Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κρέμα για συγκάματα...μακριά από τη sudocrem μόνο, μου την είχαν συστήσει ως κορυφή αλλά είναι τίγκα στη χημεία και χρησιμοποιείται μέχρι και για κατακλίσεις.Έφτιαξα ήδη κεραλοιφή μόνη μου, αν μπορείτε φτιάξτε τη ή αγοράστε τη, δεν υπάρχει πιο αγνό για το πωπουδάκι του παιδιού σας...Και για σας....

Καλημέρα κοριτσια άντε μέχρι Παρασκευή δουλεύω και μετά τέλος...επιτελους..ελπίζω όλες να είστε καλά ..Και τα ζουζουνακια σας..λοιπόν μαρουσκακι όσον αφορά αυτή την κρέμα που λες μια φίλη μου που είναι πολύ ενημερωμένη με όλα αυτά έχει έναν καταπληκτικό παιδίατρο από τους καλυτερους στην Ελλάδα και έχει κάνει έρευνα Γιατί πηγαιναν συνέχεια στο ιατρείο του παιδάκια που τους είχαν βάλει αυτήν την κρεμουλα και έβλεπε ότι είχαν αποκτήσει ειδικά τα κοριτσάκια πολλές τριχουλες..Και έκανε έρευνα πάνω σε αυτό και ανακάλυψαν ότι έχει κάτι συστατικά μέσα που δεν κάνει

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια άντε μέχρι Παρασκευή δουλεύω και μετά τέλος...επιτελους..ελπίζω όλες να είστε καλά ..Και τα ζουζουνακια σας..λοιπόν μαρουσκακι όσον αφορά αυτή την κρέμα που λες μια φίλη μου που είναι πολύ ενημερωμένη με όλα αυτά έχει έναν καταπληκτικό παιδίατρο από τους καλυτερους στην Ελλάδα και έχει κάνει έρευνα Γιατί πηγαιναν συνέχεια στο ιατρείο του παιδάκια που τους είχαν βάλει αυτήν την κρεμουλα και έβλεπε ότι είχαν αποκτήσει ειδικά τα κοριτσάκια πολλές τριχουλες..Και έκανε έρευνα πάνω σε αυτό και ανακάλυψαν ότι έχει κάτι συστατικά μέσα που δεν κάνει

Άρα συμφωνούμε για τη σουντόκου, έτσι τη λέγαμε εμείς;););) Άντε κορίτσι, υπομονή κι εσύ δυο μερούλες και σήμερα!Έκλεσα και ραντεβού για μπικίνι κι έτοιμη για μπάνια το σκ!Να δω άμα θα με κάνει κανά μπικίνι μου χαχα!Πάντως μετά τις 31 Μαρτίου που έκανα όλική στο μπικίνι ρε παιδιά με το κυάλι ψάχνω για τρίχα....Τι γίνεται στην εγκυμοσύνη θα τρελαθώ...Άντε και μετά άλλη μια φορά τον Ιούλιο μπας και γλιτώσω τον ''καλλωπισμό'' στον τοκετό!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κορίτσια!!!!

καιρό έχω να σας γράψω...αλλά σας διαβάζω!!!!

σήμερα έχουμε ραντεβού..για ζύγισμα!!!! ελπίζω να βάλαμε κανένα γραμμάριο και μην είμαστε πλεον τόοοοσο πίσω....γιατί εγώ το κιλάκι μου το τσίμπησα..!!!

και τις επόμενες ημέρες...ακολουθεί ο ενδοκρινολόγος......

εμείς το τριημεράκι λέμε να πλατσουρίσουμε!!! αν φυσικά μας το επιτρέψει ο καιρός...γιατί σήμερα θυμίζει Φθινόπωρο...

λέμε να πάμε στην Χαλκιδική...γιατί είναι γνωστό ότι σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!!!

