Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εμ ειπα καιγω δεν θα ρωτησει καμια?��Απο την αγριεμενη φατσουλα καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.......ε? +23 νομιζω.....οποτε εσυ εισαι μπροστα μου μοντελακι χαχαχα:tongue: ενω εγω φαλκονερα��

xaxa να σου πω, εγκυμοσυνη απο εγκυμοσυνη διαφερει κι εγω περιμενα να εχω παρει περισσοτερα! αλλα δε βαριεσαι τα παιδακια μας να ειναι καλα και μετα ολες παλι μοντελακια!!:P:p:p

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxa να σου πω, εγκυμοσυνη απο εγκυμοσυνη διαφερει κι εγω περιμενα να εχω παρει περισσοτερα! αλλα δε βαριεσαι τα παιδακια μας να ειναι καλα και μετα ολες παλι μοντελακια!!:P:p:p

Κορίτσι μου με το καλό το μπεμπακι σου όλα να πάνε καλά ...Ναι καλέ σιγά τα κιλά χανονται...Και αν πεινάς όλη την ώρα όπως πεινάω και εγώ δεν μπορείς να μην βάλεις κιλακια αλλά δεν με απασχολεί κιόλας..Ή μπέμπα μου να είναι καλά

ewKwp3.png

Κάτσε βρε Λιτσάκι να δεις τι θα πει κι ο ορθοπεδικός... Το νινί σας μια χαρά αφρατάκι είναι πάντως, οπότε όλα καλά, αυτό να σκέφτεσαι!Έφτιαξα νηστήσιμη μπουγάτσα και φρεσκομαζεμένα φασολάκια για αύριο μιαμ μιαμ...Περιμένω με μέηλ αποτελέσματα απο μικροβιολόγο...Προμηθεύτηκα αμύγδαλα πάντως που είπατε για τον παλιοαιματοκρίτη....:rolleyes:

Μπράβο μαρουσκακι Καλά έκανες και πήρες αμύγδαλα είναι η καλυτερη τροφή που μπορεί να πάρει ο οργανισμός μας εμένα αυτό μου έχει πει ο γυναικολόγος μου και η μαία μου...Εγώ σήμερα έκανα γίγαντες και θα φάμε και αύριο..φάε μωρέ κορίτσι μου ένα κομμάτι μπουγάτσα ...Εγώ έφαγα τσουρέκι τερκενλη απίστευτο το άτιμο...

ewKwp3.png

Αχ κορίτσια!!! Εμείς ετοιμαζόμασταν για μετακόμιση αλλά επειδή δε βρέθηκε σπίτι είχαμε κάτι ψιλούλια...Ευτυχώς δε χρειάζεται να αγοράσουμε τίποτα για το μωρό!! ΟΙ 4 μέρες διακοπούλες είναι από εκπτωτικό κουπόνι τύπου Groupon,,,,μη φανταστείτε καμιά χλιδοφάση!!! Χρειάζεται η ξεκούραση μπροστά σε αυτό που έρχεται... Σήμερα last day at work!!!!! Party time!~!!!!!

Καλά κάνετε κορίτσι μου πλάκα κάνουμε..να πάτε να περάσετε τέλεια και εγώ είχα κερδίσει πέρσι κάτι τέτοια εισιτήρια...θα ξεφύγεις και θα αλλάξεις παραστάσεις..Και εμεις ότι ψυλουλια μαζεύουμε τα χαλάμε αλλά τώρα με την μπεμπουλα θέλουμε να φτιάξουμε το δωμάτιο της Και να πάρουμε πραγματάκια και για το μαιευτήριο οπότε είπαμε λίγο να μαζευτουμς

ewKwp3.png

Με εστειλες λιγακι....αλλα ξαναηρθα πισω!! Να γλιτωσει την καισαρικη αλλα να φαει το χειρουργειο για την κηλη? Πως αλλιως αφαιρειται η κηλη?μαλλον ηθελες να πεις να μην επηρρεασει τον τοκετο η κηλη??

Τοπική επέμβαση δεν γίνεται για την αφαίρεση της κήλης; Και μετά είσαι κομπλέ; Νόμιζα ότι είναι λιγότερο επώδυνη από την καισαρική που είναι κανονικό χειρουργείο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Τοπική επέμβαση δεν γίνεται για την αφαίρεση της κήλης; Και μετά είσαι κομπλέ; Νόμιζα ότι είναι λιγότερο επώδυνη από την καισαρική που είναι κανονικό χειρουργείο...

