Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

meldan ναι Δημητρα τη λενε τη κορη μου!!!γινεται σε 2 μηνες δυομιση !!!κοριτσια εσεις που εχετε και αλλα παιδακια για πειτε μου τα σηκωνετε αγκαλια??εγω μονο καθιστη προς το παρον και πραγματικα εχω τυψεις που δεν την παιρνω οσο τακτικα θελει....

Κοπελια τυψεις να νιωσεις οταν σου τυχει καμια στραβη με το μπεμπε(που δεν στο ευχομαι) και μετα να σου πω εγω πως θα αναθεωρησεις.Ουτε εγω παιρνω τα παιδια μου αγκαλια αυτην την περιοδο,τι σημαινει οτι δεν τα αγαπαω?τα αγκαλιαζω και τα ζουλαω οταν καθομαι,γιατι 18- 19 κιλα δεν ειναι λιγα.Και επειδη θελω και το τριτο μου παιδακι,θα προσεχω.Οι τυψεις δεν εχουν χωρο στην καθημερινοτητα μου,η αγαπη μου μοιραζεται δικαια και στα τρια! Και ας μην τα σηκωσω αγκαλια.Κανω αλλα πραγματα γιαυτα.

Μονο αν τυχει εκτακτη αναγκη,πχ χτυπημα η' κατι αλλο σοβαρο θα τα σηκωσω.(ξουξουξου μακρια)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω χρυσα μου τη δαναη που ειναι 15μηνων και δεκα κιλα τη σηκωνω συνεχεια.Ειναι πολυ αγκαλιτσας,τι να την κανω?Εννοειται ομως οτι σε περιπτωση που ειχσ καποιο θεμα σαν το δικο σου θα κανα ο τι επρεπε.Και τη μελινα που ειναι 17 κιλα την σηκωνω για να τη βαλω-βγαλω μπανιερα κι αυτοκινητο κι ο θεος βοηθος.Ευαγγελια πολυ χαρηκα με τα νεα σου.Ολα πανε τελεια Μπραβο.

Και εγω μονο γιαυτα τα σηκωνω.Αμαξι,μπανιο,λεκανη την μικρη:-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γυρισα κι εγω απο το γιατρο! Ολα τελεια!!!!! Ειμαι 7 ε κ 3 η !!!! 162 χτυπους η καρδουλα μας!!!! Αχ τι συγκινηση!!!!!!

Με το καλο σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!

Μπραβο κοριτσι μου,σημερα σε βλεπω να κοιμασαι με τον υπερηχο αγκαλια!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοπελια τυψεις να νιωσεις οταν σου τυχει καμια στραβη με το μπεμπε(που δεν στο ευχομαι) και μετα να σου πω εγω πως θα αναθεωρησεις.Ουτε εγω παιρνω τα παιδια μου αγκαλια αυτην την περιοδο,τι σημαινει οτι δεν τα αγαπαω?τα αγκαλιαζω και τα ζουλαω οταν καθομαι,γιατι 18- 19 κιλα δεν ειναι λιγα.Και επειδη θελω και το τριτο μου παιδακι,θα προσεχω.Οι τυψεις δεν εχουν χωρο στην καθημερινοτητα μου,η αγαπη μου μοιραζεται δικαια και στα τρια! Και ας μην τα σηκωσω αγκαλια.Κανω αλλα πραγματα γιαυτα.

Μονο αν τυχει εκτακτη αναγκη,πχ χτυπημα η' κατι αλλο σοβαρο θα τα σηκωσω.(ξουξουξου μακρια)

δικιο εχεις δε λεω αυτο πρεπει να κανω απ τη στιγμη που ειχα και το θεματακι με τα ροζ υγρα!και ο γιατρος αυτο μου ειπε ...'προσοχη' οσο μπορω....σιγουρα δε σημαινει κατι τετοιο το να μην την παιρνω συνεχεια αγκαλια απλως με κοιταει με τα ματακια της σαν να ρωταει...'γιατι'?????