η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά χρόνια να πάω...διότι προτιμούσαμε τα νησάκια...αλλά τώρα με την κοιλούμπα και όλη αυτή την πραμάτια....δεν ξεκινάμε για πιο μακρυά!!!

βλέπω οι πρωτομανούλες...βγήκαν δυναμικά στις αγορές!!!!!! τι ωραία...!!!!! ένα μόνον θα σας πω...να θυμάστε πως όταν με το καλό γεννήσουμε τα μαγαζιά θα είναι ακόμα εκεί στη θέση τους......ότι και αν χρειαστούμε...θα το προμηθευτούμε!!!!μην φορτώνεστε με πράγματα..δείτε τι χρειάζεστε...και αγοράστε!!! --δεν ισχύει για τα βασικά!!! ---

συμφωνώ για την σουντοκρεμ....μακρυά!!!!!!!

μαρουσκάκι...πως εφτιαξες την κεραλοιφή..??? με σπαθόλαδο???

δεν μου δίνεις την συνταγή σου....μήπως με πιάσουν οι προκοπές μου και φτιάξω και εγώ!!!

στη μικρή δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το πωπουδάκι της....της έβαζα την κρέμα αλλαγής της avene pedriatril..η οποία είναι πολύ απαλή και καθόλου παχιά...και ήμασταν μια χαρά...τώρα πλέον..δεν της βάζω συνέχεια..μόνο αν δω κοκκινίλα...

και της weleda ήταν καλή .. αλλά πολύ πηχτή....

γούστα είναι αυτά!!!!

εγώ για μπανάκι είχα πάρει ένα που στηριζόταν σε μεταλλική βάση...και ήταν ψηλά για να μην σκύβεις και κουράζεσαι...το μόνο ζόρι ήταν να αδειάσεις το νερό!!!τώρα πια το βάζω αυτό το μπανάκι χωρίς τη βάση στη μπανιέρα....και γεμίζει το νερό εκεί μέσα και η μικρή πλατσουρίζει με τα παιχνιδάκια της.Εμένα με βόλεψε και με βολεύει παρα πολύ!

δεν είναι αυτή η μάρκα...αλλά είναι αυτό :

http://www.kidscom.gr/product/5652/plastiko-mpanaki-jane-portokali

μαλλακτικό καλό είναι να μην βάλετε στα ρουχαλάκια του μωρού......

όσο για τις άδειες.....το προσπερνώ....και σφυρίζω αδιάφορα..........

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/12/h_14.html

Στο διαδίκτυο θα βρεις άπειρες συνταγές, μια είναι αυτή.Δεν ξέρω τι ποσότητα θα σου βγει, εγώ έχω κάνει ένα μεγάλο βάζο που θα φτάσει μέχρι να στείλω το αγέννητο σχολείο, χαχα!Εγώ την κάνω με κερί από μελλισοκόμο και ελαιόλαδο.Βάζω και μαστίχα σπασμένη σε γουδί για ευωδιά και...δε θυμάμαι τι άλλο κάνει η μαστίχα, χαχα:oops::oops::oops: Κι εκεί τελειώνει η θητεία μου ως κοσμετολόγος!:tongue: Καλά μπανάκια,καλέ πού μένετε και θα πάτε Χαλκιδική?Δε θυμάμαι, κι εσύ βόρεια είσαι?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!!!!

σήμερα έχουμε ραντεβού..για ζύγισμα!!!! ελπίζω να βάλαμε κανένα γραμμάριο και μην είμαστε πλεον τόοοοσο πίσω....γιατί εγώ το κιλάκι μου το τσίμπησα..!!! Καλά αποτελέσματα, να μας πεις!

εμείς το τριημεράκι λέμε να πλατσουρίσουμε!!! αν φυσικά μας το επιτρέψει ο καιρός...γιατί σήμερα θυμίζει Φθινόπωρο...

λέμε να πάμε στην Χαλκιδική...γιατί είναι γνωστό ότι σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!!!

