Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γειά σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες. Είμαι και εγώ εδώ έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου. Πριν τα Χριστούγεννα ακούσαμε την καρδούλα του και αύριο θα πάμε για δεύτερη φορά. Ιδιαίτερες ενοχλήσεις δεν έχω, κάτι ναυτίες που και που. Έχω πολύ άγχος αν και η δεύτερη εγκυμοσύνη, καθώς είχα και μία παλλύνδρονη κύηση. Ελπίζω να εξελιχθούν όλα ομαλά για όλες μας και να σφίξουμε τα αγγελούδια μας στην αγκαλιά μας. Πολλά φιλούδια και θα τα λέμε από εδώ και πέρα, αν φυσικά το θέλετε και εσείς. :-D

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες. Είμαι και εγώ εδώ έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου. Πριν τα Χριστούγεννα ακούσαμε την καρδούλα του και αύριο θα πάμε για δεύτερη φορά. Ιδιαίτερες ενοχλήσεις δεν έχω, κάτι ναυτίες που και που. Έχω πολύ άγχος αν και η δεύτερη εγκυμοσύνη, καθώς είχα και μία παλλύνδρονη κύηση. Ελπίζω να εξελιχθούν όλα ομαλά για όλες μας και να σφίξουμε τα αγγελούδια μας στην αγκαλιά μας. Πολλά φιλούδια και θα τα λέμε από εδώ και πέρα, αν φυσικά το θέλετε και εσείς. :-D

Καλώς μας ήρθες! Να πανε όλα καλά, να χαίρεσαι το παιδάκι σου και σε λίγους μήνες και το δεύτερο!

c8i6p2.png

Marouskaki να ζησετε ρε κοριτσι με τον αντρουλη σου,να γερασετε μαζι και αγαπημενοι:P

Πως θα το γλεντησετε σημερα??:wink::wink::wink:

αμα σου πω το ξεχασε;κλαψ...πρωτη μερα στη δουλεια ο δολιος ξυπνιος απο τις 6....εγω του το θυμισα....εγω αγκαλια με το παπλωμα κι εκεινος με την τιβι-εχει μπαλα ντε-συνηθισμενα τα βουνα απ τη μπαλα:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλως μας ηρθες μανουλα!να χαιρεσαι το μωρακι σου και με το καλο να υποδεχτειτε και το νεο μελος.πητ 6/8 να μαντεψω;μαζι με την κροκετ...για να σε βαλω στη λιστα ντε....πωπω κοριτσια....μας βλεπω για εικοσαδα....θα χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα λεμε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι ετσι θα το κανω.Βεβαια εγω εχω εναν γιατρο εκει που με ξεγεννησε στα αλλα,οποτε μαλλον θα τον ξαναπροτιμησω,μην ξεχνας εχω κανει καισσαρικες.Πως να κατσω στον οποιονδηποτε να με σφαξει?τουλαχιστον αυτος με ξερει,θα με σφαξει.....με το γαντι!::evil:

χαχα...ε αμα ειναι με το γαντι να τον προτιμησεις:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αμα σου πω το ξεχασε;κλαψ...πρωτη μερα στη δουλεια ο δολιος ξυπνιος απο τις 6....εγω του το θυμισα....εγω αγκαλια με το παπλωμα κι εκεινος με την τιβι-εχει μπαλα ντε-συνηθισμενα τα βουνα απ τη μπαλα:D

Τελεια! Greek family:p:p Να δουμε εμεις μετα απο 9 χρονια τι θα κανουμε!!! Ο ενας θα κοιταει dancing with the stars 9 και ο αλλος internet με μπυρα και φυστικια.Εμεις ειμαστε 5 χρονια παντρεμενοι.Οι υπολοιπες τσουπρες?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλως μας ηρθες μανουλα!να χαιρεσαι το μωρακι σου και με το καλο να υποδεχτειτε και το νεο μελος.πητ 6/8 να μαντεψω;μαζι με την κροκετ...για να σε βαλω στη λιστα ντε....πωπω κοριτσια....μας βλεπω για εικοσαδα....θα χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα λεμε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζωηρουλες ειμασταν ολες τον νοεμβριο....:P:p:p Και να τα αποτελεσματα!Λυσσαρες!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλωσορισες stogiaki εδω θα περασουμε παρεουλα ολους τους μηνες να μοιραστουμε τις ομορφες στιγμες μας!Γιατι θα ειναι μονο ομορφες:P Πες μας λεπτομερειες κιαλλες για σενα, να σε φακελωσουμε!:P:p:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ζωηρουλες ειμασταν ολες τον νοεμβριο....:P:p:p Και να τα αποτελεσματα!Λυσσαρες!!!

χαχαχα....εμοτικον που χτυπιεται απο τα γελια υπαρχει;;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλωσορισες stogiaki εδω θα περασουμε παρεουλα ολους τους μηνες να μοιραστουμε τις ομορφες στιγμες μας!Γιατι θα ειναι μονο ομορφες:P Πες μας λεπτομερειες κιαλλες για σενα, να σε φακελωσουμε!:P:p:p

στογιακι δεν ξερεις που επεσες....στρατιωτικος η βροχουλα μας οχι αστεια!παρακαλω πειθαρχια λοιπον...πεστα ολα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πανε και οι γυμναστικες,πανε και τα κατακορυφα!!!!!!(να σε πειραξω και λιγο)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πανε και οι γυμναστικες,πανε και τα κατακορυφα!!!!!!(να σε πειραξω και λιγο)

α δεν θιγομαι μην ανησυχεις...οσο για τις γυμναστικες ναι μπορει με τα χρονια η ποσοτητα να μειωθηκε αλλα την ποιοτητα την αποτυπωνουν τα τικερακια χαχαχαχαχα....εμοτικον ειναι αυτες οι φατσουλες απο διπλα καλε οπως πχ:o:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...