Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια μου, εμείς με το θέμα του σπιτιού δε βρήκαμε άκρη,,, δυστυχώς στην περιοχή μας δε βρήκαμε κάτι να μας ταιριάζει σε λεφτά και μέγεθος... οπότε δίνω ένα μικρό περιθώριο του Ιουνίου αλλά δεν το βλέπω,,, το πολύ ως αλλαγή λέμε να κάνουμε αλλαγή δωματίων με το νηπιάκι μας...δυστυχώς δε μας έκατσε κατι καλό... από Σεπτέμβριο και βλέπουμε...έτσι μας είπαν οι μεσίτες...

το καλό είναι ότι κλείσαμε διακοπούλες 4 μέρες, προσφορά σε χλιδοξενοδοχείο αρχές ιουλίου στη χαλκιδική!!! ουάου!! κ μετά σπαστά πάλι κανά πσκ όλοι μαζί, ή εγώ με το μικρό μου με φίλες μου και τα παιδάκια τους μεσοβδόμαδα... Δυστυχώς ο άντρας μου δεν μπορεί να πάρει πολλές μέρες... είναι φρέσκος στη δουλειά και κρατάει την άδεια για να με βοηθήσει μετά.... οπότεεεεεε θα καούμε κοπέλες!!! Αχ και να χα κανα χλιδόσπιτο εξοχικό, θα την έβγαζα εκεί όοοοολο το καλοκαίρι.... πολλά ζητάω ε?????ας ήταν κ παραγκούλα....αχχαχαχααχ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκια μου!! Και να που ξεκίνησε το άγχος!! :confused::confused:

Πόσο γάλα θα πίνει το μωρό? Αν πνιγεί απο το γάλα?? Θα μπορω να θηλάσω??κάθε πότα θα τρώει? Αχ τι θα κάνουμε οι πρωτομανούλες??:(:(

Να παρακολουθήσεις οπωσδήποτε μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Θα σε βοηθήσουν πολύ. Θα ενημερωθείς πλήρως και θα ελαχιστοποιήσεις το άγχος σου. Ψάξε τι προσφέρεται στην περιοχή σου ή αλλιώς παρακολούθησε τα δωρεάν διαδικτυακά: http://www.nutricia.gr/webinars.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι πιο απλά τα πράγματα, από όσο τα φανταζόμαστε ή από όσα οι άλλοι μας τα μεταδίδουν. Στο κάτω κάτω αυτή είναι η φύση μας. Για αυτό δημιουργηθήκαμε και έχουμε και το ένστικτο που θα μας καθοδηγεί. Κάθε φορά που ο άντρας μου αγχώνεται, του λέω ότι κατάφερε να κάνει μεταπτυχιακό στο μωράκι θα τα βρει μπαστούνια; Και πραγματικά το πιστεύω. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και είμαι σίγουρη πως όσο δύσκολα και αν φαίνονται στην αρχή (γιατί θα φαίνονται, δεν θα είναι) στο τέλος θα τα καταφέρω! Το ίδιο πιστεύω και για όλες μας!:):):)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου, εμείς με το θέμα του σπιτιού δε βρήκαμε άκρη,,, δυστυχώς στην περιοχή μας δε βρήκαμε κάτι να μας ταιριάζει σε λεφτά και μέγεθος... οπότε δίνω ένα μικρό περιθώριο του Ιουνίου αλλά δεν το βλέπω,,, το πολύ ως αλλαγή λέμε να κάνουμε αλλαγή δωματίων με το νηπιάκι μας...δυστυχώς δε μας έκατσε κατι καλό... από Σεπτέμβριο και βλέπουμε...έτσι μας είπαν οι μεσίτες...