η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά χρόνια να πάω...διότι προτιμούσαμε τα νησάκια...αλλά τώρα με την κοιλούμπα και όλη αυτή την πραμάτια....δεν ξεκινάμε για πιο μακρυά!!!

βλέπω οι πρωτομανούλες...βγήκαν δυναμικά στις αγορές!!!!!! τι ωραία...!!!!! ένα μόνον θα σας πω...να θυμάστε πως όταν με το καλό γεννήσουμε τα μαγαζιά θα είναι ακόμα εκεί στη θέση τους......ότι και αν χρειαστούμε...θα το προμηθευτούμε!!!!μην φορτώνεστε με πράγματα..δείτε τι χρειάζεστε...και αγοράστε!!! --δεν ισχύει για τα βασικά!!! ---

δεν μου δίνεις την συνταγή σου....μήπως με πιάσουν οι προκοπές μου και φτιάξω και εγώ!!!

στη μικρή δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το πωπουδάκι της....της έβαζα την κρέμα αλλαγής της avene pedriatril..η οποία είναι πολύ απαλή και καθόλου παχιά...και ήμασταν μια χαρά...τώρα πλέον..δεν της βάζω συνέχεια..μόνο αν δω κοκκινίλα...

γούστα είναι αυτά!!!!

εγώ για μπανάκι είχα πάρει ένα που στηριζόταν σε μεταλλική βάση...και ήταν ψηλά για να μην σκύβεις και κουράζεσαι...το μόνο ζόρι ήταν να αδειάσεις το νερό!!!τώρα πια το βάζω αυτό το μπανάκι χωρίς τη βάση στη μπανιέρα....και γεμίζει το νερό εκεί μέσα και η μικρή πλατσουρίζει με τα παιχνιδάκια της.Εμένα με βόλεψε και με βολεύει παρα πολύ!

http://www.kidscom.gr/product/5652/plastiko-mpanaki-jane-portokali

μαλλακτικό καλό είναι να μην βάλετε στα ρουχαλάκια του μωρού......

Εμένα με φοβίζουν αυτά τα μπανάκια που είναι ψηλά, προτιμώ αυτά που μπαίνουν μέσα στη μπανιέρα κι ας σκύβω...Μετά τη γέννα θα μπορώ, τώρα δε μπορώ χαχα!Κάτι τέτοιο λέω...Eγώ αυτό είχα και με καταβόλευε!Αρκούλι, καλημέρα!!!

https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B9+fisher+price&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=A4JlVfnbJcjaUaWYgfgO&ved=0CB8QsAQ&biw=1280&bih=689#imgrc=9citsbbYfHKT0M%253A%3BM60ai2VAPWZwAM%3Bhttp%253A%252F%252Fmerlin.pl%252FWanienka-kapielowa-Akwarium_Fisher-Price%252Cimages_big%252C2%252CFPJ7813.j

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κορίτσια!!!!

σήμερα έχουμε ραντεβού..για ζύγισμα!!!! ελπίζω να βάλαμε κανένα γραμμάριο και μην είμαστε πλεον τόοοοσο πίσω....γιατί εγώ το κιλάκι μου το τσίμπησα..!!!

βλέπω οι πρωτομανούλες...βγήκαν δυναμικά στις αγορές!!!!!! τι ωραία...!!!!! ένα μόνον θα σας πω...να θυμάστε πως όταν με το καλό γεννήσουμε τα μαγαζιά θα είναι ακόμα εκεί στη θέση τους......ότι και αν χρειαστούμε...θα το προμηθευτούμε!!!!μην φορτώνεστε με πράγματα..δείτε τι χρειάζεστε...και αγοράστε!!! --δεν ισχύει για τα βασικά!!! ---ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Οι χαζοπρωτομανούλες φαίνονται από μακριά πάντως, έτσι;:tongue:

γούστα είναι αυτά!!!!

