Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι φαινεται!:) +3 ε?? Και νομιζα εγω οτι εχω παρει λιγα! χαχαχα ε μας τρωνε το φαι τα μωρακια μας!!:tongue::tongue:

Mπα!!!!δεν νομιζω,μαλλον εγω τρωω το φαγητο σας χιχιχιχι:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη πήραμε το καρότσι μας για την μπουμπουκα μας πολύ ωραίο..inglessina σε μπεζ γκρι χρώμα ..τα πήραμε όλα μαζί καρότσι port be be και κάθισμα αυτοκινήτου..είχε μια πολύ καλή προσφορά και κλείσαμε και την κούνια της με σιφινιερα και την προίκα της...σε 20 μέρες θα έρθουν τα έπιπλα...Επιτέλους ξεκινήσαμε να της φτιάχνουμε το δωματιάκι της ..Τώρα θέλω να βάψω το δωματιάκι της και όλα να τακτοποιηθούν σιγά σιγα

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Βλέπω αρχίσαμε όλες τις ετοιμασίες και τα βαψίματα ε? Τα νινάκια ερχονται, λίγο μας έμεινε.

Κι εγώ τωρα περιμένω τον άντρα μου να έρθει από τη δουλειά να πάμε να κοιτάξουμε πάλι για πραγματάκια. Απο τις τελευταίες έμεινα νομιζω.

Εγώ σήμερα και χθες έχω μια ανησυχία γιατί η μπουμπού παραείναι ήσυχη. Την νιώθω μεν να κουνιέται αλλά με είχε συνηθίσει σε τρελή κινητικότητα. Τωρα κανει κατι απαλές κινησουλες που και που. Αυτή που δεν ανεχόταν τιποτα να ακουμπάει την κοιλιά, τώρα την εντοπίζω και την πειράζω λίγο και δεν αντιδράει.

Ουφφ τι αγχος κι αυτό, ολο στο μυαλό μου την έχω, ακόμα και στον ύπνο μου το μωρό σκεφτομαι.

Κατα τα άλλα είμαι μια χαρά, μετράω πιέσεις τακτικά και ειμαι στα φυσιολογικά, τα κιλά μου ειναι +6.5, δεν έχω πρηξίματα και νιώθω πολύ ελαφριά και όμορφη! Τρελαίνομαι να βλεπω την κοιλιά μου και τις αλλαγές στο σώμα μου.

Εχει μεγαλώσει πολύ η κοιλίτσα και έχω αρχίσει να φοβάμαι για ραγάδες. Πρωί βραδυ βαζω αμυγδαλελαιο και λαδι καρύδας.

Εχω πορωθεί με το θηλασμό τελευταία και όλο για αυτό διαβάζω. Παω και στις συναντήσεις της LLL και είναι πολύ βοηθητικές. Τον Ιούλιο θα ξεκινήσω και μαθηματα ανωδυνου τοκετού με τον άντρα μου, και έχω βρει και μαία που θα ερχεται σπίτι μετά τη γέννα να μου δείχνει και να με βοηθάει. Επίσης μου σύστησαν μια σύμβουλο, ειδική σε sling και carriers, η οποια σε βοηθάει να διαλέξεις τον καλύτερο τύπο μαρσιπου και σου δείχνει και ακριβώς πώς να το χρησιμοποιεις ωστε να είσαι σιγουρη οτι το μωρο εχει τη σωστη σταση και δεν καταπονείται το κορμάκι του, και επίσης σου δειχνει και τρόπους να κουβαλας το μωρό και να θηλάζει για να εχεις και τα χερια σου ελευθερα αν χρειαστει.

Κατι ακόμα που σκέφτομαι και μου προτειναν είναι ο βελονισμός. Μου ειπαν να ξεκινήσω λιγες εβδομαδες πριν τη γέννα και θα βοηθήσει πολύ με τους πόνους του τοκετού για να αποφύγω επισκληρίδιο. Ξερει καμια κατι για βελονισμο? Γιατι το φοβάμαι λιγο.

c8i6p2.png

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη πήραμε το καρότσι μας για την μπουμπουκα μας πολύ ωραίο..inglessina σε μπεζ γκρι χρώμα ..τα πήραμε όλα μαζί καρότσι port be be και κάθισμα αυτοκινήτου..είχε μια πολύ καλή προσφορά και κλείσαμε και την κούνια της με σιφινιερα και την προίκα της...σε 20 μέρες θα έρθουν τα έπιπλα...Επιτέλους ξεκινήσαμε να της φτιάχνουμε το δωματιάκι της ..Τώρα θέλω να βάψω το δωματιάκι της και όλα να τακτοποιηθούν σιγά σιγα

Mεγεια σας!! Κι εμεις της inglesina πηραμε, αλλα ενα απλο ,espresso λεγεται το μοντελο, port bebe και καθισματακι ειχαμε ηδη σε πολυ καλη κατασταση:P:p

c6vNp3.png

Το αγαπημενο μου καροτσακι πηρατε το πιο ομορφο, εμεις κατι πιο οικονομικο θα παρουμε αλλα παλι σε ανοιχτοχρωμο μαλλον kiddo(το εχει παρει καμια?).Με γεια σας :D

mI14p3.png

vEpEp3.png

Το αγαπημενο μου καροτσακι πηρατε το πιο ομορφο, εμεις κατι πιο οικονομικο θα παρουμε αλλα παλι σε ανοιχτοχρωμο μαλλον kiddo(το εχει παρει καμια?).Με γεια σας :D