το καλό είναι ότι κλείσαμε διακοπούλες 4 μέρες, προσφορά σε χλιδοξενοδοχείο αρχές ιουλίου στη χαλκιδική!!! ουάου!! κ μετά σπαστά πάλι κανά πσκ όλοι μαζί, ή εγώ με το μικρό μου με φίλες μου και τα παιδάκια τους μεσοβδόμαδα... Δυστυχώς ο άντρας μου δεν μπορεί να πάρει πολλές μέρες... είναι φρέσκος στη δουλειά και κρατάει την άδεια για να με βοηθήσει μετά.... οπότεεεεεε θα καούμε κοπέλες!!! Αχ και να χα κανα χλιδόσπιτο εξοχικό, θα την έβγαζα εκεί όοοοολο το καλοκαίρι.... πολλά ζητάω ε?????ας ήταν κ παραγκούλα....αχχαχαχααχ

Άντε τυχερούλα! Έστω και ένα 4ήμερο κάτι είναι! Εμένα ο γιατρός δεν μου επέτρεψε να πάω πουθενά. Ευτυχώς που μένουμε σε παραθαλάσσια πόλη και θα έχουμε την θάλασσα στα πόδια μας. Αλλά και πάλι. Άλλη η αίσθηση όταν είσαι σε διακοπές και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα...

Αυτό για το χλιδόσπιτο, θυμάμαι ένα φεγγάρι το ξανασυζητούσαμε στο καφενέ μας. Αχ, όνειρα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να παρακολουθήσεις οπωσδήποτε μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Θα σε βοηθήσουν πολύ. Θα ενημερωθείς πλήρως και θα ελαχιστοποιήσεις το άγχος σου. Ψάξε τι προσφέρεται στην περιοχή σου ή αλλιώς παρακολούθησε τα δωρεάν διαδικτυακά: http://www.nutricia.gr/webinars.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι πιο απλά τα πράγματα, από όσο τα φανταζόμαστε ή από όσα οι άλλοι μας τα μεταδίδουν. Στο κάτω κάτω αυτή είναι η φύση μας. Για αυτό δημιουργηθήκαμε και έχουμε και το ένστικτο που θα μας καθοδηγεί. Κάθε φορά που ο άντρας μου αγχώνεται, του λέω ότι κατάφερε να κάνει μεταπτυχιακό στο μωράκι θα τα βρει μπαστούνια; Και πραγματικά το πιστεύω. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και είμαι σίγουρη πως όσο δύσκολα και αν φαίνονται στην αρχή (γιατί θα φαίνονται, δεν θα είναι) στο τέλος θα τα καταφέρω! Το ίδιο πιστεύω και για όλες μας!:):):)

Εχεις απόλυτο δίκιο..Η φύση μας,το ενστικτο της μάνας ..μεγάλη κουβέντα..Τίποτα δεν είναι τυχαίο..Το θαυμα που έχουμε μέσα μας ...Ολα καλά θα πάνε και ο θεός είναι κοντά μας!

:D:D

:)

LMb5p2.png

Άντε τυχερούλα! Έστω και ένα 4ήμερο κάτι είναι! Εμένα ο γιατρός δεν μου επέτρεψε να πάω πουθενά. Ευτυχώς που μένουμε σε παραθαλάσσια πόλη και θα έχουμε την θάλασσα στα πόδια μας. Αλλά και πάλι. Άλλη η αίσθηση όταν είσαι σε διακοπές και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα...

Αυτό για το χλιδόσπιτο, θυμάμαι ένα φεγγάρι το ξανασυζητούσαμε στο καφενέ μας. Αχ, όνειρα...

OOOps εγώ δε ρώτησα το γιατρό.... μήπως έπρεπε??? σε μια βδομάδα έχω ραντεβού.... δεν πιστεύω... βασικά δε θα με πειράξει, για τον μικρό μου θέλω και σαν τελευταίες διακοπές οι 3 μας.... ποτέ ξανά!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια ,σας διαβαζω και χαιρομαι που ειστε καλα κι εσεις και τα μπεμπακια σας!