uAVIp3.png

sWUop3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Εγώ με τον άντρα μου κλείσαμε σήμερα 16 χρόνια:cool: κι είμαστε παντρεμένοι μόλις 3,5 σας γείωσα:wink: Απ' τα 15 μου τον ξέρω:tongue: Η κοιλιά μου έχει αρχίσει να πετάει και μου βρωμάνε τα πάντα ,νυστάζω ασταμάτητα κι είμαι κομμάτια. Στο γιατρό θα ξαναπάω σε κανά δεκαήμερο και αυχενική το βλέπω για την πρώτη βδομάδα του Φεβρουαρίου αν και δεν μου έχει πει ακόμα. Αυτά τα νέα μου καλό βράδυ!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Εγώ με τον άντρα μου κλείσαμε σήμερα 16 χρόνια:cool: κι είμαστε παντρεμένοι μόλις 3,5 σας γείωσα:wink: Απ' τα 15 μου τον ξέρω:tongue: Η κοιλιά μου έχει αρχίσει να πετάει και μου βρωμάνε τα πάντα ,νυστάζω ασταμάτητα κι είμαι κομμάτια. Στο γιατρό θα ξαναπάω σε κανά δεκαήμερο και αυχενική το βλέπω για την πρώτη βδομάδα του Φεβρουαρίου αν και δεν μου έχει πει ακόμα. Αυτά τα νέα μου καλό βράδυ!!!

χααχαχ βλέπω και σύ "φρεσκοπαντρεμένη"!!!!Στα μέλια!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα!Τι κρίμα που μπάινω από το γραφείο κι όχι από το σπίτι να γεμίσω το πινακάκι καρδούλες και χαμογελάκια!!!:P:p:p:p:pΣυγχαρητήρια σε όλα τα κοριτσάκια που επιτέλους είδαν τα μωρουλίνια τους κι άκουσαν τις καρδούλες τους!Με το καλό και στην ...νιοστή τριτομανούλα που της ήρθε το δωράκι και ακόμη ψάχνει πώς!Αλήθεια, πόσες τρίτεκνες πια αυτόν τον Αύγουστο?Πριν λίγες μέρες έμαθα και για μια ακόμη συνάδελφό μου που ανέλπιστα περιμένει το τρίτο...ναι, καλά μαντέψατε τον Αύγουστο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ καλά, γύρισα γραφείο, ανανεώθηκα η γυναίκα χαχα!Αύριο μπαίνω στον τρίτο και πετάωωωωωωω!

Για τις αγκαλιές που λέγατε...σηκώνω κανονικά το 4χρονο που ζυγίζει μόλις 13-14 κιλά...Δε φοβάμαι, είναι κι αυτό στα πλαίσια του ότι όλα θα πάνε καλά που με χαρακτηρίζει στις εγκυμοσύνες....Δε μπορώ να κάνω κι αλλιώς, είναι πολύ αγαπουλίνι!Προχθές ήρθε και ο μεσαίος 22κιλά και τον πήρα κι εκείνον...Αχ κορίτσια, να τα προσέχετε τα δεύτερα που θα γίνουν μεσαία....είναι πιο ζόρικα κι από το μωρό...το γνωστό φαινόμενο σάντουιτς...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ΜανούλεςΑυγούστου 2015!

-Stogiaki 6/8 ☺καρδούλα

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

Δεν άντεξα χαχα!Φτου φτου φτου χαμός γίνεται!!Εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα...

Για την Chrimai κι όποια άλλη ενδιαφέρεται....

http://otanstelneienapaidi.blogspot.gr/2014/10/blog-post_10.html

http://otanstelneienapaidi.blogspot.gr/2014/10/1-2.html κι έχει κι άλλα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα κορίτσια!!!

όντως οι τριτομανούλες έχετε κατακλύσει τον Αύγουστο!!! ακολουθούν οι πρωτομανούλες........!!!!!που κακά τα ψέματα...η πρώτη φορά είναι μαγεία!!!εγώ έκανα σαν τρελή να μείνω έγκυος γρήγορα..να είναι κοντά τα μωρά...το ήθελα πάρα πολύ!!!αλλά βλέπω πως όπως και να έχει δεν είναι σαν τη πρώτη φορά!στην πρώτη κοιμόμουνα και ξυπνούσα με τον υπέρηχο κάτω από το μαξιλάρι!!! τώρα ακόμα δεν αποφάσισα να φτιάξω το φάκελο από το σποράκι!παρόλα αυτά ...η γλυκειά προσμονή κερδίζει τα πάντα!

κορίτσια εγώ ψάχνω για vbac...το γιατρό μου δεν τον είδα και πολυ θερμό..αλλά είπα ας κάνουμε και την αυχενική και βλέπουμε...

το πιο πιθανό είναι να ψάξω γιατρό Θεσ/νικη...γιατί στην πόλη μου δεν παίζει και λόγω υποδομών κλινικής.

ξέρω ότι κανένας δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι θα γεννήσω φυσιολογικά....αλλά θέλω να μου δώσει την ευκαιρία εφόσον όλα καλά με εμένα και το μωρό...να προσπαθήσω.....

όλοι έχουν πέσει να με φάνε...η μάνα μου μουρμουρίζει όλη μέρα.....και ξέρετε πως είναι η γκρίνια της μάνας!!!!!