http://www.kidscom.gr/product/5652/plastiko-mpanaki-jane-portokali Και εγώ ένα ανάλογο θα πάρω. Απλά σε μένα από κάτω έχει ράφι για τις πετσέτες της μικρής και θήκες για σαμπουάν, χτένα κ.τ.λ. Πάνω από την μπανιέρα είναι η αλλαξιέρα που κλείνει σαν καπάκι. Και στο πάτο της μπανιέρας έχει υποδοχή με σωληνάκι για να φεύγουν τα νερά όταν τελειώνεις. Το βρήκα πολύ πρακτικό

μαλλακτικό καλό είναι να μην βάλετε στα ρουχαλάκια του μωρού......Γιατί;

Εύχομαι όλα καλά να πάνε με το μωράκι σου και να έχει μεγαλώσει κατά πολλά γραμμάρια!!!:)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/12/h_14.html

Στο διαδίκτυο θα βρεις άπειρες συνταγές, μια είναι αυτή.Δεν ξέρω τι ποσότητα θα σου βγει, εγώ έχω κάνει ένα μεγάλο βάζο που θα φτάσει μέχρι να στείλω το αγέννητο σχολείο, χαχα!Εγώ την κάνω με κερί από μελλισοκόμο και ελαιόλαδο.Βάζω και μαστίχα σπασμένη σε γουδί για ευωδιά και...δε θυμάμαι τι άλλο κάνει η μαστίχα, χαχα:oops::oops::oops: Κι εκεί τελειώνει η θητεία μου ως κοσμετολόγος!:tongue: Καλά μπανάκια,καλέ πού μένετε και θα πάτε Χαλκιδική?Δε θυμάμαι, κι εσύ βόρεια είσαι?

Το έχεις πολύ Marouskaki με τα σπιτικά προϊόντα, ε; Εγώ από την μια ψήνομαι να το κάνω, όπως και πράσινο σαπούνι, αλλά από την άλλη βαριέμαι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια από μια σύντομη έρευνα αγορών που έχω κάνει, βρήκα πως ένα μαγαζί εδώ στην Καβάλα, έχει με διαφορά τα πια οικονομικά προϊόντα για μωρά! Και όταν λέω προϊόντα, εννοώ τα ΠΑΝΤΑ! Από πιπίλες μέχρι κρεβατάκια! Όποια ενδιαφέρεται, να μου πει να της στείλω σε προσωπικό μήνυμα την ιστοσελίδα (για να μην φανεί ότι κάνω διαφήμιση). Κάνει αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Έχει όλες τις μάρκες, αλλά και μη επώνυμα. Έχω συγκρίνει πολλές φορές τις τιμές του με άλλα μαγαζιά και πάντα είναι πιο οικονομικός. Το μειονέκτημα είναι πως σε κάποια προϊόντα δεν έχει τιμές, οπότε θα χρειαστεί να τους τηλεφωνήσετε και να ρωτήσετε. Αλλά είναι πολύ εξυπηρετικοί και δεν θα έχετε πρόβλημα.

Έχω αγοράσει πολλές φορές δωράκια για φίλες και συγγενείς από εκεί και πάντα έμενα ευχαριστημένη. Και τώρα από εκεί θα κάνω ΌΛΕΣ μου τις αγορές. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι κρίμα να δίνουμε τσάμπα λεφτά σε πράγματα που θα τα χρειαστούμε για λίγο μόνο διάστημα. Και πραγματικά θα χαρώ πολύ αν μπορώ να βοηθήσω! Γιατί και εμένα πολλές φορές μου έχουν πέσει τα μαλλιά με τις τιμές που έχουν τα μωρουδιακά!!:shock::shock::shock:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα εγκυούλες

αύριο το πρωί πάω στο Έλενα για υπέρηχο

θέλει να δεί τα αμνιακά υγρα ο γιατρός γιατί πριν 2 βδομάδες ήταν στα ανώτερα φυσιολογικά και το μωρό μεγαλούτσικο αλλά σε όλες τις αναλογίες όχι μόνο στη κοιλιά....