Ευχαριστώ habibi μου είναι όντως πολύ ωραίο από 700 το πήραμε 490 όλα μαζί Γιατί δεν είχαμε τίποτα εμείς και το πήραμε όλο το σετ...Και το πήρα σε αυτό το χρώμα για να είναι ουδέτερο..πάντως στα prenatal που πήγαμε και το πήραμε έχει κάτι απίστευτες προσφορές...

ewKwp3.png

Ευχαριστώ habibi μου είναι όντως πολύ ωραίο από 700 το πήραμε 490 όλα μαζί Γιατί δεν είχαμε τίποτα εμείς και το πήραμε όλο το σετ...Και το πήρα σε αυτό το χρώμα για να είναι ουδέτερο..πάντως στα prenatal που πήγαμε και το πήραμε έχει κάτι απίστευτες προσφορές...

Αληθεια το ειχε τοσο? εγω μονο στο νετ κοιταζα...και ναι 700 κ πανω ηταν.. για να δουμε οταν παμε απο κοντα .:tongue: ευχαριστω <3

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Αληθεια το ειχε τοσο? εγω μονο στο νετ κοιταζα...και ναι 700 κ πανω ηταν.. για να δουμε οταν παμε απο κοντα .:tongue: ευχαριστω <3

Δεν ξέρω που μένεις;λοιπόν είναι το inglessina zippy pro το περσινό και είναι σε ένα μπεζ γκρι και επειδή φέτος βγάλανε το ίδιο χρώμα και θέλουν να ξεστοκαρουν τι παλιό το έχουν σε αυτή την τιμή..Εμείς πήγαμε στο μεγάλο prenatal στην Πειραιώς και είχε δύο κομματια φαντάσου αλλά πιστεύω ότι θα βρεις πήγαινε να δεις και έχει και άλλα σε προσφορά..φαντάσου ότι βρήκα πάπλωμα και πάντα για την κούνια της 34euro ..Και επειδή είχε μόνο σε ένα πορτοκάλι μπεζ χρώμα το είχαν μόνο τόσο..ακόμη και η κούνια με την σιφινιερα αλλαξιερα Και στρωμα τα πήραμε 500e..

ewKwp3.png

Δεν ξέρω που μένεις;λοιπόν είναι το inglessina zippy pro το περσινό και είναι σε ένα μπεζ γκρι και επειδή φέτος βγάλανε το ίδιο χρώμα και θέλουν να ξεστοκαρουν τι παλιό το έχουν σε αυτή την τιμή..Εμείς πήγαμε στο μεγάλο prenatal στην Πειραιώς και είχε δύο κομματια φαντάσου αλλά πιστεύω ότι θα βρεις πήγαινε να δεις και έχει και άλλα σε προσφορά..φαντάσου ότι βρήκα πάπλωμα και πάντα για την κούνια της 34euro ..Και επειδή είχε μόνο σε ένα πορτοκάλι μπεζ χρώμα το είχαν μόνο τόσο..ακόμη και η κούνια με την σιφινιερα αλλαξιερα Και στρωμα τα πήραμε 500e..

Μια χαρα!!!. Αν και δεν μενω εκει..στα δικα μας prenatal δεν ειχα δει καλες προσφορες οταν ειχα παει..ευκαιρια να ξαναπαω να δουμε :);)

mI14p3.png

vEpEp3.png

εχει φοβερες προσφορες, εγω ολα απο κει τα πηρα, 4 σεντονακια, κουβερτακι, μπανακι,αλλαξιερα 75 ευρω! και το καροτσι με τσαντα και ενα μειωτη χωρου για νεογεννητα 220 ευρω, Εχει και μια καρτα που πληρωνεις 15 ευρω εφαπαξ και εχεις εκπτωση 30% σε παρα πολλα πραγματα. (ουτε να με πληρωναν για διαφημιση χαχαχα):tongue::tongue::tongue:

c6vNp3.png

Καλοριζικα!! Οταν αγοραζεις μωρουδιακα τοτε αρχιζεις να συνειδητοποιεις οτι το μωρακι ....ερχεται!! Αντε κοριτσια βιαστειτε πλησιαζει η μεγαλη μερα.κανονικα με το που τελειωσει ο 8ος μηνας πρεπει να ειναι ολα ετοιμα,φανταστειτε εγω στο πρωτο μου παιδι ξεκινησα να αγοραζω-πλενω οταν μπηκα στον 8ο,και ευτυχως ειχα 2 μερες που ειχα τελειωσει τις ετοιμασιες και τη βαλιτσα του μαιευτηριου,γιατι μια μερα πηρα απο τον μηνα μου 36+1 γεννησα ξαφνικα:shock:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...