Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί τι νούμερο πρέπει να πάρουμε για αρχή; Όχι το 0-3;

Είναι αυτό που απάντησα πιο πάνω και εγώ στην βροχούλα. Κάποια στιγμή νομίζω το συζητάγαμε αν δεν κάνω λάθος. Οτι προτιμότερο ειναι το 3-6 παρά το 0-3. Δεν ξέρω τελικά κι εγώ ίσως πάρω 2-3 μόνο για αρχή στο 0-3.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοριτσια γεια σας.Δεν αντεχω αλλο χωρις ιντερνετ,μου λειψατε.Διαβασα γρηγορα μονο την τελευτ σελιδα.Τι επαθες ποπακι μου?Δεν μπορω να σας διαβασω,ειμαι σ εβαν παιδοτοπο αλλα κοιταω τα μικρα γιατι εχει πολυ κοσμο.Εχω πολυ καλα νεα.Η αδελφουλα μου ειναι εγκυος.Εχουν ενα αγορακι τριων και σε λιγες μερες θα πανε για καρδουλα.Εμεις καλα.Την αλλη εβδομ θα παω γιατρο να μετρησουμε τραχηλο.Σας φιλω,θα προσπαθησω να διαβασω καμια σελιδα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια γεια σας.Δεν αντεχω αλλο χωρις ιντερνετ,μου λειψατε.Διαβασα γρηγορα μονο την τελευτ σελιδα.Τι επαθες ποπακι μου?Δεν μπορω να σας διαβασω,ειμαι σ εβαν παιδοτοπο αλλα κοιταω τα μικρα γιατι εχει πολυ κοσμο.Εχω πολυ καλα νεα.Η αδελφουλα μου ειναι εγκυος.Εχουν ενα αγορακι τριων και σε λιγες μερες θα πανε για καρδουλα.Εμεις καλα.Την αλλη εβδομ θα παω γιατρο να μετρησουμε τραχηλο.Σας φιλω,θα προσπαθησω να διαβασω καμια σελιδα.

Τι υπέροχο νέο!!!με το καλό το νέο μωράκι της οικογένειας!!!:-P καλά αποτελέσματα και σε σένα,εύχομαι να σου πει κανα 3,5 να ησυχασεις!καλό ββράδυ σε όλες!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μαρουσκακθ το θεμα ειναι να μην εχει ανοιξεθ αλλο γιατι να ξανακλεισει δε μπορει.Διαβασα στα γρηγορα πισω τις σελιδες να δω για το ποπακι,ευτυχως ανακουφιστηκα που δεν ηταν κατι πολυ σοβαρο.Για το θηλασμο θα θελα να γραψω πολλα αλλα δε δυναμαι τωρα.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γιατί τι νούμερο πρέπει να πάρουμε για αρχή; Όχι το 0-3;

Η διαφορα μεταξυ 0-3 και 3+ η' 3-6 μηνων ειναι ελαχιστη,κανα εκατοστο στο υψος η'φαρδος.Δυο παιδια εκανα ποτε δεν τους φορεσα το 0 νουμερο,παρολο που ειχα αγορασει για καλο η' κακο, η' και να τους το φοραγα για καμια βδομαδα θα ητανε οχι παραπανω.Η αναπτυξη τους ειναι ταχεια.Εμενα προσωπικα μεχρι τον χρονο καθε μηνα περνανε 1 κιλο- 1300 γραμμ.Μετα τον χρονο μειωθηκε η μηνιαια αυξηση βαρους τους.Αλλα αυτα αργουνε.....εγω θα χρησιμοποιησω φορμακια 3-6 μηνων και 6 μηνων+....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Με το καλο στην αδερφουλα σου να πανε ολα δεξια και να γεννησει ενα γερο μωρακι!! Οσον αφορα τον τραχηλο,νομιζω οτι και να αρχιζει να εξαλειφεται σιγα σιγα μεχρι τον μηνα σου φτανεις ανετα,ετσι δεν ειναι? Δεν εισαι και 5-6 μηνων,σε λιγο κοντευεις τον 8ο.οποτε σε κανα μηνα μπαινεις στον μηνα σου,οποτε τον εφαγες τον γαιδαρο.μακαρι να ειναι τοσο απλα οσο τα λεω ε?????:confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας ,εχετε απολυτο δικιο εκανα πολυ κακο που διαβασα ολες αυτες τις βλακειες απο το ιντερνετ και χαλαστηκα και τρομοκρατηθηκα.Τελος παντων παει κι αυτο.