Καλημερα,με τοπικη δεν γινεται!,Κοριτσια ηκαισαρικη δεν ειναι τοσο πολυ επιπονη τουλαχιστον εγω ετσι την περασα! με την επισκληριδιο δεν πονας καθολου! ειναι λιγο ζορυ μονο οταν σε σηκωνουν αλλα σαν πονο θυμαμαι μονο σαν πονο περιοδου λιγο ποιο δυνατο Κοριτσια μην κολλατε στην καισαρικη η στον φυσιολογικο! Εννοειται οτι προτιμαμε Φυσιολογικα αλλα σημασια εχει να φερουμε στον κοσμο γερα μωρα και ας ειναι και με καισαρικη

Τρανο παραδειγμα? η ξαδερφη μου δνε ηθελε καθολου καισαρικη μια σταλια κοπελα 49 κιλα ( 9 μηνων) μικρη λεκανη ζοριστηκε το μωρο και περασε 25 μερες στην μοναδα με αποτελεσμα η μαγνητικη εδειξε οτι πειραχτηκε ο εγκεφαλος και το μωρο τωρα εχει θεμα κινητικο (αυχενα-χερακια) δεν σας τα λεω για να σας τρομαξω,τι να πουμε και εμεις που θα φαμε μαχαιρι τριτη φορα!

79o6p3.png

Μπράβο μαρουσκακι Καλά έκανες και πήρες αμύγδαλα είναι η καλυτερη τροφή που μπορεί να πάρει ο οργανισμός μας εμένα αυτό μου έχει πει ο γυναικολόγος μου και η μαία μου...Εγώ σήμερα έκανα γίγαντες και θα φάμε και αύριο..φάε μωρέ κορίτσι μου ένα κομμάτι μπουγάτσα ...Εγώ έφαγα τσουρέκι τερκενλη απίστευτο το άτιμο...

Ποιο το σκέτο ή με την άσπρη σοκολάτα απ' έξω??Σλουρπ....Σλουρπ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα,με τοπικη δεν γινεται!,Κοριτσια ηκαισαρικη δεν ειναι τοσο πολυ επιπονη τουλαχιστον εγω ετσι την περασα! με την επισκληριδιο δεν πονας καθολου! ειναι λιγο ζορυ μονο οταν σε σηκωνουν αλλα σαν πονο θυμαμαι μονο σαν πονο περιοδου λιγο ποιο δυνατο Κοριτσια μην κολλατε στην καισαρικη η στον φυσιολογικο! Εννοειται οτι προτιμαμε Φυσιολογικα αλλα σημασια εχει να φερουμε στον κοσμο γερα μωρα και ας ειναι και με καισαρικη

Τρανο παραδειγμα? η ξαδερφη μου δνε ηθελε καθολου καισαρικη μια σταλια κοπελα 49 κιλα ( 9 μηνων) μικρη λεκανη ζοριστηκε το μωρο και περασε 25 μερες στην μοναδα με αποτελεσμα η μαγνητικη εδειξε οτι πειραχτηκε ο εγκεφαλος και το μωρο τωρα εχει θεμα κινητικο (αυχενα-χερακια) δεν σας τα λεω για να σας τρομαξω,τι να πουμε και εμεις που θα φαμε μαχαιρι τριτη φορα!

Απαπα...και δεν είχαν κάποια ένδειξη ότι το μωρό είναι μεγάλο τόσους μήνες?Τι να πω, είναι τα ''τυχερά'' καμιά φορά...Εννοείται, να είναι καλά το μωρό κι όλοι οι πόνοι περνάνε....Στην κ.τ. θα κολλήσουμε τώρα?Και το λέω εγώ με τρεις φ.τ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα με καφεδάκι ελληνικό!Πρώτη μέρα της επίσημης δίμηνης άδεια κύησης κι επίσημα στον 8ο μήνα!!:tongue::tongue::tongue: Σήμερα αποφάσισα να μην κάνω δουλειές, μόνο πήρα ηλεκτρική και θα σιδερώσω αργότερα, αλλά τίποτα παραπάνω χαχα!Άμα αρχίσω να σκέφτομαι τι έχω να κάνω με πιάνει τρέλα, αλλά θα τα κάνω σιγά σιγά...Ήδη τελείωσα με καθάρισμα γραφείων παιδιών, τακτοποίημα της τρίφυλλης ντουλάπας τους και μένει συμμάζεμα ντουλάπας δικιάς μας και συρταριών και μετά κουζίνα και κουρτίνες κλπ κλπ.Α, ακόμη να βρεθεί ο μπογιατζής κι αυτός που θα μας άλλαζε ένα τζάμι πριν το βάψιμο πέθανε!!!:shock::shock::shock:Οπότε σε αναζήτηση και τζαμτζή!Θα γεννήσω και θα είμαστε ντιπ για ντιπ στο σπίτι αλλά είπα να μην αγχωθώ:tongue::tongue::tongue::tongue: Καλή δουλίτσα στις εργαζόμενες, καλές δουλειές σπίτι στις αδειούχες και νοικοκυρούλες μας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κορίτσια!!!!