Εγω θα παω την αλλη βδομαδα στο γιατρο οποτε και θα σας ενημερωσω για τα κιλα της μπεμπουλας.Προς το παρον στην τελευταια μετρηση ηταν 1000γρ.

Εγω συνεχιζω να παιρνω κανονικα τα μαγνησια μου,οι συσπασεις υπαρχουν αλλα λιγο λιγοτερες απο πριν οποτε κανω λιγες δουλιτσες εντος κι εκτος σπιτιου αλλα οχι και τρελλα πραγματα ,χαλαρα δλδ.

Το σακχαρο το μετραω μετα απο τα γευματα που μου εχει δωσει ο ενδοκρινολογος κι ειμαι σε φυσιολογικες τιμες.Αλλα η αληθεια ειναι πως λιγουρευομαι παγωτα ,γλυκα κλπ.Ειναι λιγο πικρα τωρα το καλοκαιρι βα εχεις περιορισμο σε αυτα.

Κατα τα αλλα χτες πηρα τις εξετασεις γενικης αιματος και ουρων και επαθα ενα σοκ.Καταρχας ο αιματοκριτης εχει πεσει στα ταρταρα ειναι στο 31.3 και μαζι μ αυτον και τα ερυθρα ,η αιμοσφαιρινη και ο αιμοπεταλιοκριτης.Πηρα το γιατρο ο οποιος ειχε τοκετο και τα ειπαμε γρηγορα αλλα μου ειπε να μην ανησυχω.

Στην εξεταση ουρων μου βρεθηκε κετονη.Μπαινω στο ιντερνετ πριν παρω τον ενδοκρινολογο τηλ.και διαβαζω πως η κετονη εχει να κανει με το σακχαρο κι οτι στην εγκυμοσυνη αυτες που παραγουν κετονη το αιμα τους ειναι τοξικο και μπορει να προκαλλεσει ενδομητριο θανατο!!!Εβαλα τα κλαματα ημουν χαλια.Παιρνω τον γιατρο και μου λεει οτι αυτο το εχουν οι ανθρωποι που πασχουν απο διαβητη τυπου 1 .Προφανως δεν.ακολουθω κατα γραμμα τη διατροφη που μου χει δωσει κι εχω αρχισει να καιω αντι για λιπος μυικη μαζα.Οποτε πρεπει να τρωω πεντε γευματα την ημερα και πριν τον υπνο να τρωω ενα γιαουρτι η να πινω γαλα.

Κοριτσια χθες ημουν πολυ χαλια μιλαμε...

Α ξεχασα να σας πω και το κερασακι στην τουρτα.Προχθες με τρακαρε ενας γειτονας στο γκαραζ της πολυκατοικιας.Αυτα!Δεν εχω αλλα "ευχαριστα",ευχομαι ομως την επομενη φορα να εχω πιο ευχαριστα να μοιραστω μαζι σας!

popaki νομίζω ότι είσαι σαν κι εμένα

κι εγώ εχω τρελό άγχος και διαβάζω διάφορα στο ιντερνετ και ανησυχω και παρανοώ....

δε σας έλεγα ότι παίζει το μάτι μου εδώ κι ένα μήνα και διάβασα στο ίντερνετ ότι έχω σκληρυνση κάτα πλάκας και τρελάθηκα....

είναι σύνηθες στις εγκυους η κετόνη στα ούρα όπως και το λεύκωμα

χωρίς να έχουν ζάχαρο ή πίεση....

στη πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε βγάλει κι εμένα κάποια φορά

ο αιματοκρίτης σου είναι αναμενόμενος για έγγυο

αύριο θα πάρω κι εγώ τις αιματολογικές μου και θα κάνω πάρτυ αν έχω τόσο....

είσαι μια χαρά

απλά εμείς οι έγγυες είμαστε πολύ αγχωμένες και με το παραμικρό τρελενόμαστε....

