Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια μου πηγαμε σημερα στο γιατρο και εμεις ολα καλα 1.295 το μωρακι μας.. βεβαια ειμαι με τα μουτρα με πηρε απο κατω γιατι λογω κυλης ισως να πρεπει να κανω καισαρικη μου ειπε να παω στον ορθοπεδικο να μου πει τι γνωμη του. Δε θελω καθολου με καισαρικη

UstLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και αυτό χρήσιμο. Παρακολούθησα το σημερινό σεμινάριο όπως και του ανωδυνου τοκετού. Πωπω ... πόσα πράγματα δεν ήξερα!!!!!! Λογικό βέβαια...! το μόνο πο μπορώ να πώ οτι ξέρω... είναι να αλλάζω την πάνα. χεχεχεχε :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ είδα το σημερινό, για δεύτερη φορά, για να τα ξαναθυμηθώ και γιατί λένε ότι προσθέτουν συνεχώς και νέα θέματα. Αλλά κολλούσε πολύ και έχασα κάποια σημεία. Τελικά, η αλλαγή πάνας αποδεικνύεται η πιο εύκολα! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

βρε κοριτσια παρολο που νιωθω το διαφραγμα μου να γεμιζει και πολλες φορες νιωθω πολυ φουσκωμενη μου φαινεται οτι πειναω συνεχεια :confused: μου εχει ανοιξει η ορεξη....και απο κιλα +8,5 ...με το που πατησα τον 8ο δηλαδη μεσα σε 10 μερες περιπου πηρα 1,5 κιλο :? την εβαψα.....

επισης εχω αρχισει να πρηζομαι σιγα σιγα

Και εμένα μου έχει ανοίξει η όρεξη το τελευταίο διάστημα. Νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Τώρα προς το τέλος δεν λένε ότι το μωρό παίρνει τα πιο πολλά κιλά; Όσο για τα κιλά σου, μήπως είχε καμιά ξαφνική ανάπτυξη το μωρό; Γιατί και εμένα η δική μου, ενώ ήταν στα χαμηλά όρια του φυσιολογικού ξαφνικά και βάρος πήρε και η κοιλιά μου πετάχτηκε προς τα έξω! Για να καταλάβεις μέχρι πριν από 3 εβδομάδες κανείς δεν καταλάβαινε ότι είμαι έγκυος. Τώρα φαίνεται...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αυτο με το διαφραγμα ειναι πονεμενη ιστορια, εμενα ειναι και ψηλα ο μπεμπης οποτε ουτε να φαω πολυ δε μπορω ενω πειναω! προσπαθω να τρωω συχνα βεβαια και ειμαι στα + 6,5 μεχρι στιγμης! Οι υπολοιπες πως ειστε απο κιλακια??

Έχω διαβάσει ότι κανονικά πρέπει να τρώμε μικρά και συχνά γεύματα. Ανά 3 ώρες. Αλλά εντάξει κάποια γεύματα δεν μπορείς να τα σπάσεις... Ας πούμε το μεσημεριανό. Να φας το μισό τώρα και το μισό μετά από 3 ώρες!:shock:

Εγώ είμαι στα +6

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μου πηγαμε σημερα στο γιατρο και εμεις ολα καλα 1.295 το μωρακι μας.. βεβαια ειμαι με τα μουτρα με πηρε απο κατω γιατι λογω κυλης ισως να πρεπει να κανω καισαρικη μου ειπε να παω στον ορθοπεδικο να μου πει τι γνωμη του. Δε θελω καθολου με καισαρικη

Συγχαρητήρια για το μωράκι σας!

Όσο για την κήλη, ελπίζω να μπορείτε να την αφαιρέσετε και να μην χρειαστεί να μπεις σε διαδικασία καισαρικής...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-1450gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-1396 gr

-lonestar 5/8αγοράκι!

-Mάχη84 5/8 κοριτσάκι!- 1304 gr

-Crochetmania 4-8/8 αγοράκι! -1349 gr

-Novemberrain 9/8 κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8 κοριτσάκι! -1334 gr

-Marouskaki 10/8 αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8 αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 κοριτσάκι!

-Cristi84 12/8 αγοράκι!

-Evangelia_kapa 13/8κοριτσάκι!-1600 gr

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1408 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-ARCA 19/8κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-1000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!