ο άντρας μου δεν θέλει.....παρακαλάει οι γιατροί να πουν ότι δεν γίνεται........

και εγώ η κακομοίρα....πολλές νύχτες ονειρεύομαι ότι γεννάω φυσιολογικά....

μπορεί να είμαι και υπερβολική ...δεν ξέρω.....αλλά ΘΕΛΩ...

ας αλλάξουμε κλίμα!!! κορίτσια έχετε καθόλου προαίσθημα τι θα είναι τα μωράκια μας?

εγώ λέω ότι θα είναι κοριτσάκι.....δεν ξέρω αυτό νιώθω....αρχές Φλεβάρη θα πάρουμε μια ιδέα...στη μικρή μου είχε πει στην αυχενική..ότι 90% κορίτσι...και πέτυχε!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

καλημερα !!!κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω κατι ...εχω αρκετα υγρα το ειπα στο γιατρο και μαλλον θα κανω την ερχομενη βδομαδα κολπικη καλλιεργεια...εσεις εχετε κατι τετοιο η εχετε περασει κατι παρομοιο??

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

καλημερα !!!κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω κατι ...εχω αρκετα υγρα το ειπα στο γιατρο και μαλλον θα κανω την ερχομενη βδομαδα κολπικη καλλιεργεια...εσεις εχετε κατι τετοιο η εχετε περασει κατι παρομοιο??

Κι εγώ έχω...σε όλες τις εγκυμοσύνες...γιατί αυτό πρέπει να είναι απαραίτητα κακό??Πονάς, τσούζει???

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα κορίτσια!!!

όντως οι τριτομανούλες έχετε κατακλύσει τον Αύγουστο!!! ακολουθούν οι πρωτομανούλες........!!!!!που κακά τα ψέματα...η πρώτη φορά είναι μαγεία!!!εγώ έκανα σαν τρελή να μείνω έγκυος γρήγορα..να είναι κοντά τα μωρά...το ήθελα πάρα πολύ!!!αλλά βλέπω πως όπως και να έχει δεν είναι σαν τη πρώτη φορά!στην πρώτη κοιμόμουνα και ξυπνούσα με τον υπέρηχο κάτω από το μαξιλάρι!!! τώρα ακόμα δεν αποφάσισα να φτιάξω το φάκελο από το σποράκι!παρόλα αυτά ...η γλυκειά προσμονή κερδίζει τα πάντα!

κορίτσια εγώ ψάχνω για vbac...το γιατρό μου δεν τον είδα και πολυ θερμό..αλλά είπα ας κάνουμε και την αυχενική και βλέπουμε...

το πιο πιθανό είναι να ψάξω γιατρό Θεσ/νικη...γιατί στην πόλη μου δεν παίζει και λόγω υποδομών κλινικής.

ξέρω ότι κανένας δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι θα γεννήσω φυσιολογικά....αλλά θέλω να μου δώσει την ευκαιρία εφόσον όλα καλά με εμένα και το μωρό...να προσπαθήσω.....

όλοι έχουν πέσει να με φάνε...η μάνα μου μουρμουρίζει όλη μέρα.....και ξέρετε πως είναι η γκρίνια της μάνας!!!!!

ο άντρας μου δεν θέλει.....παρακαλάει οι γιατροί να πουν ότι δεν γίνεται........

και εγώ η κακομοίρα....πολλές νύχτες ονειρεύομαι ότι γεννάω φυσιολογικά....

μπορεί να είμαι και υπερβολική ...δεν ξέρω.....αλλά ΘΕΛΩ...

ας αλλάξουμε κλίμα!!! κορίτσια έχετε καθόλου προαίσθημα τι θα είναι τα μωράκια μας?

εγώ λέω ότι θα είναι κοριτσάκι.....δεν ξέρω αυτό νιώθω....αρχές Φλεβάρη θα πάρουμε μια ιδέα...στη μικρή μου είχε πει στην αυχενική..ότι 90% κορίτσι...και πέτυχε!

Τι κόλλημα έχουν φάει όλοι οι γιατροί με την καισαρική....Εμ βέβαια, χαζός είναι να κάθεται πάνω από το κεφάλι σου να περιμένει συσπάσεις κλπ?Αρπάζει το εργαλείο και τσακ μπαμ....Εγώ σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρεις πάντως...Κι ας είναι όλοι εναντίον....

Όσο για το φύλο εγώ δε μιλάω...Ας πούνε τα υπόλοιπα κορίτσια τι πιστεύουν για τα μωράκια τους...εγώ είμαι σιγουράκι...Ο ανήρ χ δε δίνει, μόνο ψ....:evil::evil::evil::evil::evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλώς σας βρήκα και πάλι

υγρά εχω κι εγώ αλλά όχι πολλά...στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα τα περισσότερα ...οπότε φυσιολογικό το βρίσκω...