αύριο έχω επίσκεψη στο νοσοκομείο

θα πάρω τις αιματολογικές που έκανα

θα κάνω υπέρηχο και θα δώ την ενδοκρινολόγο

είμαι πάρα πολύ αγχωμένη ...

με τρεμάμενα χέρια θα ανοίξω το φάκελο των εξετάσεων

και σίγουρα την ώρα του υπέρηχου θα έχω 150παλμούς και θα έχω μουδιάσει....

το μωρό το ακούω μεν συχνά αλλά δεν κάνει τις τούμπες που έκανε...ίσα ίσα με σκουντάει να δίνει το παρόν....

ανησυχώ μήπως ζορίζεται και δεν περναει καλά εκεί μέσα

κι εμείς στη τελευταία μέτρηση είμασταν 1000γρ.

αυτό το άγχος και την αγωνία που τραβάω σε αυτή την εγκυμοσύνη.....

ούφ ούφ ούφ

έχω τρελάνει και το γιατρό....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

κι εγώ εχω τρελό άγχος και διαβάζω διάφορα στο ιντερνετ και ανησυχω και παρανοώ....

δε σας έλεγα ότι παίζει το μάτι μου εδώ κι ένα μήνα και διάβασα στο ίντερνετ ότι έχω σκληρυνση κάτα πλάκας και τρελάθηκα....

είσαι μια χαρά

απλά εμείς οι έγγυες είμαστε πολύ αγχωμένες και με το παραμικρό τρελενόμαστε....

το μωρό το ακούω μεν συχνά αλλά δεν κάνει τις τούμπες που έκανε...ίσα ίσα με σκουντάει να δίνει το παρόν....

ούφ ούφ ούφ

Βρε κούκλα μου ... αχχχ προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Μην βασίζεσαι στο τί γράφει το ίντερνετ. ίσως για τα πολύ απλά πράγματα να έχει δίκιο .. αλλά καλύτερα να το αφήσεις γιατί το άγχος σε έχει καταβάλει για τα καλά. Ξέρω είσαι και εσύ πρωτομανούλα όπως και εγώ... όμως ακριβώς γι'αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικές για το μπεμπέ μας. Αφού σε σκουντάει τότε καλά θα είναι. Κάνε υπομονή... και ο γιατρός θα σε καθυσηχάσει θέλω να πιστεύω. Δεν σου έχει πεί να τον πέρνεις τηλέφωνο για οτιδήποδε θέμα αντιμετωπίζεις; Γιατί εγώ αυτό κάνω και είμαι πάντα ήρεμη. Το μόνο άγχος που έχω... μου προκαλείται ακριβώς τη μέρα του υπέρηχου ... Ξέρεις άν το παιδί ειναι καλά... αλλά και εκει ειμαι χαλαρή να σου πω την αλήθεια.. ίσα ισα που απλά λέω... να ανταμώσω τη μικρούλα μου... τίποτα παραπάνω. όλα καλά θα πάνε... αυτό να λές.. :D

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλή μας εβδομάδα κορίτσια. Τί κάνετε;;; Εδώ Αθήνα έχουμε επιτέλους καλή μέρα και ευτυχώς όχι πολύ ζέστη. Έκανα και το πρώτο μου μπανάκι θαλασσα αλλά μου φάνηκε παγωμένο το νερό.. :|

Για τα φορμάκια που λέγαμε... εγώ τη μικρή πάνω απο 3 κιλά δεν την βλέπω να γεννιέται. Σκεφτείτε ακόμα δέν έχει πάρει 1 ολόκληρο κιλό. Όπως και να έχει όμως επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα πάρω το 1 νούμερο για αρχή έτσι λίγα κομμάτια... και βλέπουμε.

Διακοπές εμένα ο γιατρός τουλάχιστον μέχρι στιγμής μου επιτρέπει να πάω. Και έτσι θα φύγω κανα 10ήμερο τέλος του μηνός. Ιούλιο δεν ξέρω εάν θα το ρισκάρω.