επίσης θα κάνω κι ένα κατέβατο αιματολογικές μέσα στο νοσοκομείο....

αλλά θα αργήσω να πάρω τα αποτελέσματα.....

είμαι σίγουρη ότι έχει γίνει πάλι υδράμνιο

γιατί την τελευταία βδομάδα νιώθω ότι θα σκάσω, θα εκραγώ

ένα φούσκωμα, μια δυσφορία

σαν να πιέζονται όλα εκεί μέσα

ούφ άγχος πάλι!!!

άδειες λέτε ε?

εγώ λέω να σταματήσω από Αύγουστο.....για να έχω τις περισσότερες μέρες με το μωρό μετά.....

αλλά ήδη σέρνομαι

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

καλημέρα εγκυούλες

αύριο το πρωί πάω στο Έλενα για υπέρηχο

θέλει να δεί τα αμνιακά υγρα ο γιατρός γιατί πριν 2 βδομάδες ήταν στα ανώτερα φυσιολογικά και το μωρό μεγαλούτσικο αλλά σε όλες τις αναλογίες όχι μόνο στη κοιλιά....

επίσης θα κάνω κι ένα κατέβατο αιματολογικές μέσα στο νοσοκομείο....

αλλά θα αργήσω να πάρω τα αποτελέσματα.....

είμαι σίγουρη ότι έχει γίνει πάλι υδράμνιο

γιατί την τελευταία βδομάδα νιώθω ότι θα σκάσω, θα εκραγώ

ένα φούσκωμα, μια δυσφορία

σαν να πιέζονται όλα εκεί μέσα

ούφ άγχος πάλι!!!

άδειες λέτε ε?

εγώ λέω να σταματήσω από Αύγουστο.....για να έχω τις περισσότερες μέρες με το μωρό μετά.....

αλλά ήδη σέρνομαι

Τι είναι το υδράμνιο; Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να μην έχεις κάποιο πρόβλημα...

Θα αντέξεις ρε συ μέχρι τον Αύγουστο στην δουλειά; Καλό το σκεπτικό σου να είσαι μετά περισσότερο καιρό με το μωράκι σου, αλλά και ως έγκυος χρειάζεσαι ξεκούραση. Ειδικά τον Ιούλιο με την ζέστη και με την κοιλιά τούρλα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κρέμα συγκάματος στο πρώτο έβαζα της weleda στο δεύτερο δοκίμασα ένα δείγμα της mustela στο μαιευτήριο και μου άρεσε πολύ στην υφή...τώρα έχω πάρει της frezyderm γιατί τη βρίσκω πιο εύκολα...

sudocream όχι!!!

Άρα συμφωνούμε για τη σουντόκου, έτσι τη λέγαμε εμείς;););) Άντε κορίτσι, υπομονή κι εσύ δυο μερούλες και σήμερα!Έκλεσα και ραντεβού για μπικίνι κι έτοιμη για μπάνια το σκ!Να δω άμα θα με κάνει κανά μπικίνι μου χαχα!Πάντως μετά τις 31 Μαρτίου που έκανα όλική στο μπικίνι ρε παιδιά με το κυάλι ψάχνω για τρίχα....Τι γίνεται στην εγκυμοσύνη θα τρελαθώ...Άντε και μετά άλλη μια φορά τον Ιούλιο μπας και γλιτώσω τον ''καλλωπισμό'' στον τοκετό!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι μαρουσκακι για την ίδια λέμε..Μια χαρά σε βρίσκω εγώ έχω βαρεθεί να ξυριζομαι άσε τώρα δεν το βλέπω κιόλας το πραματακι μου και περνώ καθρέφτη και το μυρίζω συχνά Γιατί μετά θα ξεφύγει και άντε κάτσε και κάντο..Και πώς γίνεται έτσι το πράμα μας βρε κορίτσια σαν να έχει μεγαλώσει έχει αλλάξει χρώμα..Έχει γίνει πιο σκουρο

ewKwp3.png

Τι είναι το υδράμνιο; Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να μην έχεις κάποιο πρόβλημα...