τι μου κάνετε??? σας διαβάζω το βράδυ με μισόκλειστα μάτια...από το κινητό...αλλά που κουράγιο να απαντήσω...

αχχχ....και εγώ σήμερα αύριο μεθαύριο θα έπρεπε να βγω σε άδεια....

όχι άδεια δεν έχει...στο γραφείο γίνεται πανικός.....δεν προλαβαίνω ούτε τον καφέ μου να πιω...

και η μικρή μου...γίνεται όλο και πιο γκρινιάρα όταν γυρίζω σπίτι...αρχίζει και εκδηλώνει τα συναισθήματά της...στην αρχή όταν με βλέπει μου κάνει μούτρα..και όταν περνάει λίγο η ώρα και καταλαβαίνει ότι δεν θα ξαναφύγω...αρχίζει τις αγκαλιές και τα φιλάκια....αχχχχ .....αν μπορούσα να κάτσω με τα μωρά μέχρι τα 3 τους..και να επιστρέψω μετά στη δουλειά θα το έκανα...αλλά που τέτοια τύχη...και ας μην έκανα καριέρα ποτέ!!!!! όχι ότι τώρα με την κρίση θα κάνω....αλλά λέμε τώρα!!!!!!!!

μπράβο στις πρωτομανούλες που το έριξαν στο διάβασμα!!!!!!! keep going!!!!!!!!

όπως λέει και η βροχούλα καιρό είχαμε να θίξουμε το πονεμένο για τις λίγες όπως φαίνεται θέμα...γιατί οι περισσότερες...θα γεννήσετε και θα φύγετε με λιγότερα προ εγκυμοσύνης κιλά έτσι όπως πάτε!!!

εμείς είμαστε +14!!!!!!!! τα πόδια μου έγιναν σαν βαμβακάκια.....η κυτταρίτιδα...πάει σύννεφο!!!προφανώς έχω κανει και κατακράτηση....να δω πότε θα επιστρέψω στα φυσιολογικά μου.....αν κάνω και τρίτο μωράκι......έτσι όπως τα υπολογίζω...στην επόμενη 3ετία!!!!!

και εμείς πρέπει να στρωθούμε στις δουλειές...μόνο η medlan και η βροχούλα είναι συνεπής!!!! μαρουσκάκι και νινάκι...μη στεναχωριέστε...αν αρχίσω να σας γράφω τι έχουμε να κάνουμε....θα κάτσετε στον καναπέ σας αναπαυτικά να απολαύσετε το καφεδάκι σας!!!!

σας φιλω...και ελπιζω να τα πούμε σύντομα!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!!! .. Ηλιόλουστη μέρα σήμερα και έχω ξυπνήσει με σούπερ διάθεση. Θίγετε πάλι το θέμα κιλών....... Εγώ κρατάω ακόμα... τι να πω μου φαινεται πολύ παράξενο να πω την αληθεια. Είμαι στα +3 .. σας το χα πει και πριν κανα μηνα αν θυμάμαι καλά. Και να πώ οτι δεν τρώω; όχι πως τρώω λέμαργα ούτε περισσότερο απο πρίν.. το στομάχι μου με τους εμετούς άλλαξε εντελώς ρε κορίτσια... τροφή ελάχιστη δέχεται.. το βράδυ δέν μπορώ να φάω κανονικό φαγητό γιατί πρίζοομαι σαν το μπαλόνι και δεν μπορώ να ξαπλώσω να κοιμηθώ. :shock: Με γάλα και κορνφλέικς την βγάζω (απορώ πως δεν το σιχάθηκα αυτό το γάλα τοσο πολύ που πίνω... χαχαχχα) :|

Λέτε και για την κατακράτηση. Εγώ πάλι ακόμα τίποτα... (ευτυχώς) όμως.. είναι σχεδόν βέβαιο οτι κάνουμε κατακράτηση τουλάχιστον το τελευταίο 3μηνο; Γιατί όλες λίγο πολύ το έχετε πάθει. Απο αλάτι.. δέν έχω αλλάξει τίποτα. Το ίδιο που έτρωγα πρίν, το ίδιο και τώρα. Για να δούμε....