φύλο δεν μπορώ να μαντέψω αλλά έχω προτίμηση σε αγόρι

σήμερα πηγα για προγεννητικό...τη Τετάρτη μου είπαν θα βγουν τα αποτελέσματα...

δεν κρατήθηκα και το ανακοίνωσα και στη δουλειά....

μου έδωσαν συγχαρητήρια και το μου είπαν το μόνο που πρέπει να με ανησύχει τώρα είναι η εγκυμοσύνη μου και τίποτα άλλο

με συγκίνησαν πολύ

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Καλησπερα chrimai,καλωσορισες! Εχω καποιες αποριουλες αν θες απαντας.

Οταν λες σωματικα δεν ησουνα ετοιμη τι εννοεις? Κοιταξε η αληθεια ειναι οτι μενεις εγκυος και εκτος γονιμων ημερων,λιγο πιο σπανια, αλλα εχει συμβει.Εσυ παλι σπας το κεφαλι σου ποτε εμεινες εγκυος με τον αντρα σου:confused: Τι να σου πω, μηπως ηταν με τον αλλον???:-D:-D(γελασατε? οχι? α! κακο ε?)

Μην ανησυχεις ολα τα αλλα φτιαχνονται,αφου ηθελες μωρακι ηρθε την στιγμη που καποιος εκρινε οτι επρεπε να στο στειλει.Καλο κουραγιο καλη δυναμη γιατι εχεις και μικρα παιδακια και σε καταλαβαινω.Αληθεια με τι ασχολεισαι τωρα?

πριν ένα χρόνο περίπου έπαθε ο μεγάλος μου γιός νεανικό διαβήτη (λίγο πριν κλείσει τα 3) ....ακόμα όμως δεν έχουμε συνέλθει και φυσικά δεν τον έχουμε ρυθμίσει....είμαστε πολύ κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά με αυτό που μας έτυχε.....είναι σαν να πέφτεις από το συννεφάκι που ζείς με φόρα στο χώμα και γίνονται όλα σκόνη.....κάνει πολλές ενέσεις ινσουλίνης τη μέρα άπειρες μετρήσεις μέρα και νύχτα....και παρόλο που είμαστε από πάνω του το ζάχαρο του δεν ρυθμίζεται....λόγω της ηλικίας του....

εκτός αυτού τον Νοέμβριο λίγες μέρες πριν την εγκυμοσύνη είχα ένα περιστατικό με την υγεία μου με αίσιο τέλος αλλά την τρομάρα μου την πήρα και πριν προλάβω να συνέλθω κι απ'αυτό διαπιστώνω μια εγκυμοσύνη η οποία δεν ξέρω πως προέκυψε πραγματικά...αυτό με τον άλλο που μου έγραψες το σκέφτηκα κι εγω...μήπως με υπνώτισε κανείς???

και στο τελευταίο που με ρωτάς δουλεύω σε ναυτιλιακή εταιρεία με εμπορικά πλοία στη διεύθυνση....πέρασα από τρείς συνεντεύξεις για να παρω τη θέση....τους είχα πεί μάλιστα να με πρότιμήσουν γιατί την οικογένεια μου την έκανα...τώρα θα κοιτάξω τη καριέρα μου....και σήμερα τους είπα ότι είμαι έγκυος.....icon10.gif

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Κοριτσια,καλησπερα!!ειμαι νεα στο τοπικ αλλα οχι στο φορουμ!μετα απο 3χρονια προσπαθειων & με προβλημα στο σπερμα του συζυγου,εμεινα εγκυος φυσιολογικα μετα απο επεμβαση κιρσοκηλης.ειμαι 7 εβδ & 3ημ.πηγα ηδη 2 φορεςστον γιατρο,ειδαμε σακο την πρωτηφορα & πριν 10 μερες ειδαμε καιτον λεκιθικο σακο και να παλλεται η καρδουλα!το επομενο ραντεβου ειναι αυριο,μακαρι να πανε ολα καλα!!ηδη παιρνω ουτροτζεσταν,σαλοσπιρ & φολιντεξ.θελω νας σαςρωτησω αν ο γιατρος σας εβαλε να κανετε εξετασεις για θρομβοφιλια γιατι προκαλει αποβολες.ποτε δεν ξαναεμεινα εγκυος & θελω την αποψη σας!

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη! Πολύ χαίρομαι που οι προσπάθειες σας είχαν αίσιο τέλος, μιας και εγώ δυσκολεύτηκα επίσης να φτάσω ως εδώ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...