Μαριανθη μου με το καλο να βγεις σε αδεια και να ευχαριστηθεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου.Ολες αυτες τις δουλειες θα τις κανεις μονη σου;;;;

Καλημερα!!!! Χρονια πολλα Ποπη, με το καλο το μωρακι σου!

79o6p3.png

Αχ συγχαρητήρια! Με το καλό να υποδεχτούν το νέο μέλος στην οικογένεια!:)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Είναι αυτό που απάντησα πιο πάνω και εγώ στην βροχούλα. Κάποια στιγμή νομίζω το συζητάγαμε αν δεν κάνω λάθος. Οτι προτιμότερο ειναι το 3-6 παρά το 0-3. Δεν ξέρω τελικά κι εγώ ίσως πάρω 2-3 μόνο για αρχή στο 0-3.

Καλημερα σε ολες.Εγω πηρα το 1 νουμερο ρε παιδια.Το 0 μικρο το 3-6 τεραστιο για νεογεννητο.Θα μου πεις αναλογα και τι παιδι θα κανει καθεμια.Αλλο να γεννηθει 2,5 κιλα αλλο 4....Λιγα 0-3 χρειαζονται γι αρχη....0-3 ομως οχι 0....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακθ το θεμα ειναι να μην εχει ανοιξεθ αλλο γιατι να ξανακλεισει δε μπορει.Διαβασα στα γρηγορα πισω τις σελιδες να δω για το ποπακι,ευτυχως ανακουφιστηκα που δεν ηταν κατι πολυ σοβαρο.Για το θηλασμο θα θελα να γραψω πολλα αλλα δε δυναμαι τωρα.Φιλια

Ουπς...α ναι;;;;Τοτε ευχομαι με την οση ξεκουραση καταφερες με δυο παιδια να εμεινε σταθερος.Να μπεις να μας πεις οταν μαθεις! Τα καλυτερα και στην αδερφουλα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα σε ολες.Εγω πηρα το 1 νουμερο ρε παιδια.Το 0 μικρο το 3-6 τεραστιο για νεογεννητο.Θα μου πεις αναλογα και τι παιδι θα κανει καθεμια.Αλλο να γεννηθει 2,5 κιλα αλλο 4....Λιγα 0-3 χρειαζονται γι αρχη....0-3 ομως οχι 0....

Εγω παλι επειδη κανω παιδια μινιατουρες αφου και ο δευτερος γεννηθηκε 2290 τους περνω το 0 ο μικρος το φορουσε μεχρι 3 μηνων σχεδον και μετα αλλαξα στο 0-3 ειναι αναλογα το παιδι κοριτσια συμφωνω οτι το 3-6 ειναι τεραστιο για νεογγενητο

79o6p3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!! Και να που ξεκίνησε το άγχος!! :confused::confused:

Πόσο γάλα θα πίνει το μωρό? Αν πνιγεί απο το γάλα?? Θα μπορω να θηλάσω??κάθε πότα θα τρώει? Αχ τι θα κάνουμε οι πρωτομανούλες??:(:(

LMb5p2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!! Και να που ξεκίνησε το άγχος!! :confused::confused:

Πόσο γάλα θα πίνει το μωρό? Αν πνιγεί απο το γάλα?? Θα μπορω να θηλάσω??κάθε πότα θα τρώει? Αχ τι θα κάνουμε οι πρωτομανούλες??:(:(

Kαλημερα!!!

σε βλέπω χρειάζεσαι μαθήματα θηλασμού!!! Η έστω διάβασμα για να σου φύγει το άγχος!!!Εγώ επειδή δεν είχα προλάβει τα μαθήματα ανώδυνου στο νοσοκομείο, πήγα σε ότι κ αν διοργάνωνε το prenatal, chicco, mothercare, λητώ, μαγαζιά που έφερναν μαίες να μιλήσουν,,,είχα κ γω τις ίδιες απορίες!! Κ μετά πήρα κ υλικό στο σπίτι, κ όταν ήρθε η ώρα μπορούσα πια να κρίνω γιατί είχα ακούσει κ διαφορετικές γνώμες (ποτέ μην εμπιστευτείς μόνο μία... ειδικά στο νοσοκομείο!)...επίσης μιλούσα με τις ήδη θηλάζουσες φίλες μου... μερικές έπαιρναν μαία στο σπίτι τις πρώτες μέρες για να τις κατατοπίσει κ να νιώσουν αυτοπεποίθηση!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...