Βλέπω αρχίσαν και τα γεννητούρια στις μανούλες Ιουνίου. Άντεεεεε να έρθει και ο δικός μας καιρός....

Σας φιλώ..

s-event.png

είσαι μια χαρά

ούφ ούφ ούφ

Βρε κορίτσι μου πρόσεχε με τόσο άγχος! Στο τέλος θα πάθεις και τίποτα και θα νομίζεις ότι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι σου! Αλλά θα φταίει μόνο το άγχος!...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια θυμάστε που λέγαμε για την ακράτεια; Δοκίμασα τα σερβιετάκια της τενα και σώθηκα! Είναι πολύ απορροφητικά και δε νιώθεις τίποτα! Με διαφορά, τα καλύτερα. Αλλά η τιμή τους είναι τσιμπημένη...

Επίσης, να σας πω ότι λάτρεψα το ασβέστιο! Θέλω όλη την ημέρα να πίνω ασβέστιο! Μακάρι να γινόταν να αντικαταστήσω μαγνήσιο και σίδηρο με ασβέστιο... :tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θυμάστε που λέγαμε για την ακράτεια; Δοκίμασα τα σερβιετάκια της τενα και σώθηκα! Είναι πολύ απορροφητικά και δε νιώθεις τίποτα! Με διαφορά, τα καλύτερα. Αλλά η τιμή τους είναι τσιμπημένη...

Επίσης, να σας πω ότι λάτρεψα το ασβέστιο! Θέλω όλη την ημέρα να πίνω ασβέστιο! Μακάρι να γινόταν να αντικαταστήσω μαγνήσιο και σίδηρο με ασβέστιο... :tongue::tongue::tongue:

Αααα να σαι καλά.. θα τα δοκιμάσω. Έχω κανα 2 δείγματα που μου έστειλαν. Αντε γιατί δεν υποφέρεται άλλο αυτό το πράγμα. 3 βρακιά την ημέρα.

Εγώ το ασβέστιο δέν το αγάπησα καθόλου!!!!!!! .... Ευτυχώς έχει αποθέματα ο οργανισμός μου.. πίνω και πολύ γάλα... Οπότε το χω στην άκρη παρατημένο το κουτί. Το σίδηρο μου την εχει δώσει γιατί προκαλέι ταιράστεια δοισκιλιότητα το άτιμο!!!!!! :oops:

s-event.png

γεια σας κοριτσια!

μαριανθη εγω το απεχθανομαι το ασβεστιο(calsioral)μασωμενο,αηδια

φορμακια φανελακια πηρα 0-3 μονο

οσο για το θηλασμο πηγα σε καποια σεμιναρια μαγαζιων βρεφικων. ενα μονο που το εκανε γιατρος βρηκα ενδιαφερον...στα αλλα διαφημηση καναν ως επι το πλειστον ειδικα στα θηλαστρα.. και αλλα λεει η μια μαια αλλα η αλλη.. για παραδειγμα εχω καταληξει στο συμπερασμα απο τα τοσα που εχω διαβασει οτι χρονομετρο στο θηλασμο δεν υπαρχει. και ομως μαια απαντησε σε ερωτηση κοπελας οτι πρεπει να θηλαζει 10 -20 λ απο το ενα και μετα αλλα τοσα απο το αλλο,πραμα χαζο νομιζω γιατι το παχυ γαλα διαβαζω ερχεται στο τελος..και μετα ειπε να βγαζουμε το υπολοιπο γαλα με θηλαστρο που επισης εχω διαβασει απαγορευεται τους 2 πρωτους μηνες αν θες να θηλασεις αποκλειστικα..στο μονο που συμφωνουσαν ολες ηταν οχι στην πιπιλα μην κανει συγχιση θηλης(καλα εγω θα του δωσω πιπιλα παντως αν την πιασει)καποιες οδηγιες τις πατσουρου που κυκλοφορουν θεωρω αξιοπιστες (χωρις βεβαια να εχω εμπειρια)