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα με καφεδάκι ελληνικό!Πρώτη μέρα της επίσημης δίμηνης άδεια κύησης κι επίσημα στον 8ο μήνα!!:tongue::tongue::tongue: Σήμερα αποφάσισα να μην κάνω δουλειές, μόνο πήρα ηλεκτρική και θα σιδερώσω αργότερα, αλλά τίποτα παραπάνω χαχα!Άμα αρχίσω να σκέφτομαι τι έχω να κάνω με πιάνει τρέλα, αλλά θα τα κάνω σιγά σιγά...Ήδη τελείωσα με καθάρισμα γραφείων παιδιών, τακτοποίημα της τρίφυλλης ντουλάπας τους και μένει συμμάζεμα ντουλάπας δικιάς μας και συρταριών και μετά κουζίνα και κουρτίνες κλπ κλπ.Α, ακόμη να βρεθεί ο μπογιατζής κι αυτός που θα μας άλλαζε ένα τζάμι πριν το βάψιμο πέθανε!!!:shock::shock::shock:Οπότε σε αναζήτηση και τζαμτζή!Θα γεννήσω και θα είμαστε ντιπ για ντιπ στο σπίτι αλλά είπα να μην αγχωθώ:tongue::tongue::tongue::tongue: Καλή δουλίτσα στις εργαζόμενες, καλές δουλειές σπίτι στις αδειούχες και νοικοκυρούλες μας!

Καλημερα σε ολες!! Κι εγω καθομαι σπιτι αυτο το διαστημα και με εχει πιασει λυσσα να ειναι ολα στην εντελεια!! θελω τοοοοσα να κανω αλλα δεν μπορω μονη μου και ειμαι και περιεργη, αν τα κανουν αλλοι τους πρηζω! σε κανενα δεκαημερο λεω να πλυνω τα ρουχαλακια του μπεμπη να ειναι φρεσκα και να μετακινησω λιγο τα επιπλα, ευτυχως τα εχουμε ολα απο αδερφια κουνιαδους κλπ, απλα πρεπει να μετατρεψουμε το γραφειο σε παιδικο δωματιο. Φυσικα τη κουνια του θελω να την εχω στο δωματιο μας τον πρωτο καιρο να ειναι κοντα μας το μικρουλι. Αχ κοριτσια δεν το πιστευω οτι θα εχουμε παιδακι ανυπομονω τοσο πολυ!!!:-P:razz::-P Καλο κουραγιο στις κοπελες που δουλευουν ακομα και στις μανουλες που ειναι το τριτο η τεταρτο παιδακι, σας θαυμαζω παρα πολυ!

c6vNp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!! .. Ηλιόλουστη μέρα σήμερα και έχω ξυπνήσει με σούπερ διάθεση. Θίγετε πάλι το θέμα κιλών....... Εγώ κρατάω ακόμα... τι να πω μου φαινεται πολύ παράξενο να πω την αληθεια. Είμαι στα +3 .. σας το χα πει και πριν κανα μηνα αν θυμάμαι καλά. Και να πώ οτι δεν τρώω; όχι πως τρώω λέμαργα ούτε περισσότερο απο πρίν.. το στομάχι μου με τους εμετούς άλλαξε εντελώς ρε κορίτσια... τροφή ελάχιστη δέχεται.. το βράδυ δέν μπορώ να φάω κανονικό φαγητό γιατί πρίζοομαι σαν το μπαλόνι και δεν μπορώ να ξαπλώσω να κοιμηθώ. :shock: Με γάλα και κορνφλέικς την βγάζω (απορώ πως δεν το σιχάθηκα αυτό το γάλα τοσο πολύ που πίνω... χαχαχχα) :|

Λέτε και για την κατακράτηση. Εγώ πάλι ακόμα τίποτα... (ευτυχώς) όμως.. είναι σχεδόν βέβαιο οτι κάνουμε κατακράτηση τουλάχιστον το τελευταίο 3μηνο; Γιατί όλες λίγο πολύ το έχετε πάθει. Απο αλάτι.. δέν έχω αλλάξει τίποτα. Το ίδιο που έτρωγα πρίν, το ίδιο και τώρα. Για να δούμε....

Πως καταλαβαίνετε δηλαδή ότι έχετε κατακράτηση; Μόνο από το πρήξιμο;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...