Θα αντέξεις ρε συ μέχρι τον Αύγουστο στην δουλειά; Καλό το σκεπτικό σου να είσαι μετά περισσότερο καιρό με το μωράκι σου, αλλά και ως έγκυος χρειάζεσαι ξεκούραση. Ειδικά τον Ιούλιο με την ζέστη και με την κοιλιά τούρλα!

υδράμνιο είναι το αυξημένο αμνιακό υγρό πάνω από τα φυσιολογικά

μπορεί να είναι είτε ιδιοπαθές δηλάδη του οργανισμού είτε από αρρύθμιστο διαβήτη κύησης είτε λόγω κάποιου συνδρόμου του μωρού είτε να έχει προβλημα στα νεφρά του...

ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι

- σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά μπορεί να γίνει πρόπτωση ομφάλιου λώρου δηλαδή με την ορμή που έχουν τα πολλά αμνιακά υγρά να συμπαρασύρουν πρώτα το λωρό στην είσοδο του κόλπου και το μωρό να πνιγεί...αν σου τα σπάσει ο γιατρός στο νοσοκομείο και συμβεί...σε πάει κατευθείαν για καισαρική και προλαβαίνεις

αν είσαι σπίτι και συμβεί μπορεί να μην προλάβεις

επαθα πάλι υδράμνιο στην 2η εγκυμοσύνη και το εψαξα καλά

αυτός είναι και ο λόγος που έκανα πρόκληση στις 39+1 εβδομάδες

δεν ήθελε να περιμένουμε άλλο ο γιατρός

τελικά όλα πήγαν καλά αλλά πήγαινα για υπέρηχο σε όλο τον 9ο κάθε 3 μέρες

έκαναν υπέρηχο νεφρών στη μικρή τις πρώτες μέρες

το ζάχαρο ήταν ρυθμισμένο τότε αλλά παρόλα αυτά το έπαθα

Κορίτσια από μια σύντομη έρευνα αγορών που έχω κάνει, βρήκα πως ένα μαγαζί εδώ στην Καβάλα, έχει με διαφορά τα πια οικονομικά προϊόντα για μωρά! Και όταν λέω προϊόντα, εννοώ τα ΠΑΝΤΑ! Από πιπίλες μέχρι κρεβατάκια! Όποια ενδιαφέρεται, να μου πει να της στείλω σε προσωπικό μήνυμα την ιστοσελίδα (για να μην φανεί ότι κάνω διαφήμιση). Κάνει αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Έχει όλες τις μάρκες, αλλά και μη επώνυμα. Έχω συγκρίνει πολλές φορές τις τιμές του με άλλα μαγαζιά και πάντα είναι πιο οικονομικός. Το μειονέκτημα είναι πως σε κάποια προϊόντα δεν έχει τιμές, οπότε θα χρειαστεί να τους τηλεφωνήσετε και να ρωτήσετε. Αλλά είναι πολύ εξυπηρετικοί και δεν θα έχετε πρόβλημα.

Έχω αγοράσει πολλές φορές δωράκια για φίλες και συγγενείς από εκεί και πάντα έμενα ευχαριστημένη. Και τώρα από εκεί θα κάνω ΌΛΕΣ μου τις αγορές. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι κρίμα να δίνουμε τσάμπα λεφτά σε πράγματα που θα τα χρειαστούμε για λίγο μόνο διάστημα. Και πραγματικά θα χαρώ πολύ αν μπορώ να βοηθήσω! Γιατί και εμένα πολλές φορές μου έχουν πέσει τα μαλλιά με τις τιμές που έχουν τα μωρουδιακά!!:shock::shock::shock:

Μαριάνθη μου εγώ θέλω αν μπορείς στείλε μου να το βρω..Ευχαριστώ πολυ

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...