-habibi 26/8 αγοράκι! -1100 gr

-litsaballet 27/8αγοράκι!-1295 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

-audette17 ?/9 κοριτσάκι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κάτσε βρε Λιτσάκι να δεις τι θα πει κι ο ορθοπεδικός... Το νινί σας μια χαρά αφρατάκι είναι πάντως, οπότε όλα καλά, αυτό να σκέφτεσαι!Έφτιαξα νηστήσιμη μπουγάτσα και φρεσκομαζεμένα φασολάκια για αύριο μιαμ μιαμ...Περιμένω με μέηλ αποτελέσματα απο μικροβιολόγο...Προμηθεύτηκα αμύγδαλα πάντως που είπατε για τον παλιοαιματοκρίτη....:rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Tip για να μη μπερδεύεις από πού τάισες, εγώ έβαζα τσιμπιδάκι στην πυτζάμα μου από την πλευρά που ήταν να δώσω στο επόμενο γεύμα, οπότε και μες στη νύχτα που νύσταζα δεν τα μπέρδευα!;););)

Σωστη!!!!! Γιαυτο λενε ο παλιος ειναι αλλιως!!!;);)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αυτο με το διαφραγμα ειναι πονεμενη ιστορια, εμενα ειναι και ψηλα ο μπεμπης οποτε ουτε να φαω πολυ δε μπορω ενω πειναω! προσπαθω να τρωω συχνα βεβαια και ειμαι στα + 6,5 μεχρι στιγμης! Οι υπολοιπες πως ειστε απο κιλακια??

Εμ ειπα καιγω δεν θα ρωτησει καμια?Απο την αγριεμενη φατσουλα καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.......ε? +23 νομιζω.....οποτε εσυ εισαι μπροστα μου μοντελακι χαχαχα:tongue: ενω εγω φαλκονερα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Συγχαρητήρια για το μωράκι σας!

Όσο για την κήλη, ελπίζω να μπορείτε να την αφαιρέσετε και να μην χρειαστεί να μπεις σε διαδικασία καισαρικής...

Με εστειλες λιγακι....αλλα ξαναηρθα πισω!! Να γλιτωσει την καισαρικη αλλα να φαει το χειρουργειο για την κηλη? Πως αλλιως αφαιρειται η κηλη?μαλλον ηθελες να πεις να μην επηρρεασει τον τοκετο η κηλη??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγω την Δευτερα εχω ραντεβου με τον doc,οποτε θα σας πω καιγω τα κιλακια μας και ολα να ειναι καλα βεβαια.Σημερα εφτιαξα καταπληκτικη κρεατοσουπα με μπολικο λεμονακι μιαμ μιαμ, την εφαγα με τετοια λαιμαργια που ακομα δεν την εχω χωνεψει:( και μια κομματαρα φετα, που να χωνεψει το στομαχι μετα!! Ητανε κολαση ομως η ατιμη:cool::cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω την Δευτερα εχω ραντεβου με τον doc,οποτε θα σας πω καιγω τα κιλακια μας και ολα να ειναι καλα βεβαια.Σημερα εφτιαξα καταπληκτικη κρεατοσουπα με μπολικο λεμονακι μιαμ μιαμ, την εφαγα με τετοια λαιμαργια που ακομα δεν την εχω χωνεψει:( και μια κομματαρα φετα, που να χωνεψει το στομαχι μετα!! Ητανε κολαση ομως η ατιμη:cool::cool:

Υπεροχη η κρεατόσουπα, πολυαγαπημένη!Εγώ γλυκοκοιτάζω τη μπουγάτσα αλλά λέω να κρατηθώ ως το πρωί...:rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμ ειπα καιγω δεν θα ρωτησει καμια?��Απο την αγριεμενη φατσουλα καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.......ε? +23 νομιζω.....οποτε εσυ εισαι μπροστα μου μοντελακι χαχαχα:tongue: ενω εγω φαλκονερα��

Ε Ναι καιρό είχαμε να πούμε για αυτά τα κιλά ..ακούς κάτι 6,5 ,7.. Εγώ κορίτσια 14+:):):)

ewKwp3.png

Έπρεπε να κάνεις και μια σαλατουλα η μια ντοματουλα να φας με την φέτα και ψωμάκι για να σε πιάσει..Ή σούπα τι να σου κάνει αν δεν κάνεις λίγο παπαριτσα. Με το συμπάθιο δηλαδ...:P:p

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...