλά βοηθητικά βίντεο

Κατι ακόμα που σκέφτομαι και μου προτειναν είναι ο βελονισμός. Μου ειπαν να ξεκινήσω λιγες εβδομαδες πριν τη γέννα και θα βοηθήσει πολύ με τους πόνους του τοκετού για να αποφύγω επισκληρίδιο. Ξερει καμια κατι για βελονισμο? Γιατι το φοβάμαι λιγο.

Για τον βελονισμό που ανέφερες, δεν έχω ιδέα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δεν ξέρω που μένεις;λοιπόν είναι το inglessina zippy pro το περσινό και είναι σε ένα μπεζ γκρι και επειδή φέτος βγάλανε το ίδιο χρώμα και θέλουν να ξεστοκαρουν τι παλιό το έχουν σε αυτή την τιμή..Εμείς πήγαμε στο μεγάλο prenatal στην Πειραιώς και είχε δύο κομματια φαντάσου αλλά πιστεύω ότι θα βρεις πήγαινε να δεις και έχει και άλλα σε προσφορά..φαντάσου ότι βρήκα πάπλωμα και πάντα για την κούνια της 34euro ..Και επειδή είχε μόνο σε ένα πορτοκάλι μπεζ χρώμα το είχαν μόνο τόσο..ακόμη και η κούνια με την σιφινιερα αλλαξιερα Και στρωμα τα πήραμε 500e..

Πράγματι πολύ καλές τιμές! Εμένα η πεθερά μου για κρεβατάκι, στρώμα και συρταριέρα έδωσε 650!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να πας να τους πεις να σου βγάλουν ειδική εκπτωτική κάρτα μέλους! :tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...