https://ariadni144.wordpress.com/odigies_thilasmou_gia_tis_protes_40meres/

μετα υπαρχουν στο fb κατι ομαδες υποστηριξης θηλασμου ανα νομο

γραφουν απιστευτα χαζα και αστεια πραγματα και ριχνω τρελο γελιο γιατι ειναι πολυ πορωμενες, αλλα εχουν σοβαρα αρχεια που μου φαινονται αξιοπιστα

α και το lllgreece που ειναι πιστοποιημενοι συμβουλοι θηλασμου

ελπιζω να τα καταφερουμε ολες

εχω καταληξει πως ειναι καθαρα θεμα ενημερωσης πεισματος και κλειστων αυτιων

ευτυχως εμενα η μανα μου θηλασε και δεν θα με πρηζει τουλαχιστον οπως πολλες μαναδες που δεν εχουν αναλογη εμπειρια και το μπουκαλι τους φαινεται η απολυτα φυσιολογικη επιλογη..

οταν της λεω βεβαια οτι ψαχνομαι και διαβαζω και παω σε σεμιναρια με κοροιδευει γιατι θεωρει οτι ο θηλασμος ειναι πανευκολος και θα μου ρθει ουρανοκατεβατος χωρις προσπαθεια οπως σαυτην

KPOzp2.png deXnp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!

γραψατε πολλα απο την πεμπτη που εχω να μπω και δεν προλαβαινω να σας διαβασω! :?

εμεις ολο το ΣΚ βολταραμε....βολτες, επισκεψεις και παιδικα παρτυ!Χορτασε η μικρη :D

Η κοιλια μεγαλωνει ολο και περισσοτερο και αρχιζει να πιεζει το διαφραγμα με αποτελεσμα να δυσκολευομαι καποιες φορες να παρω ανασα....καθομαι ξαπλωτα ή ορθια σαν να εχω καταπιει σκουποξυλο...η μπουμπου κλωτσαει σαν τρελη και σπρωχνει με το ποδαρακι της τα πλευρα μου....και ακομη εχουμε δρομο μποροστα μας :rolleyes:

Πηρα και τις αιματολογικες και ο σιδυρος μου ανεβηκε απο 31 στο 35,5 χωρις κρεατα και χωρις 3ο χαπι ;) ευτυχωωωωως!Τωρα το απογευμα θα παρω και την ενδοκρινολογο να της πω και γι τον θυροειδη

Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

ρε κοριτσια να ρωτησω...οι μανουλες που θηλασατε ξερετε αν κατα την διαρκεια του θηλασμου απαγορευεται να βαψεις τα μαλλια σου και αν το κανεις οτι πρεπει να πεταξεις το γαλα ολης της ημερας???

εγω στην μεγαλη μου με το που γεννησα τα εβαψα κανονικα και θηλαζα...δεν ηξερα κατι τετοιο....τωρα μια φιλη μαια που εχω μου ειπε οτι απαγορευεται αυστηρα :confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

ρε κοριτσια να ρωτησω...οι μανουλες που θηλασατε ξερετε αν κατα την διαρκεια του θηλασμου απαγορευεται να βαψεις τα μαλλια σου και αν το κανεις οτι πρεπει να πεταξεις το γαλα ολης της ημερας???

εγω στην μεγαλη μου με το που γεννησα τα εβαψα κανονικα και θηλαζα...δεν ηξερα κατι τετοιο....τωρα μια φιλη μαια που εχω μου ειπε οτι απαγορευεται αυστηρα :confused:

Χωρίς να έχω θηλάσει ποτέ, μαία μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάψεις τα μαλλιά σου. Δεν έχει αποδειχθεί ακόμη τίποτα σχετικό...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...